Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+19 oy
711 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yabancı para görmek kendisine hayır getirecek ve çok bereketli bir alanda yatırım yapmaya işaret eder. Bu alanda yapılacak yatırımla çok iyi iş yapılacak ve çok iyi gelir elde edilecek demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Güç

    Arzu

    İstek

    Fırsat

    Enerji

    İlham

    Başarı

    Finans

    Kaynak

    Maddiyat

    Yetenekler

    Potansiyel

    Materyalizm

    Maddi başarı

    Doyuma ulaşmak

    Parasal meseleler

    Euro kazanma dürtüsü

    Güçlü olduğunu hissetmek


Rüyada euro görmek:

Rüyada euro bilinçaltımız tarafından oluşturulan sembolik bir “yurt dışı kaynaklı fırsat” metaforudur ve rüya sahibinin kendisine maddi gelir oluşturabilmesi için ihtiyaç duyduğu güç, enerji ya da potansiyelin var olduğunun altını çizer. Her ne kadar euro ve para rüyaları sembolik olarak birbirinin aynısı gibi görülse de euro içerikli rüyalarda bilinçaltımız bize “yurt dışı kaynaklı fırsat” mesajını verebilirler.

 

Rüyada euro aynı zamanda “paraya dönüştürülebilecek enerji” ya da içsel potansiyelin altını çizer. Bir çoğumuz için bir yatırım aracı olarak görülen euro tüm yatırım fırsatlarının, yeni projelerin ya da yaratıcılığımızı kullanarak başarı elde edebileceğimizi hatırlatır. Yabancı bir para birimi olmasından dolayı euro gördüğümüz rüyalar daima yurt dışına açılma, bir projeyi uluslararası ortamlara sunma ya da yabancı bir platformda görücüye çıkmak gibi olasılıkların da altını çizer. Kısacası, rüyasında euro gören kişi için yurt dışına açılma ya da sahip olduğu içsel enerjiyi yabancı platformlarda sunma fırsatı doğabilir.

 

Euro gördüğümüz rüyalar ayrıca yaşam yolculuğumuzda aldığımız ödül ve cezalar hakkında da bilgi sunarlar. Rüyada ummadığımız halde evimizde, çantamızda ya da bir yerde euro bulmamız daima kaderin bize sunduğu bir sürpriz, ödül ya da fırsatı temsil ederken euro kaybettiğimiz rüyalar bize geçmişte yaptığımız hata ya da yanlışların sonucu olarak cezalandırılacağımızı hatırlatıyor da olabilirler. Euro daima fiziksel alemde bir “başarı ölçütü” objesidir ve euro kaybetmek ise bunun tam tersine “başarısızlık” algısıdır. Dolayısıyla rüyasında euro gören umduğunu bulurken cüzdanını boş gören eli boş döner ya da bir teklifi reddedilir.

 

Rüyada euro sahip olduğumuz potansiyeli ve içsel güçlerimizi bize göstermek için numerolojiyi kullanır. Bir başka deyişle, farkında olmasak da rüyada gördüğümüz euro miktarına eş değerde bir yetenek ya da içsel güce sahip olabiliriz ve bu yetenekleri kullanarak meslek haline getirdiğimizde para kazanırız. Tabiki, euro yine de sembollerin mecazi dilini kullandığından sahip olduğumuz yeteneklerin değer ölçütleri hakkında tam isabet bilgi sunmasa da rüyalar bazen abartı dilini kullanmayı severler. Örneğin, bir çanta dolusu euro bazen “çok kıymetli bir yetenek” ile eşdeğer olabilir.

 

Bazen euro gördüğümüz rüyalarda numerolojik ipuçları gizlidir. Örneğin rüyada 100 euro gören biri ertesi gün 100 sayısı ile ilgili ufak bir ayrıntı yaşayabilir. Rüyasında birine 1000 euro veren ise yine 1000 sayısıyla ilgili bir konuya kafa yorar. Rüyada gördüğümüz euro miktarı mutlaka yoruma dahil edilmelidir. Özellikle 1-9 arası rakamların vurgulandığı tüm rüyalar gizli numerolojik bilgiler içerirler. Bazen 2 dolar aslında 2 kişiye ya da 2 kişiyi etkileyecek bir durumun altını çiziyor da olabilir.
Rüyada euro saymak:

Rüyada euro saymak yaratıcı enerjinin kullanılmasıyla ilgilidir. Fakat bu rüyayı yorumlamak için paranın nasıl sayıldığına, ne kadar euro olduğuna ve rüya sahibinin rüyadan aldığı enerjiye odaklanmak gerekir. Elinde çok fazla euro bulunan ve bu euro sayan kişinin yapacağı ya da yapması gereken çok şey vardır. Tüm bu yaratıcılık ve potansiyel aslında paraya dönüştürülebilecek bir kaynak olarak kişinin rüyasına euro kılığında girmiştir. Rüya sahibinin kendisi için “yurt dışına sunabileceği çılgın bir proje” ya da “alıcısı çok olacak bir ürün” fikri varsa mutlaka bu fikrin hayata geçirilmesi için bir şeyler yapılması gerekir.

