Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
535 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
çevrenizde güvendiğiniz insanlardan göreceğiniz zarara işaret eder. Rüya sahibi aklını ve mantığını kullanmalı iş hayatında duygulara yer vermek yerine mantık çerçevesinde hareket etmeli

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Son

    Bitiş

    Geçiş

    Milat

    Değişim

    Dönüşüm

    Başkalaşım

    Kurtulmak

    Çöpe atmak

    Vedalaşmak

    İçsel temizlik

    Devir açmak

    Devir kapatmak

    Kişisel dönüşüm

    Döngüsel tamamlanma

Rüyada balkondan aşağı düştüğünü görmek ne anlama gelir?

Balkondan aşağı düştüğümüz rüyalar kaçınılmaz sonların ve kötüye gidişatın habercileridir. Aynı zamanda çıkmaz bir sokağın, bir yolun sonunun ve dibe vurmanın işareti olabilirler. Her ne kadar bu rüya olumsuz anlam içeriyor gibi görülse de balkondan düştüğümüzü gördüğümüz rüyalar bizim için yeni bir başlangıca yol açmak amacıyla bir işin sonuna gelmeye işaret edebilirler.

 

Balkondan düştüğümüz rüyalar aynı zamanda zihinsel olarak yeni bir başlangıca duyulan ihtiyacı temsil ederler. Fakat yeni bir başlangıç yapabilmek için bir önceki sürecin sonlandırılması gerekir. Tıpkı kapanan her kapının ardından yeni bir kapının açılacak olması gibi. Bazen yaşamda yepyeni bir şeyi elde etmek için dibe vurmamız gerekebilir. Balkondan düştüğümüz rüyalarda da zemine “en taban noktaya” ineriz. Rüyalar aleminde en taban nokta daima bir son duraktır ve bize bu noktadan sonra tekrar başa döneceğimiz haberini getirir.


Balkondan düştüğümüz rüyalar genellikle sonlar ve başlangıçlarla ilgilidir. Fakat bazen bir son henüz hazırlık yapma fırsatını bile bulamadığımızda aniden yaşamımıza girebilir (tıpkı yüksekten aniden düşmek gibi). Bu rüya aynı zamanda doğum, yeniden başlangıç, son, iflas ya da dönüşümle ilgili bilgi getiriyor olabilir. Rüyasında balkondan düştüğünü gören aniden kendini bir yolun sonunda bulabilir ve tekrar başlangıç yapmak zorunda kalabilir.

 

Balkondan düştüğümüz rüyalar aynı zamanda ani rütbe kaybı, en iyisini isterken en kötüsüyle karşılaşma ya da ruhsal ya da zihinsel anlamda çöküş teması içerirler. Bazen bu rüyalar olacağını sandığımız bir işin olmaması ya da reddedildiğimiz zamanlarda karşımıza çıkarlar. Rüyasında balkondan düştüğünü gören kişi ya bir çıkmaz sokağa girer ya da bir kapı yüzüne kapanır ve kendisine başka bir kapı aramak zorunda kalır. Bilinçaltımız bize balkondan düştüğümüz bir rüyayla aslında bir çıkmaz sokağın sonuna geldiğimizi bize anlatmaya çalışmaktadır.


Balkondan düştüğümüz rüyalar bazen fiziksel değil zihinsel ya da ruhsal olanın yıkımı ya da en kötüyü görmesiyle ilgilidir. Sahip olduğumuz değer, inanç ve davranış kalıplarını tamamen alt üst edebilecek ve bizi sil baştan yapmak zorunda bırakacak bir olay ya da durumun yaşanmasının işaretidir. İnandığımız her şeyin alt üst olması, güvenin sarsılması ya da bizde ani şok etkisi yaratabilecek bir şeyi yaşamadan önce rüyamızda balkondan düştüğümüzü görebiliriz.

 

Balkondan düştüğümüz rüyalar aynı zamanda yaşamımızdaki ani ve hazırlıksız yakalanacağımız tüm değişimlerin habercisi olabilir. Bu değişim yavaş, ılımlı ya da ayak uydurabileceğimiz bir değişim olmayabilir. Dengemizi sarsabilecek ve kendimizi hazırlama fırsatı bile bulamayacağımız ani bir değişimdir.


