Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
677 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada ustura görmek, erkek evlada işarettir. Ayrıca ustura, kin tutmaya, elem ve keder verecek anlamına da gelebilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
İmam Nablusi'ye göre rüyada ustura görmek, erkek çocuğa delâlet eder. Çünkü onunla çocuklar sünnet edilir. Ustura ile bir şeyi kestiğini görmesi, rüya sahibinin başlamak arzusunda bulunduğu bir hususun inkitaa uğramasına delâlet eder. Ustura ile eti parça parça yapsa veya bir hayvanı yaralasa, bu rüya o kimsenin insanlara sarkıntılıkta bulunduğu pis diline delâlet eder. Ustura görmek, kin ve düşmanlığa, elem ve ıstırap veren dile delâlet eder.


Rüyada ustura görmek, erkek evlada işarettir. Ayrıca ustura, kin tutmaya, elem ve keder verecek anlamına da gelebilir. Rüyada görülen ustura, dilinden zehir saçan kötü yürekli bir kimse olarak tanımlanabilir. Bazen huzur bozan kötü bir söz işitmeye, iftiraya uğramaya; bazen de, kıskançlığa, kavgaya varan sürtüşmeye yorumlanır.

Rüyada ustura görmek, güç ve kuvvete, zenginlik ve sağlığa işaret eder.

Ustura görmek, erkek çocuğa veya erkek kardeşe, arkadaşa, hizmetçi ve yardımcıya da işaret eder.

Bazan ustura görmek, bir işi başarmaya, zafere işarettir.

Rüyada ustura görmek, kin ve düşmanlığa, sivri diliyle insanlara elem ve ıstırap vermeye işarettir.

Ustura rüyası, bir yere iltica etmek, birine sığınmakla da yorumlanmıştır.

Rüyada ustura ile kulaklarını çizdiğini veya çizdirdiğini görmek, rahatlayıp ferahlamaya veya güç ve mal kaybına işarettir.

Rüyada ustura ile çizilen yerden kan çıkmaması, birinden nefret edilecek bir talimat veya emir almaya işarettir.

Ustura ile çizmek, sözleşme yapmaya; çizdiği yerden kan çıkarsa, sözünde durmaya; kan çıkmaz ise, sözünden caymaya (sözleşme hükümlerini yerine getirmemeye) işarettir.

Başka bir silahla birlikte ustura görmek, şöhret bulmaya, mevki sahibi olmaya işarettir.

Elinde kullanmak üzere ustura gören kimse, bulunduğu işten feragat eder veya kendisine yardım edecek zeki bir oğlu olur.

Rüyada usturayı kınından çektiğini gören kimsenin hanımı, erkek çocuk doğurur.

Kendisine bir ustura verildiğini görmek, biriyle dostluk kurmaya veya eline mal geçmesine işarettir.

Usturayı kınına sokmak, evlenmeye işarettir.

Rüyada elini usturayla kestiğini görmek, şaşılacak bir durumla karşılaşmaya işarettir.

Rüyada ustura ile bir şey kesmek, başlamayı düşündüğü bir işin kesintiye uğramasına işarettir.

Rüyada ustura ile et parçaladığını veya bir hayvanı yaraladığını görmek, insanları fena sözleriyle incitmeye işarettir.

Keskin ustura görmek, çalışkan hizmetçiye, akıllı yardımcıya ve faydalı arkadaşa işarettir.

Kör ustura görmek, yukarıdaki yorumun tersidir.

Kadının gördüğü ustura, sevdiği erkeğe işaret eder.

Erkeğin gördüğü ustura, mal ve güce işaret eder.

Rüyada ustura yuttuğunu görmek, oğuldan görülecek iyiliğe işarettir.

Hamile kadının ve onun kocasının rüyada gördüğü ustura, erkek çocuğa işarettir.

Mahkemesi olan bir kimsenin elinde ustura görmesi, sağlam delile işarettir.

Rüyada büyük bir ustura görmek, rızık ve hayra işaret eder.

Usturayı kılıfında veya kapalı görmek, yalancı şahitliğe veya aşağılık bir duruma düşmeye işarettir.

Kalem açacak ustura; yazma yeteneğine veya hesap yapmaya işarettir. Rüyada ustura bilemek; bir iş için gayrete gelmeye işarettir.

Ustura bilemek; çocuk terbiyecisine, öğretmene veya insanlara çalışmayı öğütleyen bir kimseye işaret eder.

Rüyada ustura görmek Kimi zaman, zorbalığa, hırsızlığa; kimi zaman da, yakın bir kimsenin ihanetine uğramaya, uzun süren bir ayrılığa çağrışım yapar. Bazen ise, kötü huylu asi erkek çocuğa işaret sayılır.

Rüyada ustura gören kişinin erkek çocuğu olacağına yorumlanır. Ayrıca ustura, kin tutmaya, üzüntü ve acı verecek demektir.

Rüyada ustura erkek çocuktur. Ustura ile tıraş olduğunu veya bir şeyi kestiğini görmek, yapmayı düşündüğü bir isi yapamayacağına veya beklediği bir şeyin olmayacağına delalet eder.