 

Rüyada euro saymak ve elde tutulan euro aslında kişinin içsel gücünün, yeteneklerinin ve yaratıcılığının ne kadar fazla ya da az olduğu hakkında bilgi verir. Elinde sadece bir iki euro banknotu olan kişinin hala kendisine katması gereken çok fazla şey vardır ya da eğitimi yetersizdir. Fakat elinde çok fazla euro olup bu euro sayan kişide yüksek potansiyel, bilgi birikimi ve yaratıcılık bulunur. Kısacası, sayılan paranın çokluğu aslında sahip olunan içsel potansiyelin ve yaratıcılığın çokluğuyla doğru orantılıdır. Bu rüyanın sahibinin kariyerle ilgili çok fazla düşüncesi ya da parlak fikirleri olabilir ve bu fikirler mutlaka değerlendirilmelidir.
Rüyada euro kaybetmek:

Euro bulduğumuz ya da euro kaybettiğimiz rüyalar ödül-ceza ikilisi ve birbirine zıt rüyalardır. Bazen rüyada euro kaybetmek yurt dışı bağlantılı bir işin iptal olmasına delalet eder. Rüyada euro daima sahip olduğumuz kaynaklara işaret ederken Euro kaybetmek ise bu kaynakları kaybetmenin altını çiziyor da olabilir.  Dolayısıyla çok euro daima çok kaynağa işaret ettiği gibi cüzdanımızı boş gördüğümüz rüyalar daima bir şeyin ihtiyaç duyulandan az olmasının altını çizerler. Rüyasında evinin her yerinde euro olduğunu görenin yaşamında oldukça bol olan bir şey vardır. Bu rüyayı fakir biri görmüş ise mutlaka iç dünyasına ve gizli kalmış yeteneklerine odaklanmalıdır. Çünkü bu yetenekler insanlığın faydasına sunulduğunda alıcısı çok olacak ve kişinin yaşamına para mutlaka getirecektir.

 

Rüyada euro kaybetmek “kaynak eksikliği” temasının altını çizer. Genellikle euro çok olduğunu gördüğümüz rüyalarda yaşamımızda bir şeylerin çok olduğunun bilincine varırız. Fakat euro kaybettiğimiz rüyalar daima bir “eksiklik” teması içerir. Rüyada işlenen bu eksiklik teması dama maddi meseleler ile ilgili değildir. Bazen sevgi eksikliği, ihtiyaç duyulan bir şeyin yaşamımızda bulunmamasından duyulan eksiklik hissinin yansıması olabilir. Rüyada cüzdanı boş görmek ya da hiç parasız olmadığını görmek beklenen bir haber ya da müjdenin gelmemesi ve elleri boş dönmeye delalet eder.
Rüyada bir çanta dolusu euro bulmak – rüyada euro çantası:

Rüyada bir çanta dolusu euro görmek ya da bulmak yurt dışı kaynaklı iş teklifi ya da fırsata işaret edebilir.  Ya da rüya sahibi için internet üzerinden yurt dışı kaynaklı bir fırsat doğabilir. İşsizlik ya da imkanların kısıtlı olduğunu düşünen biri rüyasında çok fazla euro görmüş ise bilmelidir ki ihtiyaç duyduğu tüm kaynaklar aslında görememesine rağmen elinin altındadır. Bu kaynaklar bazen kişinin iç dünyasındaki yetenekleri arasında ya da klavyesinde de olabilir. Rüya sahibi aslında kaynak bolluğu olan bir alemde yaşamakta fakat bunu görememektedir. Özellikle rüyasında çok fazla euro gören ya da her yerde euro olduğunu gören kişi için “kaynakların bolluğu” temasının altı çizilir. Kişi bu kaynakları görmeye çalışmalıdır.

