Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada eşinizi başka bir kadınla gördüğünüz zaman bu eşinizle birlikte işleyeceğiniz günaha işarettir. Rüyada kocasını başka kadınla görmek aile içinde yaşayacağınız huzursuzlukları da gösterir. Eşiniz büyük hata yapacak ve bu hatalar neticesinde aile içinde tatsızlıklar çıkacaktır. Kocanızı tanıdığınız bir kadınla aldatırken gördüyseniz o kişinin eşinden bir yardım alacaksınız. İç dünyanızda birtakım sorunlar var ve bu sorunlar sizi her gün düşündürüyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Eşini Başka Kadınla Görmek, eşinizle kadının arasında geçen diyaloğa ve samimiyete göre farklı anlamlar içeren bir rüyadır. Rüyada eşini başka kadınla görmek tabirince eğer eşinizle kadın arasında samimi bir diyalog varsa, duygusal hayatınızda problemlerin ortaya çıkacağını ifade eder. Eğer rüyada eşini başka kadınla samimiyetsiz bir şekilde görmek durumu söz konusu ise eşinizle aranızdaki gerginliklerin ortadan kalkacağını söylemek yanlış olmaz.

Tüm bunların yanı sıra rüyada eşini başka kadınla görmek, geçmiş zamanlarda eşinizle alakalı meydana gelen bir sorunun büyüyerek daha can sıkıcı hal alacağını ifade eder. Rüyada eşini başka kadınla görmek tabiri doğrultusunda, ufak tefek sorunlar yüzden aile ilişkilerinizde bir takım problemlerin meydana geleceğini söylemek yanlış olmaz. Ayrıca rüyada eşini başka kadınla görmek durumu, evlilik hayatınızdaki problemlerin katlanamayacak seviyeye geleceğine delalet eder. Bu problemlerin katlanamaz seviyeye gelmesiyle birlikte sizin için zorlayıcı bir dönem başlayacak ve eşinizle olan diyaloğunuz adeta kopma noktasına gelcektir. Kısaca rüyada eşini başka kadınla görmek durumu hem duygusal hayatınızda hem de ailevi yaşantınızda meydana gelecek olan gerginliklerin habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocanızı Aldattığınızı Görmek

Gerçek yaşamınızda günah işleyeceğinizi gösterir. Rüyada kocasını başka kadınla görmek özel hayatınızda bazı sorunların olduğuna işarettir. Kocanızın en yakın arkadaşı ile kocanızı aldattığınızı görürseniz doğru yoldan sapacak ve bir dönem hayatınız kötü gidecektir. Hatalardan ders almıyor ve bu hataları tekrarlıyorsunuz. Yaşamınıza çeki düzen vermenizi gösteren uyarıcı bir rüya.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasının Başka Kadını Öptüğünü Görmek

Rüya sahibinin kendine olan güvensizliği vardır. Eşi ile bazı problemler yaşamakta ve bu problemleri takıntıya dönüştürmektedir. Eşinizle aranızı düzeltmek için çözüm yolları arıyor olabilirsiniz. Güzel bir birliktelik için çevrenizden destek almalı ve yakın arkadaşlarınızı dinlemelisiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocası ile Boşandığını Görmek

