Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
347 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Tanımadığın bir kızla sohbet etmeye başlamak korkutucu olabilir. Neyse ki, karşılaştığın kızlarla koyu bir sohbete girmek için kullanabileceğin bazı yöntemler var.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

23 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
1
İltifat et. İltifat samimi ve kibar olsun. Ona gülüşünün çok güzel olduğunu, kolyesini beğendiğini ve kahkahasının bulaşıcı olduğunu söyle. Kendini özel hissetmesini sağla. Onu gerçeküstü iltifatlarla bunaltmamaya dikkat et yoksa samimiyetsiz görünebilirsin.

    Ona, "Harika bir gülüşün var, gülüşünün etrafa bulaşan bir özelliği var!" demeyi dene.
    Ya da "Çok hoş bir elbise, kırmızı sana gerçekten yakışıyor" de.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
2
Onu tavlamaya çalış. İyi bir tavlama dili kızı güldürür ve kesinlikle dikkatini çeker. Basit ve itici tavlama numaralarından uzak dur. Tavlama sanatını icra ederken dikkat edilecek en önemli nokta kendine güvenmendir, bu yüzden utangaç davranma!

    Romantik olmak için, "Selam, ben Aydın. Evlenmeden önce en azından bir sohbet edebiliriz diye düşünmüştüm” demeyi dene. [1]
    Kompliman yapmak için, "Arkadaşlarım bardaki en güzel kızla sohbet edemeyeceğim konusunda benimle iddialaşıyorlar. Onlardan kazandığımız paralarla bir şeyler içmek ister misin?" [2]
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
3
Sözle ifade edilmeyen ipuçlarına odaklan. Normalde flörtöz olmayan bir yorumu romantizme doğru kaydırmak için vücut dili ya da yüz ifadeleri gibi sözel olmayan ipuçlarını kullanabilirsin. [3]

    Vücut dilin açık ve davetkâr olsun. Uygun göz temasını kur ve gülümse, gülümse, gülümse!
    Bir şeyler anlatırken kızın eline ya da koluna hafifçe dokun. Bu, aranızda bir yakınlık oluşmasına yardım eder ve arkadaşlık boyutundan çıkmanızı sağlar.
    Kollarını bağlamak, somurtmak ya da yere bakmak gibi negatif bir vücut dili kullanmaktan kaçın.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tanımadığın Birisiyle Sohbet

    
    Ona yaklaş. Sohbet etmek istediğin kıza yaklaş, gülümse ve merhaba de. Kendi adını söyle ve onun adını sor. Bunları sade bir biçimde yap. Samimi ve nazik bir selamlama, ucuz tavlama taktiklerine karşı her zaman galip gelir.
        Her durumda, dolambaçsız bir giriş yapmayı dene. Örneğin: "Selam, benim adım Ali. Senin adın ne?"
        Bardaysanız kıza içki ısmarlamayı teklif edebilirsin. Örneğin: "Merhaba, ben Can. Sana bir içki ısmarlayabilir miyim?"
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ona nasıl olduğunu sor. Bir kıza kibarca gününün nasıl geçtiğini ve kendini nasıl hissettiğini sormak onu konuşturmak için iyi bir yöntemdir. Bu, ayrıca onunla gerçekten ilgilendiğini ve onu dinlemeye istekli olduğunu göstermesi açısından iyi bir izlenim de yaratır.

    Basit bir "Bugün nasılsın?" sorusu her zaman işe yarar. Soruna verdiği cevabı dinlediğinden emin ol, bu öylesine sorulmuş bir soru değil nihayetinde!
    Ona, "Günün nasıl geçti? Eğlenceli bir şey yaptın mı?" gibi sorular sor. Bu, onun tek kelimelik cevaplardan daha uzun cevaplar vermesini sağlar ve sana da harika dinleme becerilerini gösterme şansı verir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hava durumuyla ilgili yorum yap. Hava durumuyla ya da başka gerçek konularla ilgili yapacağın bir gözlemden zarar gelmez. Havanın ne kadar güneşli/rüzgârlı/yağmurlu olduğuyla ilgili bir yorum yap. Bu, havayı yumuşatman için güvenli bir konudur. Kız sana cevap verdiğinde daha ilgi çekici konulara geçiş yapabilirsin.

