Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
258 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bazı insanlar hayatınıza ışık ve enerji saçar. Onlarla vakit geçirmek size iyi gelir. Ruhunuzu besler, gününüzü aydınlatır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bazı insanlarsa tüm enerjinizi çeker, içinizi karartır. Kendi bunalımlarını size yansıtır. Ne kadar uğraşsanız da onları o karanlık düşünce ve duygulardan koparamazsınız. Üstelik koparamadığınızı yetmiyor gibi sizi de içine çekerler. Hep alır ama hiç vermezler... Her daim kurban rolündedirler... Sürekli haksızlığa uğrarlar ama hep haklıdırlar... Dünya her zaman onlara karşıdır... Fark edilir derecede paranoyaklardır... Başlarına gelen kötü bir şeyi hiç unutmaz, unutturmazlar... Üstelik mutsuz olmaları için ortada bir sebep olması bile gerekmez. Sadece hayal ederek bile mutsuz olabilirler. “Ya yağmur yağarsa, ya evi su basarsa, zaten evin sigortası da yok, bankada param da yok, yeni eşya alacak halim de yok, zaten piyasada güzel eşya da yok...” diyerek sonsuza kadar giden bir mutsuzluk çemberi yaratabilirler!
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İşlerinden, patronlarından veya sevgililerinden sürekli şikayet ederler ama bu konuyu değiştirmek için hiçbir şey yapmazlar. Onlara yardımcı olmak için tavsiyelerde bulunursanız da “Bilmiyorsun, anlamıyorsun” diye size çıkışırlar. Ve günün sonunda onlarla görüştüğünüzde veya konuştuğunuzda yorulduğunuzu hissedersiniz... Hissedersiniz çünkü onlar birer vampirdir! Tüm enerjinizi emen ve sizi kurutup bırakan enerji vampirleridir! Ne yazık ki bu insanlardan vazgeçmek o kadar kolay da değildir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir, bu kişiler çoğunlukla çok eskiden beri tanıdığınız yakın dostlarınızdır. Onca yıllık dostluğunuzu çöpe atmaya içiniz el vermez. Üstelik kendinizi onlara bağımlı ve yükümlü hissedersiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İki, siz isteseniz de onlar sizi bir türlü bırakmaz. Kaçtıkça kovalanırsınız. Daha da beteri kaçtıkça kendinizi suçlu hissetmenizi sağlarlar. “Beni neden aramadın? Hatırımı neden sormadın? Nasıl günler geçiriyorum biliyor musun?” gibi sorularla kendinizi kötü hissetmenize neden olurlar.

Üç, korkar ve utanırız. Kötü bir insan olmaktan, arkadaşınızı kaybetmekten ve yanılıyor olmaktan korkarsınız.
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
En kötüsü bu eminim herkesin hayatında bu 2. Türden vardır. Ama ben kaçmayı başardım
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ben kaçamıyorum. Mecbur kalınca ipleri koparıyorum.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ama kendi iyiliğiniz için hayatınızdaki enerji vampirlerinden kurtulmalısınız! Hem de ne kadar yakınınızda olurlarsa olsunlar! Eğer onları tamamen hayatınızdan çıkaramıyorsanız en azından aranıza mesafe koyun. Her çağırdıklarında gitmeyin, her ağladıklarında dinlemeyin, her konuşmanın sonuna kadar beklemeyin. Bu söylediklerim kulağa çok acımasız geliyor olabilir ama onlar da size acımıyor. Hayat enerjinizi günbegün sömürürlerken ya da dertlerini çözemeyeceğinizi bile bile ya da ortada gerçekten bir dert yokken bile size yüklenirlerken, sizi düşünmüyorlar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ben demiyorum ki zor bir dönemden geçen arkadaşlarınıza sırtınızı dönün! Asla! Benim bahsettiklerim zor dönemleri hiç bitmeyen, yüzleri hiç gülmeyen, dramayı hayat tarzı edinenler. Siz anladınız kimden bahsettiğimi. Tüm bunları yazarken aklınıza en az bir isim geldi.

“Aynı filanca” dediniz ama yazdığım çözümlere içiniz ısınmadı. “Nasıl olacak ki o” diye düşündünüz. İnanın bana böyle insanlardan kaçmak sizi kötü bir insan yapmaz. Başkalarının dertlerini kendi derdiniz edinecek lükse sahip değilsiniz. Sizin de yeterince derdiniz var unutmayın.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Enerjinizi sömürecek değil size enerji verecek insanlarla beraber olmayı hak ediyorsunuz. O yüzden yeni yıl yaklaşırken kendinize bir iyilik yapın ve hayatınızdan enerji vampirlerini çıkarın. Bırakın onlar başka kurbanlar bulsunlar. Siz de kendinize ve enerjinize sahip çıkın!
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evet çıkarıyorum artık
+7 oy
Zeyneperdem Rüyazede (1.2k puan)  
Öyle insanlar her insanın hayatında en az bir kere oluyor sanırım. Gerçekten acı çekmekten zevk aldıklarını düşünüyorum. Sürekli hayatı kendilerine zehir ediyorlar ve sanki bundan mutlu oluyorlar. Ağlamaktan, acı çekmekten ve insanların onlara kötü davranmasından. Bu yıl üniversitede bir arkadaş edindim çok iyi bir kızdı fakat zamanla acı çekmekten hoşlandığını anladım. Hatta bu kız sürekli hastaydı veya öyle söylüyordu. Her seferinde de bana geçmiş olsun demedin, hiç aramadın gibi sitemler ediyordu. Böyle insanları incitmeden hayatımızdan çıkartmanın bizlere çok faydası var. Ama hala merak ettiğim bir şeydir neden acı çekmekten zevk alıyorlar ve kendilerini sürekli acı çekiyormuş gibi lanse ediyorlar? Sanırım insanlardan ilgi görmek istiyorlar.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Tamamen enerji çekmek ilgi dikkat çekmek için evet. Bundan besleniyorlar.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
O zamanda bir zaman sonra bıktırırlar insanları uzaklaştırırlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Donem donem duygusal iniş çıkış yaşıyorsa bazen ćok depresif bazen çok konuşkan ve hareketli ise duygudurum bozukluğu vardır. Devamlı içine kapanıksa psikoz yada kişilik bozukluğu vardır her ikiside tedavi gerektirir.
+2 oy
Zeyneperdem Rüyazede (1.2k puan)  
Acıdığımız insanlarla ilgilenir onlara yardım etmek isteriz. Bu insanlar da normal hayatlarında ilgi görmeyen insanlar oluyor genelde. Her insanın sevilmeye ihtiyacı vardır fakat bu yol kötü bir yol.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
0 Üye ve 424 misafir
Bugün : 20989
Dün : 23857
Toplam : 48079295
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...