Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
573 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
rüyasında yavru kedi gören kişiler için hazırlandı. Rüyada yavru kedi görmek ne demek? anlamı iyi mi yoksa kötü mü? İşte tüm merak edilenler ve detaylar.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

44 Yorum

+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Yavru Kedi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yavru kedi görmek hizmetçiye yorulur. Bir diğer yoruma göre rüyada yavru kedi görmenin yorumu, ev halkından birine yorulur. Rüyada görülen kedi, kötü bir kadın olarak da tabir edilir. Bazı yorumcuların tabirine göre kedi görmek, ev halkından olan bir hırsızı delalet eder.

Kedi bir kişinin etrafında dolaşıp onu korumaya çalışıyorsa, o kişiye hem yararı hem zararı dokunan bir adama yorulur.
Rüyada Yavru Kedi Sevmek

    Rüyada yavru kedi sevmek, rüya sahibinin hayata her zaman olumlu baktığına işaret eder.
    Rüyada yavru kedi sevdiğini gören kişi, kimi zaman paranın azalacağına da yorulur.
    Rüyada yavru kedi sevmediğini görmesi, rüya sahibinin, yardım ettiği kişiler olduğuna ve onlardan her zaman yardım göreceğine delalettir.


Rüyada yavru kedi görmek, o kişinin hastalanacak demektir. Bir kedi ile mücadele ettiğini gören kişi de uzun bir hastalığa yakalanacak demektir. Hastalıktan kurtulup kedere düşeceğine, daha sonra ferahlayacağına işaret eder. Rüyada yavru kedi gören kişi, rüyayı gören kişinin malından nasiplenmeyi kafasına koyan bir kişinin varlığı anlamına gelir ve rüya sahibinin bu kişiyi hayatından çıkaracağı anlamına gelmektedir.
Rüyada Yavru Kedi Ölüsü Görmek

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek, iş hayatından ya da ev hayatından birinin, yaptığı hırsızlık ya da dedikodu gibi bir durumdan dolayı işinden kovulacağına yorulur.


Rüyada Yavru Kedi Emzirdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yavru kedi emzirdiğini görmesi, yanında çalışan ve tüm işlerini yapan ve her söylediğini bire bir yerine getiren bir çalışanına, sıkıştığında yardım edeceğine yorumlanmaktadır.
Rüyada Yavru Kedi Beslediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yavru kedi beslediğini görmesi, yardım etmiş olduğu kişilerin, iş hayatında yapacakları şeyler için para konusunda her zaman yardım edeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.
Rüyada Yavru Kedi Öldürmek

Rüya sahibinin rüyasında yavru kedi öldürdüğünü görmesi, rüyayı gören kişinin malından ve parasından nasiplenmeyi kafasına koymuş, kasasına göz dikmiş ve onu maddi anlamda sömürmenin planları içinde olan bir kişinin farkına varacağına ve onu hayatından çıkaracağına yorumlanmaktadır.
Rüyada Siyah Yavru Kedi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah yavru kedi görmesi, ilgisizlikten ihmal edildiği düşüncesiyle eşlerin birbirine arkalarını döneceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Sarı Yavru Kedi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yavru sarı kedi görmesi eşler arasında olan ilişkinin ilgisizlikten dolayı kavgalara, araya giren soğukluklara neden olacağı anlamına gelmektedir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yavru kedi görmek

Yardımcı, uşak, bahçıvan ya da temizlikçi olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin işlerini kolaylaştıran, günlük hayatın koşuşturmasında yetişemediği işlerini yapan, sağını solunu toparlayan, kişinin eksiğini gediğini tamamlayan bir kimsenin varlığına tabir edilirken bir diğer yandan da rüya sahibine karşı vefasızlık yapacak bir kimsenin varlığına tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yavru kedi, son derece çeşitli anlamlara sahiptir ve farklı şekillerde yorumlanır. Kedi yavrusu görülmesi, rüya sahibinin değer verdiği, üzerinde emeğinin bulunduğu bir kişi tarafından hiç beklemeyeceği bir vefasızlık, nankörlükle karşılaşmasına işaret eder. Öyle ki, sevilen insanların uzun bir süredir boşlanıldığına da delalet eder. Rüyada yavru köpek görmek ise, sevimli çocuk manasını taşır. Eğer yavru köpek beyazsa, mümin; siyahsa, ailenin büyüğü olacaktır. Rüyada köpek yavrusunun görülmesi, hayırlı olarak değerlendirilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi yavrusu görmek, rüya sahibinin, iş hayatında ya da aile hayatında çok büyük yardımlarda bulunduğu, çok emeğinin geçtiği ve her istediğini yaptığı bir kimseden nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, sevdiği ve değer verdiği insanları uzun bir süredir boşladığına ve delalet eder
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEDİ YAVRUSU SEVMEK