    Söyleyeceğin şeyi soru şeklinde ifade etmeyi tercih et. "Bugün hava çok güzel değil mi?" ya da "Keşke yağmur bir an önce dinse değil mi?" gibi şeyler söyle. Bu, ona cevap verme fırsatı verir.
    Hava durumdan bahsetme yaklaşımından hoşlanmadıysan başka bir güvenli konu seç. Örneğin, çevrendeki şeyler hakkında yorum yapmayı deneyebilirsin. Bardaysanız "Vay be, bu gece burası ne kadar da kalabalık değil mi?” gibi bir şey diyebilirsin.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Derslerle ya da işlerle ilgili soru sor. Bazı ortak paydalar bulmak, sohbet ederken havayı yumuşatmaya gerçekten çok yardımcı olabilir. Sohbetin devam etmesi için ona dersleriyle ya da işiyle ilgili ince sorular sor.

    Beraber girdiğiniz bir ders varsa dersle ilgili ne düşündüğünü, dersin öğretmenini sevip sevmediğini ya da aldığınız derse ilgisinin olup olmadığını sor. "Önümüzdeki dönemin ödev konularını gördün mü? Hangi konuyla ilgili yazı yazacağını biliyor musun?" gibi şeyler söyle.
    Aynı yerde çalışıyorsanız, hâlihazırda ilginç bir proje üzerinde çalışıp çalışmadığını sor.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Popüler kültür konusunu aç. Popüler kültür konusuna değinmek, ilgi alanları konusunu açabilmek için izlenecek akıllıca ve kişisel olmayan bir yoldur. Bir kızın ne tür filmler veya müziklerden hoşlandığını öğrenerek nasıl bir insan olduğuna ve ilgilerinin ne olduğuna dair bir fikir edinebilirsin. Böylesine kıymetli bilgiler de sana harika bir randevu planı yapman konusunda yardımcı olabilir! [4]

    Dizilerle ilgili, "Mad Men dizisini izliyor musun? En sevdiğin karakter kim?" gibi sorular sor.
    Müzikle ilgili, "Hayko Çepkin’in yeni albümünü dinledin mi? Sence nasıl? gibi sorular sor.
    Filmlerle ilgili, "Tarantino’nun en son filmini izledin mi? Muhteşem olduğunu söylüyorlar!" gibi şeyler söyle.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yaklaşan bir etkinlikten bahset. Yaklaşan bir müzik festivalinden ya da sınavdan bahsetmek sana kızla beraber heyecanlanacağın ya da gergin hissedeceğin bir konu verir. Bu da ikinizin arasında bir yakınlık oluşmasını sağlar ve kızın ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görmesine imkân tanır!

    İkiniz de aynı sınava girecekseniz "Önümüzdeki hafta yapılacak olan matematik final sınavından çok korkuyorum. Aritmetikte berbat hâldeyim! Senin durumun nasıl?" gibi şeyler söyle.
    Müzikle ilgili konuşuyorsanız yaklaşmakta olan bir festivalden bahsedebilirsin. "Bu yıl Zeytinli Rock Festivali’ne gidiyor musun? Ben geçen yıl birkaç arkadaşla gittim, acayip eğlendik! Hangi grupları görmek istersin?" gibi şeyler söyle.
    Yaklaşan özel bir gün varsa "Yılbaşı tatili için sabırsızlanıyorum. Arkadaşımın evinde toplanıp parti yapacağız. Senin özel bir planın var mı?" gibi şeyler söyle.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ortak bir arkadaşınızdan bahset. Konuşma sırasında konuyu ortak bir arkadaşa getirmek kızı çok iyi tanımıyor olsan bile onunla kişisel bir yakınlık oluşturmana yardım eder. Onun gözünde artık tamamen yabancı biri gibi olmayacağın için kendini daha rahat hisseder! Ortak bir arkadaşınızın olması size hakkında konuşabileceğiniz bir şey de (ya da kişi) verir.

    "Leyla ile iyi arkadaş olduğunuzu duydum. Siz birbirinizi nereden tanıyorsunuz?" gibi bir şeyler söylemeyi dene.
    Ya da "Aa, o zaman sen Deniz’le tanışıyorsun? Bizim dostluğumuz çok eskiye dayanıyor! Çok eğlenceli biri değil mi?" de.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ortak bir deneyiminizden bahset. Ortak bir deneyimden bahsetmek – gerek gönüllü bir hizmette bulunmuş olmak olsun gerekse çocukluğunu bir çiftlikte geçirmiş olmak olsun – aranızda kişisel bir yakınlığın oluşmasını sağlar ve aranızda bir bağ oluşmasına öncü olur. [5]