En yaygın rüya yorumculuğunda balkondan düştüğümüz rüyalar güvensizliklerin, istikrarsızlıkların ve endişelerin bir göstergesidir. Yaşamda bazı durumlarda bunalmış ve kontrolden çıkmış hissediyor olabilirsiniz. Bu durum, ilişkinize veya çalışma ortamınızda yansıyabilir. Belki de yaşamda yükselmek yerine aşağı doğru harekete zorlandığınızı hissediyorsunuz ve bu korkularınızdan dolayı rüyanızda balkondan düştüğünüzü gördünüz.

 

Balkondan düşme rüyaları bazen başarısızlık ve aşağılık hissini yansıtır. Bazıları için bu rüya rütbe kaybı ya da gözden düşme korkusudur. İş yaşamındaki rütbe kayıpları, aşk hayatında bir partner tarafından reddedilme korkusu, cinsel sorunlar ya da utanç verici bir durum yaşama korkusu bazen rüyalarımıza balkondan düşme senaryosuyla girebilir.


Rüyada balkondan düşmek aynı zamanda yaşamda aşağı çekildiğimiz, motivasyonumuzun azaldığı ya da kaybetme korkusu yaşadığımız zamanlarda karşımıza çıkar. Rüyalar aleminde kendimizi emin hissettiğimiz yerler genellikle yaşamdaki konfor alanlarımızı temsil eder. Bir anda aşağı düştüğümüz rüyalar genellikle konfor alanımızın dışında kendimizi bir anda bulduğumuz rüyalardır.

 

Rüyada balkondan aşağı düşmek seviyeyi en aşağı derecelere indirmek, ani rütbe kaybı, iflas ya da korkulanın başına geleceğine delalet edebilir. Fakat bu rüya bazen sadece tüm bunların başına geleceğinden korkmanın iç dünyamıza yansıması ve kaygılı hissetmemize yol açmasının simgesidir. Rüyasında her düşen iflas edecek ya da dibe vuracak diye bir durum söz konusu değildir. Bu rüya bazen istikrarımızı sarsan ya da bize sahip olduğumuz düzeni kaybetme korkusu yaşatan bazı durum ya da tehlikelerle karşılaştığımızda da görülebilir. Kısacası, rüyada balkondan düşmek aslında kaybetme korkusu yaşamaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düşmek

Rüyasında balkondan düşen kişinin büyük sorunlarla karşılaşacağı, eşler arasında iyi giden ilişkinin bozulacağı, ayrılık kararı alınacağı, eldeki malın ve mülkün kısa sürede eriyeceği, bir akrabanın ölüm haberin alınacağı, anne ya da babanın hastalanacağı anlamlarına gelir. Rüyada balkondan düştükten sonra ayağa kalkmak ise kötü gidişattan sonra kişinin kendini toplayacağı, hatalarından ders alacağı, kötü giden hayatına çeki düzen vereceği, iş dünyasında krizi atlatacağı anlamlarına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Atlamak

