Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
405 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada güzel bir kadının yanağından öptüğünü görmek, kişinin bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağı, hayatı boyunca zorluk çekmeyeceği ve helal para kazanacağı anlamına gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

32 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada bir kadını öpmek, kişinin zengin bir bayanla karşılaşacağına delalet eder. Ayrıca bu rüyayı gören erkekler bekar ise bu bayan ile izdivaç edeceğine tabir edilmiştir. Gördüğü bayanın oldukça zengin olması ile beraber bu erkeğin bu zenginlikten istifade edeceği anlamında yorum edilir. Kişi hayatında olan değişiklikler ile beraber eski hayatından çok farklı hayata devam edeceğine delalet eder. Bununla beraber mevkisinin ve makamının yükseleceğine, daha sonrasında ise huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorum edilmiştir. Rüyayı gören kişi evli ise başkaları tarafından göreceği iyiliğe ve güzelliğe yorum edilir. Rüyayı gören erkeğin süslü ve gösterişli bir bayanın ile öpüştüğünü görmesi veya herhangi bir şekilde cinsel anlamda ilişkiye girdiğini görmesi mevkisi yüksek biriyle tanışmaya dalalet eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir yerden büyük para haberine yorum edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadını öpmek, sevdiği kimseden ilgi görmeye veya gelecek selâma; sevdiği kimseyi ağzından öpmek, eline geçecek paraya; yanağından öpmek, kazanacağı paraya işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alımlı ve süslü bir kadını öpmek ya da onunla bir yatakta beraber olmak, dul bir kadınla evlenmeye, onun mal ve evlatlarından faydalanmaya yahut o sene bir hayra nail olmaya işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir hizmetçiyi yahut bir yerde çalışan bir kadını öpmek, onun efendisi yahut patronu ile dostluk kurmaya; bir kadını öpmek, onun kocası ile dost olmaya işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süslü bir kadını öptüğünü veya kucakladığını gören, dul bir kadınla evlenir ve onun malından faydalanır. Çocuğu olur ve o yıl hayra erişir.