    İkinizin de çiftlikte büyüdüğünüzü fark edersen "Hadi canım! Ben de! Bunun en kötü yanı da sabahın köründe kalkmaktı. Babam beni yaz boyunca her sabah saat 5’te yardım etmem için uyandırırdı! Sizde durum nasıldı?" gibi şeyler söyleyebilirsin.
    İkiniz de projelerde gönüllü olarak çalıştıysanız "Ben bunun gerçekten çok faydalı bir deneyim olduğunu düşünüyordum. Seni bunu yapmaya teşvik eden şey neydi?" gibi şeyler söyleyebilirsin.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlginç bir soru sor. Kıza alışılmadık ve düşündürücü bir soru sormak havayı yumuşatır ve kızın fikirlerini paylaşmasına imkân tanır. Bu, öncelikle böyle ilginç bir soru sorduğun için senin kız üzerinde iyi bir izlenim bırakmanı sağlarken bir yandan da kıza kendini ifade etme şansı tanıyacaktır. Kazan kazan!

    "Eğer hayvan olabilseydin, ne tür bir hayvan olmayı seçerdin?" gibi şeyler demeyi dene.
    Ya da "Ölmeden önce gitmek istediğin beş yer neresi?" gibi şeyler söylemeyi dene.
    Ya da belki "Hiç paraşütle atlamak ister miydin?" diye sor.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ortak ilgi alanlarınızdan bahset. Ortak bir ilgi alanınız olduğunu keşfetmek konuşma için altın değerindedir ve kızla aranda bir bağ oluşmaya başlamasına gerçekten çok yardımcı olur. İlgi alanınızın ne olduğu önemli değildir – okumak, koşmak, kürek çekmek ya da kaya tırmanışı fark etmez – önemli olan ortak olarak sevdiğiniz bir şey olmasıdır.

    İkinizin de koşmaktan hoşlandığınızı keşfedersen kızın en çok nerelerde koşmaktan hoşlandığını ya da maraton koşmak için eğitim almayı hiç düşünüp düşünmediğini sorabilirsin.
    İkiniz de okumaktan hoşlanıyorsanız ona en sevdiği yazarın kim olduğunu veya iyi bilinen bir romanın son zamanlarda yayınlanan film uyarlaması hakkında ne düşündüğünü sorabilirsin.
    Eğer yapılan şey pek alışılmadık bir şeyse ona buna nasıl dâhil olduğunu sor ve hikâyeleri karşılaştır!
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişisel bir soru sor. İşler yolunda gidiyorsa ve birbirinizle iyi geçiniyor gibiyseniz biraz daha kişisel konuları konuşmanın zamanı gelmiş olabilir. Unutma ki hedef, ona kendisiyle ilgilendiğini ve onu daha yakından tanımak istediğini göstermektir; ona rahatsızlık vermek değildir. Kendin cevap vermekten rahatsızlık duyacağın şeyleri ona sorma.

    Pozitif sorular sor! En büyük korkusunu ya da en büyük sırrını sorma. Ona, geleceğe dair umutlarını ya da on yıl sonra kendini nerede gördüğünü sor. Bırak soruları isterse ciddiyetle isterse de çok da ciddiye almadan cevaplasın.
    Hiç kız ya da erkek kardeşin var mı?" gibi basit ve çok da müdahaleci olmayan bir soruyla başlayarak ailesiyle ilgili sorular sormayı dene.
    Yalnız olup olmadığını anlamak istiyorsan doğrudan "Şu anda görüştüğün biri var mı?" diye sor.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendine güven. Flört etmenin en önemli unsuru güvendir. Kadınların gerçekten istedikleri kendisiyle barışık, mutlu, becerikli ve kendinden emin bir erkektir. [6]

