Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
116 okuma
Hmg Rüya kategorisinde Rüyazede (1.0k puan)  
Rüyamda eski oturduğumuz dairenin oturma odasında babam ablamlar oturuyor.odaya sonradan girerken herkes tv izliyor o sırada ben sendeliyorum başıma bir ağrı giriyor ya da darbe alıyorum bu yüzden bayılıyor gibiyim ama bilincim yarı açık yere yavaşça düşüyorum babam beni hemen kaldırıyor tv karşısına yatırıyor tv de askerlikle ilgili bilinmeyen gizli sıkıntılı konularla ilgili bir belgesel gibi bir şey var.O sırada askerlikte başıma gelen kötü bir olay aklıma geliyor bizimkiler izlerken acaba anlarlar mı diyorum çünkü konu onunla ilgili.Bunu düşünürken bir dolu şehir içi serviste buluyorum kendimi arka koltuktayım yanımda 2 tane küçük kız var  ama normal değiller  çok bilmiş ve biraz negatif enerjileride var.Beni bir konuda rahatsız etmeye gelmişler masum gibi davranıyorlar ama ben anlıyorum bir tanesi benim üzerime çıkıp öpmeye çalışıyor bende ona sen aslında bu değilsin diyorum hataların olmuş olabilir ama içinde hala masum bir taraf var diyorum çünkü ondan enerji alıyorum ve bunları söylerken çok samimiyim o anda bunları söylerken birden yüzünde leke ve kırışıklıklar oluşuyor ve işte sen yalancısın diyor ve bana öfkeleniyor ben de anlıyorum ki karşımda ki kişi fazlasıyla güvenini kaybetmiş biri ve onu kazanmak için çok mücadele etmek gerektiğini anlıyorum o sırada babamın arabasında beliriyorum servis aracında değilim artık ve gitmekte olduğun yere gelmişim aracı park edip değerli eşyalarımı alıyorum bu arada o iki kızda benimle gelmiş onlar da iniyor ben de bir alt geçide doğru gidiyorum yürüyen merdiven varmış ama merdivenleri çıkmadan düz şekile ilerliyor tedirgin şekilde adım atıyorum yürüyorum tam aşağıya inmişken aklıma arabayı kitlemediğim geliyor şüpheleniyorum ve hemen yukarı geri çıkıyorum bu sırada  2 araba görüyorum gri ve beyaz  babamın arabası beyaz birinin kapıları açık biride hazır yola çıkacak şekilde park edilmiş bekliyor aracımda olan o iki küçük kız yerine 16 17 yaşlarında erkek olmuşlar ve bana öfkeli olan da bana sinirlendiği için aracımı soyduklarını düşünüyorum sadece bagajdan bir tane yeni alınmış bir ev aleti gibi bir şey bulmuşlar onu alıp kaçarlarken ben de bu arada peşlerinden koşuyorum araçlarının önünü kesmeye çalışmak için ama üstüme sürmeye devam ederlerken  bu arada rüyamda anlamaya çalıştığım şey bu iki çocuk bana gönderilmiş denenmem için ama söylediklerim yüzünden o çocuk kendi hırsına kapılıp bana zarar vermeye çalışıyormuş diye düşünürken uyandım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu iki çocuk insani olmayan bazı varlıkları temsil ediyor olabilir. Bu açıdan dikkatli olmanı ve rüyalarını paylaşmaya devam etmeni öneririm. Biraz bu durumu inceleme altına alalım derim.
+1 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ayrıca şu askerlikte olan şeyi de merak ettim. Nasıl bir olaydı başına gelen? Onu da yorum olarak paylaşır mısın bu başlık altında. Konuyla ne kadar ilgili bakalım.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 116 okuma
yok 1 Nisan 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 113 okuma
İlay 2 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde İlay Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
8 yorum 248 okuma
Rossess 25 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 106 okuma
thetisinviosa 27 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde thetisinviosa Karabasan (75 puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 205 okuma
vetre 15 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 134 okuma
vetre 11 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 927 okuma
yok 10 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+14 oy
2 yorum 230 okuma
Karga 10 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 191 okuma
Linauluagac 28 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Linauluagac Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 109 okuma
....y 28 Nisan 2020 Tabir kategorisinde ....y Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 260 okuma
+5 oy
1 yorum 153 okuma
Eyja 8 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

580 Aktif
0 Üye ve 580 misafir
Bugün : 5911
Dün : 21898
Toplam : 48086091
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...