Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
302 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Pembe gelinlik kişinin yaşadığı ilişkinin durumunu nitelendirir. Temiz, yeni ve güzel bir pembe gelinlik gören kişiler, beraber geleceğe umut içinde bakıldığı bir ilişkiye sahiptirler. Kirli ya da eski bir pembe gelinlik ise ilişkide çıkmazlar olduğuna işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

30 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Pembe Gelinlik Giymek, rüyayı gören kişinin kurmuş olduğu hayallerinin bir anda gerçekleşmesi, mutlu bir hayata kavuşan rüya sahibinin istemiş olduğu her şeyi hiç zahmet çekmeden elde edeceği anlamına gelir. Rüyada pembe gelinlik giymek nasiplerin daim olmasına, kısmetine ve muradına kavuşması anlamına gelir. Rüyada pembe gelinlik giymek iyi şansa ile birlikte büyük işler kuracağına, etrafında bulunan dostlarından almış olduğu destek ve sevilen bir kişi olmasında dolayı keyfinin son derece yerinde olacağına yorumlanır.

Rüyada pembe gelinlik giymek özellikle de bekar kişiler için çok hayırlı ve iyi evliliğe işaret eder. Rüyada pembe gelinlik giymek genç bir kızın hayallerini süsleyen bir kişi ile tanışmasına neden olacak mutluluk verecek olan olaylara, eğlenceli ve kalabalık yerlerde duygusal bakımdan heyecan uyandıran bir kişi ile konuşmaya işaret eder. Rüyada pembe gelinlik giyen kişi eğer evli ise kız kardeşlerinin veya kızlarının evlenmesine yada görücü gelmesine işaret eder. Rüyada pembe gelinlik giymek zaman ile özlediği paraya, meşakkat ile hak etmiş olduğu toplu kazanca, yapmış olduğu hatalarının ardından özlemiş olduğu rahatlığa işaret eder. Rüyada pembe gelinlik giymek meşakkat ile birlikte ulaşmış olduğu mevkiye, zorlukları aşarak hak etmiş olduğu şerefe, bütün umudunu yitirdikten sonra hep hayalini kurduğu şöhrete işaret eder. Rüyada pembe gelinlik giymek çekmiş olduğu sıkıntıların meyvesini alarak hep istediği paraya, çekmiş olduğu sıkıntıların meyvesini alarak ulaşmış olduğu mevkiye ve ümitsizlikten sonra özlem duyduğu sevince anlamına gelir. Rüyada pembe gelinlik giymek ticari açıdan kazanca, başarısızlıktan sonra hasret duyduğu temiz kazanca, mağlubiyetten sonra hak etmiş olduğu hünere işaret eder. Rüyada pembe gelinlik giymek uğraş vererek istediğe güce, zaman ile istediği galibiyete, sıkıntı ile ümit ettiği varlığa, cefa çekerek umduğu ferahlığa, kaybettikten sonra kazandığı şerefe işaret eder. Rüyada pembe gelinlik giymek destek alarak kazanmış olduğu zafere, sıkıntıya düşerek hep düşlediği iyi bir geleceğe işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gelinlik görmek, kişinin kısa bir zaman içerisinde karşısına çıkacak, adeta aklını başından alacak birine aşık olacağını bildirir. Gören kişiler özellikle bekar ve genç kızlar için, fiziği, duruşu ve karakteri ile kişiyi etkileyecek birisine işaret eder. Düğün ve benzeri ortamlarda böyle biri ile tanışmaya, zamanla büyük bir aşk ile birbirinize bağlanmaya delalet eder. Gördüğünüz bu rüya duygu dünyanızı baştan aşağıya değiştirecek, heyecan duyulan birisine gönlünüzü kaptırmaya vesiledir. Erkeğin bu rüyayı görmesi, kendisinde huzur bulacağı, tüm sıkıntılarını unutturacak güzellik ve davranışlara sahip bir hanım ile tanışmaya vesiledir. Bu kişi ile mutlu bir beraberlik ve hayırla sonuçlanacak birlikteliğe yorulur. Evli birinin bu rüyayı görmesi, her hangi bir yakınınıza  talip ve kısmet çıkacağına yorumlanmıştır. Rüyada pembe gelinlik görmek, ile ilgili farklı tabirler için yazımızın devamını okuyabilirsiniz. Konu ile alakalı rüyalarınızı yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Görmek Diyanet

Rüyada pembe gelinlik görmek diyanet yorumu, hayatınızın olumlu yönde değişmesine, özel hayatta heyecan ve mutluluk içerisinde olmak olarak tabir edilmiştir. Gördüğünüz bu rüya sevilen değer verilen biri ile hoş sohbet içerisinde olmaya, güzel ve neşeli zamanlar geçirmeye delalet eder. Kişinin hayallerine, gönlünde olana ulaşmasına, özlemini duyduğu bir sevdaya kavuşmaya rivayet edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Giymek İslami