    Gardırobunu yenile. Görünüşünle ilgili kendini iyi hissettiğin zaman doğal olarak güvenli görünürsün. Bu yüzden, bol kot pantolonlarından kurtul ve kaliteli ve üzerine iyi oturan kıyafetler al. Böylece kendini Brad Pitt gibi hissedebilirsin.[7]
    Açık ve kendinden emin bir şekilde konuş. Bu, başkaları konuşurken aynı anda konuşacağın veya sözlerini sürekli keseceğin anlamına gelmesin ama normalden konuştuğundan biraz daha yüksek sesle konuşmaya çalış. Konuşurken çok fazla "şey", "işte" gibi kelimeler kullanmamaya çalış. .[8]
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İyi dinle. Konuşmada baskın olmaya çalışma. Sorular sor ve verdiği cevapları dikkatle dinle. Dinlemek onunla ve anlattıklarıyla ilgilendiğini gösterir. [9]
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sohbete dâhil olmayı sürdür. Kendinle ilgili şeyler anlat, kıza senden hoşlanması için daha çok sebep ver. Sorularına cevap ver ve seni biraz daha tanımasına izin ver, ama bunu çok uzatma. Hedef, kızın ilgisini çekip onda merak uyandırmaktır; onu sıkmak değil. [10]
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Göz teması kur. Uygun göz teması kurmak daha güvenilir ve çekici görünmeni sağlar. Kendini rahat ve güvenli hissettiğinde karşındakiyle göz temasını doğal olarak kurarsın. [11] İkinizden biri konuşurken doğrudan ona baktığından emin ol, ancak sohbet arasındaki boşluklarda başka tarafa bakmayı unutma; birine gözünü dikip bakmak oldukça itici olur!
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gülümse. Gülümsemek seni mutlu, cana yakın ve daha çekici gösterir. [12] Kızlar yanlarında bu tarz erkeklerin olmasını isterler. Bu yüzden, inci gibi dişilerini göstermeyi ihmâl etme.!
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
"Evet" ve "hayır" sorularından uzak dur. Sadece "evet" ya da "hayır" diye cevaplanacak sorular koyu bir sohbette işe yaramaz. Kapalı uçlu sorular kızı gerçek anlamda sohbet etmeye çekmekte faydalı olmaz. Daha uzun ve üzerine düşünülmüş cevaplar vermeyi gerektiren daha ilginç ve açık uçlu sorular sormaya çalış. [13] Kapalı uçlu sorular yalnızca kıza çok fazla baskı uygulamamak için konuşmanın daha en başlarında kullanılmalıdır. Yabancılarla konuşmaya başlamak zaten zor bir deneyimdir ve bunu açık uçlu sorular sorarak kıza baskı uygulayıp daha da zor hâle getirmen ters tepebilir. Bu yüzden, açık uçlu sorular sormaya geçmeden önce karşı tarafı rahatlatmak için "Buraya ilk gelişin mi?" ya da "Nasılsın?" gibi sorular sormakla başlayabilirsin.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tartışma yaratacak sorulardan kaçın. Tartışma yaratacak konuların açılması kızı rahatsız edip kendini kötü hissetmesine ya da çok sinirlenmesine sebep olabilir. Daha ilk konuşmanızda onun politika veya din gibi tartışma yaratabilecek konulardaki fikirlerini öğrenmeye çalışma, yoksa ilişkinizi daha başlamadan bitme noktasına getirebilirsin. [14]
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İpuçları

    İlgili görün ama çok fazla da hevesli görünme. Başka biri de onun dikkatini çekmek için yarışıyorsa çaresiz görünmemek için oradan uzaklaşmaya istekli ol. Birçok kız zor olanı sever; bu yüzden sohbetten uzaklaşmaya istekli oluşun onun seninle daha fazla ilgilenmesine sebep olabilir.
    Seninle ilgileniyor gibi görünüyorsa riski göze al ve telefon numarasını sor. Ertesi gün onunla sohbet etmekten keyif aldığını belirten bir mesaj at.
    İlk iki saat içinde ona mesaj atıp; "Selam, bugün seninle sohbet etmekten gerçekten büyük keyif aldım. Başka bir zaman yine görüşmek ister misin?" de. Bu şekilde, senin ona karşı "ilgin" olduğunu anlar.
    Ortak olarak yaptığınız bir şeyle ilgili yorum yap. Aynı otobüsteyseniz şoförle ilgili yorum yap ya da trafikle ilgili bir espri yap. Kahve almak için sırada bekliyorsanız sıranın ne kadar uzun sürdüğüyle ilgili şaka yap ya da ona ne içeceğini sor.
    Onu yeterince iyi tanıyorsan kibarca çıkma teklif et.
    İşleri ağırdan almaya çalış. Bir anda en gizli sırlarını paylaşma, sadece eğlen ve kendin ol.
    Reddedilmekten korkma. Eğer kız seninle aynı şeyleri hissetmiyorsa onunla olan ilişkinin nahoş bir hâl alması gerekmez. Reddedilmenin nahoş hâle gelip gelmemesi sana bağlıdır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uyarılar

    Bazen hoşlandığın kız sana cevap vermek ya da seninle konuşmak istemez. Bu durumda, kibar bir şey söyleyip yoluna devam et.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

396 Aktif
0 Üye ve 396 misafir
Bugün : 3883
Dün : 13860
Toplam : 47844308
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...