Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
553 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek, sağlık sorunlarına işaret etmektedir. Rüya sahibinin sağlık sorunları yaşayacağına, güvende olmayacağına, başına bazı kötü olaylar geleceğine yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Elinde fotoğraf makinasıyla veya cep telefonuyla; Rüyada fotoğraf çekmek, yeteneğe, dünyalık mala ve resim sanatına düşkün olmaya yorumlanır. Rüyasında fotoğraf çektiğini gören başarıya ulaşır. Fotoğraf çekmek Kişinin olayları değerlendirip, başarıya yükseleceğini haber verir.

Cep telefonla fotoğraf çekilmesi saygınlık kazanacağınıza işarettir. Ünlü biriyle çekmek, sürür ve feraha yorumlanır. Ölmüş anne, baba veya bir yakınınızın fotoğrafını çekmek kötü bir durumdan kurtulacağınıza, eski sevgiliyle çekmekse yeni haberler alacağınıza tabir olunur.

Siyah beyaz fotoğraf çeken rüya sahibinin duygu yoğunluğuna, hüzün ve mutluluğunu ifade eder. Rüya sahibinin geçmişe olan bağlılığını simgeler. Rüyada ayna karşısında fotoğraf çekmek mutlu bir hayat süreceğinize ve ömrünüzün uzayacağına işarettir.

Hocayla çekmek, şansa, manzara fotoğrafı hoş maişet ve uzun ömre delâlet eder. Bazı tabirciler bu rüyayı olumsuz yönden şu şekilde yorumlamışlar. "Yakın bir arkadaşınız tarafından hayal kırıklığına uğratılacaksınız demektir. Çevrenizde birtakım sahtekâr insanlar var. Onlara dikkat edin."
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Manzara Fotoğrafı Çekmek
Rüyada manzara fotoğrafı çekmek, rüya sahibinin işinde en iyisi olmayı başaracağı anlamına gelir. Kişi, ilgili alanları üzerine bir meslek tercihi yaparak, hayatıyla ilgili çok doğru ve çok önemli bir karar verip, o iş üzerinde uzmanlaşacak ve sevdiği işi yaparak ekmek yemenin mutluluğunu yaşayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Görmek

Bakınız; Resim.

Rüyada sizi huzursuz eden bir resim görmek, yakın bir arkadaşınız tarafından hayal kırıklığına uğratılacaksınız şeklinde yorumlanır.

Rüyada resimde kan görmek, çevrenizde birtakım sahtekar insanlar olduğuna, onlara dikkat etmeniz gerektiğine işaret eder.

Rüyada içinizi ferahlatan bir resim görmek başarıdır. Kişinin olayları değerlendirip, başarıya yükseleceğini haber verir.

Rüyada fotoğraf görmek çağrıdır. Rüyasında kendi fotoğrafını elinde görenin eceli yaklaşmıştır. Elinde ev halkından veya tanıdığı birisinin fotoğrafı varsa, o kişinin eceli yakındır.

Rüyada kendisini bir fotoğrafçıda veya başka bir yerde fotoğraf çektiğini görmesi, hastalığa; kendi fotoğrafını çektirmesi ise tehlikeli bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çektiğini Görmek

Rüyada bir yerin ya da başka bir kimsenin fotoğrafını çektiğini görmek hayırlara vesile olacak ve rüya sahibini çok mutlu edecek sözler işitmeye tabir edilirken, rüya sahibinin kendi fotoğrafını çekmesi ömrünün tamam olmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çektirmek

İyi şekilde tabir edilmez, rüya sahibinin başında dolaşan musibete ve yakın zamanda o musibetin gerçekleşmesine işaret eder. Rüya sahibi çok korkacağı ve üzüleceği bir olayla burun buruna gelecektir diye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf çekmek, tabir yerindeyse tarihin tekerrür edeceğine delalet eder. Yani rüya sahibi için bir olayın ikinci kere yaşanması anlamına gelir. Eğer çekilen fotoğraf net ve canlıysa güzel ve hayırlı bir olayın tekrar yaşanması ve bu sayede rüya sahibinin çok mutlu olması, aynı zamanda de geçmişteki o güzel günlere geri gidip, buruk bir heyecan duyması şeklinde tabir edilir. Fakat fotoğraf soluk, belli belirsiz ve renksizse bu kez de rüya sahibinin içine düştüğü ve kendisi için kâbus gibi gördüğü o olayı tekrar yaşamasına ve hem geçmişteki olaya geri gidip hem de yeniden olan olayın etkisinde kalıp, yoğun bir bunalım sürecine gireceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turistlerle Fotoğraf Çekinmek