Rüyasında balkondan atladığını gören kişinin güvendiği dağlara karlar yağacağı, giriştiği bir işten dolayı büyük zarar edeceği, iş dünyasında iflasın eşiğine geleceği, bazı iş projelerinin iptal olacağı, kişinin gelir gider dengesini sağlamakta zorlanacağı, evdeki hesabın çarşıya uymayacağı, bazı temel ihtiyaçları almakta güçlük çekileceği anlamlarına gelir. Rüyayı gören kişi evliyse eşiyle maddi sorunlar nedeniyle sorun çıkacağı söylenir. Rüyada atlanılan balkon alçak ise kötü giden bir işe müdahale edip sorunu çözeceği anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düşmek
Balkondan düştüğünüzü görmeniz ise, etrafınızdaki insanlardan zarar göreceğinize işaret eder. Rüyada yepyeni bir balkondan düşmek, yükselmeye, zenginliğe ve nimete delâlet eder. Fakirin bu rüyayı görmesi, zengin olacağına işarettir.
Rüyada balkondan düşmek, maksadın gerçekleşmemesine ve yarım kalmasına işaret etmektedir. Balkondan harebe bir yere, ıssız bir ortama düşmek, iyi halden kötü duruma geçmeye alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düşmek
İyi giden iş hayatında büyük bir sorunla karşılaşılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir. Rüyada balkondan düşmek ve ayağa kalmak, kötü olayların ardından güzel haberlerin geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Atlamak
Yakın bir akrabaya güvenerek girilen bir işte hem maddi hem manevi olarak büyük kayıp verileceğine, bu kayıptan ötürü insanlara olan güvenin sarsılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorumlanır. Rüyada alçak  balkondan atlamak, kötü giden bir işe yarısında müdahale edileceğine bu sayede sorunun büyük bölümünün çözüleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına ve verilen bir sözün tutulacağına delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Atlamak Görmek; bu çevrenizde güvendiğiniz insanlardan göreceğiniz zarara işaret eder. Rüya sahibi aklını ve mantığını kullanmalı iş hayatında duygulara yer vermek yerine mantık çerçevesinde hareket etmeli
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında balkondan düştüğünü görmesi, kişinin iş hayatının iyi gideceğine alamet eder. Rüyada balkondan düştüğünü görmek, kişinin bol kazançlı bir işe girileceğine, bundan sonraki hayatını bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Atladığını Görmek
Rüyada balkondan atladığını görmek, kişinin maddi sorunlar yaşayacağına, zamansız adımlar atacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında balkondan atladığını görmesi, kişinin kötü haberler alacağına, aile hayatında çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düşmek Görmek

Ayrıca bkz: Balkon, Balkon Yıkamak, Balkondan Atlamak

Akıllı ve dürüst olan rüya sahibinin çevresinde var olan kötü kişilerden dolayı zarar göreceğine ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşmek görmek rüyayı gören kişilerin farklı bir yapı içerisinde olduklarına, çok dürüst, yardımsever, akıllı ve anlayışlı bir olan rüya sahibinin yakınında olan birisi yüzünden kötü günler geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada balkondan düşmek rüyayı gören kişilerin çevresini iyi seçmesi gerektiğine seçilen kişilerin arkadaşlık kurulduktan sonra tam yetki ile bağlanmaması gerektiğine ve zorlukların aşılması ile güzelliklerin ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin iyi niyetinin kullanılması ile en yakınından zarar görmesi sayesinde çok büyük duvar öreceğine, çevresine karşı mesafeli davranarak, değer verdiği insanlar ile arasına büyük mesafeler koyacağına ve eskisi gibi kimseye iyi davranmayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kendisinin balkonda düştüğünü gören kişi, iş hayatında yapılacak olan hamlelerin yanlış olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde aile içerisinde tartışma yaşayacağına, kişilerin tartışma ortamlarına ayak uydurması ile birlikte birçok düzensizlik meydana gelebilecektir. Kişilerin düzen konusunda sorun çekeceğine, iş hayatında maddi olarak zarar edeceğine ve iş hayatında kurallara uygun olmayan davranışlar sergileyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yakının balkondan düştüğünü gören kişi, hayatında değer verdiği insanların olacağına ve kişiler yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde hayatlarında farklı kişiler olacağına, hayatlarında olan kişilerin zor zaman geçireceğine, kötü durumlara düşeceğine ve hayatlarında inişler çıkışlar her daim olacağına dair bir rivayet mevcuttur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tanımadığı birinin balkondan düştüğünü gören kişi, sakin bir hayatı olduğuna ya da olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kendi çapında bir hayatları olduğuna ya da zamanla oluşacağına, fakat zaman içerisinde hayatında farklı değişimler olacağına kişinin hayal edemeyeceği kadar renkli ve geniş bir hayatı olacağına ve hayatından mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tanıdığı birinin balkondan düştüğünü gören kişi, herkesi şaşırtacak bir yapıya örtünüleceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kısa zaman içerisinde birçok değişiklik yapacağına, kimsenin tahmin edemeyeceği çapta bir gelişim yaşanacağına, kişilerin yaşayacağı değişikliklerin olumlu yönde olacağına tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düşen Birini Görmek

