Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
181 okuma
Elyadi Rüya kategorisinde Karabasan (503 puan)  
İlk önce bana ait bi evmiş giriş katta ve annemle babamda bana yakın oturuyomuş arabam da var siyah renkli bi araba ocakta tavuk haşlıyorum ve unutuyorum çok yanmadan gidin kapatıyorum evin tüm perdelerini çekiyorum güneş batmaya başlamış çünkü
Sonra bi odada balkon kapısı var ve 3 ayrı kilidi var ama kilitler bozulmuş ben kapatmaya çalışırken ( bu arada tüm evin camları yerden tavana kadar )yan camın altında bi ot ve o ot yanmıyor yeşil ama alevi görüyorum üfleyerek söndürüyorum ama hemen yanındada çıkıyo minik bi alev tükürekrek ve toprağı eşeleyerek söndürüyorum ama kapı kilidiyle uğraşıyorum sonra kilidi takarken zikir çekiyorum la ilahe illallah diye Sonra bişi yada birini görüyorum bu seferde allahu ekber diye bağıra bağıra zikir çekiyorum
Sonra bi usta gelip kilidleri yapıyor ama tahta zeminede hırsız giremesin uğraş diye tuzak falan kurmuş onu gösteriyo bende alarmı kilidi kontrol edip kilitlerken evde bikaç komşu çocuğu var şifreyi görmesinler diye resmen kovuyorum onları sonra oğlum kilidle oynerken alarm çalıyo susturamıyorum ve son anda şifreyi girip susturuyorum ama usta tekrar gelmiş bu sefer aynı balkona çıkan öbür odanın kapısı bozuk bari onuda yap diyorum ve odaya gidiyoruz her camda demir parmaklıklar var ama o oda da 2 tane balkon kapısı var biri demir sokak kapısı gibi sonra biz balkona çıkarken çok büyük değil ama bi gölet gibi suyun içine giriyoruz dere kenarı gibi taşlı ama masmavi su dibi derinde olsa görünüyor ben ayaklatımı soktuğum anda ntüm kan damarlarım görünüyo ışık gibi yanıp yanıp sönüyo tüm kanın geçişini görüyorum o damarlarda ama kimse bana inanmıyor yanımdakilere gösteriyorum bakın diye inanmıyolar sonra bi tümsekte battaniye gibi bişi var onu çekiyoruz ama altından bi sürü ve rengarenk yavru ahtapotlar çıkıyo öylece bakarken alarm çalıyo ben öbür odaya koşup şifreyi girene kadar gözleri kapkara bi oğlan çocuğu üstüme atlayp şifreyi yazmama engel oluyo sonra onu yakalıyorum ama iki elime sığacak şekilde esmer bi bebek küçülüp elimle yakalıyorum kimsin nesin derken şeytanın çocuğunu olduğunu söylüyor ben ona anlamsızca allahı biliyor musın sana neler yapacak rabbim derken kuran kitapların olduğu rafa iki elimle onu götürüyorum o da bana bilmiyorum allah kim deyince hristiyan bu deyip senin billirsin baba oğul ve kutsal ruh diye bildiğiniz bizim rabbimiz dememe kalmadan çiçek açıyo suratında ve kayboluyo bi kaç tekrarımda aynısı oluyo
Sonra oğlum kaybolmuş haberi geliyo ve bana yakaladığım şey ben biliyorum nerde olduğunu seni götürürüm diyor bende bırakıyorum onu tekrar küçük çocuk oluyo ama sonra uyandım
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu çok özel bir rüya. Yorum yapacağım ama beklemen gerekecek biraz.
 
Beklerim yeterli yorumlansın rüyam. Teşekkür ederim @karga rüya bilgesi.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüyadaki ev seni temsil ediyor. Araban da gittiğin yolu, veya hayat yolunu diyebiliriz. Camların büyüklüğü şeffa olduğunu özün sözün bir olduğunu gösteriyor.

Ama yine de içinde bir şey yanıyor. Ara ara gelen bu duygusal yanmayı bastırıp söndürüyorsun. Açamadığın kilitler var yine kendinle ilgili. Özellikle dış dünya imajınla ilgili. Yani bir çelişki duygusu yaşıyosun aynı zamanda.

Ruhsal gelişimin için bir ustadan yardım alacaksın. Bu kişi sana kilitlerini açmayı öğretecek. (veya öğretmş bile olabilir)

Dere şifalanmanı gösteriyor. Zaten damarlarının ışıldadığını da görüyorsun. Su her zaman şifa vericidir, belki bir sağlık durumunu ve bunu atlatmanı işaret ediyor.

Rüyanın bundan sonrası ise enerjisel anlamda bazı varlıkları çektiğini gösteriyor. Bu da auranın yüksek ama tehlikeli olduğunu da gösteriyor.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rica ederim
+2 oy
 
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bu kadar anlamlı ve güzel olduğunu bilmiyodum. Tekrar teşekkür ederim ağzınıza yüreğinize sağlık...

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 139 okuma
+5 oy
6 yorum 229 okuma
Hicaz 28 Temmuz 2021 Analiz kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 177 okuma
sonsuz 8 Temmuz 2021 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 284 okuma
Ecenrblc 2 Mayıs 2021 İstihare kategorisinde Ecenrblc Karabasan (490 puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 146 okuma
+10 oy
3 yorum 224 okuma
+27 oy
5 yorum 226 okuma
+22 oy
9 yorum 597 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

604 Aktif
0 Üye ve 604 misafir
Bugün : 7253
Dün : 21898
Toplam : 48087429
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...