Kişinin daha önce tecrübesi olmadığı bir alanda iş yaparak büyük başarılar elde edeceğine işarettir. Yeni tanışılan ve kişiye önemli bir iş teklifinde bulunacak olan nüfuzlu birine de işaret eder. Talihin kişinin lehine dönecek olmasına yorumlanan rüya, evli erkekler için çapkınlık söylentilerine isimlerinin karışması sonucunda eşleri ile aralarında soğuk rüzgarlar eseceğine ancak kısa bir süre sonra yeniden huzurlu hayatlarına geri döneceklerine de tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarifi Bir Yerde Fotoğraf Çekinmek

Kişinin aile büyüklerinden sürpriz bir şekilde kendisine intikal eden mirasa sahip olacağına ve maddi olarak hayatının dönüm noktasına geleceğine alamettir. Bu rüya aynı zamanda miras kalan bir evin veya arsanın istimlak edilmesine, sit alanı olmasına ve bu yüzden kişinin hayal kırıklığı yaşamasına da alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekinmenin Psikolojik Yorumu

Kendisini irdelemekten vazgeçmeyen ve genellikle en ağır eleştirileri kendisine yapan rüya sahibinin başkalarına karşı daha yumuşak davranıyor olduğunun işaretidir. Kendisini önemli bulmamak ya da kendine güvenmemek anlamına da gelir. Başarısızlığın kaderi olduğunu düşünen kişilerin gerçek hayatlarında her zaman aşırı çekingen ve isteksiz davrandıklarına da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu rüya bazı olayların yeniden yaşanacağının habercisidir. Rüyada fotoğraf çekmek, rüya sahibinin bazı olayları yeniden yaşayacağını ifade eder.

Rüyada fotoğraf çekimi, fotoğraf netse güzel olayların yeniden yaşanacağına; fotoğraf soluk ise rüya sahibinin korktuğu ve sıkıldığı bazı durumları yeniden yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada manzara fotoğraf çekmek, rüya sahibinin bazı hayalleri olduğuna ve bunu geçekleştirmek için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğine delalettir. Rüyada fotoğraf çekimi diyanet yorumuna göre, rüya sahibini mutlu edecek bazı gelişmeler yaşanacak ve uzun zamandır beklediği bir durum sonuçlanacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekmek
Rüya yorumcularına göre rüyada fotoğraf çektirmek, farklı alanlarda tabir edilmektedir. Rüyada cep telefonu ile fotoğraf çekmek ya da rüyada telefonla fotoğraf çekmek, rüya sahibini mutlu edecek sözler duyacağının habercisi olarak işaret edilirken, rüyada kendi fotoğrafını çekmek ömür ile tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Telefonla Fotoğraf Çekmek
Rüya sahibinin rüyada telefonla fotoğraf çektirmesi, rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin maddi sıkıntısı olduğunu fakat yakın zamanda bu sıkıntısının yeni bir işe girdiğinde son bulacağını ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çektirmek
Rüyada fotoğraf çektirmek ne demek diyorsanız, bu rüyanın iyi şekilde tabir edilmediğini söylemek gerekir. Rüya sahibinin üzüleceği ve korku duyacağı bir olayla karşılaşacağını ifade eder. Rüyada fotoğraf çektirmek, uzun süredir görülmeyen biriyle karşılaşılacağına yorulur. Rüyada fotoğraf çektirmek diyanet yorumuna göre, rüya sahibinin girişimde bulunmak için veya hedeflerini gerçekleştirmek için biraz daha beklemesi gerekir. Rüyada fotoğraf çektirmek İslami yorumu da rüya sahibinin gelecek planlarıyla alakalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vesikalık Fotoğraf Çektirmek
Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek, rüya sahibinin yeni bir işe gireceği ve para kazanacağını temsil ettiği gibi bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre kısa süreli hastalığın habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Makinesi Görmek
Rüyada fotoğraf makinesi görmek, rüya sahibinin üzüleceği olaylar yaşaması ve beklemediği birinin ona sırtını döneceği anlamına gelir. Rüya sahibinin üzülmek yerine, gerçeği gördüğü için sevinmesi gerekir. Rüyada fotoğraf makinesi ile fotoğraf çekmek, rüya sahibinin bazı sırlarla karşılaşacağına ve bu yüzden düşünceli bir zamana gireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekildiğini Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek, fazla umutlu olmayan bir konuda şansını denemeye işaret eder. Bu konu ticaretle alakalıdır. Rüyada fotoğraf çektirdiğini gören kişi haberli durumda fotoğraf çektiriyorsa iyiye, haberi olmadan çekildiğini görüyorsa kötüye yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekmek Ne Demek
Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek, rüya sahibinin sıkıntılarının son bulacağı ve bir başarı elde edeceğini ifade eder. Rüyada kendi fotoğraf çekmek, rüya sahibinin çocukluğunu özlediğini ve bu yüzden hayatında bazen sıkıntıya girdiğini ifade eder. Rüyada manzara fotoğraf çekmek, rüya sahibinin pişmanlık yaşayacağı hiçbir şey yapmadığını söyler. Rüyada Kabe'de fotoğraf çekmek, rüya sahibinin, gezeceği ve aynı zamanda içsel bir yolculuğa çıkacağını ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf çekmek ne demek diyorsanız, bu rüya bazı olayların yeniden yaşanacağının habercisidir. Rüyada fotoğraf çekmek, rüya sahibinin bazı olayları yeniden yaşayacağını ifade eder.