Maddi ve manevi olarak sıkıntılar çekileceğine ve kişilerin planladıkları durumların dışına çıkılarak çok sürpriz ile karşılaşılacağı şeklinde yorumlanmaktadır. İş hayatında olan kişilerin hayatların hiç bir sebep yokken işlerin kötüleşeceğine, plansız olarak gelişecek olan bu kötülüğe dur diyemeyerek çok kötü günler görüleceğine ve maddi kayıp içerisine girdikten sonra psikolojik olarak zorlanarak zarar edileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin sağlık sorunları çekeceklerine, sağlık sorunları kişilerin istedikleri hayat standartlarını kayıp ettikten sonra meydana geleceğine ve varlıklarını devam ettirme zorunluluklarından dolayı büyük kayıp yaşanacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında balkondan düşen erkek bebeği gören kişi, hayatında var olan kişiler ile kötü günler geçireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çok yakınları ile problemleri olacağına, hayatının merkezinde olan arkadaşlarıyla veya akrabaları ile mantıksız sebeplerden dolayı bir tartışma yaşayarak kişi kaybı yaşanacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin hayatından çıkan akrabası veya arkadaşı yüzünden, rüyayı gören kişi uzun süre çok üzgün olacağına ve zor günler geçirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında balkondan düşen kız bebeği gören kişi, ailesi ile veya bireysel olarak büyük yatırımlar içerisine gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında çıkan kişiler olacağına, kişinin hayatından çıkan kişilerin acısı ile kendisini işe vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı açılardan çalışma başlatacaklarına ve işlerinde büyük kazançlar elde edeceklerine, kısa sürede çok kazanarak, birikim yapacaklarına ve atılım yaparak geliri sabitleme mantığı elde edileceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında balkondan düşen oyuncak bebek gören kişi, yapılmamış olan veya daha önce denenmemiş olan bir iş sektörüne girileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı sektörlerde varlığını hissettireceğine, kişilerin farklı tarzda kazanç durumları olacağına, zor zamanlar geçirerek iş hayatında başarılı olmak için çok çalışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin yeni edindiği iş kolu sayesinde çok para kazanacağına, çok para kazandıkça daha çok istikrar edilerek işin üstüne düşüleceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Atlamak

İnsanlar ile iyi anlaşılacağına, iyi bir insan olunacağına fakat hata yaparak insanlar arasında sorun yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin mantığında farklılık olmayacağına fakat farkında olmadan veya istemeyerek hata yapacağına, yapılacak olan hataların kişiye zarar vermesi ile hayatında değişimler olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı ortamlar içerisinde çok sevildiğine fakat işlediği hatalardan dolayı insanların tavır alacağına ve zor günler geçirerek kendisini yıpratacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüksekten Düşmek

Rüyada yüksekten düşmek kişinin kendince doğru düşünceleri olduğuna fakat insanların karşı çıkacağı bir yapıda düşüncelerden dolayı tepki göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yapacağı hataların insanlar tarafından tepki göreceğine, insanların farklı bakış açılarında olacağına ve zor durumda kalarak kendisine çeki düzen vermek durumunda kalacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Atlamak Görmek

Ayrıca bkz: Balkon, Balkon Yıkamak

Yapılacak olan bazı hatalara, kişinin gireceği yanlış ortamlara ve işlerinde oluşacak olan gerilemelere delalettir.