Hayal ettiğiniz düşüncelerinizin daha geç olacağına işarettir. eşinizle bazı sorunlarınız var ve çözüm yolları arıyorsunuz. Yakın çevrenizden birileri size destek olacak ve kısa sürede sorunlarınıza çözüm yolu  bulacaksınız. En yakınlarınızdan birinin hastalanması sizi üzebilir. İş yerinizde ise sizi çekemeyenler vardır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Görmek, Bu rüya olumlu bir şekilde yorumlanır. Ancak genel olarak rüyada görülen koca hayırlı bir haber olarak da işaret eder. Kötülüğe ve şerre yorulmaz. Rüyada kocasını başka kadınla görmek en genel anlamı ile kısmet demektir. Rüyayı gören bir kimse için karşısına çıkan bir kısmeti veya hali hazırda bekleyen bir kısmetin kendisine geleceğini haber etmektedir. Yani kadının çok uzaklardan beklediği ve uzun zamandır görmediği bir sevdiği hakkında alabileceği haber olarak müjdelenir. Bazen de rüyada kocasını başka kadınla görmek, yaşanılan ve paylaşılan sevginin yansıması olarak da ifade etmektedir. Rüyada kocasının başka bir kadınla beraber olduğunu görmek, iç aleminde bir takım korkuların olduğu ve bu rüya kişinin yaşamında ortaya çıkacak olan bazı sorunlara da işaret edilir. Şayet bu rüyayı gören erkekse amacına ulaşarak, işinde ilerlemesine ve sonunda mutlu olacağının işaretidir. Ayrıca sıkıntılı bir dönemden geçerek, bazı olaylar karşısında sabırlı olunursa tekrar huzura kavuşacağına dair yorumlanır. Böyle bir rüya görülürse, eşini çok sevdiği yada ona karşı duyduğu güven için, uzun zamandır beklediği hayırlı haberin geleceğine yorumlanır. Ayrıca bu rüya evliliklerde yaşanılan ilişkilerin uyumu içinde olduğuna da yorumlanır. Bunun için gösterilmiş olan çabaların varlığından da bahsedilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasının Aldattığını Görmek; Rüya sahibinin kocasının sadık biri olduğuna ve karısına olan hislerinin oldukça güçlü olduğuna yorumlanır. Rüyada kocası tarafından aldatıldığını görmesi, eşlerin birbirlerine olan güvenin sağlam olması anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Evlenirken Görmek; Böyle bir rüyada evlenen zengin olur diye yorumlanır. Nikah memuru görmek, kişinin hayatında rol oynayacak bir kişiye işarettir. Ancak sonrasında aşk hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delildir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başkası İle İlişkiye Girerken Görmek; Hayal edilen tüm isteklerin gerçekleşeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin evliliğindeki sorunlarını en kısa sürede aşacağına yorumlanır. Bu sıkıntılara göğüs gererek kavuştuğu nimete delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Kıskanırken Görmek; Bir kaç hafta içinde iyi değişimleri haber verir. Rüya sahibinin zorlanarak kavuşacağı müjdeye delalet eder. Rüya sahibini bekleyen refah dolu günlerin yaklaştığına ve rüya sahibinin oldukça hisli olduğuna yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Başka Kadınla Görmek, Rüya sahibinin eşinin yapacağı büyük bir hatalara ve bu nedenle eşinin büyük bir günaha gireceği anlamına gelir. Bu rüya eş ile yaşanacak birtakım tartışmalara ve bu nedenle rüya sahibinin eşi ile arasının açılacağına, ailede yaşanacak sıkıntı ve huzursuzluklara, zulüm eden ve kötü kalpli bir düşman ile karşılaşmaya, kötü durumlara düşmeye, zorluk yaşamaya ve huzurun kaybolmasına işaret eder. Bazı tabircilere göre rüyada eşini başka kadınla görmek, sorun ve problemlerden kurtulmaya, sağlıklı ve uzun geçecek olan bir hayata, müjdeli haberler almaya, umudun yitirildiği anda kavuşturacak olan mala, kaybedilen itibarın yeniden kazanılmasına, becerikli ve hüner sahibi bir insana, bol şansa, karı-koca ilişkisinin yolunda gideceğine, helal mala, gelirin artmasına, hayırlı evlada ve darlıktan bolluğa geçmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasının başka bir kadın ile evlendiğini görmek, rüya sahibinin yaşayacağı bazı sorunlara ya da ailesinin huzurunu bozacak bazı insanların ortaya çıkması ile tabir edilir. Evlendiği kadın eğer güzel ise, rüya sahibinin eşinin iş hayatında iyi bir teklif alacağına, evde maddi anlamda yaşanacak olan rahatlamaya, yakın zamanda bütün borçların ödeyeceğine, itibar ve mevki sahibi olmaya delalet eder. Kadın çirkin ise, maddi kayba uğramaya, işlerin bozulacağına ve hanede yaşanacak olan darlık nedeniyle yaşanacak olan münakaşalar ile yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinin başka bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğini görmek, rüya sahibinin yapacağı kazançlı yatırımlara, hayırlı evlat sahibi olmaya, aşk hayatının iyi olacağına, bol rızka, saygınlık kazanmaya, zahmetle kavuşulacak olan berekete, cefa çekilerek hak edilen sağlıklı ve mutlu bir hayata kavuşmaya alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinin başka bir kadınla konuştuğunu görmek, kuvvet sahibi olmaya, kendisine maddi anlamda külfet olan bir yakınından kurtulmaya, kısa zamanda alınacak müjdeli haberlere, maddi kazancının artacağına, ümitsizliğe düştükten sonra ve hiç umulmayan bir anda yaşanacak olan mutluluğa, feraha çıkmaya, çekilen zorlukların meyvesini almaya ve hasret duyulan toplu kazanca sahip olunacağı ile yorumlanır. Bazı tabircilere göre ise bu rüya, rüya sahibinin derinden etkileneceği kötü bir olayla karşılaşacağına, iyi niyetli gibi görünen fakat kötü kalpli olan bir yakından fenalık görmeye, hoşgörüsü olmayan bir düşmana ve ticari anlamda yaşanacak olan sorunlara işaret eder.
Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek, rüya sahibinin korkularının gerçekleşmesine, sıkıntılı günler yaşamaya, kötülük görmeye ve içinden çıkılması zor olan bir problemle karşı karşıya gelmek anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinin başka bir kadınla el ele tutuştuğunu görmek, rüya sahibinin yaşadığı sorunların ortadan kalkacağına, herkesin imrenerek bakacağı ve takdir edeceği çok düzeyli bir ilişki yaşamaya, kısa sürede oldukça sevinçli haberler almaya, uğraşların ve emeklerinin karşılığını almaya, mutlu ve sevinçli hayata kavuşmaya, hanede yaşanacak olan bolluğa ve büyük servete kavuşmaya delalet eder.
Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek, yakın zamanda müjdeli haberler almaya, feraha çıkmaya, düşkünlükten kurtulmaya, güzel işlerde bulunmaya, maddi getirisi yüksek uğraşlar gerçekleştirmeye ve dostlarla yaşanacak olan ilişkilerin artması anlamına gelir. Bazı tabircilere göre ise bu rüya, yalancı ve hilekar biri ile karşılaşmaya, iş hayatında yaşanacak olan bir takım sıkıntılara ve rüya sahibinin yaşayacağı az miktarda maddi kayıplar ile tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Görmek