Ustura görmek bazı tabircilere göre fitneye ve iftiraya yorumlanır. Ustura kullanarak her hangi bir şeyi parçaladığını görmek, hakkında konuşulan dedikoduları yalanladığına işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada ustura görmek, erkek çocuğa işarettir. Ustura ile bir şeyi kestiğini görmesi, rüya sahibinin başlamak arzusunda bulunduğu bir hususun kesintiye uğramasına işarettir.

Ustura ile eti parça parça yapsa veya bir hayvani yaralasa, bir rüya o kimsenin insanlara sarkıntılıkta bulunduğu pis diline işarettir. Ustura görmek, kin ve düşmanlığa, elem ve ıstırap veren dile işarettir.

Rüyada ustura; bir erkek çocuk sahibi olacağınıza ve size kötülük yapan bir yakınınıza hak ettiği cezayı vereceğinize işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura Görmek

Rüyada ustura görmek, düşmanlık yaşanmasına alamet eder. Rüya sahibinin anlaşmazlığa düştüğü, hiçbir şekilde bir orta yol bulamadığı ve kesin bir kararla yollarını ayırdığı bir kişi ile aradaki çekişmeyi sürdüreceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına ve intikam yoluna gideceklerine rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin, uğradığı haksızlığı unutmayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret eder bir diğer yandan da erkek bebek olarak değerlendirilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura İle Tıraş Olmak

Bir kişinin rüyasında kendini ustura ile tıraş olurken görmesi şanssızlık ve kısmetsizlik olarak tabir edilir. Rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağı, emekle ve sabırla üzerinde çalıştığı projelerinin tutmayacağı ve bu durum nedeni ile kendisine olan özgüvenini yitireceği anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Usturayla Tıraş Olmak

Rüyada usturayla tıraş olmak da usturayla tıraş olmakla benzer anlama gelir. Rüyayı gören kişinin, karşısına çıkacak olan aksiliklere ve engellere delalet ederken aynı zamanda çok istediği konularda başarısız olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura Kullanmak

Rüyada ustura kullanmak, rüya sahibinin kendisine güven duymayan ve başarısız olması için elinden geleni yapan art niyetli kişilerin kötü amaçlarına ulaşmalarına ve mutlu olmalarına izin vermeyeceği, onları utandıracağı ile açıklanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada ustura görmek, erkek çocuğa işarettir.Ustura ile bir şeyi kestiğini görmesi, rüya sahibinin başlamak arzusunda bulunduğu bir hususun kesintiye uğramasına işarettir.Ustura ile eti parça parça yapsa veya bir hayvanı yaralasa, bir rüya o kimsenin insanlara sarkıntılıkta bulunduğu pis diline işarettir.Ustura görmek, kin ve düşmanlığa, elem ve ızdırap veren dile işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada ustura görülmesi; bir erkek çocuğunun doğacağına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir başkasını bir ustura yaraladığını görmesi; o kimsenin bir haksızlığa maruz kalarak mal varlığının bir kısmının elinden gideceğine işaret eder. Bir kimsenin rüyasında ustura ile yaralandığını görmesi; o kişi parasının ve malının yakınları tarafından azar azar yok edildiğine delalet şeklinde tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada ustura görmek, erkek çocuğa delalet eder. Çünkü onunla çocuklar sünnet edilir. Ustura ile bir şeyi kestiğini görmesi, rüya sahibinin başlamak arzusunda bulunduğu bir hususun in-kitaa uğramasına delalet eder.
Ustura ile eti parça parça yapsa veya bir hayvanı yaralasa, bu rüya o kimsenin insanlara sarkıntılıkta bulunduğu pis diline delalet eder.
Ustura görmek, kin ve düşmanlığa, elem ve ıstırap veren dile delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ustura görmek, erkek çocuk manasına gelir. Rüyasında ustura gören kimse için rüya yorumu, evliyle ve eşi hamileyke erkek çocuğu olacağına müjdedir. Kişi bekar ise evlendiği zaman erkek evlat sahibi olacağı müjdesidir. Rüya yorumcularının kimilerine göre rüyada ustura görmenin manası kin tutmak demektir. Bu yorumculara göre rüyada görülen ustura kin, nefret ve üzüntüye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura Görmek

Erkek çocuk manasına gelir. Kimi rüya yorumcularına göre kin, nefret ve üzüntü manasına gelir.
Rüyada Ustura İle Tıraş Olmak

Rüya sahibini istenen şeyin tamamlanamayacağını ve yarım kalacağını delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura görmek, kişinin iş hayatında bol para kazanacağı demektir. Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra rahata kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, aile yaşantısının normale döneceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura İle Bir Şey Kesmek

Ustura ile bir cisim kestiğini gören kimse için beklentilerinin boşa olacağı ve işlerinin ters gideceği yorumu yapılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura İle Et Kesmek

Ustura ile eti parçaladığını gören kimse için bu dilini tutması gerektiğine yorulur. Diliyle çok kimsenin canını yaktığı yorumu yapılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura İle Yaralanmak

