Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
509 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada harita görmenin anlamı, maddi sıkıntıya işarettir. Maddi sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında olumsuz durumlar yaşayacağına, emeklerinin boşa gideceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada harita görmek, genel anlamı ile kötüye yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin iş hayatında makamının ve itibarın düşeceğine delalet etmektedir. Bazı durumlarda rüya sahibinin işini kaybedeceğine yorumlanmaktadır. Ciddi bir şekilde maddi durumda sıkıntı yaşayabilecek duruma gelmektedir. Sadece bununla da sınırlı kalmayarak iş hayatında sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret edilir. Yaşanılan bu sıkıntı günlerin sağlığını olumsuz yönde etkileneceğine rivayet edilmektedir. Rüya sahibinin günden güne moralinin bozulacağına ve strese bağlı hastalıkların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada harita görmek ne demek: Rüya sahibinin ailesi içinde huzursuzluk yaşayacağı anlamına gelmektedir. Hane içerisinde aile bireyleri ile her zaman tartışmalar yaşayacağına delalet edilmektedir. Aile sofrasında rızkın azalacağına ve bereketin kaçacağına delalet edilmektedir.

Ayrıca bkz: Çizmek  
Rüyada Harita Çizdiğini Görmek

Rüyada harita çizdiğini görmek, rüya sahibinin kafasında hedeflerini ve planlarını geliştireceğine delalet etmektedir. Bu hedeflere ve planları gerçekleştirebilmesi için kişinin azmi ve hedefini asla bırakmayacağına yorumlanmaktadır. Hak yolundan ayrılmayarak kendisi için birtakım yollar arayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Eğitim hayatında kurduğu hayaller ve başarılara giden yolların açılacağı anlamını taşımaktadır. Bu başarıdan dolayı rüya sahibinin şehir değişikliği veya ülke değişikliği yapabileceği anlamına gelmektedir. Bu yolculuk uzun veya kısa olup rüya sahibinin kendi yeteneklerini fark etmesini sağlamaya delalet edilmektedir.

Rüyada harita çizdiğini görmek ne anlama gelir, bir diğer anlamı ise can sıkıcı olaylar yaşayabileceği şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayatındaki düzen ve kondisyonun tepetaklak olacağına işarettir. Kişinin aile bireyleri ile huzurun bozulacağına alamet edilmektedir.
Rüyada Harita Mühendisi Görmek

Rüyada harita mühendisi görmek, sıkıntılardan ve zor günlerden kurtuluşa alamet etmektedir. Rüya sahibinin yaşadığı ve kendisinde kalıcı hasarlar bırakan sıkıntısından ve üzüntüsünden bir çırpıda kurtulmasına yorulur. Rüya sahibi eğer borcu varsa kısa sürede borçlarından kurtulacağına alamet edilmektedir. Borçlarından kurtularak finansal durumunu günden güne düzeltmeye çalışmaktadır. Rüya sahibi öğrenci ise okul hayatında üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalet edilmektedir. Bu tembel halinden kurtularak başarıları için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada harita mühendisi görmek ne demek, hayatında yeniden ayağa kalkacağına ve hayata karşı yeniden umutlanacağına delalet edilmektedir.

Ayrıca bkz: Yerleşim Alanı
Rüyada Haritada Bir Yer Görmek

Rüyada haritada bir yer görmek, rüya sahibinin yapacağı yolculuklara yorumlanmaktadır. Kişi haritada gördüğü yere seyahat edebileceği anlamına gelmektedir. Bu yerde uzun bir yolculuğa çıkacağına delalet edilmektedir.

Rüyada haritada bir yer görmek tabiri, rüya sahibinin kendisine iyi bir yerden iş teklifi geleceğine delalet edilmektedir. Bu işi kabul ederse hayatının geri kalan kısmını bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada haritada bir yer görülmesi, aksi durumda da yorumlanmaktadır. Rüya sahibi bu yeri daha önce duymadıysa veya bilmiyorsa kötü şekilde yorumlanır. Kişinin tanımadığı kişilerden kendisine zarar vereceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Türkiye Haritası Görmek

Rüyada Türkiye haritası görmek, rüyayı gören kişinin bilgi ve birikiminin artacağına işarettir. Kişi hayatına karşı farklı pencerelerden bakabileceğine delalet edilmektedir. Daha geniş bir açıdan baktığından dolayı sorunlarını kimsenin yardımı olmadan kolay bir şekilde çözüme kavuşturmasına rivayet edilmektedir.