Rüyada kocasını başka kadınla görmek, kişinin eşinin işleyeceği büyük bir günaha delalet etmektedir. Böyle bir rüya gören kişinin eşi ile arası açılır. Bu rüya ailevi huzursuzluklara ve sıkıntılara da yorumlanabilmektedir. Rüyada kocasını başka bir kadınla basmak, rüya sahibinin eşinin yapacağı büyük hatalara ve bu hatalar sonucunda çekeceği sıkıntılara işaret eder. Rüyada, kocasının başka bir kadınla evlendiğini gören, eğer o kadını tanıyorsa ondan veya onun kocasından herhangi bir iyilik görür. Rüyasında kocasının kendisini aldattığını görmek, iç dünyasında birtakım korkular yaşar ve bu rüya kişinin hayatında meydana gelecek bazı sıkıntılara yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Aldattığını Görmek

Rüyada kocasını aldatan kimse, gerçek hayatta günah işler ve bu günahı sonucunda sadece kendisi değil aile fertleri de etkilenir. Bu rüya özel hayatınızda yaşayacağınıza sıkıntılara, ailevi huzursuzluklara da yorumlanmaktadır. Rüyada kocasını en yakın arkadaşı ile aldatmak büyük bir ahlaksızlığa, karakterin bozukluğuna ve doğru yoldan ayrılarak birçok hatayı üst üste yapmaya işarettir. Rüyasında kocasını birden fazla erkekle aldatan kimse, peş peşe gelecek belalara, hem özel yaşamınızda hem de işinizde yaşayacağınız zorluklara yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasının Başka Bir Kadınla Öpüşürken Görmek

Rüyasında kocasını başka bir kadınla öpüşürken, sarılırken veya el ele görmek, kişinin kendisine olan güvensizliğinin ve kocası ile yaşayacağı bazı problemlerin göstergesidir. Böyle bir rüya bazen de eşinizle aranızdaki problemleri çözmeye, birbirinize olan sevgi ve saygınızın artmasına ve gerçek yaşamınızda güzel bir birliktelik yaşamanıza yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Görmenin Psikolojik Tabiri