Rüya sahibinin rüyasında ustura ile yaralandığını görmesi kişinin iş hayatında zarara uğrayacağına delalet eder. Zorlu bir süreç içerisine gireceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura İle Saç Kesmek

Rüyasında ustura ile saç kestiğini gören kişinin uzun yıllar tanıdığı ve güvendiği birinden kazık yiyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura İle Kovalanmak

 Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında ustura ile kovalandığını görmesi kişinin sıkıntılar ve belalar ile baş başa kalacağına, bu durumdan ailesinin yardımıyla çıkacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura İle Kavga Etmek

Rüya sahibinin zor günler geçireceğine, ailesi ile arasında tartışmalar yaşayacağına, bu tartışmalar yüzünden mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura gören kişinin erkek çocuğu olacağına yorumlanır. Ayrıca ustura görmek; kin tutmaya, üzüntü ve acı verecek demektir.

Rüyada ustura ile tıraş olduğunu veya bir şeyi kestiğini görmek, yapmayı düşündüğü bir işi yapamayacağına veya beklediği bir şeyin olmayacağına delalet eder. Ustura görmek, bazı tabircilere göre fitneye ve iftiraya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura kullanarak herhangi bir şeyi parçaladığını görmek, hakkında konuşulan dedikoduları yalanladığına işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada ustura görmek, erkek çocuğa işarettir. Ustura ile bir şeyi kestiğini görmesi, rüya sahibinin başlama arzusunda bulunduğu bir hususun kesintiye uğramasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura ile eti parça parça yapsa veya bir hayvanı yaralasa, bu rüya o kimsenin insanlara sarkıntılıkta bulunduğu pis diline işarettir. Ustura görmek; kin ve düşmanlığa, elem ve ızdırap veren dile işarettir.

Rüyada ustura görmek tabiri; hayırlı bir çocuk sahibi olacağınıza ve size kötülük yapan bir yakınınıza hak ettiği cezayı vereceğinize işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Ustura ile Yarmak
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ustura ile Kulaklarını Çizmek yahut Çizdirmek

Seyyid Süleyman: Rüyada ustura ile kulaklarını çizmek yahut çizdirmek; zaaf, mal kaybı yahut ferahtır. Ustura ile çizdirdiği yerden kan çıkmadığını görmek, ikrah (nefret) edilecek bir emrin husulüne işarettir.

Başka bir tabire göre: Ustura ile çizmek, sözleşmeye işarettir. Çizdiği yerden kan çıkarsa, rüya sahibi ahdini yerine getirir. Kan akmaması bunun tersidir.

Ayrıca Bakınız. Bıçak
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına işaret eder.
Rüyada ustura gördüyseniz

    Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.
    Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya yorumcularına göre rüyada saçını usturayla kesmek sorunların günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura kullanmak rüyayı gören için ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, hayatını yoluna sokacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura ile başkasını tıraş etmek rüya sahibi için çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, dertlerin dermanının bulunacağına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elinde ustura görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura ile kavga etmek rüya sahibi kişi için bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine delalet ettiği söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada ustura ile sakal kesmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura ile kovalanmak rüya sahibi kişi için ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada usturayla sac kesmek rüyayı gören kişi için huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada usturayla yüzünü kesmek rüya sahibi için sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ferah bir döneme girileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada usturayla kesmek işinden geri kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret ettiği söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada ustura ile saç kesmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine alamet ettiğine inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabir edenlere göre rüyada usturayla kendi saçını kesmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret ettiğine inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada usturayla yaralanmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, eve huzur dolacağına, bol nimete kavuşacağına, kazançlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ustura ile elini kesmek çok üst mevkilere yükseleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet eder.

Rüyada ustura alındığında yeni mallara kavuşacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendini usturayla tıraş etmek rüya sahibi kişi için tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre rüyada ustura bulmak evine haciz geleceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada usturayla tıraş olmak rüyayı gören kişi için edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura jilet görüldüğünde kötü günler görüleceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ustura ile bir şey kesmek, başlamayı düşündüğü bir işin kesintiye uğramasına işarettir.

Rüyada ustura ile et parçaladığını veya bir hayvanı yaraladığını görmek, insanları fena sözleriyle incitmeye işarettir.

Keskin ustura görmek, çalışkan hizmetçiye, akıllı yardımcıya ve faydalı arkadaşa işarettir.

Kör ustura görmek, yukarıdaki yorumun tersidir.

Kadının gördüğü ustura, sevdiği erkeğe işaret eder.

Erkeğin gördüğü ustura, mal ve güce işaret eder.

Rüyada ustura yuttuğunu görmek, oğuldan görülecek iyiliğe işarettir.

Hamile kadının ve onun kocasının rüyada gördüğü ustura, erkek çocuğa işarettir.

Mahkemesi olan bir kimsenin elinde ustura görmesi, sağlam delile işarettir.

Rüyada büyük bir ustura görmek, rızık ve hayra işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

394 Aktif
1 Üye ve 393 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18871
Dün : 23857
Toplam : 48077185
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...