Ayrıca rüyada Türkiye haritası görmek tabiri, kişinin bahtının ve şansının açık olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi iş bulma konusunda sorun yaşıyorsa, kısa sürede kendisine en hayırlı işi bulacağına yorulur. Hayırlı bu işinden dolayı kısa sürede yüklü miktarda kazanç sağlayacağına işarettir. Eğer bir işte çalışıyorsa iş yerindeki insanlar ile uzun bir rekabete gireceği delalet etmektedir.

Rüyada Türkiye haritası görmek ne demek: Rüya sahibi her ne kadar kazanç sağlasa da önceden elinde bulunduğu malların bir kısmını kaybedeceğine işaret eder. Eğitim hayatında ise başarısızlıkların peşini bırakmayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Hiçbir işte başarılı olamayarak okul arkadaşları tarafından gülünç bir duruma düşeceğine delalet edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harita görmek, kötüye yorumlanır. Rüya sahibinin sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet eder. Huzurunun bozulacağına, moralinin bozulacağına, istediklerine ulaşamayacağına, veriminin düşeceğine, bolluk ve bereketin azalacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen her türlü harita yolculuğa tabir edilir. Rüyada haritada deniz görmek devlet yöneticisi, başkan, âlim, önemli bir şahsiyet ve ilimle yorumlanır.  Rüyada Türkiye haritası çizmek yücelik ve zenginliğe işarettir. Rüyada dünya haritası görmek ise hayatına fazla önem vermemeye; asalet ve tevekküle, huzur ve güvene, zafer ve rızka işaret eder. Rüyada haritaya bakmak ve incelemek  geçmişe özlem duymaya yorumlanır. İşte tüm detaylarıyla rüyada harita görmenin anlamı ve yorumu;


Rüyada harita görmek, yolculukla yorumlanır. Rüyasında bir haritayı incelediğini gören uzun bir yolculuğa çıkar. Bir harita çizdiğini görmek, eğer haritayı tamamlarsa, kendi sine bir is teklif edileceğine ve onun da kabul edeceği demektir. Tamamlayamamak, bu rüyanın aksiyle yorumlanır. Rüyasında yolda birisinin kendisine bir harita göstererek yol sorduğunu görmek, beklemediği ve tanımadığı bir kişiden bir haber alacağına ve ondan menfaat göreceğine delalet eder. Kimi tabircilere göre rüyada haritanın anlamı; iş hayatınızda canınızı sıkacak bazı değişiklikler olacak. Fakat kısa sürede işler yoluna girecek, hayal kırıklığına uğrayacaksınız; fakat kısa sürede işleriniz yine yoluna girecek.

Kişi, ayrıntılarına dikkat etmek zorunda kalacağı bir işe girer. Görülen harita belli bir yere ait ise kişi o yerle ilgili bir yolculuk yapar veya kısmet alır. Rüyada harita görmek, dağınık işleri toparlamaya işarettir.

Rüyada fiziki yol haritası görmek, kara ve deniz yolculuğuna, uçakla seyahat yapmaya, gezip görülmek istenen yerlere işarettir. Siyasi harita görmek, sınır anlaşmazlıklarına işaret eder. Bazen define haritası görmek, dış ülkelerde görev almaya işaret eder. Bir haritayı katlanarak dürüldüğünü görmek, saltanat ve yönetime işarettir Rüyada harita görmek, para kazanmak için seyahat yapmaya veya bir pazarlamacıya işaret eder. Bir yerin haritasını çizdiğini görmek, mülk edinmeye işaret eder.

Haritada görülen akarsular, insan vücudundaki kan damarlarına veya boşaltım sistemine; yollar, sinir ve kaslara; dağlar ise kol ve bacaklara işaret eder. Bunlarda görülen olumsuz bir durum, temsil ettikleri şeyle yorumlanır.

Rüyada görülen harita, kadını simgeler. Ayrıca, yolculuğu, yuvayı, mülkü, uzaktan gelecek bir haberi çağrıştırır. Bazen da yeni bir iş veya arkadaş olarak yorumlanır. Kimi zaman ise, sevdiklerinden ayrı kalanların buluşacaklarına işaret sayılır.