Rüyada fotoğraf çekimi, fotoğraf netse güzel olayların yeniden yaşanacağına; fotoğraf soluk ise rüya sahibinin korktuğu ve sıkıldığı bazı durumları yeniden yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada manzara fotoğraf çekmek, rüya sahibinin bazı hayalleri olduğuna ve bunu geçekleştirmek için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğine delalettir. Rüyada fotoğraf çekimi diyanet yorumuna göre, rüya sahibini mutlu edecek bazı gelişmeler yaşanacak ve uzun zamandır beklediği bir durum sonuçlanacaktır.

rüyada fotoğraf çekmek ne anlama gelir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf çektirmek, oldukça uzun bir zamandır görülmeyen bir kişiyi görmeyi simgeler. Bu kişi aile, akraba ve yakın çevreden birisi olabilir. Rüyanın diğer anlamları arasında, bir satın alma olayı da yer almaktadır. Bu satın alma, bir yatırım amacı taşımamaktadır. Rüyanın öteki işaretlerinden birisi ise gelecek planlarıdır. Hayatınız çok daha planlı yaşamaya başlamanız, gelecekle ilgili planlamalara girişmeniz beklenmelidir. Örneğin bireysel sigorta yaptırmak, rüyanın sonuçları arasında yer alır. Bu gelecek planlarının altında, bir kaygı durumu mevcuttur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekildiğini Görmek

Bir konuda şansını denemek şeklinde simgelenmektedir. Belirli bir konu hakkında, fazla umudunuz olmasa da şansınızı deneme isteğinizi gösterir. Ticari bir işle ilgili şans denemek bu rüyanın örneklerinden olabileceği gibi, bir başka konuda şansını denemek de aynı şekilde rüyanın işaretlerinden olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf çektirmek uzun zamandır görmediğin arkadaşını, akrabalarından birini veya sevdiğini birini yakın zamanda görmeye işarettir.

    Rüyanın anlamı görülme şekillerine göre değişmektedir. Rüyada fotoğrafa bakmak yeni bir çevre edinmeye işarettir.

Kişinin etrafında oluşan bu çevre yeni bir ilişki ile yeni bağlar olarak yorumlanabileceği gibi yeni bir arkadaş çevresinin içinde yer almaya da işaret etmektedir. Yeni edinilen bu çevre rüya sahibini mutlu edecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyada fotoğraf çektirmek görmesi yeni olayların yaşanacağına işarettir.
    Rüyada çekilen fotoğraf net ve güzelse olayların yeniden yaşanacağına işarettir. Çekilen fotoğraf soluk ve net değilse rüya sahibinin sıkıldığı ve korktuğu durumları yeniden yaşamak zorunda kalacağın işarettir.
    Rüyada manzara fotoğrafı çekmek: Rüyayı gören kişinin hayallerini gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğine delalettir. Uzun zamandır beklenen bir durum gerçekleşecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Telefonla Fotoğraf Çektirmek