Rüyada birisini öptüğünü veya kucakladığını ve onunla ilişkide bulunduğunu görmek, aralarında dostluk olmasına işaret eder. Öpmek eğer şehvet duymadan olursa, öpenin öpülenden hayır göreceğine; bir ölüyü öptüğünü görmek, o ölünün malından faydalanmaya delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaşlı kadını öpmek, açığa vurulan bir sözden dolayı özür dilemeye işarettir. Rüyada alim bir kimsenin güzel bir kimseyi öpmesi, o kimsenin Kur’an okumasına; eğer o şahıs dünyayı seviyorsa, dünyanın ona yönelmesine işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bezekli ve süslü bir kadını öptüğünü veya onunla bir yatakta beraber yattığını gören kimse, kocası ölmüş bir kadınla evlenir, onun mal ve çocuğu ile istifade eder ve o sene bir hayra nail olur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tanımadığı kadını öpen erkek, ani kararla evlenir. Çevresinden birini alır. Değerli bir taşı öpen kişi çok maddidir. Onun hayatında sevgini yeri yoktur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadını öpmek, rüyayı gören kişinin öncelikle bu rüyayı hayra yorması gerekir. Rüyaların tamamının yorum edilmesi rüya hakkında daha sağlıklı bilgi edinilmesini sağlar. Görülen rüyaların bir parçasının yorum edilmesi rüyanın eksik yorumlanmasında neden olur. Bu sebeple rüyaların tamamının yorumlanması rüyaların bize anlatmak istediğini daha doğru şekilde ifade eder. Ayrıca görülen rüyaların daima hayır ile tabir edilmesi gerekir. Olumsuz olan rüyaların ise suya yorumlanması ve kimseye anlatmaması daha sağlıklıdır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanımadığı bir bayanı öptüğünü görmek, bu rüyayı gören kişi eğer evli ise hayatında bulunan pişmanlıklara yorum edilmiştir. Daha önce birliktelik yaşadığı bir kadına karşı içerisinde bulunan hislere delalet eder. Ayrıca bayanın kendisinden ilgi ve alaka beklediğine yorum edilir. Rüyayı gören kişi eğer bekar ise eskiden ilişki yaşadığı kişiyle tekrar bir münasebet yaşayacağına dalalet edilmiştir. Ayrıca iş hayatında bu kişinin değişiklikler yaşayacağına, kazancına haram para karışacağına tabir edilir. Bu sebepten dolayı pişmanlık yaşayacağına tabir edilmiştir. Bu pişmanlık sonrasında ise elinde bulunan imkanların yavaş yavaş gideceğine, parasını kaybedip etrafındaki kimseler tarafından da terk edileceğine yorum edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadını dudağından öpmek, bu rüyayı gören kişi evli bir erkekse ve başka bir kadını dudağından öpüyorsa eşine karşı içerisinde bulunan hislerin azaldığına yorum edilir. Böylelikle etrafında olan başka bayanlara ilgi ve alaka göstereceğine yorumlanır. Bu sebepten dolayı ailevi hayatında huzursuzluklar yaşayacağına tabir edilir. İş hayatında da bu kişinin olumsuz gelişmeler meydana geleceğine dalalet eder. Rüyada kadını öptüğünü gören kişi bekar erkekse bir bayan tanışıp, uzun yıllar mutlu yaşayacağına yorum edilir. Bu kişinin yaşayacağı bayan sayesinde iş hayatında ve kariyerinde güzel değişiklikler olacağına, eline geçecek büyük paraya yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanıdık bir bayanı öpmek, görülen rüya ile beraber kişinin tanıdığı kişiyle yakından ilişki yaşayacağı anlamına gelir. Öpüşmenin süresi uzun ve istekli ise rüyadaki kişiyle beraber yaşayacağı mutluluğunda o derece yüksek olacağına yorum edilir. Ayrıca şehvetle öpüşmek kişinin elinde bulunan malların artacağına ve parasal anlamda maddi büyük yatırımlar yapacağına dalalet edilir. Ayrıca tanıdığı kişiyle izdivaç edeceğine, bereketli bir hayatı olacağına yorum edilmiştir. Yaşanılan birlikteliğin başka mutluluklara kapı açacağına da delalet eder. Rüyayı gören kişinin etrafında bulunan kötü niyetli kişilere karşı emin olacağına tabir edilir. Ayrıca genç bir erkek tanıdığı bir bayanı öpüyor ise beklediği güzel haberi alacağına tabir edilir. Eğer gördüğü bayan yaşlı bir bayanı ise etrafında kırdığı birinden özür dilemesi gerektiği anlamında yorumlanır. Ayrıca bayanı öptüğünü gören erkeğin etrafında bulunan kişilere karşı daha saygılı bulunması anlamında yorumlanmıştır. Dudaktan tanıdığını öptüğünü gören erkeğin parasının kat kat artacağına yorum edilir. Öpülen bayanın süslü olması kendi saygınlığının daha fazla artacağına, iş hayatında daha güzel makamlara geleceğine tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Öpmek
Rüyada kadın öpmek, bekar kimseler için yeni bir aşkın habercisiyken, evli kimseler için öpülen kadın tanınmayan biriyse eşiyle arasında oluşacak bir kıskançlık krizine yorumlanır.



Rüya sahibinin çevresince ve yeni girdiği ortamlarda sevileceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına da tabir edilir. Kadın öptüğünü görmek kişinin idealist olduğunu ancak duyguları ve aklı arasında zaman zaman sıkıştığını, karar vermekte, ne yöne gideceğini belirlemekte sıkıntı çektiğine ve bu durumun bir müddet daha devam edeceğine yorumlanır. Kişi annesini öptüğünü görürse ondan helallik alacağına, kız kardeşini öperse düğün dernek kurmaya yorumlanır. Kızını öptüğünü görenlerin evladı hayırlı işler yapar ve geleceği, bahtı açık, sağlığı, huzuru yerinde olur. Yaşlı bir kadını öpmek doğru olduğu düşünülen bir işte eleştiri almak, aile büyüklerinin nasihatini dinlemek ve yapılacak bir seçimle hayatını değiştirmek manasındadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Öpmenin Psikolojik Yorumu

Kişinin şefkatli biri olduğunu ama duygularında pek çok iniş-çıkış yaşadığını, utanma duygusu yüzünden karşı cinsle iletişim kurmakta zorlandığını bildirir. Platonik şekilde yaşanan bir aşkın, karşılık görülmese de duyguların devam ettiği bir insanın hayal edildiğinin de işareti olan rüya, kişinin içe kapanık olduğunu da gösterir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadını Dudağından Öpmek