Rüyada pembe gelinlik giymek islami yorumu, özlem duyduğunuz, hasret içinde olduğunuz birine kavuşmaya tabir edilmiştir. Hayal ve isteklerinizi gerçekleşmesine, emek verdiğiniz bir işte mutlu sona ermeye işaret eder. Rüyada erkeğin pembe gelinlik giymesi, hoş tabirler içermemiş olup, kişinin kendisine yakışmayan davranışlar içerisinde olacağına, yaşanılan çevreden dışlanmasına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Giyen Birini Görmek

Rüyada pembe gelinlik giyen birini görmek, çok sevdiğiniz birinin neşesine, heyecanına ve mutluluğuna ortak olmaya işaret eder. Bu kişi evli kişiler için kızı yada kız kardeşi olarak tabir edilir. Bekar birinin bu rüyayı görmesi, değer verdiğiniz birine hayrınız dokunacağına, size vefa ile bağlanması olarak yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Almak

Rüyada pembe gelinlik almak  yorumuna göre, istek ve muradınızın gerçekleşmesine, hayalini kurduğunuz bir işe başlamaya işaret eder. Gören evli kişiler için kız evlat sahibi olmaya, gebe kalacağına yorulur. Aydınlık yarınlara, gönül verilen kişi ile güzel bir geleceğe yorulur. Rüyada kirli pembe gelinlik almak, yaşanılan ilişkinin çıkmazlar yaşadığına, anlaşmazlıkların gün yüzüne çıkacağını bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Görmek

Rüyada pembe gelinlik görmek, özellikle bekar kişiler için çok güzel kısmetlere alamettir. Genç kızların hayallerini süsleyen biri ile tanışmalarına vesile olacak mutluluk verici olaylara, kalabalık ve eğlenceli ortamlarda duygusal açıdan heyecan uyandıran biriyle görüşmeye delalettir. Bekar erkekler için pembe gelinlik güzelliği ile kişinin aklını başından alacak bir genç bayanla tanışarak kısa sürede nişan yapacaklarına, güzelliği nedeni ile o kimseye karşı aşırı kıskançlık duyulacağına ama mutlu bir beraberlik yaşayacaklarına alamettir. Evli kimseler için kızlarının ya da kız kardeşlerinin evlenmesine, görücü gelmesine de tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Giymek

Hayallerin bir anda gerçekleşmesi ile mutlu bir dünyaya kavuşan rüya sahibinin hayattan istediği her şeye hiçbir zahmet çekmeden kavuşacak olmasına yorumlanır. Bir erkek için kız evlat sahibi olmak yahut kızı olan bir bayanla hayatını birleştirmek manasına gelir. Ayrıca bir erkeğin pembe gelinlik giymesi kişiliğinin eleştirileceğine ve uygunsuz davranışlar içinde olması yüzünden pek çok kimsenin kendisiyle görüşmeyi keseceğine de alamettir. Umudunu tazeleyen kişinin karşısına çıkacak yeni fırsatlar ve iyi şansla beraber iş kuracağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorumlanır. Muradına ve kısmetine kavuşmak, nasiplerin daim olması anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Almak

Muradına erecek olan genç kişilere ve alınacak güzel haberlere, mutluluk dolu gelişmelere işaret eder. Temiz ve yeni bir pembe gelinlik alınması bebek haberlerine, çocuğu olmayanlar için mucize gibi bir hamileliğe de haber verir. Genellikle iyi ve olumlu haberlerle, kişinin çok büyük bir mutluluk içinde olacağı durumlara yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Görmenin Psikolojik Yorumu

Pembe gelinlik kişinin yaşadığı ilişkinin durumunu nitelendirir. Temiz, yeni ve güzel bir pembe gelinlik gören kişiler, beraber geleceğe umut içinde bakıldığı bir ilişkiye sahiptirler. Kirli ya da eski bir pembe gelinlik ise ilişkide çıkmazlar olduğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Giymek

Rüyada pembe gelinlik giymek, hayali kurulan her şeyin zahmetsizce kısa bir süre içinde gerçekleşeceğini anlatır. Bu rüyayı bekar biri görürse, kısmeti açılır ve dilediği gibi biriyle tanışıp evlenir. Rüyada gelinlik giymek düğün veya nikah olacağı anlamını taşırken, rüyada pembe gelinlik giymek büyük bir aşkın başlayacağını da gösterir. Bu rüya sahibi erkek ise etrafında yaptığı olumsuz davranışlar yüzünden herkesin tepkisini çekerek tanıdığı insanlarla aradaki bağın kopmasına neden olur. Pembe gelinlik giydiğini görmek aynı zamanda muradın gerçekleşmesini müjdeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Görmek