    Rüyada telefonla fotoğraf çektirmek kişinin maddi sıkıntılarının olduğu ama yakın zamanda bu borcundan kurtulacağına ancak bunun için yeni bir atılımın gerektiğine delalettir.
    Rüyada Vesikalık fotoğraf çektirmek ise kısa süreli bir hastalık olarak yorumlanırken diğer bir yorumu ise yeni bir işe ve bu işle gelen para şeklinde yorumlanmaktadır.
    Rüyada fotoğraf makinesi görmek ve rüyada fotoğraf çektirmek üzüntü ve sıkıntı olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin beklemediği bir kişi tarafından üzüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada fotoğraf makinesi ile fotoğraf çektirmek rüya sahibinin hayatında sırlarla karşılaşacağına ve bu nedenle düşünceli zamanlar geçireceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekmek

Rüyayı gören kişinin rüyada kendinin fotoğraf çekmesi, rüya sahibinin çocukluğuna duyduğu özlem ve bu nedenle yaşadığı bazı sıkıntılar şeklinde yorumlanmaktadır.

    Rüyada ünlü bir isim ile fotoğraf çekmek, rüya sahibinin yaşadığı sıkıntıların son bulacağına ve başarı elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada fotoğraf çektirmek ve Kabe fotoğrafı çekmek, rüyayı gören kişinin gezintiye çıkacağına veya içsel bir yolculuğa çıkacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çektirmek Ve Kendi Fotoğrafına bakmak

Kişinin gördüğü rüyada kendi fotoğrafını görmesi başka kişilere olan güvensizliğine ve başka insanlara karşı inançsızlığına, bu konuda haklı olduğun işarettir.

    Rüyada eski bir fotoğraf görmek, rüya sahibinin zamanında değerini bilmediği için kaybetmek zorunda kaldığı kimse için üzülmesi anlamındadır.

Zaman geçtikçe bu kimseyi daha çok özlediğine işarettir. Diğer bir yorumu ise kişinin kaybettiği itibarı daha sonra tekrar kazanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Aynı zamanda bu rüya yeni tanışacağı kişilerle kuracağı sağlam dostluk şeklinde de yorumlanabilmektedir. Rüyada fotoğraf çektirmek yorumu en küçük ayrıntıda bile farklılaşabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile Fotoğrafı Çektirmek

Kişinin rüyasında ailesi ile birlikte fotoğraf çektirmesi kişinin geçmiş yaşantısına duyduğu özlem olarak yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin çocukluğuna duyduğu özlemi işaret etmektedir.

Rüyada topluluğun fotoğrafını çekmek, kalabalık içinde kaybolmak şeklinde yorumlanmaktadır. Bu rüyanın diğer bir yorumu başarısızlık ve toplum içinde kaybolmak şeklinde yorumlanmaktadır.

    Rüya sahibinin kararsızlığı, ne yapacağını bilememesi şeklinde de yorumlanabilmektedir. Rüyada fotoğraf çektirmek ve çekilen bu fotoğrafı bastırmak:

Rüya sahibinin geçmiş yaşantısında bir durumdan dolayı pişmanlık duymasıdır. Aynı zamanda evlilik ile de yorumlanabilmektedir. Rüya sahibinin mutlu bir yuva kurduğuna veya kuracağına işarettir. Rüya sahibinin yaptığı işe olan inancının güçlü olmasına ve kişinin yakın ilişki kurduğu kişilerle uzun görüşmeler şeklinde yorumlanabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Birinin Fotoğraf Çektiğini Görmek

