Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
204 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada at üstünde melek görmek itibarın artmasına, mutlu olmaya, geleceğe güzel bakmaya ve hayatın tadını çıkarmaya, yatırımların değerlenmesine ve geleceğe dair planlar yapmaya delalet eder. Rüyada at üstünde melek olduğunu hayal etmek ise iyi niyetli bir insandan göreceğiniz yardıma yorulur.

Bir kısım alim ve ulemalar görmüş olduğunuz rüyayı şu şekilde yorumlamıştır: mağlubiyetten sonra gözlediği şerefe, sıkıntıyla hak edilen ganimete, yenilgiden sonra özlediği galibiyete, sıkıntıyla umduğu itibara, çektiği zorlukların meyvesini alarak kazandığı temiz kazanca manası taşır
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada at üstünde melek görmek aşırı duygusal bir yapısının olduğuna, kişinin istediği konularda güçlü olacağına, kişinin kısmetinin çoğalacağına, din öğrenme ve dini bilgin olma hevesine olduğuna, bazen mutsuz olmaya ve can sıkıntısına, evli ise bebek sahibi olacağına ve çok mutlu olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
at üstünde melek görmek iş hayatınızda sosyal hayatınızda güzelliklere ve mutlu bir insan olmaya alamettir. at üstünde melek görmek değerinin bilindiğine,hayırlı işler yapmaya ve hayatta her daim işlerinin yaver gideceğine alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada at üstünde melek görmek: sabretmeyi bilmeye, yaşanan hayata razı gelmeye, kaliteli zaman geçirmeye ve bazı  kimselerin maddi ve manevi olarak desteğini görmeye, delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada at üstünde melek görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada at üstünde melek görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kafasının uyuştuğu bir kişi ile dünyaevine gireceğine, daha önce yaptığı bir ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılmaktadır. Tabirciye göre rüyayı görenin çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sevdiklerine doyasıya sarılacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada at üstünde melek görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacak bir işe başlanılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, parasız ve ekmeksiz kalan kimselere yardım elinin uzatılacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur. Rüya yorumları sözlüğüne göre rüya sahibinin çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, yakınları ile gönül ve fikir birliği edeceğine, kötü bir olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz at üstünde melek görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, layık olduklarına sahip olacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorumlanır. Rüya yorumcusuna göre rüya sahibi kimsenin çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, mutlu olacağına, ekmeğinin verimli olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, maddi anlamda gelirinin ve malının artacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz at üstünde melek görüldüyse yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet ettiğine inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada at üstünde melek gördüyseniz

    Maddi açıdan şanslısınız.
    Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada at üstünde melek görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

464 Aktif
0 Üye ve 464 misafir
Bugün : 10754
Dün : 23857
Toplam : 48069091
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...