Rüyada pembe gelinlik görmek, rüyayı gören kişinin kısmetinin açılacağına, bekar genç kızların hayallerini süsleyen bir kimse ile tanışacağı ve hayallerindeki düğün ile dünya evine girecekleri rivayet olunmaktadır. Rüyayı gören kimse bekar bir erkek ise çok güzel bir bayan ile tanışacağı ve aklının başından gidecek şekilde aşık olacağı rivayet olunmaktadır. Rüyayı gören kimse eğer evli ise kızına ya da kız kardeşine bir kısmet geleceği ve evleneceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Giymek

Rüyada pembe gelinlik giymek, rüyayı gören kimsenin uzun zamandır hayalini kurduğu hayatı artık yaşayabileceğine, isteklerine zahmetsiz bir şekilde tek tek kavuşacağına delalettir. Bu rüya aynı zamanda bir erkeğin kız çocuğunun olacağına ya da kız çocuğu olan bir bayan ile dünya evine gireceğine işarettir. Rüyayı gören kimse bir erkek ise gerçek hayattaki bazı uygunsuz hareketlerinden dolayı çevresindeki kimselerden ağır eleştiriler alacağına ve bu eleştiriler sebebiyle çevresindeki herkesle bağını koparacağına rivayet edilmektedir. Rüyada pembe gelinlik giymek aynı zamanda rüya sahibinin umutlanmasına, hayatında güzel şeyler olacağına, muradına ermesine, kısmetinin açılmasına, isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Almak

Rüyada pembe gelinlik almak, rüyayı gören kişinin güzel haberler alacağına, kısmetinin açılacağına, haneye gelecek bir bebeğin haberine, çocuk sahibi olmakta zorlanan kimseler için güzel haberler almaya ve sıkıntılı günlerden ömür boyu sürecek mutlu günlere kavuşmanın işaretçisi bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Görmek (Psikolojik Yorum)

Rüyada pembe gelinlik görmek, rüyayı gören kişinin temiz bir pembe gelinlik görmesi güzel ve rüya sahibini mutlu eden bir ilişkisi olduğuna, pis bir gelinlik görmesi ise biraz huzursuz ve mutsuz bir ilişkisi olduğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PEMBE GELİNLİK GÖRMEK YA DA GİYMEK

Rüyalardaki pembe gelinlik, sevgi, sevinç, tatlılık, mutluluk, şefkat ve nezaketi temsil eder. Aşık olmak ya da aşk yoluyla iyileşmek de bu renkle ima edilir. Bununla birlikte, düğün birliği tatlı olmasına rağmen, aşk ilişkisinde olgunlaşmamış biri olduğunuzu ima eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gelinlik görmek, özellikle bekar kimseler için hayallerini süsleyecek kimse ile evlilik yolunda adım atmaya, dileklerin kabulünü görmeye yorumlanır. Rüyasında pembe gelinlik gören kimse, erkek ise bu kişinin hayatının mutluluğunu yaşayacağı kimse ile yuva kurma yolunda ilerleyerek evlilik kuracağına işaret edilir. Rüyada pembe gelinlik görmek, evli kimseler içinse eşler arası aşkın ve sevginin tazeleneceği ne, yaşanılan kırgınlıkların ve sorunların son bulacağına sembol edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gelinlik giymek, hayallerin ve duaların kabulüne, mutlu evlilik yapmaya, hanenizde hareketli anların yaşanmasına işaret eder. Pembe gelinlik rüyası manevi olarak bakıldığında ise Allah’a sığınmaya, mevlaya el açarak ondan her daim hayırlı ve güzel olanı dilemeye, kişinin hayatını temiz ve hayırlı şekilde yaşamasına ifade edilir. Rüyada pembe gelinlik almak, mutlu edici güzel haber almaya, evli kimseler için çocuk sahibi olunmaya, gören kişinin hayatının her karesinde mutlu olmasına yorumlanır. Pembe gelinlik rüyası, mutluluğunuz ve davranışlarınız ile daima ön planda olacağınıza, kariyerinizi önemli ölçüde etkileyecek etkenlerde bulunacağınıza yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Görmek Nedir?