Rüyada euro bulmak:

Rüyada euro bulmak en genel ihtimaliyle yurt dışı bağlantılı bir fırsat elde etmeye delalet eder. Euro gördüğümüz rüyalarda bu kaynak büyük internet üzerinden uzaktan yurt dışı bağlantılı çalışabileceğimiz bir işle alakalı olabilir. Özellikle rüyasında çok fazla euro gören ya da her yerde euro olduğunu gören kişi için “kaynakların bolluğu” temasının altı çizilir. Kişi bu kaynakları görmeye çalışmalıdır.  Bazıları için rüyada euro bulmak yurt dışından iş teklifi almak ya da bir projeyi yurt dışıyla bağlantıya geçirerek gelir elde etmenin işaretidir.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Anca rüyamızda görürüz bu artışlarla
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gundem konulardan biri bu
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Ülkelerin Parasını Görmek
Rüyada para görmek pek çok farklı şekilde yorumlanabildiğinden rüyanızda gördüğünüz paranın hangi ülkeye ait olduğu farklı şekilde yorumlanabilmektedir. Rüyada para görmek pek çok rüya âlimi yani rüya yorumcusu tarafından farklı şekilde ifade edilir. Eğer rüyanızın doğru bir şekilde yorumlanmasını istiyorsanız ve rüyanızın size verdiği mesaji en doğru şekilde alıp hayatınıza bu şekilde yön vermeyi düşünüyorsanız rüyanızdaki parayı her yönü ile eksiksiz hatırlamalısınız. Rüyada farklı yani yabancı bir para gördüyseniz üzerindeki yazıları ve rengini mutlaka akınızda tutun. Çünkü bu kriterler size doğru mesaji verecektir. Rüyanızda yabancı ülkenin parasını görmek o ülke ile ilgili bir iş ya da çalışma içerisine girebileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca parasını gördüğünüz ülke gelişmiş ise bu yapacağınız işin başarılı olacağı anlamına gelir. Ancak gelişmemiş bir ülkenin parasını gördüyseniz işinizde ilerlemeniz gerektiği hatırlatılmaktadır. Ayrıca görülen yabancı paranın rengi ve miktarıda işiniz ile ilgili olumlu ve olumsuz mesaj vereceği gibi o ülkeye yolunuzun düşeceği ve kalıcı olup olmadığınızı size belitir. Yurt dışına yolunuzun düşeceği ve orada kısa süreli karşılaşabileceğiniz sorunları ortaya koymaktadır. Bu yüzden en net bilgiyi ve mesaji alabilmek adına rüyanızdaki küçük ayrıntıları atlamayıp hatırlamaya çalışın. Ayrıca bu para görmek işinde etkili olmayı hatırlatır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabircilere göre rüyada yabancı para görmek, elde edilecek yüksek kazanca yorumlanır. Rüyada yabancı para, iş konusunda beklenmedik bir gelir elde edileceğine yorumlamaktadır.

Rüyada döviz para görmek daha önceden tanımadığınız varlık sahibi bir kimseden para sıkıntısı çektiğiniz bir dönemde alacağınız yardıma işaret eder.

Rüyada yabancı para bozdurmak, maddi yönden, yakın bir zamanda elinize geçecek yüksek miktardaki paraya ifade eder. Rüyada bozdurulan yabancı paranın miktarı nispetince elinize para geçeceğine işaretle tabir edilmektedir.

Yabancı para rüyaları, rüyayı gören kimsenin mal mülk sahibi olacağına alamettir. Aynı zamanda Aile halkının mutuluk ve saadetine delalet etmektedir.

Genel tabirle kişinin rüyada yabancı bozuk, demir yahut kağıt para görmesi, maddi yönden bolluk ve berekete tabir edilmektedir. Rüya sahibi için bol kazanç demektir. Görülen kağıt paranın miktarı kadar ele geçecek mala işarettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Para Görmek

Rüyada yabancı para görmek, hoşunuza gitmeyecek laf, söz ve hakkınızda çıkacak dedikodulara delalet eder. Bazen kişinin sıkıntı yaratan davranışlarına da işaret eden yabancı para rüyası, sıra dışı bir olayla karşı karşıya kalınacağının da habercisidir. Rüyada yabancı para bazı rüya tabircilerine göre elde edilecek yüksek kazanç ve iş konusunda beklenmedik bir gelir elde edileceğine yorumlamaktadırlar. Rüyanızda yabancı para harcadığınızı görmeniz, tanımadığınız ve ummadığınız birinden sıkışık bir zamandayken alacağınız yardıma işaret eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Döviz Bozdurmak

Rüyada döviz bozdurmak, maddi olarak yakın zamanda elinize geçecek yüksek miktardaki paraya işaret eder. Rüyada bozdurulan dövizin miktarı ne kadar çoksa, kazanılacak paranın miktarı da o kadar yüksek olacak demektir. Rüya sahibinin mal mülk sahibi olacağına alamet edilen döviz rüyaları aynı zamanda hane halkının da mutluluğuna ve saadetine delalet etmektedir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Madeni Yabancı Para Görmek

Rüyada madeni yabancı para görmek, sevmediğiniz bir kişiden sevmediğiniz söz işiteceğinize delalet eder. Aynı zamanda sizin de yakın çevrenizde bulunan insanların hakkında dedikodu yaptığınıza işarettir. Madeni para rüyaları genel olarak kişinin hoşuna gitmeyecek laf söz olarak yorumlanırken, duyulan laflar nedeni ile can sıkıntısına ve yaşanacak olan üzüntüye de işaret etmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YABANCI PARA GÖRMEK

İş konusunda beklenmedik bir gelişme olacak ve yüksek gelir elde edileceğini gösterir. Rüyada sahte para görmek, sahte para görmek çok iyi bir durum değildir. İş ve aile hayatında başınıza gelecek kötü bir durumun göstergesidir. Değersiz kişilerle tartışma yaşayacağınıza işaret edilir.