Bir kimse rüyada haritanın karşısına geçip onu incelediğini görse, rüya sahibinin eşiyle ilgilendiğini ona her bakımdan yardımcı bir eş olduğuna işaret eder. Rüyada harita satın aldığını görmek, rüyayı görenin yolculuk hazırlığı yapacağına yorumlanır. Bir kimse kendine harita verildiğini görse, rüyayı görene bir armağanın geleceğine işarettir.

Bekâr bir kimsenin harita görmesi, o kişinin yeni bir arkadaşla tanışacağına yorumlanır. Hasta bir kimsenin harita görmesi ise o kişinin yatağından kalkacağına hükmedilir. Yolculukta bulunan bir kimse rüyada harita görse, rüya sahibinin işlerini yoluna koyup memleketine döneceğine işaret eder. Eğer gördüğü harita yırtılmış incelenmeyecek derecede yıpranmışsa rüya aksine yorumlanır.

Değişik unsurları içeren bir işi üstünkörü ele almaya ve bundan dolayı muvaffak olamamaya, Bazen atlas insanın iç dünyasındaki zenginliğe ve çok yönlülüğe, İnsanın elinde dürülen harita saltanat ve yönetime delalet eder.

Bir atlasa baktığınızı görmek, başladığınız bir işi titiz bir şekilde sona erdireceğiniz anlamına gelir.

Başladığınız bir işi titizlikle bitireceksiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haritaya Baktığını Görmek

Rüya sahibinin bazı olumsuzluklar yaşayacağına, bu olumsuzluklardan kurtulmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita Çizdiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin planlar yaptığına, bu planları yerine getirmek için çaba göstereceğine, planlarını gerçekleştirmek için uzun zaman uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada harita görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağı demektir. Kişinin ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceği anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harita görmek, bir seyahate, bir yolculuğa çıkılacağına işarettir, şeklinde yorumlanır.Kişinin rüyada bir haritaya bakarak incelediğini görmesi, onun uzun bir yolculuğa çıkacağına işarettir denmiştir.Rüyada harita görmek, uzun bir seyahate ve karlı bir dağa çıkacağınıza işaret olarak yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harita görmek, can sıkıcı ve moral bozucu olaylara, kişinin hayatındaki koordinasyonun, düzenin, dirliğine ve huzurun bozulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin kötü günlerden geçeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bazen hüsrana uğrayacağına ama inandığı ve emek harcadığı takdirde tüm bunların üstesinden gelmeyi başaracağına alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita Çizmek

Rüyasında harita çizdiğini gören kişinin kafasında bazı planlar geliştirdiğine ve bunları gerçekleştirmek için bir takım yollar aradığına delalet eder. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin bir yolculuk yapıp uzun ya da kısa olan bir yola gideceğine delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haritaya Bakmak

Rüyada haritaya bakmak, rüyayı gören kişinin bazı aksiliklerle karşılaşacağına bu nedenle de işlerinin aksayacağına tabir edilir. Kişi bir süre bu durumu çözmek ve atlatmak için zaman harcayacak ve buna yoğunlaşacak demektir. Rüya sahibi bu dönemde hem vakit hem de nakit kaybedecek ama buna aldırmayacak, sıkıntıyı yenmenin çarelerine bakacak demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Define Haritası Görmek

Rüyada define haritası görmek, kurtuluşa ermeye alamet eder. Kişinin, tüm derdinden, sıkıntısından, ağırlığından, üzüntüsünden ve borçlarından kurtulacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, yeniden ayağa kalkacağına ve yeniden yaşam hevesi bulacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kroki Görmek

Rüyada kroki görmek sevinç ve mutluluk yaşamaya tabir edilir. Rüya sahibinin geçim sıkıntısının biteceği, işlerinin hafifleyeceği, rahatının ve huzurunun yerine geleceği, üst üste iş siparişi alacağı ve hedeflerine çok yaklaşacağı anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Plan Görmek