Genellikle her insan sevdiğini kıskanır ve onu kaybetmekten korkar. İşte bu nedenle böyle bir rüya gören kişi, eşini çok sevdiği veya ona karşı güvensizlik duygularına sahip olduğu için, yalnız kalma ve aldatılma korkularına sahiptir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşini başka kadınla cinsel ilişkiye girerken görmek durumu, evlilik hayatınızda beklenmedik bir gerginlik yaşayacağınıza delalet eden bir tabirdir. Bu gerginlik dolayısıyla eşinizle olan diyaloğunuz sizin için oldukça kötü ve kırıcı bir hal alabilir. Eşinizin size karşı yapmış olduğu saygısızlığı tolere edemezseniz evlilik hayatınızın sonunun gelmesi muhtemeldir. Bunun yanı sıra rüyada eşini başka kadınla cinsel ilişkiye girerken görmek durumu, evlilik yaşantınızdaki problemlerden dolayı profesyonel hayatınızdaki performansınızın düşeceğini de ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşini başka kadınla aldatırken görmek, eşinizin ya da ailenizin size karşı duyarlılığını kaybedeceğini ifade eden bir rüyadır. Rüyada eşini başka kadınla aldatırken görmek tabiri doğrultusunda hayatınızdaki insanlara yapmış olduğunuz hataların tahammül edilemeyecek seviyeye ulaşacağını söylemek yanlış olmaz. Bu bağlamda rüyada eşini başka kadınla aldatırken görmek, sosyal ilişkilerinize ve duygusal tavırlarınıza dikkat etmeniz gerektiğinin habercisi olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Görmek

Rüyada eşinizi başka bir kadınla gördüğünüz zaman bu eşinizle birlikte işleyeceğiniz günaha işarettir. Rüyada kocasını başka kadınla görmek aile içinde yaşayacağınız huzursuzlukları da gösterir. Eşiniz büyük hata yapacak ve bu hatalar neticesinde aile içinde tatsızlıklar çıkacaktır. Kocanızı tanıdığınız bir kadınla aldatırken gördüyseniz o kişinin eşinden bir yardım alacaksınız. İç dünyanızda birtakım sorunlar var ve bu sorunlar sizi her gün düşündürüyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Görmek rüya sahibinin eşinin günah işleyeceğine, yanlış yola gireceğine ve zina yapacağına, evliliğini tehlikeye atacağına ve sıkıntılı bir hayat yaşayacağına yorumlanır. Rüyada kocasını başka bir kadınla basmak, rüya sahibinin eşinin yapacağı büyük hatalara ve bu hatalar sonucunda çekeceği zorluklarla tabir edilir. Rüyada, kocasının başka bir kadınla evlendiğini gören insanın ise eğer o kadını tanıyorsa ondan veya onun kocasından herhangi bir iyilik göreceğine işaret eder. Rüyasında kocasının kendisini aldattığını görmek, iç dünyasında birtakım korkular yaşayan rüya sahibinin zor günler geçireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasının başka kadınla olduğunu görmek, eşiniz ile aranızın başka insanlar yüzünden açılacağına yorumlanır. Eşiniz ile aranıza giren ve aile huzurunuzu bozan birileri olabilir. Eşinizin ailesi ile yaşadığınız sorunlar ve hayatınıza da yansıyabilir. Örneğin ev hayatına sürekli müdahale eden ve sizi ve eşinizi dolduruşa getiren birileri varsa dikkatli olun. Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek, eşinize güven duymadığınız bir konuda güven duymak ve yanlış anlaşılmaların ortadan kalkmasına yorumlanır. Eşinizle bir türlü dile getirip karşılıklı konuşamadığınız bir konu varsa bu konu gündeme gelebilir. Sonunda karşılıklı konuşup anlaşabilirsiniz. Rüyada kocasının kendisini aldattığını gören kadın, kocası ile arasını düzeltir, sorunlar tartışılır ve çözülür. Evlilik hayatında yalan dolan kalmaz ve eşiniz size bir konuda hak verebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasını başka kadınla konuşurken görmek, eşinden gelecek olan bir sürprize çok şaşırmak anlamına gelir. Eşiniz sizden gizli bir sürpriz hazırlıyor olabilir ve sizi mutlu edecek şeyler yapabilir. Rüyada kocasının başka kadınla flört etmesi, evinize daha çok para girmesine ve eşinizle birlikte mal mülk yatırımı yapmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Evlendiğini Görmek

