Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+23 oy
219 okuma
İstihare kategorisinde  
Ben bu rüyayı görmeden önce allaha dua ettim bana doğru yolu göster bana bi işaret ver onun ile ilgili tarzından sonra bu rüyayı gördüm rüyadan önce kolum ağrıyordu öyle uyudum. Rüyamdan hatırladıklarım şunlar rüyamda hastanedeydik ama sadece oturmuş olduğum sedyeyi ve hoşlandığım kişiyi görüyorum etraf bem beyaz benim koluma bişey olmuş biraz sızlanıyorum o da benim elimi ve kolumu öpüyor başı eğik bi şekilde sonra birden yer değiştiriyoruz. O sedye de ben ise bu sefer ayaktayım bu sefer onun koluna bişey olmuş o da sızlanıyor acıyo şeklinde bende onun elini ve kolunu öpüyorum. Uyandığımda çok kötü kolum ağrıyordu hatta bi süre uyuyamadım gece yarısı idi hatta ağladım bile ağrıdan rüyayla ilgisi var mı bilmiyorum ama
 
Düşüncelerinizi bile belirtseniz yeterli :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+7 oy
Ahmet01 Karabasan (564 puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba Angel rüyanda ağrıyan kolunun da etkisi olduğu yadsınamaz bir gerçek ama rüyadan önce Allah’a dua etmişsin ve sonra rüyada ortamı beyaz bir şekilde görmüşsün bu dileğinin ya da isteğinin hayırlı olduğu ya da yapmak istediğin bir seçimde seçmek istediğin şeyin hayırlı olacağının göstergesidir rüyanda gördüğün diğer şeylerin pek de önemli olduğunu düşünmüyorum
 
Tamam sağolun :)
+10 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
merhabalar,öğrenci ve daha 15 yaşındaymışsınız hakkında bölümünde yer aldığı gibi,çevreden gelen kötü enerjilerden stresten biraz uzak durmanızı tavsiye ede bilirim şahsi düşüncelerim bu yönde olumlama yapmanızıda tavsiye ederim herşey kötüye gidecek değil de hayatımda herşey iyi ye gidecek diye kendinizi telkin edin.
 
Tamam teşekkürler rüyamda bu yazdığınızla mı ilgili?

İlgili rüyalar

+10 oy
3 yorum 207 okuma
+13 oy
4 yorum 261 okuma
+17 oy
4 yorum 260 okuma
+10 oy
5 yorum 319 okuma
+16 oy
5 yorum 319 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

330 Aktif
0 Üye ve 330 misafir
Bugün : 1715
Dün : 13860
Toplam : 47842144
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...