Rüyada plan görmek ya da plan çizdiğini görmek, kişinin korkularını yenmesi ve cesaretini toplayarak, istekleri için mücadele etmeye başlaması ve başardığını gördükçe de işine daha bir sıkı sarılması şeklinde yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harita görmek olumsuz gelişmelere, sıkıntıya, sorunlara, zorluğa ve zahmete işaret eder. Rüyada harita gören kişinin hayatının yolunda gitmeyeceğine, işlerinin iyi ilerlemeyeceğine, birçok sorun ve engeller karşılaşacağına, zor günler geçireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin keyfinin kaçacağına, moralinin bozulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kötü bir dönem geçireceğine işaret eder. Rüyada harita gören kişinin iş hayatında ve maddi konularda sıkıntı içine gireceğine ancak pes etmediği ve gayret gösterdiği takdirde zorlukların üstesinden geleceğine, durumunun düzeleceğine, rahatlığa kavuşacağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haritaya Bakmak

Rüyada bir haritaya baktığını görmek engellere, aksiliklere ve sorunlara işaret eder. Rüyada haritaya baktığını gören kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine, çeşitli aksilikler olacağına ve düzeninin bozulacağına tabir edilir. Rüya sahibinin sorunları çözmek için uğraş vereceğine, sıkıntıları atlatabilmek için yollar arayacağına ve hem maddi hem de manevi olarak çaba göstereceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita Çizmek

Rüyada harita çizdiğini görmek kişisel düşüncelere, değerlendirmelere ve yolculuğa işaret eder. Rüyada harita çizdiğini gören kişinin bazı düşünceler üzerinde yoğunlaştığına, istediklerini yapmak ve girişimde bulunmak için çalıştığına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin aynı zamanda bir seyahate çıkacağına da işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita ile Yol Göstermek

Rüyada bir harita üzerinden yol gösterdiğini görmek olumlu olaylara, başarıya, yükselmeye ve rahatlığa kavuşmaya işaret eder. Rüyada haritadan yol gösterdiğini gören kişinin akıllı, zeki, yetenekli ve bilgili bir kişi olduğuna, hedeflerine ulaşmak için doğru adımlarla ilerleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve başarıya kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin herhangi bir zorluk ve engelle karşılaşmayacağına, işlerinin iyi bir düzende devam edeceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dünya Haritası Görmek

Rüyada dünya haritası görmek olumlu gelişmelere, kısmete ve başarıya işaret eder. Rüyada dünya haritası gören kişinin yapacağı çalışmalardan güzel sonuçlar alacağına, yetenekleri sayesinde başarılı olacağına, kısmetinin açık olacağına, önemli fırsatlar elde edeceğine ve geleceğinin parlak olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin başarıları ile dikkat çekeceğine, verimli bir dönem içine gireceğine, kazanç sağlayacağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Define Haritası Görmek

Rüyada bir defineye ait harita görmek sıkıntılardan kurtulmaya, rahatlığa ve ferahlığa kavuşmaya işaret eder. Rüyada define haritası gören kişinin dertlerinden, sorunlarından kurtulacağına, hem maddi hem de manevi açıdan iyileşeceğine, rahatlığa kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin enerjisinin artacağına, tazeleneceğine, hayır ve menfaat göreceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haritaya Baktığını Görmek

Rüyada haritaya baktığını görmek, rüya sahibinin bazı olumsuzluklar yaşayacağına, bu olumsuzluklardan kurtulmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder. Rüyada haritaya bakmak, maddi olarak çökmeye ve zarara uğramaya delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita Çizdiğini Görmek

Rüyada harita çizdiğini görmek, rüyayı gören kişinin planlar yaptığına, bu planları yerine getirmek için çaba göstereceğine, planlarını gerçekleştirmek için uzun zaman uğraşacağına delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Define Haritası Görmek
Kurtuluş olarak yorumlanır. Rüya sahibinin sıkıntıdan, üzüntüden, dertlerden, olumsuz ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Türkiye Haritası Çizdiğini Görmek
Rüyayı gören kişinin sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet eder.Rüyada Yıldız Haritası Görmek
Rüyada yıldız haritası görmek, kişinin sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceği anlamına gelir.

Rüyada Kıbrıs Haritası Görmek
Rüya sahibinin rüyasında Kıbrıs haritası görmesi, kişinin ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine rivayet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hazine Haritası Görmek
Kişinin rüyasında hazine haritası görmesi, rüya sahibinin hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada Harita İncelediğini Görmek
Kişinin rakiplerini yenilgiye uğratacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya geleceğine yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Türkiye Haritası Görmek
Rüyayı gören kişinin atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağı anlamına gelir.