Rüyada kedi yavrusu sevmek, işten güçten dolayı aile bireylerinin ya da çok sevilen dostların ihmal edildiğine, bu durumun ihmal edilen kişi tarafından çok büyük üzüntü ile karşılandığına ancak buna rağmen rüya sahibinin başı sıkıştığı bir anda yardımına koşacağına tabir eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEDİ YAVRUSU EMZİRMEK

Rüyada kedi yavrusu emzirmek, rüyayı gören kişinin ihmal ettiği kişiye bir konu hakkında yardım etmesine ya da bir iş için destek olmasına yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEDİ YAVRUSU YIKAMAK

Rüyada kedi yavrusu yıkamak, rüya sahibinin, ihmal ettiği kişi ya da kişilerin gönlünü alacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine ve bu sayede aralarının düzeleceğine delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEDİ YAVRUSU ISIRMASI

Rüyada kedi yavrusu ısırması, havaların sürekli değişmesinden ve gittikçe soğumasından ve rüyayı gören kişinin, sağlığına yeteri kadar özen göstermemesinden ötürü hastalanacağına alamet edilir. Ayrıca, çok önemli olmayan günlük sorunlardan ötürü biraz üzüntü yaşanacağına yorulur. Gözünü hırs bürümüş, dünya nimetleri peşindeki bir kadına da işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEDİ YAVRUSU KURTARMAK

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak, rüyayı gören kişinin, bazı yerlere yetişememesi, sevdiği insanları ihmal etmesi ve sağlığının bozulması gibi durumları kendi beceriksizliği ve yeteneksizliği olarak gördüğüne rivayet edilir. Bu açıdan kendisini eksik ve verimsiz sayan rüya sahibinin, kendisini suçladığına ve çok pişman olup üzüldüğüne delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde yavru kedi görmek, genellikle birbirine bağlı iki olayı temsil eder. İlk olarak, yakın zamanda birisini incitecek ya da küçümseyecek şekilde hareket ettiğinizi, derinden üzeceklerini belirtiyorlar. Sonuç olarak, bu kişi muhtemelen sizin hakkınızda resmi veya gayri resmi olarak şikayette bulunmuş ve bazı dedikodular oluşturmuşlar. Ancak, baştan beri yanlış olmasına rağmen, diğer kişinin kötü davranan ve bu karışıklığı başlatan senden ziyade eleştirilerinden muzdarip olması daha olasıdır. Her şeyi düzeltip özür dilemeniz durumu değiştirmesi pek mümkün değildir, ancak siz ve hakaret ettiğiniz kişi arasındaki düşmanlık duygularını hafifletebilirsiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde yavru kedi görmek, yanlış inançlara dayanarak hareket ettiğinizi veya kararlar aldığınızı gösterebilir. Birisi size doğru olmayan bir şey söylemiş olabilir ve siz de bu bilgiyi geçerli ve anlamlı olarak kabul ettiniz. Rüyada evde yavru kedi görmek. Özellikle onların önerileri veya başka tür bir girişimin hiçbir yararı olmadığında veya aleyhinde aleyhte olmadığında, başkalarıyla iletişim kurma yöntemlerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu değişikliklerin uygulanabilir olduğunu ve sizin tarafınızdan çok fazla çaba gerektirmediğini göstermektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Yavrusu Görmek

 Kediler genel olarak yeraltı dünyası ile üst dünya arasındaki kapıların bağımsızlığını, büyüsünü, serbest düşünürlerini, birçok yaşamı, savaşma yeteneğini, görünmez, koruyucularını temsil eder.

 Bir kedi, rüyanızda bile dikkatinizi çekmeye çalışır, böylece size rehberlik sunmak için burada olduklarını fark edersiniz.