Tanıdık bir kadını dudağından öpmekle yabancı bir kadını öpmek farklı şekillerde yorumlanır. Kişi eşini dudağından öptüğünü görürse yaptığı işlerin doğruluğuna ve helal rızka yorumlanırken, evli olduğu halde başka bir kadını dudağından öpmek ara bozucu, kişiyi zora sokacak bir tanıdığa yorumlanır. Sevilmeyen, düşman olunan veya küskünlük yaşanan bir kadını dudağından öpen kişi sert, kırıcı sözler duyar ve kalbi kırılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kadını Öpmek

Hayra yorulmaz ve kişinin yapacağı bir yanlışa işarettir. Günah sayılan, ayıplanan ve kabul görmeyen davranışlar içine girileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, kıskanç ve şüpheci insanlarla tanışılacağını, çalışma koşullarında zorlukları tabir eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Bir Kadını Yanağından Öpmek

Rüyada güzel bir kadının yanağından öptüğünü görmek, kişinin bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağı, hayatı boyunca zorluk çekmeyeceği ve helal para kazanacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kadını Öpmek
Rüyasında bir kadını öptüğünü gören kişi birinden hürmet görecek demektir. Aynı zamanda rüya sahibinin duygularına karşılık alacağına ve karşı cinsle yakınlaşmasına da işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Kadına Öpüşmek
Rüyayı gören kişinin, hiç beklemediği bir sebepten ötürü maddi sıkıntıyla tanışacağına, yaşayacağı kötü bir olaydan ötürü oturduğu semtteki insanlar tarafından eleştirileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına ve beklenmedik bir maddi zararla karşılaşacağına işaret eder. Rüyada kadın kadına öpüşenleri görmek, bir kazanın atlatılacağına, bu kazanın ardından artık daha dikkatli bir kişi olunacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine yorumlanır. Elde bulunan maddi kaynakların kısa sürede daha da arttırılacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Öpmek

Rüyada kadın öpmek hayırlara vesile olduğu düşünülen, olumlu anlamlar içeren bir rüya olarak kabul edilir ve farklı anlamları mevcuttur.  Kişi eğer bekar ise evleneceğine ve aşık olacağına yorumlanır.  Ama eğer kişi evli biriyse o zaman eşinin onu kıskanacağına işaret eder. Ayrıca bu rüyayı gören kişi çevresinde saygı ve itibar görür, her konuda ailesinin desteğini alır. Rüyada kişi annesini öper ise ondan helallik alır, kız kardeşini öper ise düğün, dernek kurar, kendi kızını öper ise hayırlı işler yapar ve bahtı açılır.  Yaşlı bir kadını rüyasında öptüğünü gören kişi ise hayatını değiştirir ve çevresinde büyüklerinden nasihat alarak yoluna devam eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kadını Öpmek

Eğer kişi rüyasında ölmüş bir kadını öptüğünü görür ise bunun anlamı şudur:  Günah olarak kabul edilen, hayra yorulmayan işler yapar ve çevresinde buna bağlı olarak ayıplanır. Kıskanç ve şüpheci insanlarla karşılaşıp kimi zor durumlar yaşayabilir. Yani özetle hayra yorumlanmayan bir rüyadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadını Dudağından Öpmek

Rüyada kadını dudağından öpmek, farklı anlamlar içeren bir rüyadır. Rüyada tanıdık ve yabancı bir kadını dudağından öpmek olarak iki farklı biçimde yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişi rüyasında tanıdığı bir kadını dudağından öper ise o zaman helal rızkı ve yaptığı işlerin doğru olduğu anlamına gelir ama kişi yabancı bir kadını öperse kişiyi zora sokacak bir takım durum ve kişiler ile karşılaşacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kadın öpmek, rüya sahibinin öptüğü kişiye göre farklı şekiller de yorumlanmış olup evli kişiler için yakınlık derecesine göre yorumlanmıştır. Bu rüyayı gören kişi bekar ise yeni bir gönül ilişkisi yaşayacağına delalet eder. Rüyada kadın öpmek, kişinin iş ve özel yaşamı ile ile çevresi tarafından övgü alan ve taktir edilen biri olmasına tabir olunur. Görülen bu rüya kişinin ticari yaşamı ile büyük başarılara imza atıp giderek maddi olanaklarını genişleteceğine rivayet olunur. Rüyada kadın öpmek, kişi eyer rüyasında annesini öptüğünü görür ise annesinden helallik alacağına, kız kardeşi öpmek sağlık sıhhate yorumlanır. Bu rüyayı görenler eşini öptüğünü görür ise eşine olan bağlılığına ve ona beslediği sevgiye yorumlanmıştır. Rüyada kadın öpmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Öpmek Ne Demek