Aile hayatında zor günler geçiren kişiler sonunda rahat bir hayat sürerler. Aileniz ve çocuklarınız için istediğiniz şeyleri yapabilir, onlar için hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eşiniz ile aranızda bir gerginlik varsa yakında çözülür ve mutluluk artar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Kocasını Başka Kadınla Görmek

Özel hayatınızda değer görmek ve çok daha mutlu olmak anlamına gelir. Kendi istekleriniz öncelikleriniz olabilir, kişi bir şeylerin farkına varır. Başkası için saçını süpürge edenler şimdi kendi için bir şeyler yapar. Rüyada boşandığı kocasını başka kadınla görmek, ikinizin de evlenip kendi hayatınıza yön vereceğinize yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasının Başka Kadına Bakması

Eşinize duymuş olduğunuz güven sorunlarının bitmesine ve ona aslında haksızlık yaptığınızın farkına varacağınıza yorumlanır. Eşinizin size sevgi ve bağlılığı artar. Rüyada kocasını kıskanmak, tam tersi eşiniz tarafından kıskanılmak anlamına gelir. Rüyada eşinin başka bir kadınla ilgilenmesi, aranızı girip huzurunuzu kaçıran bir kadına işaret eder. Bu kadın sizi eşinize karşı dolduruşa getiriyor olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, kocasından büyük bir iyilik görmek ve ilişkinizi kıskanan bir kadının artık huzur kaçırmamasına yorumlanır. Size külfet olmaya çalışan biri varsa artık bu huyundan vazgeçer. Eşinizin ailesi ile de sorunlarınızı çözme imkanı olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Görmek, evlilik hayatınızda yaşanacak olan problemlerin habercisi olarak yorumlanır. Rüyada kocasını başka kadınla görmek tabiri doğrultusunda kısa süre içerisinde hayatınızdaki insandan beklentilerinizde kapsamlı değişiklikler meydana gelebilir. Bu bağlamda hayatınızdaki insan ile olan muhabbetinizde daha mesafeli ve daha soğuk bir tutum takınabilirsiniz. Rüyada kocasını başka kadınla görmek tabiri doğrultusunda ilişkinizin kötü bir sürece gireceğini söylemek yanlış olmaz. Eşinizle ya da sevgilinizle sürekli olarak ciddi tartışmalar yaşayabilir, onun hal ve hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak rüyada kocasını başka kadınla görmek, hayatınızdaki insanın sizi duygusal yönden hayal kırıklığına uğratacağına delalet eder. Bu bağlamda rüyada kocasını başka kadınla görmek, hayatınızdaki insanın sizden günden güne uzaklaşacağının habercisidir. Bir diğer anlama göre rüyada kocasını başka kadınla görmek durumu, hayatınızdaki insanın sizi kontrol altında tutmaya çalışacağını ifade eder. Sosyal hayatınızın kısıtlanmasıyla birlikte kendinizi son derece yalnız hissedebilir ve arkadaşlarınızla uzun bir müddet uzak kalmak zorunda kalabilirsiniz. Kısaca rüyada kocasını başka kadınla görmek, duygusal hayatınızdaki problemlerin sosyal hayatınızı ve dostlarınızla olan ilişkilerinizi etkileyeceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasını başka kadınla aldatırken görmek, hayatınızdaki insanın sizden kendisiyle alakalı bir şey gizlediğinin habercisidir. Rüyada kocasını başka kadınla aldatırken görmek tabirince hayatınızdaki insan sizi büyük çaplı bir hayal kırıklığına uğratabilir. Bunun yanı sıra rüyada kocasını aldatırken kadınla aldatırken görmek, sevdiğiniz insanla alakalı can sıkıcı gelişmeler yaşayacağınızın habercisidir. Bu bağlamda rüyada kocasını başka kadınla görmek durumu, hayatınızdaki insana güvensizlik duyacağınızın ve ondan günden güne uzaklaşacağınızın habercisidir. Rüyada kocasını başka kadınla görmek aynı zamanda ikili ilişkilerde ciddi düzeyde kontrol kaybı yaşayacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek durumu, uzunca bir süre yalnız kalmak zorunda kalacağınıza delalet eder. Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek, her ne kadar duygusal ilişkilerinizden beklentiniz yüksek olsa da bu beklentilerinizin karşılanmayacağını ifade eder. Bu bağlamda çok güvenerek hayatınızda aldığınız bir insanla alakalı ciddi düzeyde bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek, hayatınızdaki insanın arkanızdan işler çevireceğini ifade eder. Bu insanın size yaptığın yanlışları fark edince o insanla ilişkinizi kurtarmak için bir yol bulmaya çalışabilir fakat bunun sonunda da hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek, bu insanın size karşı samimiyetsiz veya kaba davranacağını ve bundan zerre pişmanlık duymayacağını ifade eder. Bu bağlamda rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek tabirince hayatınızdaki insandan kurtulmanın bir yolunu bulmanız sizin için yararlı olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasını başka kadınla öpüşürken görmek, hayatınızdaki insana duyduğunuz güvenin boşa gideceğini dolayısıyla hayatınızdaki insanın kalbinizi kıracağını ifade eder. Bunun yanı sıra rüyada kocasını başka kadınla