Rüyada pembe gelinlik görmek, özellikle bekar kimseleri içeren rüya kişilerin mutlu olacakları eğlence ve aktivite içinde yer alacaklarına yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, arkadaşları aracılığıyla tanıştıkları kimseler ile ilişki düzeyine giderek evlilik yolunda kararlar alırlar. Rüyada pembe gelinlik giymek, bazen de müjdeli haber almaya, sevdiğiniz kimselerle birlikte olmaya, sonu hayırlı olacak kararlar almaya işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Giymek

Rüyada pembe gelinlik giymek, rüyayı gören kimsenin arzu etiği tüm dileklerine zahmet çekmeden kavuşarak bir ömür mutlu mesut hayatını yaşayacağına yorumlanır. Pembe gelinlik giymek, evli kimseler için kız evladına sahip olunmaya, bekar kimseler içinse sevdiğiniz inandığınız kimse ile evlilik konusun da yola girmeye tabir edilir. Bir erkeğin bu rüyayı görmesi, çevresi tarafından olumsuz davranışlarda yargılanarak kişinin sevdiği kimselerle yollarını ayırma noktasına geleceğine tabir edilir. Bu rüya murada ermeye, kısmet kapılarının açılmasına, şükretmeye, hayatı dolu dolu yaşama anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Almak

Rüyada pembe gelinlik almak, murada ermeye, hayırlı ve güzel haberler almaya, yüzünüzün gülmesine, sizi mutsuz kılan tüm olumsuz olaylardan kurtulma şansını bulmaya yorumlanır. Rüyada pembe gelinlik almak, bazen de sevdiğiniz bir kimsenin mutluluğuna ortak olmaya, o kimseye maddi ve manevi bir çok konuda destek sunmaya işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe renkli gelinlik görmek, olumsuzlukları görmeyeceğiniz, mutluluktan enerjinizin yüksek olacağı bir evlilik geldiğinin işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Giymek

Rüyada pembe gelinlik giydiğini görmek, kişinin hayal ettiklerine kısa süre ulaşacağına, hayata sıkı sıkı tutunup mutlu olacağına, hayatında hiçbir sorun sıkıntı yaşamayacağına ve kısa süre içinde biriyle tanışıp yuva kuracağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Almak

Muradına erecek olan genç kimselere vee alınacak güzel haberlere, mutluluk dolu ggelişmelere yorumlanır. Temiz ve yeni bir pembe geelinlik alınması bebek haberlerine, çocuğu olmayanlar içiin mucize gibi bir hamileliğe dee haber verir. Genellikle iyi ve olumlu haberlerle, birreyin çok büyük bir mutluluk içinde olaccağı durumlara alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelinlik Giymek

Hayallerin bir anda gerçekleşmesi ile muttlu bir dünyaya kavuşan rüyayı görenn kimsenin hayattan istediği her şeyee hiçbir zahmet çekmeden kavuşacak olmasınaa delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gelinlik görmek, özellikle bekarr insanlar için çok güzel kısmetlere yorulur. Genç kızların hayallerini süsleyen biri ille tanışmalarına sebep olacak mutluluk verici olaylara, kallabalık ve eğlence içeren ortamlarda duygusaal açıdan heyecan uyandıran biiri ile görüşmeye işaret edilir. Bekar erkekler için pembe gelinlik güzellliği ile şahsın aklını başından alacak bir gennç bayanla tanışarak kısa sürede niişan yapacaklarına, güzelliği nedeni ille o kimseye karşı aşırı kıskançlıkk duyulmuş olacağına ama mutlu bir birrlik yaşayacaklarına yorulur. Evli kimseler için kızlarının ya daa kız kardeşlerinin evlenmesine, görücü gelmesine de işareet eder.

Pembe gelinlik bireyin yaşamış olduğu ilişkininn durumunu nitelendirir. Temiz, yeni ve güzel bir ppembe gelinlik gören kişiler, birlikte gelecceğe umut içinde bakıldığı bir ilişkiyye sahiptirler. Kirli ya da eski bir pembbe gelinlik ise ilişkide çıkmazlar olduğuuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşını pembe gelinlikle görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, gözünün hiç bir şeyde kalmayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine tabir olunur. Rüya yorumcusuna göre rüya sahibi kimsenin kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, aile içindeki huzurun hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sevdiklerine hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, büyük bir adım atılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet ettiğine inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gelinlik gördüyseniz

    Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.
    Size bazı konularda baskı uygulayan kişiler, zamanlama olarak yanlış bir noktada olsa da, içerik bakımından dikkate alınmaları gerekiyor olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gelinlik giydiğini görülmesi çok güzel günler görüleceğine, büyük paralar kazanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada pembe gelinlik giymek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toz pembe gelinlik giymek, hayra alamet eder. Yaşayacağınız büyük mutlulukların, sevinçlerin yakın olduğuna ve dünya evine girmeye işarettir. Toz pembe gelinlik giydiğini gören kimsenin bahtının açık olduğunu, huzurunun, mutluluğunun bozulmayacağını söyleyebiliriz. Aynı zamanda yakın zamanda alınacak hediye, sürpriz gelişme olarak ta görülür.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

407 Aktif
0 Üye ve 407 misafir
Bugün : 18684
Dün : 23857
Toplam : 48077002
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...