Rüyada Yol Haritası Görmek
Rüyada yol haritası görmek, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağı demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita Görmek

Rüyada harita görmek, can sıkıcı ve moral bozucu olaylara, kişinin hayatındaki koordinasyonun, düzenin, dirliğine ve huzurun bozulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin kötü günlerden geçeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bazen hüsrana uğrayacağına ama inandığı ve emek harcadığı takdirde tüm bunların üstesinden gelmeyi başaracağına alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita görmek, deniz aşırı mesafelere gidip uzaktaki akrabalarla hasret gidermeye delalettir. Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki: Rüyada harita çizmek, kalabalık bir yerde toplanmaya, orada konuşmacı olmaya yorumlanır. Rüyada harita almak, bol bol iltifat ve övgü kazanmaya işaret eder. Aynı zamanda rüyada harita kaybetmek ise, aç gözlü dünyevi isteklerin sonunun gelmesi ile hüsrana işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita Görmek İslami Anlamı

Rüyada Harita görmek, bu rüyayı gören kişi haritaya bakıp düşünceli kafasını sallayan kişi için iki ihtimal vardır: Ya tayini çıkar ve bilmediği bir şehre gider diye yorumlanır. Rüyada harita incelemek, memleketinden ayrılmaya ve memleketini kendi isteğiyle terk eden kimseye işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haritada deniz görmek, rüyayı gören kişinin dünya nimetleri karşısında el pençe divan durup manevi hayatı terk etmesine delalet eder. Rüyada Türkiye haritası görmek, kişinin borçlanmasına ve de elindekini yitirmesine işarettir. Rüyada define haritası görmek ise, evde yapılan hesabın çarşıya uymayıp cüzdanların boşalmasına işarettir. Rüyada yol haritası görmek ve yol haritasını yırttığını gören kişi kendi elleriyle yaptığı planları bozar.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita İncelemek

Rüyada harita incelemek üniversiteden mezun olup diplomayı eline almaya, peşi sıra başarılar elde edip ailenin yüzünü güldürmeye, arkadaşlar arasında girişilen bir iddiadan sonuçsuz ayrılmaya, yeni yerler keşfetmek için uçak ya da vapur kullanmaya delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita Çizmek

Rüyada harita çizmek kişinin bir düğün ya da nişan töreni için süslenip püslenmesine, yeni imajlar peşinde koşmasına, şehir hayatını terk edip daha münzevi ve köy odaklı bir hayat sürmesine, hayvanlarla ilgilenmesine, çok daha az insan ile görüşüp bol bol kitap okuyarak ufkunu genişletmesine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haritaya Bakmak

Rüyada haritaya bakmak kişinin gelecek planları içerisine yeni alternatifler sokmasına, anne baba onayı alıp yeni bir eve çıkmasına, ilim olarak üretici bir döneme geçmesine, dışlanmasına ama güçlü kalıp tüm düşmanları ile mücadele etmesine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Haritası Görmek

Rüyada yol haritası görmek geçmişine bağlı yaşayan bir insanın gelecek fırsatları yeterince değerlendiremeyip yerinde saymasına yorumlanır. Rüyada yolda haritaya bakmak ise, babası tarafından evinde kovulup bir süre boyunca arkadaşlarının yanında kalmasına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dünya Haritası Görmek

Rüyada dünya haritası görmek yeni atılımlar içerisinde olmaya, parayı bankada tutmaya, kayın valide ya da kayın peder ile yaşanacak şiddetli bir tartışmaya, bir çanta ya da bavul hazırlayıp evi terk etmeye delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Türkiye Haritası Görmek

Rüyada Türkiye haritası görmek ülke içinde aylarca sürecek bir yolculuğa çıkmaya, çadır kurmaya, kamp yapmaya, yeni yerler keşfederek ufkunu genişletmeye, memleketin içerisinde yeni insanlarla tanışıp müşkül durumda olanlara yardım eli uzatmaya delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Define Haritası Görmek

Rüyada define haritası görmek zengin olmak için girilen dolambaçlı yollardan hiç de kar oranı getirmeyen sonuçlar elde etmek, yasal olan yolları terk edip illegal yollara saparak başını belaya sokmak, önce karakolluk sonra mahkemelik olmak gibi anlamlara gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atlas Haritası Görmek