öpüşürken görmek, ilişkinizin geleceğinin olmadığını anlayacağınız anlamına gelir. Bu bağlamda hayatınızdaki insandan uzaklaşarak kendi iradenizle uzunca bir süre yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Rüyada kocasını başka kadınla öpüşürken görmek, sevgilinizle ya da eşinizle olan ilişkinizde başka insanların da söz sahibi olacağını ifade eder. Hayatınızdaki insanın yakın dostları olan bu kişiler, sürekli olarak eşinizi ya da sevgilinizi size karşı dolduruşa getirerek onunla olan ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Bu bağlamda o insanların ilişkiniz üzerindeki etkisinden kurtulmanız için hayatınızdaki insanla samimi bir şekilde konuşmanız yararlı olabilir. Kısaca rüyada kocasını başka kadınla öpüşürken görmek, ilişkinizde kontrol ve samimiyetsizlik üzerine sorunlar yaşanacağına delalet eden bir imge olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Konuşurken Görmek, yakın bir süre içerisinde aile ilişkilerinizin sizin için yıpratıcı ilerleyeceğine delalet eder. Rüyada kocasını başka kadınla konuşurken görmek tabiri doğrultusunda bu yıpratıcılık yüzünden aile içerisinde son derece büyük problemlerle yüzleşmeniz beklenebilir. Bu rüya tabiri ayn şekilde duygusal açıdan daha uyumlu olacağınızı ve çevrenize daha pozitif enerjiler saçacağınızı ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasını başka kadınla konuşurken görmek, tüm bunların yanı sıra duygusal durumunuzla alakalı değişimler yaşayacağınıza da işaret eder. Yaşayacağınız bu değişimlerin psikolojik durumunuzla alakalı yansımalarının olacağı da söylenebilir. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada kocasını başka kadınla konuşurken görmek tabirince sevgilinizle aranızdaki sorunların da daha gergin bir hal alacağını işaret eder. Bu sorunlar doğrultusunda duygusal olarak son derece zararlı şeylere maruz kalacağınızı söylemek doğru olacaktır. Özet geçmek gerekirse rüyada kocasını başka kadınla konuşurken görmek tabirince duygusal yaşantınızla alakalı son derece riskli adımlar atacağınıza işaret eden bir tabir olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski kocasını başka kadınla konuşurken görmek, aile ilişkilerinizle alakalı sıkıntılı bir sürece gireceğinize işaret eder. Rüyada eski kocasını başka kadınla konuşurken görmek tabirince aile ilişkilerinizle alakalı karışıklıklar yaşanacağını söylemek de doğru olacaktır. Rüyada eski kocasını başka kadınla konuşurken görmek doğrultusunda ailenizle alakalı hassasiyetleriniz sizi bunaltacak ve çevrenize uyum sağlamanızı zorlaştıracaktır. Rüyada eski kocasını başka kadınla konuşurken görmek bir diğer anlam doğrultusunda duygusal açıdan son derece kötü deneyimler yaşayacağınıza da işaret eder. Yaşayacağınız bu deneyimlerden dolayı hayatınızdaki birçok şeyin yolunda gitmemesi muhtemeldir. Özet geçmek gerekirse rüyada eski kocasını başka kadınla konuşurken görmek tabirince akraba ve aile ilişkilerinizde sorunlar yaşayacağınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasını başka kadınla konuşurken evde görmek, yakın bir süre içerisinde duygusal olarak inişli çıkılı bi döneme gireceğinize işaret eder. Rüyada kocasını başka kadınla konuşurken evde görmek tabiri doğrultusunda ilişkilerinizle alakalı ciddi güvensizlikler yaşayacaksınızdır. Rüyada kocasını başka kadınla konuşurken evde görmek aynı şekilde yaşayacağınız güvensizlikler yüzünden ilişkinizin zarar göreceğine de yorulur. Rüyada kocasını başka kadınla konuşurken görmek tabiri ile benzer anlamlar anlamlar barındıran bu rüya tabiri doğrultusunda hayatınızla alakalı karamsarlıklar da yaşayacaksınızdır. Yaşayacağınız bu karamsarlıkların sizi son derece olumsuz yerlere taşıması muhtemeldir. Özet geçmek gerekirse rüyada kocasını başka kadınla konuşurken evde görmek tabirince iyimser duygularınızı kaybedeceğinizi söylemek doğru olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kocasını başka yabancı kadınla konuşurken görmek, yakın bir gelecekte hayatınızdaki insanla alakalı ciddi sorunların meydana geleceğine işaret eder. Meydana gelecek olan bu sorunlar kapsamında aile ilişkilerinizin de zedeleneceği söylenebilir. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada kocasını başka yabancı kadınla konuşurken görmek, duygusal olarak yaşadığınız sorunların günden güne büyüyeceklerini de simgeler. Bahsi geçen bu sorunların büyümesiyle birlikte duygusal hayatınızdaki sorunlar, psikolojik sağlığınızı da etkileyecektir. Duygusal olarak karar vermenizi zorlaştıracak olayların parçası olacağınızı da ifade eder. Özet geçmek gerekirse rüyada kocasını başka yabancı kadınla konuşurken görmek tabirince hayatınızdaki insanla ciddi sorunlar meydana gelecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eşini başkasıyla gören kişinin rüyası:

