Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
145 okuma
Archmim Rüya kategorisinde Karabasan (187 puan)  
Ben annemin Mardin'deki evinde uyuyordum 7 yaşındaki kızım beni gece tuvaletim var diye uyandırdı. Uyandığımda saate baktım 5.25 gösteriyordu. Kapıyı açtığımda yağan yağmur yüzünden evin avlusunun giderinin tikandigini ve çamurlu su ile dolduğunu gördüm. Banyo evin dışında, avluda olduğu için kızımın elinden tutup onu banyoya götürüp bıraktım. Hıçkırarak ağlamaya başladım ama gözyaşım akmiyordu. Tuvalet kağıdı almak için tekrar avludan eve girdim. Evde yer yatağında yatan 20 yaşındaki kızımın telefonunu fener amaçlı aldığımda kızım uyandı. Onun yer yatağı ıslanmıştı bana bakarak anne özür dilerim dedi. Bende niye özür diliyorsun senin suçun değil dedim. Telefonu alıp dışarı çıktığımda gider açılmıştı çamurlu suyun giderlerden akıp gittiğini gördüm . Renkli ışıkların ortaya çıktığını farkedip gökyüzüne baktım sağ taraftan gelen çok güzel rengarenk ışıkların belirdigini gördüm. Tüm gökyüzünü kaplıyordu. Banyodaki kızıma peçete koparıp verdim. Daha sonra uyandım. 10 dakika sonra sabah ezanı okudu.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
[ Takribi okuma süresi : 4 (Dört) dakika ]

-----------------------------------------------------------


Merhaba,


Psikolojik  olarak  muhtemelen de aslında çok da istemediğiniz genç bir yaşta evlendiniz ve bu durumu o zaman  çok da isteyerek yapmamışsınız sanırım.Mesleki kariyer noktasında büyük hayalleriniz vs varmış,hem de büyük  yetenekleriniz. Annenizin evinde kendinizi eşiniz olmadan görmeniz bu noktaya işaret ediyor sanırım.Küçük kız çocuk 7 yaşında ki halinizi,büyük olan ise sizin evlenme yaşınızı gösteriyor.Bir nevi yedi yaş ile yani biraz biraz hatıralarınızı net hatırlamaya başladığınız zamanlar ile evlenip de evden ayrılma sürecine kadar olan tarih aralığıdır iki kız çocuk arası. Kendizi "ana evi"nde görmek bu iki dönem arasını açıklıyor diye yorumluyorum bu süreci.Yedi  yaşında ki kız çocuğun tuvalet ihtiyacı için annesinden yardım istemesi ile,yirmi yaşında ki kız çocuğun yer yatağının ıslanması arasında bir bağlantı var galiba.Muhtemelen siz de 7 yaşındayken benzer yardımlar istediniz ama anneniz tarafından size yardım edil(e)medi.O yaşlarınız da karanlıkta evin dışındaki banyoya giderken ki çocukluk korkularınız yirmili yaşlarınıza kadar sürdü galiba.Büyük kızınızın yatağının ıslanmasını harici yağmur olayına bağlıyorsunuz ve sizden özür dilemesini "senin suçun değil" diyerek aslında anne rolündeki kendinize söylüyorsunuz.Rüyanız başından sonuna psiko-drama da yapılan rol alma usulleri ile ilerliyor .Siz iki kızınız ve anneniz rollerine girerek geçmişte yaşadığınız muhtemel travmatik olaylar ile tekrar yüzleşiyorsunuz.Dolayısı ile tüm sürece bakınca bu sizin rüyanız da gör(e)mediğiniz ama evinde olduğunuz annenizden bir özür beklentisi içinde olduğunuzu gösteriyor sanırım.Anneniz hayatınızda o kadar yok ki annenizin olmasını istediğiniz rolünü de kendiniz oynuyorsunuz.Yani onun olamadığı,yapamadığı ne varsa siz olması gerekenleri kendinizde kendinize gösteriyorsunuz.Sizin şu an ki yaşınızda hala kızlarınızın küçük büyük ihtiyaçları ile ilgilenmenizin de altında muhtemelen annenizin size zamanında göstermediği veya gösteremediği ilgisizlik var galiba.

Avluya yağmur yağmasına rağmen giderlerin çamurlu su ile tıkanması sizin anneden al(a)madığınız sevgi ve ilgiyi dışarıdan aldığınızı ancak dışarıdan gelen yoğun sevgiyi(yağmur) kalbi olarak kendi içinizde içselleştiremediğinizi(giderlerin tıkanması) gösteriyor olabilir.Bu kısımda avlunun gideri ile sizin gözyaşı kanallarınız arasında bir bağlantı kurmuşsunuz.Dışarıdan gelen yoğun sevgi nasıl avlunun giderin çıkamıyorsa,sizin dışarıdan aldığınız sevgi ve ilgi de aynen yoğun yağmur gibi,yoğun hissedilen sevgi ve ilginin karşılığı olarak gözyaşı şeklinde dışarıya çıkamıyor.Bu durumun düzelmesi için ne zamanki sizin evlenmeden önceki yaşınızda gördüğünüz kızınız sizden "özür diliyor" o zaman itibari ile iş'te tüm kanallar açılıyor.Kızınızın telefonunun fener amaçlı açılması onun size dolaylı olarak "endirekt" yardımı ile geçmişinize yardım edebileceğinizi gösteriyor.Yedi yaşında ki kızınıza peçete götürmeniz sizin yedi yaşındaki haliniz ile yirmi yaşındaki haliniz arasında bir bağlantı kurularak bir nevi geçmişte yaşanan travmanın tekrar canlandırılması ile travmanın artık tekrar edilmemesinin sağlanması sağlanıyor.Burada ilk etap da küçük kızının talebi ile karanlık bile olsa dışarıya çıkmanız sizin de zamanında bu tür istekleriniz olduğunda alamadığınız yardımlara karşılık küçük kızınızın aynı duruma düşmemesi olarak ani refleksif bir tepki,kızınızı banyoya ulaştırdıktan sonra peçete bulmak için geri dönmeniz (refleksif olmayan durum)ve karanlık için tedbir almanız ise karanlık ile ilgili hala sizde kalan "travmatik" duruma dair tedbiriniz. Bütün bunlardan sonra özür dileme hadisesinden sonra kanallar açılıyor ve içinizde annenize karşı olan  kin-nefret-üzüntü vs her ne ise o çamurlar gidiyor ve karanlık ve kasvetli ortamdan rengarenk bambaşka bir dünyaya kapı açılıyor.