Rüyada balkondan atlamak rüyayı gören kişinin çevresine zararı olacağına, gireceği ortamlar çevresi tarafından sevilmeyecek olan ortamlar olduğuna ya da olacağına kötü durumlara düşmemek adına, insanlar ile aktif olarak bir durum paylaşımı yaşamak zorunda kalacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin yapacakları hataların farkına daha sonra varacaklarına, girdikleri ortamların kötülüğünün farkına vardıktan sonra geri çekilme hamleleri yapacakları şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında balkonda atlayan kişi kendisi başta olmak üzere, kendisini tehlikeye atar veya çevresindeki kişilerin sözlerine ve öğütlerine aldırmayarak kendisine fayda yerine zarar getirecek işlerin peşinden koşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında balkondan korkudan atlayıp yaralanan kişi, başına gelecek olan bir kaza veya durum olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı durumlar ile karşı karşıya geleceğine, beklenmedik kazalar veya durumlardan dolayı ortaya çıkacak olan musibetler şeklinde bir düzen oluşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında gördüğü yaralanma hiddeti kadar olaylar uzayacak olup, rüyada olan sonucun benzeri, yaşamında başına gelecek olan durumlarda da başına gelecektir.

Rüyasında balkondan istemsiz olarak atlayarak yaralanan kişi, başına gelecek olan manevi durumların olduğuna ve psikolojik olarak zor durumlar içerisine gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı durumlar içerisine gireceğine, gireceği durumlar duygusal durumlar olacağına, kişilerin yaralanmaları kalp yaralanması olacağına ve yaşadıkları durumlara göre, rüyada yaralanma şiddetine göre bir yara alarak işin içinden çıkacakları şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında balkondan intihar için atlayıp yaralanan kişi, yaşamında sıkıntılar çekeceğine fakat yara almadan atlatacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde duygusal veya fiziksel olarak zarar görecekleri durumların ortaya çıkacağına, kişilerin farklı durumlar ile başa çıkabilecek olması kişiye güç vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin karşılaşacağı durumlarda sıkıntı olmadan olaylar kapanacak, ne fiziksel olarak ne de psikolojik olarak yaralanmalar olmadan atlatılacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yüksek katlı binanın balkonundan atlayıp öldüğünü gören kimse, dikkatli olması gerektiğine ve başına gelebilecek bir takım belaların ortaya çıkacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşam şartlarına, ortamlarına göre değişkenlik göstererek farklı belalar ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin durumları kontrol altına alması ve atacakları adımlara dikkat etmesi gerektiği şeklinde mantık yürütülen bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında alçak katlı binanın balkonundan atlayıp öldüğünü gören kimse, küçük çaplı tehlikeler meydana geleceğine fakat zarar görmeyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı bir düşünce yapısı ile hareket ederek risk alacağına, alınan risklerin kişiye zarar vermekten çok çıkılması zor olan bir yola sokacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında balkondan atlayıp öldüğünü gören erkek, beraber olduğu kişi yüzünden başına gelecek durumlara delalettir. Rüyayı gören kişilerin karşı cinslerinden kötü davranışlar göreceğine, kişinin bu davranışlardan dolayı zarar göreceğine ve oldukça sıkıntılı günler geçirilerek zor zamanlar geçirileceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında balkondan atlayıp öldüğünü gören kadın, duygusal bağlamda zor günler geçirileceğine delalettir. Rüyayı gören kadının farklı konularda hata yapacağına, hata yapan taraf karşı cins olma ihtimalinin de olduğuna aldatılacağına veya boşanacağına dair farklı yorumlar mevcuttur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kaçarken balkondan atlayıp kurtulduğunu gören kişi, çok zor günler geçireceğine ve tüm zor günlerin ardından iyi günler görebileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında farklılık oluşacağına, oluşacak olan farklılıkların kişilere zarar verme ihtimalinin olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin geçirecekleri sıkıntılar kişilere farklı bir bakış açısı kazandırarak daha sonra yapacağı ya da yapabileceği hataları engellemek adına bir durum ortaya çıkacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında deprem olurken balkondan atlayıp kurtulduğunu gören kişi, başına gelebilecek durumlardan zarar görmeyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı olaylar ile karşı karşıya geleceğine kişilerin farklı olaylar karşısında farklı tepkiler olacağına ve rüyayı gören kişilerin tepkileri kişiyi korumaya yönelik olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişilerin yaşayacağı olaylar karşısında edineceği tecrübeler olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yangın varken balkondan atlayıp kurtulduğunu gören kişi, farklı zorluklar ile başa çıkarak hak ettiği bir rütbe olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zorluklar ile hayat mücadelesi adı altında karşılaşacağına, kişilerin elde edeceği tecrübeler kişilerin mükafat almalarına neden olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin zor günler geçirmesi hayatta çalıştığı işte veya bulunduğu ortamda ödül almasına ve mertebe yükselerek başarıya yakın oynamasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında hırsızın balkondan atlayıp kurtulduğunu gören kişi, karşısına çıkan her türlü zorluklar ile başa çıkacağına ve hayatına devam edebilecek kadar güçlü olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayat akışına uygun olarak farklı maddi veya manevi zorluklar karşısına çıkacağına, karşısına çıkan zorluklarda kişilerin yara almadan çıkabilmelerine yardımcı olacak güce ve çevreye sahip olduklarına ya da olacakları şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında demirli balkondan atlayıp kaçtığını gören kişi, çevresinde sevmediği insanların olduğuna ya da olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çevresinde var olan arkadaşının, dostunun, akrabasının veya bir insanın olduğuna, sevmediği bu insandan kurtulmak için çabalayacağına ve çabalarında haklı olarak kişiden kurtulacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yüksek balkondan atlayıp kaçtığını gören kişi, dost görünümlü düşmanlarınızın olduğuna ve bu kişilerden kurtulacağınıza delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde farklı insanlar ile dostluklar edineceğine, kişilerin edineceği dostlukların birçok açıdan dikkat edilmesi gereken tarafları olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin yanında olan ve arkasından çevrilen işlerin birçok açıdan ortaya çıkacağına kişilerin izin verdiği sürece dost görünümlü düşmanların varlığının hükmü olacağına ve daha sonra kişilerin zarar görmeden bu olaylardan sıyrılacağına, kötü dostluklardan kurtulacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