Rüyada deste para görmek, yaşadığınız sıkıntılardan artık kurtulup derin bir nefes alacağınıza işaret edilir. Rüyada para görmek Diyanet anlamları da yine bu şekildedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Döviz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada döviz görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında kazandığı paralarla farklı bir iş kuracağına, kurduğu işle daha fazla para kazanacağına, büyük işlere imza atmaya yorulur. Bazı tabircilerin yorumlarına göre ise rüyayı gören kişinin kazandığı paralarla büyük birikimler yapacağına ve zor zamanlarda kullanacağıa delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Döviz Bulduğunu Görmek

Rüya sahibinin yaşayacağı maddi sıkıntı ve zorluklardan sona ereceğine rivayet etmektedir.
Rüyada Döviz Bozdurduğunu Görmek
İş hayatında yaşanacak maddi zorluğa işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Döviz Saydığını Görmek

Rüya sayılan demir para ise zor dönemler yaşanacağına işaret eder. Eğer rüyada kağıt para sayılmış ise mutluluk ve sevinçler yaşanacağına rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada döviz görmek, rüya sahibinin, iş hayatında kazandığı paraları yeni iş kurmak için harcayacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada döviz görmek, kişinin çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler yapacağı anlamlarına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Döviz Bürosu Görmek

İş hayatında yaşanacak maddi sıkıntıların çözülmesi için yardım ve destek alacağına rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Döviz Aldığını Görmek

Rüyasında döviz satın alan kimse, işi ile ilgili önemli yatırımlar yapar. Bu rüya aynı zamanda yeni bir ev alınacağına veya arsa gibi taşınmazların sahibi olunacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövizin Düştüğünü Görmek

Rüyada dövizin düştüğünü görmek, kişinin hayırlı işler yapacağına işarettir.Rüyada Döviz Kuru Görmek

Rüya sahibinin rüyasında döviz kuru görmesi, kişinin bol kazançlı bir işte çalışacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Para Görmek tabiri
Kişinin çok kazançlı, çok bereketli ve kendisine hayır getirecek bir alanda atılım yapacağına işaret eder.


 İnsanların temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir iş kurulacağına ve bu işin deyim yerindeyse peynir ekmek satar gibi çok satacağına ve çok kazanılacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banknot Para Görmek

Kesilmeyecek ve gününde ele geçecek sabit bir gelir elde edileceği anlamına gelir. Örneğin kendisine babasından kalacak bir daireyi kiraya vererek kesin olarak her ay gelecek bir sermayeye kavuşmak gibi.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Para Görmek

Rüyada yabancı para görmek kişinin hoşlanmayacağı şeyler duyacağına işaret eder. Kişinin daha önce karşılaşmadığı bir sorunla başa çıkmaya çalışacağına ve üstesinden gelmekte zorlanacağına delalet eder. Bazı âlimlere göre ise bu rüya maddi kazancın artacağına, beklenmedik bir yerden gelecek ani bir paraya ve gelirin artacağına işaret eder. Rüyada yabancı para harcamak ise tanımadığınız ve ummadığınız birinden para almak zorunda kalacağınıza delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Döviz Bozdurmak

Rüyada döviz bozdurmak yakın zamanda rüya sahibinin eline geçecek paraya ve maddi açıdan rahat etmeye işaret eder. Rüyada bozdurulan dövizin miktarının fazla olması gerçek hayatta kazanılacak paranın da o kadar çok olacağına delalet eder. Bazılarına göre bu rüya, rüya sahibinin mal ve mülk edineceğine, haneye gelecek mutluluk ve saadete işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Madeni Yabancı Para Görmek