Rüya sahibinin bir olay veya habere karşı uyarılmasına delalettir. İş hayatında veya özel hayatında haber bekleyen kişinin bu rüyayı görmesi ile bu haberin kısa süre içinde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyayı gören kişinin aile ve iş hayatındaki olumlu gelişmeler ile hayatının değişeceğine işarettir. Kısa süreli sorunların ardından gelecek mutlu ve güzel günlere işarettir. Rüyada fotoğraf çektirmek hakkında farklı yorumlar bulunmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf çekilmek, hayatınızla ilgili yapılacak yeniliklere işaret eder. İş yada hane değiştirmeye, yeni ortamlarda bulunmaya, yahut kafanızda oluşan böyle bir düşünceye tabir edilir. Farklı anlamlar içermek ile beraber, yakın görülen birine hediye almaya, süpriz yapmak olarak da bildirilmiştir. Aynı zamanda bir organizasyona katılmaya, kalabalık bir grup içinde bulunacağınızı gösterir. Gören kişi için yaptığı işi hakkıyla eda eden, çevresi tarafından her daim sevgi ve sevgi gören, taktir edilen biri olduğu olarak da delalet eder. Karşınıza çıkacak imkan ve fırsatlar ile yaşamınızın bambaşka bir boyut alacağına, hayırlı sonuçlar elde edileceği olarak da yorumlanır. Yeni kazanç kapılarına, hoş vakit geçirmeye, dostlar ile zaman geçirmek olarak da yorumlanmıştır. Alimler bu rüyayı bazen de görülen rüyanın geneline bakarak tabir etmişlerdir. Güzel bir yerde foto çekildiğini gören kişinin, kısmet ve kazancının artacağına, korku yada kötü hissedilen bir yerde fotoğraf çekildiğini görmek ise, geçmişten kaynaklı anıların hala canınızı acıtması olarak yorulur. Rüyada fotoğraf çekilmek ile ilgili farklı yorumlar için makalemizin devamını okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekilmek Diyanet

Rüyada fotoğraf çekilmek diyanet yorumuna göre, güzel dostluklar ve anılar yaşamaya, hayatınızda yaşanacak güzel gelişmelere tabir edilmiştir. Bekar kişiler için yeni biri ile tanışmaya, evliler için güzel birliktelik olarak yorumlanmıştır. Fotoğraf çekildiğini gören kişi, iş yada aile nedenlerden dolayı yeni bir haneye taşınacağı olarak da yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Fotoğraf Çekilmesi

Rüyada başkasının fotoğraf çekilmesi, görülen kişi bilenen, tanıdığınız biri ise bu kişinin yaşamındaki değişiklikleri gösterir. Bu kişinin yaşamında gerçekleşecek iş yada hane değişikliği olarak da bildirilir. Gördüğünüz kişi daha önceden tanımadığınız iri ise, alametlerinin sizin için gerçekleşeceğini gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Fotoğraf Çekilmek

Rüyada kalabalık fotoğraf çekilmek, yakın bir gelecekte gerçekleşecek aile içi organizasyonları gösterir. Bu bazen düğün, nişan olabileceği gibi bazen de toplantı yahut miras paylaşımı olarak da tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tek Başına Fotoğraf Çekilmek

Rüyada tek başına fotoğraf çekilmek, emek ve çabalarınızın karşılığını almak olarak yorumlanır. Kişinin tek başına mücadele vererek geleceği konum ve başarılar olarak tabir edilmiştir. Aynı zamanda güzel günlerin yakın olması olarak da rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf çektiğini görmek rüya sahibinin değişik duygular yaşamasına sebep olur. Rüya içinde fotoğraf çekmenin rüya yorumu çekilen fotoğrafın rengine ve çekilen anın şekline göre değişkenlik gösterir. Rüyada çekilen fotoğraf rüyayı gören kişinin bir ana tekrar şahit olmasına ya da yaşadığı bir duyguyu tekrar o hisle yaşayacağı anlamına gelir.

Siyah beyaz çekilen bir fotoğrafla, renkli ve canlı çekilen fotoğraftan çıkarılan anlamlar farklıdır. Örneğin eğer rüyada çekilen fotoğraf soluk ve siyah beyazsa, bunun anlamı rüya sahibi geçmişte çok üzüldüğü bir duruma benzer bir olayı tekrar yaşayacak ve yine aynı derecede üzülecek olmasıdır. Fakat aksine eğer fotoğraf canlı ve anlaşılır renklerde ise, rüyayı gören kişi eskiden şahit olduğu bir ana tekrar eşlik edecek ve çok sevindiği bir olaya yine aynı şekilde mutlu olacaktır. Bu yaşadığı hislere bağlı olarak da kişinin ruh hali o yönde değişkenlik gösterecektir. Büyük bir sevinç yaşayacaksa mutlu olacak, üzüntü yaşayacaksa bir süre hüzünlü olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çektirmek

Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek çoğu zaman olmusuz anlamlara çıkar. Rüyayı gören kişi başını derde sokmasına sebep olacak biriyle tanışabilir. Çevrenizde bulunan bu tür insanlardan uzak durmalısınız. Rüyada fotoğrafını çektirdiğini gören kişinin başına bazı talihsiz olaylar gelebilir ve bundan dolayı bazı sıkıntılı zamanlar yaşayabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Fotoğraf Çektiğini Görmek

Platonik aşkı ifade eder. Rüyada bir başkasının fotoğraf çektiğini uzaktan görmek o kişiye karşı beslediğiniz karşılıksız duyguları temsil eder. Çok isteyip de yaşayamadığınız anlar ve sevgi bağları olabilir. Rüya sahibi bu rüyanın üzerine, hep ulaşmak istediği birine veya bir yere varmak için çaba sarf edecek fakat başarılı olamayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekmek

Rüyada fotoğraf çekmek, tabir yerindeyse tarihin tekerrür edeceğine delalet eder. Yani rüya sahibi için bir olayın ikinci kere yaşanması anlamına gelir. Eğer çekilen fotoğraf net ve canlıysa güzel ve hayırlı bir olayın tekrar yaşanması ve bu sayede rüya sahibinin çok mutlu olması, aynı zamanda de geçmişteki o güzel günlere geri gidip, buruk bir heyecan duyması şeklinde tabir edilir. Fakat fotoğraf soluk, belli belirsiz ve renksizse bu kez de rüya sahibinin içine düştüğü ve kendisi için kâbus gibi gördüğü o olayı tekrar yaşamasına ve hem geçmişteki olaya geri gidip hem de yeniden olan olayın etkisinde kalıp, yoğun bir bunalım sürecine gireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çektirmek

Rüyada fotoğraf çektirmek, oldukça uzun bir zamandır görülmeyen bir kişiyi görmeyi simgeler. Bu kişi aile, akraba ve yakın çevreden birisi olabilir. Rüyanın diğer anlamları arasında, bir satın alma olayı da yer almaktadır. Bu satın alma, bir yatırım amacı taşımamaktadır. Rüyanın öteki işaretlerinden birisi ise gelecek planlarıdır. Hayatınız çok daha planlı yaşamaya başlamanız, gelecekle ilgili planlamalara girişmeniz beklenmelidir. Örneğin bireysel sigorta yaptırmak, rüyanın sonuçları arasında yer alır. Bu gelecek planlarının altında, bir kaygı durumu mevcuttur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekilmek

Rüyada fotoğraf çekilmek, mekan değişikliği düşüncesinin ortaya çıktığını göstermektedir. İş ya da ev değişikliği nedeniyle yaşanacak olan bu durum, yenilikleri de beraberinde getirecektir. Bunun yanı sıra rüya ile ilgili olarak yapılan yorumlar arasında, bir hediye almak da bulunmaktadır. Birisine alacak olduğunuz hediye, kısa zaman sonra kendisini gösterecektir. Bir diğer anlamı da bir etkinlik içerisinde görev almaktır. Bu etkinlik ve organizasyon ile ilgili herhangi bir görev, rüyanın sonuçları arasından yer almaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Fotoğraf Çekilmesi

Rüyadaki başkası, tanıdığınız birisi ise için yenilik ve değişim zamanının geldiğini göstermektedir. Mekan değiştirme sonrasında bu kişinin, ferahlaması ve huzur bulması beklenmelidir. Bu kişi sizin tarafınızdan tanınmayan bir kişi ise bu durumun siz ve aileniz için geçerli olacağı akla gelmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Fotoğraf Çekilmek

Aile, akraba çevresi ya da yakın çevrede ortaya çıkacak olan bir etkinlik durumunu ifade eder. Bu; düğün, nişan veya söz organizasyonu olabilir. Kısa süre sonra alacak olduğunuz haberlerde, bu etkinlikle ilgili bilgileneceksiniz.
Rüyada Tek Başına Fotoğraf Çekilmek

Bir başarının göstergesi olarak düşünülmelidir. Bu başarı, sizin tarafınızdan ve kimseden destek almadan ortaya çıkacaktır. Bu durum, kendinize olan güveninizin de artmasına neden olacaktır. Tek başınıza hareket ederek alacak olduğunuz kararlar, güzel günleri getirecektir. Hayırlı bir rüya olarak düşünülmelidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
1 Üye ve 424 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15311
Dün : 23857
Toplam : 48073639
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...