 durumlar olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında alçak balkondan atlayıp kaçtığını gören kişi, hayat akışınızda oluşacak olan değişikliklere ve kişilerin vereceği kararların güzel olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde insanlara faydaları olacağına, kişilerin faydalı dostluklar edinmesine, maddi ve manevi olarak belirli bir standart yakalayarak insanların birbirine fayda sağlaması şeklinde
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balkondan düşmek, çok dürüst, yardımsever, akıllı ve anlayışlı bir olan rüya sahibinin, etrafındaki insanlardan çok büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına ve artık eskisi gibi iyi bir insan olmaktan vazgeçeceğine yorulur. Ayrıca, akrabalardan alınacak kötü haberlere de delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düştüğünü Görmek
Sevilen ve değer verilen insanlar yüzünden çok kötü durumlara düşmeye, iş hayatında zarar etmeye ve aile içerisine kavga girmesine tabir eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Balkondan Düştüğünü Görmek
Rüyayı gören kişinin, sakin ve küçük çaplı hayatında büyük değişimler olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına ve çok güzel ve daha iyi bir hayata kavuşulacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düşen Birini Görmek
İş hayatında hiçbir sebep yokken bir anda durumların kötüye gitmesine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar etmeye ve sağlık durumunda ortaya çıkan sıkıntılara da alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düşen Bebek Görmek
Rüyayı gören kişinin çok sevdiği insanlar ile arasının açılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ancak bu durumun rüya sahibinin, işlerinde çok büyük kazanç ve getiri sağlayacak atılımlar yapacağına ve yeni iş kapıları açıp çok büyük başarılar ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Atlamak
İnsanlar tarafından çok sevilen biri iken yapılan bir hatadan dolayı çok kötü bir kişi olunacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüksekten Düşmek
Rüya sahibinin, hatalı işlere kalkışmasının insanlar arasındaki değerini düşüreceğine ve bir iş için adım atarken çok iyi düşünüp karar verilmesi gerektiğine rivayet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

431 Aktif
0 Üye ve 431 misafir
Bugün : 11051
Dün : 23857
Toplam : 48069388
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...