Rüyada madeni yabancı para görmek hoşlanmadığınız bir kişiden olumsuz şeyler duymaya tabir edilir. Ayrıca bu rüya, rüya sahibinin çevresindekilerle ilgili dedikodular yaptığına, kötü sözler konuştuğuna ve kuyusunu kazdığına da delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PARA GÖRMEK/ RÜYADA YABANCI PARA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada yabancı para görmek kendisine hayır getirecek ve çok bereketli bir alanda yatırım yapmaya işaret eder. Bu alanda yapılacak yatırımla çok iyi iş yapılacak ve çok iyi gelir elde edilecek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı para görmek, rüya sahibinin hoşuna gitmeyecek laf, söz ve hakkında çıkacak dedikodulara işaret eder. Bazen kişinin sıkıntı yaratan davranışlarına da işaret eden yabancı para rüyası, sıra dışı bir olayla karşı karşıya kalınacağının da habercisidir. Rüyada yabancı para bazı rüya tabircilerine göre elde edilecek yüksek kazanç ve iş konusunda beklenmedik bir gelir elde edileceğine yorumlamaktadırlar. Rüyada yabancı para harcadığını görmek, rüya sahibinin tanımadığı ve ummadığı birinden sıkışık bir zamandayken alacağı yardıma işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı madeni para görmek, rüya sahibinin sevmediği bir kişiden istenmeyen sözler işiteceğine işaret eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin de yakın çevresinde bulunan insanların hakkında dedikodu yaptığına işarettir. Madeni para rüyaları genel olarak kişinin hoşuna gitmeyecek laf söz olarak yorumlanırken, duyulan laflar nedeni ile can sıkıntısına ve yaşanacak olan üzüntüye de işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada döviz bozdurmak, maddi olarak yakın zamanda rüya sahibinin eline geçecek yüksek miktardaki paraya işaret eder. Rüyada bozdurulan dövizin miktarı ne kadar çoksa, kazanılacak paranın miktarı da o kadar yüksek olacak demektir. Rüya sahibinin mal mülk sahibi olacağına alamet edilen döviz rüyaları aynı zamanda hane halkının da mutluluğuna ve saadetine işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı para bulmak, şansınızın ve kısmetinizin açık olup hayatın her köşesinde mutlu olacağınıza delalet eder. Bu rüyayı gören kimseler hayatlarının her köşesinde vaki olup kazancını üstün kılarlar. Rüyada yabancı para bulmak, ummadığınız yerden gelecek habere, mutlu olmaya işaret eder. Rüyada görülen para sembolü başka bir değişle, kişinin iş hayatındaki başarılarına, kariyer hayatındaki yükselişine tabir edilir. Rüyada yerden para bulmak, kişinin kısmet kapılarına, elde edeceği, rızka, uzun yaşantısına işaret eder. Rüyada yerden bozuk para bulmak, küçük çaplı kazançlara delalet ederken, kağıt para bulmak ise arzularına bağlı yaşamaya, hayallerinin gerçek olmasına tabir edilir. Rüyada yerden para toplamak, bazen de hak edilmeyen mala sahip olmaya, insanları zora sokmaya, Allah’ın buyruklarını hiçe saymaya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Para Bulmak Ne Demek?

Rüyada yabancı para bulmak,, kimi alimlere göre hak edilen rızka delalet ederken, kimi rüya alimleri bu rüyayı maddi sıkıntılara olarak tabir ederler.Rüyada yabancı para bulmak,yanlış kurulan dostluklara, duyarsızca yapılan davranışlara, kazancın yok sayılmasına tabir edilir. Kişinin rüyasında yerden kağıt ya da demir para bulması, hak etmediği kazanca sahip olup hazıra konacağına işaret eder. Rüyada yabancı para bulmak,, aynı zaman da aile içi tartışmalara, huzursuz olacağınıza, kötülüklere sembol olarak gösterilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerde Yabancı Para Bulmak

Rüyada yerde yabancı para bulmak, size ait olmayan kazanca göz dikerek hazır mala konmaya tabir edilir. Bu rüyayı gören kişiler helal rızkı bir kenara bırakarak kolay yollarla para kazanmayı hedef seçerler. Rüyada yerde yabancı para toplamak, aynı zaman da hastalıklara, aile içi huzursuzluklara, neşenizi ve sevincinizin kaçmasına yorumlanır. Rüyada yerden yabancı para toplamak, iş hayatınızda meslek gereği farklı insanlarla aynı ortamlarda bulunarak fikir alış verişi yapmaya tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Para Toplamak