 Rüyada kedi yavrusu görmek hayatınızın bir anda iyiye doğru döneceğine işarettir. Şu anki hayatınızda ortaya çıkan efsanevi ve büyülü bir zamanı çevreleyen bir mesaj alırsınız. Bu noktada özgür düşünce ve bağımsızlık her zamankinden daha önemlidir. Monoton hayatından sıkılanları iyi haberler bekler. Kedi yavrusu size yeni ve güçlü enerjiler de getirir. Yaşamınızın bu büyülü zamanı içinde size yaklaşmak üzere olan hem karanlık hem de ışığı sunar. Akıllıca seçim yapmak size kalmıştır. Yüksek titreşimli beyaz ışıktan güzel bir iyileştirici sihir yaratmak artık sizin elinizdedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yavru kedi sevmek

Rüyada yavru kedi sevmek, rüya sahibinin kendiyle barışık kimse olduğuna, hayata olumlu yönlerinden baktığına ve en kötü anlarda bile umudunu kaybetmeden yoluna devam ettiğine delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yavru kedi beslemek

Rüyada yavru kedi beslemek, rüya sahibinin, yardım ettiği kişilere, iş hayatında yapacakları şeyler için para konusunda her zaman yardım edeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına ve her zaman yanlarında olup bu kişilere destek olacağına yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yavru kedi öldürmek

Rüyada yavru kedi öldürmek, rüyayı gören kişinin malından ve parasından nasiplenmeyi kafasına koymuş, kasasına göz dikmiş ve onu maddi anlamda sömürmenin planları içinde olan bir kişinin farkına varacağına ve onu hayatından çıkaracağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yavru kedi ölüsü görmek

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek, iş hayatında ya da ev hayatında yardımcı olan kişilerden birinin, yaptığı hırsızlık ya da dedikodu gibi yüz kızartıcı bir durumdan ötürü işten çıkarılacağına delalet edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde yavru kedi görmek sevmek, yardım ve tavsiye için başkalarına güvendiğinizi gösterir ancak yardımları için takdir veya şükran göstermez. İnsanları doğru şekilde hareket ettirmeden veya onlara teşekkür etmeden kullanma eğiliminiz, bir miktar sürtünme oluşmasına neden olabilir. Rüyada evde yavru kedi görmek sevmek, siz ve geçmişte size yardımcı olabilecek insanlar arasında bir çelişki veya anlaşmazlık olabilir. Bu, doğrudan bu vizyonda gördüğünüz akraba veya genel olarak ailenizle ilgili olabilir. Genellikle azalan sağlık durumunun veya kötüleşen tıbbi koşulların bir işareti olarak yorumlanır. Rüyada evde yavru kedi görmek sevmek, akrabalarınızın bu zor zamandan geçmeleri için yardım almayı veya buna ihtiyaç duymayı öngörebilir. Aşkları ve destekleri moralinizi yükseltmek ve savaşmaya devam etmek için sizi motive etmek için çok önemlidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski evde yavru kedi görmek, sıklıkla seyahat boyunca yolculuk boyunca sembolik bir temsil olarak görülür. Rüyada eski evde yavru kedi görmek, şu anda huzurlu bir varlığa işaret edebilirdi. Bununla birlikte, birçok kıvrılma ve dönüş varsa, sıkıntı veya hayal kırıklığı yaşamanızı önerebilir. Rüyada eski evde yavru kedi görmek, genellikle bir çöpçatan veya iyi niyetli bir akraba gibi aşk hayatınıza karışan birinin bir işareti olarak yorumlanır. Bu, ruh eşinizle bir karşılaşmaya yol açan olumlu bir işaret olabilir, ancak düşünüldüğünde, özel durumunuz için meraklı birçok insanı sinir bozucu veya yorucu olabilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ahşap evde beyaz yavru bir kedi olduğunu görmek. Bu oldukça olumlu bir şekilde başlayıp, çabucak kötüye gittiği anlamında şaşırtıcı bir rüya. Rüyada ahşap evde beyaz yavru bir kedi olduğunu görmek, yolunuzdaki yaşam alanlarındaki zorlukların ve engellerin üstesinden gelme yeteneğinizi gösterir. Rüyada ahşap evde beyaz yavru bir kedi olduğunu görmek, size gelen ve hayatınıza giren başarıları gösterir, yeteneklerinizde kendinizi mutlu ve güvende hissetmenizi sağlar.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen yavru kedi pek çok kişinin beklemediği bir yoruma sahiptir. Yavru kedi kişiye yardımcı olacak, onu eksikliklerini tamamlayan, arkasını toplayan vb. biri olarak kabul edilmektedir. Yavru kedinin yaptıklarına veya rengine göre rüya yorumu değişebilir. Örneğin yavru kedi bacaklarınıza sürtünüyor, etrafınızda dolanıyorsa bu bir kişinin sizi koruyup kollamaya çalıştığına işarettir. Nispeten olumlu olan yavru kedi rüyası genellikle olumsuz yorumlara sahip yetişkin kedi rüyasından farklılık gösterir. Rüyada kedi görmek ile ilgili merak ettikleriniz varsa onları da aşağıdaki yazımızdan öğrenebilirsiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH YAVRU KEDİ GÖRMEK