Rüyada kadın öpmek, rüya sahibinin şans ve talihinin açılacağına girdiği işlerden alnının akı ile çıkmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve özel yaşamında rahat ve huzur içersinde olmasına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin ailesi ile beraber hoş sohbet, güzel anlar yaşamasına rivayet olur. Rüyada kadın öptüğünü görmek, hayata renk katmaya, dert ve sıkıntılardan arınıp neşelenmeye tabir olunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadını Dudağından Öpmek

Rüyada kadını dudağından öpmek, farklı şekillerle yorumlanmış olup kişinin nikahlı eşini öpmesi helale ve güzel olan şeylere yönelmesine işaret eder. Rüyasında tanımadığı bir kadını dudağından öpmek, yozlaşmaya, hatalara yönelmeye harama meyil etmek olarak tabir edilmiştir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarışın Kadın Öpmek

Rüyada sarışın kadın öpmek, kişinin istek ve arzularına ulaşmasına emek harcamadan kazanılan para ve mülke işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve sosyal yaşamında talihin ondan yana olup girdiği her işte büyük başarılar kazanıp lüks bir yaşama kavuşmasına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kadını Öpmek

Rüyada ölmüş kadını öpmek, kişinin yaptıkları ile yanlış yollar içersinde olmasına hatalı davranışlar sergileyip kendisine ve çevresine zarar vermesine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin yoldan çıkmış bir durumda olduğuna pişmanlık duyup tövbeye yönelmesine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada anneyi öpmek

Rüyada annenin görülmüş olması sevinçli bir habere ve güzelliklere işarettir. Bunu üzerine annenin öpülüyor olması rüyanın hayrını ikiye katlamaktadır. Eğer kişi rüyasında annesini öpüyor ise kötü giden işleri düzelir, başında bir bela varsa ortadan kaybolur, evli ise evliliğinin temelleri sağlamlaşır, bekar ise hayırlı bir izdivaç gerçekleştirir, fakir ise zenginliğe yol açılır. Annenin öpülüyor olması çok hayırlı bir rüyadır. Ölmüş olan annenin öpülmesi ise hayırlı amele ve güzel günlere işarettir. Rüyada ölmüş annesini öptüğünü gören kişi maddi durumuna göre hayır vermelidir. Ufak bir sadaka da bu konuda önemlidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kadını Dudağından Öpmek

Evli bir erkeğin başka bir kadını dudağından öpmesi, eşine karşı duygularında zayıflama yaşayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına ve bu dönem içinde sorumluluklarını da dikkate almayacağı için çocuklarına da iyi örnek olmayacağına alamet eder. Bekar bir erkek için, yaşayacağı kısa süreli bir ilişkinin kişide büyük etkilere neden olacağına ve bu aşkı uzun yıllar unutamayacağına yorumlanır. Eşini kaybetmiş yaşlı beyler için yeniden evlenmeye ve ömürlerini bu kişiyle tamamlayacak olmalarına delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığı Bir Bayanı Öpmek

Daha önce evlilik yapmış biriyle hayatını birleştirmek, kendisinden ilgi ve şefkat bekleyen karşı cinsten biriyle yakınlaşma yaşamak demektir. Her zaman helal para kazanan rüya sahibinin anlık bir zafiyet sonucunda haram mal elde edeceğini, bir süre sonra duyacağı rahatsızlık yüzünden bu malı elinden çıkarıp, parasını da kimsesiz ve yoksul insanlarla paylaşacağına alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kadın kadına öpüşmek

Rüyada kadın kadına öpüşmek, zahmet çekerek ve çabalayarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Ev, mekan değiştirmeye, zorlukları kolaylıkla aşmaya, iyi niyetli bir kimse ile evlilik yolunda ilerlemeye yorumlanır. Rüyada kadın kadına öpüşmek, bazı yorumculara göre ise ailenize karşı geleceğinize, ailevi sorunlar ve tartışmalar yaşamaya, telafi edemeyeceğiniz hatalarınızı ailenize açıklayamayışınızdan dolayı kendinizi affetirme çabası içinde olacağınıza işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadınla öpüştüğünü görmek

Rüyada bir kadınla öpüştüğünü görmek, beklemediğiniz bir anda hayatınızı birden bire değiştirecek hayırlı ve olumlu gelişmelere işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
1 Üye ve 396 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19338
Dün : 23857
Toplam : 48077648
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...