Rüyada yabancı para toplamak, kişinin rüyasında yerden para toplaması, bazen rızka delalet ettiği gibi bazen de hazır mala yorumlanır. Rüyada yabancı bozuk ya da demir para toplamak, mal kaybetmeye, rızkınızı kesilmesine, başarısız olmaya tabir edilir. Rüyada yerden kağıt para toplamak ise, bulunduğunuz konumdan yükselerek yeni başarılara imza atacağınıza, kendinizi her alanda geliştireceğinizi işaret edilir. Rüyada yabancı para toplamak, bazen de hak edilmeyen mala sahip olmaya, insanları zora sokmaya, Allah’ın buyruklarını hiçe saymaya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı para görmek, kişinin elde ettiği rızkını açık tutmasına, kazancını bereketli hale getirecek yatırımlar yapmasına yorumlanır. Rüyada yabancı kağıt para görmek, bazen de kazancınızın dolup taşmasına, rızk kapınızın açılmasına, bol bereketli işlere nail olur. Rüyada yabancı para görmek, bazen de iftiraya uğramaya, sebepsiz yere başınızın ağrımasına, üzülmeye delalet eder. Bu rüya kimi alimler için rızka yorumlanırken, kimi alimler için ise kolay yollarla emek sizce elde edilen haram mala tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu; rüyada yabancı para bulmak, dualarınızın kabulüne, emek ve arzularınıza kavuşmaya, yeni başlangıçlara tabir edilir. Kişinin rüyasında yerden para bulması, maddi sıkıntılarının hafifleyerek rahata kavuşacağına, ailesiyle olan yakınlıkların samimiyete dönüşeceğine işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Yorumu; rüyada yabancı para bulan kişinin bulduğu paraya göre farklı şekiller de anlam içerir. Rüyada yerden demir para bulmak, başarısızlığa, hüsrana uğramaya yorumlanırken, kağıt para bulmak ise rızk kapınızın açık olmasına, dertlerinizden kurtulmaya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolar görmek farklı şekillerde yorumlansa da bunların çoğu maddiyat ile ilişkilendirilmektedir. Buna göre, gerçek hayatta olduğu gibi rüyada görülen dolar da mal alımı ya da yeni bir iş kapısı gibi maddi değerlere işaret eder.

 Rüyada Dolar Görmek

 Rüyada dolar gören kişinin; geleceğe yatırım yaptığı, hırslı ve çalışmayı seven biri olduğu gibi yorumlar yapılır. Bu kimse elindeki imkanları her koşulda artırmayı hedefler ancak bu esnada haram işlere bulaşmaz. Rüyada görülen dolar hakkında yapılan yorumlar da bu kimsenin kısa bir süre içerisinde eline yüksek değerli mallar geçeceğine işaret eder. Mal ve mülk sahibi olan bu kimsenin hanesinin de mutluluk ve refaha kavuşacağı anlamına çıkar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolar Bulmak

 Rüyada dolar bulmak, bu rüyayı gören kimse için oldukça hayırlı bir konudur. Bu bağlamda, rüya sahibinin ihtiyaçlarını almasına, toplu mala ulaşmaya ve yeni kazançlara işaret edilmektedir. Rüyada dolar bulduğunu gören kişi çocuk sahibi olmak istiyorsa da bu anlamda müjdelenmektedir. Rüyada dolar bulmak, aynı zamanda, rüya sahibinin tüm dertlerinden kısa zamanda kurtulacağına delalet eder. Bu rüya ile birlikte tüm sıkıntılardan birer birer kişinin hanesini terk etmeye başlar.

 Rüyada görülen doların şekli de yorumların değişmesine neden olmaktadır. Bu bağlamda bulunan dolar bozuk para şeklindeyse, rüya sahibinin kırdığı bir kimsenin gönlünü alacağına ya da çocuk sevindireceğine işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolar Saymak

 Rüyasında dolar saydığını gören kimse için her zaman olumlu yorumlar yapılır. Bu bağlamda, dolar sayan kişinin hedefi doğrultusunda önüne çıkan tüm kapılar hayırlıdır. Bu kişi emellerine ulaşırken zahmet çekmez ve hiçbir kötülüğe de uğramaz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolar Almak

 Rüyada dolar alan kimsenin mevcut halinin sıkıntıda olduğuna işaret edilmektedir. Ancak bu kimsenin içerisinde bulunduğu umutsuzluk hali bu rüyayla birlikte kaybolmaya başlar. Rüyasında dolar almak, yakın zamanda gelecek bereketi bir iş kapısının işaretidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolar Kaybetmek

 Rüyada dolar kaybettiğini gören kişi hem olumlu hem de olumsuz tabirler yapılmaktadır. Bu bağlamda, rüyada dolar kaybetmek gerçek hayatta olduğu gibi maddi zarara delalet etmez. Aksine rüya sahibinin büyük bir sıkıntıdan kurtulacağı manası taşır. Bu rüya kişinin çektiği zorlukların ardından refaha ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

 Rüyada dolar kaybetmek hakkında yapılan olumsuz yorum ise rüya sahibinin çocuğu ile alakalıdır. Bu bağlamda, rüya sahibinin evladının yaptığı kötü işler sebebiyle üzüldüğü ve yakınlarına dert yandığı manasına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolar Saklamak