Rüyada atlas haritası görmek bir öğrenci için oldukça zor geçecek bir öğrenim hayatının dönemini temsil eder. Bu rüyayı gören öğrenci derslerinden başarısız notlar alarak karnesini kötü getirebilir ve uzun bir süre boyunca ailesinin kendisine karşı duyduğu güveni yerle bir edebilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harita görmek, iş yaşantınızda beklenmedik gelişmeler yaşanacağını gösterir. Sizin canınızı sıkacak bu gelişmeler kısa sürede yoluna girecek, işler sizin dilediğiniz gibi devam edecektir. Bildiğiniz bir yere ait ise oraya ziyaretiniz söz konusu olabilir. Kişi bekar ise farklı bir şehirden talibi çıkacaktır. Yolculuk anlamına gelir. Yakın zamanda yolculuk yapabilir ya da içinizden uzaklara isteği geçiyor olabilir. Rüyanızda birden fazla ile uğraştığınızı görmeniz geleceğinize yön verme adına çok çabaladığınızı ve kararsız kaldığınızı gösterir. Bu dönemde bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. Başka fikirleri dinlemek zihninizi biraz dinlendirir, daha sağlıklı kararlar almanıza yardımcı olacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita Asmak

Size başkası tarafından verilmiş ise bir davet alacaksınız demektir. Bu davette yeni insanlarla tanışacaksınız ve kendinizi geliştirmenize fırsatlar doğacak. Astığınız harita yırtılmış ise hayatınızla ilgili bir şeyleri eksik tasarladınız demektir. Eğer kendinizi çizerken görmeniz geleceğinizi kendiniz inşa ediyorsunuz demektir. Bu kişi yolunu çizmiş yakın zamanda bir işe girecek demektir. Define ile ilgiliyse kişi hayatta değerli şeylerin peşinde koşan biridir. Bu kişi kısa yoldan zengin olmayı hayal etmektedir. Çeşitli yollarınız olduğuna yorulur. Okul için, iş için farklı farklı şehirlerde  bulunacaksınız. Kişinin uzak diyarlardan bir beklediğinin olduğunu gösterir.

Yolu çağrıştırır. Rüyada görülen diğer semboller ve rüyadaki durumu bizi daha doğru bir yoruma götürecektir. Kişi öğrenci ise eğitim için başka şehre gitmesi gerekecektir. Bekar birinin görmesi başka memleketten biri ile tanışacağını gösterir, bu kişi evlenip başka şehre yerleşebilir.
Rüyada Harita Almak

Rüya sahibine verilmek istenen ilahi bir mesajdır. Son zamanlarda hayır işlerine biraz daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini ve kendi bencilliğinden kurtulması gerektiğini işaret eder. Bazı konularda fazla dünya işlerine dalarak ahret hayatını unutmasından dolayı, iyilik yapmayı da ihmal eden ve her şeyi kendisi için istemeye başlayan rüya sahibi, kendisine gelmesi açısından uyarılacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harita Bulmak

Rüya sahibinin değişmesine ve olgunlaşmasına da işaret eder. Eğer rüya sahibi mesajı alır ve insanlara faydalı işler yapmaya başlarsa gerçek huzuru ve mutluluğu da yakalayacaktır. Duygusal açıdan çok gelişmiş bir ruh haline sahip olan ve merhametli olması ile ünlü olan rüya sahibi ilerde birçok insanın hayatını etkileyecek demektir.
 Rüyada Haritaya Bakmak

Yakın bir zaman içerisinde yolculuğa çıkacağınıza veya bir dostunuzun sizi ziyarete geleceğine işarettir. Bazı yorumlara göre yaşadığınız yerden bir süre uzaklaşarak farklı bir yere gideceğinizin habercisi olabilir. Bu durum karşısında ani kararlar alabilir ve strestli günler yaşayabilirsiniz. Fakat beklenmedik bir zamanda oldukça sevindirici gelişmeler yaşanacak ve hayatınız istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacak.
 Rüyada Elinde Harita Görmek

Aslında tek başına yorumlanmamalıdır. Çünkü etrafında görülen her türlü eşyanın ve insanın yorum açısından büyük önemi vardır. Mesela bir çocuk tutuyorsa çok güzel anlamlar içerir ve dikkat edilmesi gereken birçok noktaya parmak basılır. Tutan çocuk kesinlikle rüya sahibinin hayatına değmiş veya değecek birisidir. Hatta belki de rüya sahibini evladı olabilir. Asıl anlamı ise o çocuğun rüya sahibinin engin tecrübelerine ihtiyaç duyuyor olmasıdır. Kısacası bu çocuğun güzel bir şekilde yetiştirilmesi için rüya sahibinin emeği de lazımdır. Bir çocuğun hayatına yön vermek ise ayrı bir mutluluk olacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Harita Görmek