Rengarenk ışıklar sizin karanlıktan çıktıktan sonra aslında travmayı atlattıktan sonra,içinizde ki kötü hisleri boşaltıp bu durum ile yüzleştikten sonraki hayatınızda yapabileceğiniz yepyeni ve sizi heyecanlandıracak yeni alanlar,yeni yollar.Bu renklerin gökyüzünü kaplamasını  hem genel olarak tüm psikolojinizin düzelmesi ile birlikte aynen kızlarınızın da bu durumdan fayda sağlayabileceğine, hem de gördüğünüz her bir renk için önünüzde ki hayatınızda yapabileceğiniz,annelik mesleğiniz dışında(!)  yeteneğiniz olan diğer tüm potansiyel alanları temsil ediyor sanırım.Annelik mesleği dışında ifadesini özellikle belirttim.Siz annenize tepki olarak annelik vazifenizi  o kadar üst seviyede yapıyorsunuz ki,diğer alanlarda da çok büyük yetenekleriniz var ve bir çoğu sanatsal alanlarda(plastik sanatların bir çoğu)ancak bu alanlardan istediğiniz herhangi birine ve bir kaçına yönelememişsiniz. Geriye dönüp de telefonun ışığını fener olarak açmak şimdiye kadar refleksif olarak yaptığınız annelik mesleğine ilave olarak artık refleksif olmayan daha düşünülmüş ve planlı olarak yapabileceğiniz sanatsal mesleki(ışığın sağdan gelmesi) alanları temsil etmekte.Bu alanlardan biri de şu an okuduğunuz bölüm.Mimarlık mesleğine ilave veya onun hinterlandında, çerçevesinde, etkisinde vs yapabileceğiniz diğer potansiyel alanlar var.Bunların bir çoğu ile yakından ilgilenebilecek de  potansiyeliniz var.

Özet ile,şimdiye kadar içinize attığınız sizi durduran şey ile yüzleştiniz ve bu durum artık sizi bir daha rahatsız etmeyecek.Tekrar yirmili yaşınızda ki mesleki kariyer hayallerinizi biraz gecikmeli de olsa gündeme alabilirsiniz.

Tüm kanallarınız ile artık "gözünüz açıldı"(1)

DAB,
Selamlar.

Dipnot:
(1) Gözüm açıldı deyimini nerelerde kullanırız incelersiniz.
0 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Rüyanızda uyandığınızda saatin 05.25 olması ile gerçek dünyada Ezan'ın okunması arasında 10 dakika var.Siz muhtemelen bu rüyayı 25-8-2020 Salı günü gördünüz .Mardinde güneşin çıkması(rüyada renkli ışıkların çıkması) Salı günü 5:35 de olmuş.Rüyanızda gördüğünüz saat ise 5:25 yani uyandıktan 10 dk sonra Ezan okunması da karanlıktan aydınlığa çıkmanız ile ilgili.

Malumunuz sabah ezanında diğer ezanlardan farklı olarak söylenen "Namaz uykudan hayırlıdır" ifadesini sembolik olarak yorumlarsak artık fiilen gözünüzün açılması ile uykudan uyanmış ve aksiyona geçmiş oluyorsunuz.İlk uyanışınız rüya içinde,ikinci uyanışınız ise rüyadan olarak çift bir farkındalık var.Birinci de yorumda yazdıklarımdan uyanış,ikincisinde zamanın geçmekte olduğu ile ilgili uyanış var.

Ezan ve saat sembollerini de bu şekilde tamamlamış olayım o kısmı atlamışım.

İlgili rüyalar

+15 oy
6 yorum 252 okuma
Yaren1989 1 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+25 oy
3 yorum 379 okuma
+6 oy
3 yorum 339 okuma
+14 oy
1 yorum 243 okuma
Hope 18 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 231 okuma
Esma 2 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 157 okuma
Likya 8 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+18 oy
1 yorum 123 okuma
+3 oy
1 yorum 139 okuma
Fearless 18 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+5 oy
8 yorum 302 okuma
Yaren1989 25 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+13 oy
10 yorum 303 okuma
Akrepsel 15 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 171 okuma
Ruya.ci 14 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Ruya.ci Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 125 okuma
syclay 10 Ekim 2020 Rüya kategorisinde syclay Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

594 Aktif
1 Üye ve 593 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 5024
Dün : 21898
Toplam : 48085208
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...