 Rüyasında dolar çalan kimse için büyük bir hata yapacağı ve bundan sonra da vicdan azabı çekeceği şeklinde yorumlar yapılır. Bu rüya, aynı zamanda rüya sahibi ile ailesi arasında bazı kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder. Bu olaylardan sonra rüya sahibi ile ailesinin arasının açılacağı, ardından da zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolar Çalmak

 Rüyasında dolar çaldığını görmek hayra yorulmayan bir konudur. Bu rüyayı gören kimsenin başka bir kişinin mahremiyet alanına girdiği şeklinde yorumlanır. Yani, rüya sahibinin yakından tanıdığı biri hakkında bazı şeylere şahit olacağına işaret eder. Diğer yorumculara göre de rüyada dolar çalmak, büyük bir vebalin altına girmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Euro Görmek

Rüyada euro görmek; para ve maddiyat ile ilgili gelişmelere yorumlanır. Ekonomi ve bankacılık işlerinde çalışanlar veya yatırımcılar tarafından sıklıkla görülen rüyalar arasındadır. Rüyada euro bir para birimi olduğundan rüyada fark etmeksizin diğer para birimleri gibi değerlendirilir.
Rüyada euro görmek; durumu ve miktarına bağlı olarak gelecek kısmetlere veya kayıplara yorulur. Rüyada para bulmak, para almak veya birilerine para vermek genel itibarı ile iyi şans, kısmet, kazançta artış olarak nitelendirilir ancak altın, gümüş, kâğıt ya da bozuk para olmasına göre yorumlar değişebilir.
Rüyada Euro Bulmak

Rüyada bulunduğu görülen euro bozukluk veya kâğıt para olmasına göre değerlendirilir. Genel manada iyi ve güzel gelişmelere, hayırlı münasebetlere de yorulan rüya paranın bulunma şeklindeki eylemlere göre de iyiye veya fena olaylara isabet edebilir. Rüyanın bütünsel yorumu için detayların anlamlarına da bakılması isabetli olur.
Rüyada Kâğıt Euro Görmek
Yüksek miktarda gelir etmek için tasarruflara yorulan rüya aynı zamanda getirisi yüksek bir ticari anlaşmaya veya ticaretle ilgili bir işten teklif almaya işaret eder. Rüyada görülen para miktarının çokluğu veya azlığı işin hacmine de etki eder.
Rüyada Madeni Euro Görmek

Rüyada görülen madeni paralar; küçük miktarlarda fakat sağlam birikimlere tabir edilir. Rüyada görülen paranın demir, gümüş, bronz gibi metallerden olması; şansa itibar ederken rüyada sarı renkte para veya rüyada altın euro görmek;hastalık veya stresli bir iş olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yırtık dolar görmek

Rüya sahibinin rüyasında yırtık dolar görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan sıkıntılar içerisinde olacağına, ailesinden destek alması gerekeceğine yorumlanır. Aynı zamanda rüyada yırtık dolar görmek, kişinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, aksi takdirde çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kalabileceği manasına gelir.

19-05/10/ruyada-dolar-gormek-ne-anlama-gelir.jpg

Rüyada birinin dolar verdiğini görmek

Rüya sahibinin rüyasında birinin dolar verdiğini görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, ailesi ile arasında kırgınlık bulunuyorsa tatlıya bağlanacağına delalet eder. Rüyada birinin dolar verdiğini görmek, aynı zamanda mal ve mülk anlamına da gelir.

Rüyada dolar çalmak

Rüya sahibinin rüyasında dolar çaldığını görmesi bir kişinin mahremiyetine girmek anlamına gelir. Rüya sahibi hiçbir kasıt gözetmeksizin, yakından tanıdığı bir kişinin kendi içinde yaşadığı bazı şeylere şahit olacak ve onları öğrenecek demektir. Aynı zamanda kimi rüya tabircisine göre rüyada dolar çalmak, büyük bir vebalin altına girileceği manasına da gelir.

Rüyada dolar saklamak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada dolar saklamak, kişinin ailesi ile arasının açılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine delalet eder. Rüyada dolar saklamak, yapılan bir hatanın ardından çekilecek olan vicdan azabı manasına da gelir.

Rüyada dolar bozdurduğunu görmek

Rüya sahibinin rüyasında dolar bozdurduğunu görmesi kişinin iş hayatında hayırlı ve temiz işler yapacağına rivayet eder. Kişinin hayırlı ve temiz bir işe girmek için sermayesini ortaya koyacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada dolar aldığını görmek

Rüya sahibinin rüyasında dolar aldığını görmesi güzel ve bereketli günlere işarettir. Rüyayı gören kişinin güzel, bereketli ve bolluk içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dolar destesi görmek

Rüya sahibinin rüyasında dolar destesi görmesi temiz ve hayırlı paraya işaret eder. Rüya sahibinin karşısına çıkacak olan hayırlı ve bol kazanç getirecek olan fırsatlara delalet eder. Rüyasında dolar saydığını gören kişinin her işinin rast gideceğine, hayallerine ulaşmak için önünde hiçbir engel kalmayacağına ve kişi hakkında kötülük düşünenlerin amaçlarına ulaşamayarak kişinin yükselmesine engel olamayacaklarına yorumlanmaktadır.