Rüyada siyah yavru kedi görmek olumlu bir rüya değildir ama illa olumsuz bir şeyle sonuçlanması gerekmiyor. Rüyada siyah yavru kedi görmek ilgisizlikten ihmal edildiği düşüncesiyle eşlerin birbirinden soğumaları olarak yorumlanmaktadır. Eşinize ilgi göstererek ve sizin de ilgi beklediğinizi göstererek bunun önüne geçebilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEYAZ YAVRU KEDİ GÖRMEK

Rüya sahibinin rüyasında beyaz yavru kedi görmesi eşler arasındaki tatsız ilişkinin fark edilip, düzeltilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVDE YAVRU KEDİ GÖRMEK

Rüyada evde yavru kedi görmek sevmediği insanlarla aynı ortamda çalışmak zorunda kalacağına ve yeni iş arayacağına, maneviyatı güçlü birisiyle yuva kurmaya ve mutlu bir evlilik hayatı yaşayacağına alamet olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YAVRU KEDİ VE YAVRU KÖPEK GÖRMEK

Dost canlısı bir insan olduğuna ve hayatı dolu dolu yaşamaya, huzurlu günler geçirmeye ve mutlu olmaya tekabül eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YAVRU KEDİLER GÖRMEK

Rüyada yavru kediler görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve keyfinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların artmasına ve hata üstüne hata yapmaya delalettir. Rüyayı gören dertli birisi ise çok vurdumduymaz ve umursamaz biri olduğuna alamet olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YAVRU KEDİ BESLEMEK

Rüyada yavru kedi beslemek, rüya sahibinin, yardım ettiği kişilere, iş hayatında yapacakları şeyler için para konusunda her zaman yardım edeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına ve her zaman yanlarında olup bu kişilere destek olacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Kedi Emzirmek
Rüyada yavru kedi emzirmek, rüyayı gören kişinin, yanında çalışan, tüm işlerini yapan ve her zaman her söylediğini yerine getiren bir çalışanına, sıkıştığı bir durumda yardım edeceğine ve çok büyük bir destek sağlayacağına alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Yavru Kedi Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yavru sarı kedi görmesi eşler arasında olan ilişkinin ilgisizlikten dolayı kavgalara, araya giren soğukluklara neden olacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğmuş Kedi Yavrusu Görmek
Yaşamdan yaptıklarından yorgun olduğuna, işlerinde başarı elde edemediğine tekabül etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Kedi Kurtarmak
Yaşadığı sıkıntıları kısa süre içerisinde atlatmaya çalıştığına, gelirinin artacağına ve kendisine yardımcı olan insanlara borcunu ödeyeceğine alamet olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gri Kedi Yavrusu Görmek
Karşısına fırsatlar çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için gece gündüz plan proje yapacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kadın ise işinde zor zamanlar yaşadığına rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Kedi ile Uyumak
Rüyayı gören kişinin düşmanı ile birlikte hareket edeceğine, kimin dost kimin düşman olduğunu iyi seçemeyeceğine ve bu yüzden sorunlar yaşayacağına, ailesine ve kendisine zarar vereceğine ve mutsuz olacağına, göz yaşı dökeceğine, kendisini kötü hissedeceğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Yavrusunun Isırması
Rüyayı gören kimsenin çevresinde yüzüne gülen, dostmuş gibi davranan ve evine girip çıkan birinin rüya sahibine nankörlük yapacağına, aralarının açılacağına, rüya sahibinin yaptığı iyilikleri hiçe sayarak darbe vuracağına işaret edilir. Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek, kişinin çevresindeki herkese güvenmemesi gerektiğine, aksi takdirde zarar edeceğine işaret edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Kediyle Konuşmak
Kötü bir dönemi geride bırakmaya ve hayırlı huzurlu güzellikler içinde bir hayata, düşmanlarınıza yakın olmaya ve insanların kalbini kazanmayı başarmaya delalet eder. Rüyada yavru kediyle konuşmak istememek ise karamsar ruh halinde olmaya ve canın yanmasına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Kedi Yıkamak
Rüyada yavru kedi yıkamak, hayra işaret eder. Hayırlı hadiselerin meydana gelmesine de yorumlanır. Sosyal hayatının aktif olmasına, sevdiğin kimselerle faydalı işler yapmaya da alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Kedi Doğurmak
Rüyayı gören kişinin evladı ile arasında sorunlar olacağına, bir türlü yıldızlarının barışmayacağına ve mutsuz olacağına, rüya sahibinin kötü bir dönem geçireceğine, ne yapması nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, rüya sahibinin çok mutsuz olacağına ve göz yaşı dökeceğine, evladı için çok endişeleneceğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Yavrusundan Korkmak
Bir süre kimseyle görüşmemeye ve kendi içine kapanmaya, acılı ve stresli bir hayata ve kendini iyi hissetmemeye, moralin bozuk olmasına delalet eder. Rüyada kedi yavrusundan kaçmak ise bazı fırsatları yakalamaya ve ani harekete etmeye tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi yavrusu görmek, rüya sahibinin ihmalkârlığını göstermektedir. Kişinin sevdiği insanları ihmal ettiği ve onlara yeteri kadar ilgi göstermediği anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin yardıma muhtaç olan birine yardım eli uzatarak, o kişinin mutlu olmasını sağlayacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Yavrusu Sevmek