    Evliliğinde yaşadığı tüm sorunların üstesinden gelineceği şeklinde yorumlanır.
    Bu rüya kişinin ilişkisinde mutluluğu tekrar yakalayacağı, güzel günler göreceği ve eşiyle arasındaki buzların erimesiyle bağlılığının artacağı anlamına gelir.
    Eğer rüyayı gören kişi bir kadınsa bu rüya kocasıyla arasında büyük bir güven problemi olduğunu gösterir.
    Rüyayı gören kişi eğer erkekse karısına karşı olan kıskanç tavırlarının ne kadar yersiz olduğunun farkına varmalı ve kıskanç tavırlarını kontrol altına almalıdır.

Rüya alimlerinden bazıları ise bu rüyayı rüya sahibinin aile içerisinde yaşanan kıskançlık ve laf söz yüzünden huzursuz olacağı şeklinde tabir etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Kocasını Başka Kadınla Görmek

Rüyasında kocasını başka kadınla gören kişi için bu rüya:

    Eşinin bir günah işleyeceği şeklinde yorumlanır.
    Genel anlamda hayra yorulmayan bir rüyadır.
    Bu rüyayı gören kimsenin eşi ile arası bozulacaktır.
    Bu rüya aile içinde yaşanacak olan huzursuzluklara ve kavgalara da yorumlanır.
    Rüyasında kocasını bir başka kadınla bastığını gören kişinin eşinin büyük bir yanlış yaparak geri dönüşü olmayan bir yola gireceği ve sonuçlarına katlanmak zorunda kalarak büyük acılar çekeceği düşünülür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başkasıyla Evlenmiş Görmek

Rüyasında kocasını başka biriyle evlenmiş olarak gören kişi:

    Neşesini kaybedecek, uzun süre yüz gülmeyecek, verdiği emeklerin boş yere harcandığını düşünecek, hakkında birtakım dedikodular çıkacak ve başarısını engelleyen bazı pürüzler baş gösterecektir.
    Ancak rüya sahibi için olumlu gelişmelerin yaşanması da muhtemeldir.

Kimi yorumculara göre bu rüya tabiri, rüya sahibinin yeni bir başlangıç yapacak ve düşmanları kendisinden uzaklaşacaktır. Öte yandan hayatına çeki düzen vererek sade bir yaşamı benimseyecektir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

606 Aktif
1 Üye ve 605 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13934
Dün : 21898
Toplam : 48094082
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...