Rüyada dolar topladığını görmek

Rüya sahibinin rüyasında dolar topladığını görmesi karşısına çıkacak ve kendisine bol kazanç getirecek olan fırsat kapılarına tabir edilir. Temiz ve hayırlı paradır. Eğer rüya sahibi rüyasında şaibe ile ya da kuşku içinde dolar topladığını görürse o halde günahkâr olarak kazanç elde edeceği şeklinde ifade edilir.

Rüyada içi dolu dolar çantası görmek

Rüya sahibinin rüyasında içi dolu dolar çantası görmesi yapılan işten çok büyük kar elde ederek zenginleşmek demektir. Fakirlikten kurtulmak, ün sahibi olmak, yapılan işte çevre edinmek, itibar görmek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada yabancı para görmek, hoşnutsuz olacağınız durumlarla karşı karşıya kalmaya, dedikodulara ve kötümser olaylara maruz kalmaya yorumlanır. Rüyasında yabancı para gören kimse, kararsız kalacağı durumlar ortasında olup yanlışa sürüklenir. Bu rüya bazen de hayırsız evlat sahibi olmaya, kazançlarınızın körelmesine, hayrı olmayan yollarda ilerlemeye ifade edilir. Rüyada yabancı para görmek, bazen de yancı olan kimselerden maddi ve manevi yardım görmeye, elinizin rahata ermesine, kısmet kapılarınızın bir çok yönde etkin kılınmasına ifade edilir.

Rüyada Yabancı Para Görmek Ne Anlama Gelir?  

Rüyada yabancı para görmek, rüyasında yabancı para  gören kimse, ticari anlamda kazancını yüksek kılmak için uğraş içine girerek, bir çok farklı konularla eğitim içine girer. Bu rüya bazen de kişinin kendisini geliştirmesi uğruna vereceği savaşa, haklı yollarla sağladığı zafere yorumlanır. Rüyada yabancı para görmek, bazen de ummadık yerden sağlanacak kazançlara, ticari anlamda başarı elde etmeye, kişinin ileriye dönük yatırımlarına  delalet edilir.
Rüyada Kağıt Para Görmek  

Rüyada kağıt para görmek, kağıt para rüyası kişinin sağlayacağı maddi kazanca işaret ederken kağıt paranın çokluğu, yapılan işlerde sağlanan başarılara, rızkın geniş olmasına, güzel hayata yorumlanır. Rüyasında elinden kağıt para çıktığını gören kimse, evlilik hayatını sonlandırarak kendi günahlarının ceremesini çeker. Bu rüya bazen de üzüntü ve kedere düşmeye, maddi kayıplara, kaybedilen güzel hayata ifade edilir.

Rüyada Döviz Bozdurmak  

Rüyada döviz bozdurmak, bu rüya kişinin maddi olarak sağlayacağı kazançlarına, eline geçecek yüklü miktarda paraya, nasibinin ve kısmetinin açılmasına yorumlanır. Rüyasında döviz bozdurduğunu gören kimse, mal mülk sahibi olup, iş hayatında önemli başarılara imza atar.
Rüyada Madeni Yabancı Para Görmek  

Rüyada madeni yabancı para görmek, sizi mutsuz kılacak size her anlamda kötülük yapacak düşmanlarınızın çokluğuna, rızkınızı kesilmesine, alacağınız kötü haberlere yorumlanır. Rüyasında madeni yabancı para gören kimse, kuracağı yanlış ve kötü dostluklar yüzünden hayata yönelik tüm güzelliklerini kaybederek rızkını keser.
Rüyada Yabancı Para Vermek

Rüyada yabancı para vermek, kişinin rüyasında bir kimseye yabancı para verdiğini görmesi, hakkını helal yollarla kazanarak rızkını temin edeceğine, helal yollarla hak ettiği kazançlar sayesinde ileriye dönük hayatını güzel kılacağına yorumlanır. Rüyasında yabancı para verdiğini gören kimse, hayırlı muradına ererek yakın zaman da evlilik yolunda önemli adımlara doğru yol alır. Bu rüya bazen de saygınlığa, hürmete saygınlığa delalet edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

589 Aktif
0 Üye ve 589 misafir
Bugün : 5399
Dün : 21898
Toplam : 48085579
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...