Aslında tek başına yorumlanmamalıdır. Çünkü etrafında görülen her türlü eşyanın ve insanın yorum açısından büyük önemi vardır. Mesela bir çocuk tutuyorsa çok güzel anlamlar içerir ve dikkat edilmesi gereken birçok noktaya parmak basılır. Tutan çocuk kesinlikle rüya sahibinin hayatına değmiş veya değecek birisidir. Hatta belki de rüya sahibini evladı olabilir. Asıl anlamı ise o çocuğun rüya sahibinin engin tecrübelerine ihtiyaç duyuyor olmasıdır. Kısacası bu çocuğun güzel bir şekilde yetiştirilmesi için rüya sahibinin emeği de lazımdır. Bir çocuğun hayatına yön vermek ise ayrı bir mutluluk olacaktır.
 Rüyada Eski Harita Görmek

Burada gerçekleşecek çok önemli bir görüşmeye işarettir. Rüya sahibi bu görüşmenin önemini çok iyi kavramalı ve ona göre daha dikkatli adımlar atmalıdır. Fakat bir okulun yada büyük bir binanın duvarında görülmüş ise rüya sahibine güzel bir işi müjdeler. Okul duvarında görülen ise kesinlikle öğretmenlik haberidir. İş hayatındaki başarıların sürekli artması ve gün geçtikçe itibarın da artması demektir. Ayrıca rüya sahibi maddi anlamda sıkıntısız ve tam dilediği gibi bir hayat yaşayacak demektir. Fakat elbette ki ilerde ufak tefek maddi sıkıntılar yaşamaması için yatırım yaparak zor günlerini kendi başına halletmesi açısından uyarılmalıdır.
Rüyada Osmanlı Haritası Görmek

Rüyayı gören kişinin medeni haline göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Bekar olan rüya sahibi için bu sembol uğur gibidir. Çünkü kendisine yol gösterebilecek, karakterine bir şeyler katacak ve onu daha değerli kılacak bir eşe işaret eder. Evli rüya sahibi için ise, eğitim ve öğretimine titizlik gösterildiği takdirde yıldız gibi parlayacak bir evlada işaret eder. Bu evlat hayatının sonuna kadar rüya sahibinin göğsünü kabartacaktır. Eğer bu çocuğa dikkatli davranılmaz ve boşlanırsa çok hayta ve etrafına faydası olmayan bir çocuğa dönüşebilir o yüzden ciddi anlamda dikkat edilmesi gerekir. Rüya sahibinin uyarılması gereken konulardan biri de aile yaşantısıdır. Çünkü aileyi bir arada toplayan ve onları yönlendiren kişinin rüya sahibi olduğunu simgeler ve asla ihmal edilmemesi gereken konuların varlığını da işaret eder.
Rüyada Harita Çizmek

Farklı kırgınlıkların da habercisi olabilir. Rüya sahibinden çok fazla şey beklendiğini ama hiçbir şekilde beklentilerin gerçekleşmediğini fısıldayan bu sembol dikkate alınmalıdır. Çünkü bu beklentiler her zaman telafisi olan konulardır ve telafi edilmedikleri takdirde eskiyip giden ilişkilere gebedirler. Eğer rüya sahibi etrafında olup bitenler hakkında biraz daha ilgisiz alakasız tavırlar sergilerse, fazla naz aşık usandırır deyimi ile baş başa kalıp terk edilebilir. Bir başka dikkat edilmesi gereken konu ise büyüklüğüdür.
Rüyada Harita İncelemek

Rüya sahibi açısından önemsiz görünen ama karşı taraf için çok önemli konuların varlığını işaret eder. Fakat büyük ise gerçekten üzerine düşülüp çözülmesi gereken büyük konular olduğunun habercisidir. Yani rüya sahibi işi gücü bırakıp ilişkisi için mücadele etmelidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

609 Aktif
1 Üye ve 608 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7849
Dün : 21898
Toplam : 48088024
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...