Rüyada kedi yavrusu sevmek ise rüya sahibinin çocuk özlemini ortaya çıkarmaktadır. Bazen de rüyayı gören kişinin maddi anlamda kayıp yaşayacağına, ancak kısa sürede bu kaybı telafi edeceğine yorumlanmaktadır.

    Ayrıca bkz: Rüyada kedi görmek,  Kediler ile ilgili rüya tabirleri
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Yavru Kedi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında beyaz yavru kedi görmesi eşler arasındaki tatsız ilişkinin farkedilip, düzeltilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.
+2 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Yeni doğmuş büyüklükte kedi ve köpek yavrularını eline alıp bırakmak yani sevmek  nedir hocam. Hepsinin rengi siyah beyah dalmaçyalıydı..
+2 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Yeni doğmuş büyüklükte kedi ve köpek yavrularını eline alıp bırakmak yani sevmek nedir hocam. Hepsinin rengi siyah beyaz dalmaçyalıydı..
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kendi duygularını gözden kaçırmak ve başkalarının ihtiyaçlarına fazla önem verme eğiliminde olduğunuzu gösterir. muhtemelen merhamet duygusu ön plana çıkıp karşındaki insanlarla iyi geçinmeyi gösteriyor. dalmaçyalı köpeğin rengi siyah beyaz olduğundan sıkıntı olmaz. doğal renkleridir diye biliyorum. siyzh beyaz olmaması gereken bir hayvanda ola idi hem olumlu hem olumsuz yönleri bulunan birileri derdim.
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Merhaba :)
Bir yerden bahçeli tek katlı bir eve geldik. Şu anda oturduğum apartmandaki 2. Kat komşularımız varmış. İçeri girdik kadın ve 11-12 yaşlarındaki kızı varmış. İki tane de oğlu var fakat onlar rüyamda yoktu. İşte bizi karşıladılar hoş geldiniz fln dediler. Daha sonra kapıda da bir tane sarı kedi vardı. Alalım içeri diye düşündük ben gerçekte de seviyorum. Kadının kızı da sevmek istedi. Daha sonra komşu kadın kediyi tutup içeri aldı. Kedinin ağzında da yavrusu vardı. İkisi de sarılı beyazlı kedilerdi. Yavrusu çok küçüktü yeni doğmuş kadar küçüktü. Ben elime aldım sevdim, partilerine baktım. Çok sevimlilerdi.
Bu komşularımızla aramızda iki kat var. Karşılaşıyoruz, konuşuyoruz sevdiğimiz kişilerdir. En büyük oğlundan hoşlanıyorum işin aslı da bu.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

612 Aktif
1 Üye ve 611 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7891
Dün : 21898
Toplam : 48088066
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...