Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
228 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüya sahibinin rüyasında patatesli börek görmesi kişinin uzun süredir yaşadığı maddi açıdan geçimsizliğin sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, tamamen rahatlayacağına rivayet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada patates böreği görmek, harap olmuş sizi en çok seven ve sizi derinden anlayan kişiyi bulmanızla ilgili olumlu bir işarettir. Rüyada patates böreği görmek, hoşnutsuz görünmesine rağmen, sizi çevreleyen ve her ikinizi de mutlu ve memnun tutmanıza yardımcı olan pozitif enerjiyi temsil eder. Her şey yolunda gibi gözükse de, ileride bir sorun belirtisi olabilir, belki de daha parlak tarafa bakmak için görmezden geldiğiniz bir şey. Rüyada patates böreği görmek, geleceğin zorlukları temsil eder. Bu, belirli bir proje üzerinde çalışırken ve hedefinize ulaşmak için harcadığınız tüm çabayı geri alabilen bir gerileme varken gerçekleşebilir. Vazgeçmediğiniz sürece, sonunda bu sıkıntının üstesinden gelebilmelisiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada patates böreği görmek, geçmişteki ilişkilerden çizer. Geçmişte kökleşmiş olan yönlerin. Rüyada patates böreği görmek, ilişkileri ve evcilleşmeyi sembolize ediyor. Belki de yerleşmeyi ya da ciddi bir ortaklığa girmeyi düşünüyorsun ve sevdiklerinin fikrini ve onayını istiyorsun. Bununla birlikte, yolunuzu tıkayan istenmeyen durumlara işaret eder. Kişisel yaşamınızda radikal bir hamle yapmaya karar vermeden önce, potansiyel sorunların daha da önüne geçmek için bazı şeylerin çözülmesi veya temizlenmesi gerekiyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada patates böreği görmek yemek, yaşamınıza gelen iyi şeyler ve onu terk eden kötü şeyler ile ilgili oldukça hayırlı bir işarettir. Rüyada patates böreği görmek yemek, birkaç farklı şekilde ortaya çıkabilir. Örneğin, işte daha iyi fırsatlar görerek karşılaşabilir veya beklenmedik bir şekilde şaşırtıcı bir kaynaktan para alabilirsiniz. Rüyada patates böreği görmek yemek, mevcut ilişkinizde bir dereceye kadar dengesizlik olduğunu gösterir. Kapının dışında bırakmayı reddeden kadın, kıskançlığınızın eşinize yaklaşan insanlara karşı bilinçaltı bir temsili olabilir. Bu kıskançlık, uzun vadede ilişkiniz için felaket olabilir. İş ya da akademik çabalar söz konusu olduğunda başarının lehinize olduğunu öngören hayırlı bir işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sıcak patates böreği görmek, etrafınızdaki başarılı, iyi niyetli bireyler, elde etmeyi bekleyebileceğiniz başarı ve şansa bir göz atıyor. Bu aynı zamanda etin teslim edilmesi ve tüketilmesi imgesi ile de desteklenir, bu da bu rüyanın gerçek olabileceği hızı gösterir. Rüyada sıcak patates böreği görmek, bilinçaltınızdan bu büyük kadere olan değerinizin yakında test edilebileceğinin bir uyarısı olabilir. Testi geçmek sadece akıllıları ve fiziksel dayanıklılığı değil, aynı zamanda hızlı düşünmeyi ve yaratıcılığı da gerektiriyor. Rüyada sıcak patates böreği görmek, aşık olma olasılığını ima ediyor. Beklenmedik birisiyle buluşabilirsin ve kıvılcımlar derhal uçardı. Kartlarınızı doğru oynarsanız, bu şaşırtıcı toplantı bir romantizme dönüşebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada taze patates tepsi böreği pişmiş görmek, aşık olmanın olumsuz tarafı rasyonellik ve mantıksal düşüncenin kaybıdır. Duygularınız tarafından süpürülüp alınabilir ve sonunda pişman olacağınız döküntü kararları alabilirsiniz. Bunun bir uyarı olduğu için dikkat edin. Rüyada taze patates tepsi böreği pişmiş görmek, işinizi etkileyebilir veya maddi mallarınızla ilgili olabilir. Aynı zamanda kişisel yaşamınızda, belki aşk ilişkilerinde de olabilir, bu yüzden doğasında duygusal olabilir. Geçmek üzere olduğunuz kayıp ne olursa olsun, rüyanızda bu vizyonu yaşarken hazırlıklı olun.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada patates böreği görmek akılsızlık veya gaflete düşmeye, malının canının sadakasını zekatını vereceğine alamettir. Çocuklu birisi için bu rüya yaşamında ummadığı anda mutlu olacağı hadiselerle karşılaşacağına, yaşanan kötü hadiselerin çözüme kavuşturulacağına ve yaşanan sağlık problemlerinin yakın zamanda biteceğine işaret eder. Yeni tabircilere göre bu rüya kötü olayların ve olumsuzlukların son bulacağına ve keyfinin yerine geleceğine, maddi manevi güzelliklere kavuşmaya ve her daim şükretmeye alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada patatesli börek görmek, kısmetinin açık olduğuna işaret eder. Hane içinde bolluk ve bereketin hakim olacağına da yorumlanır. Farklı lezzetler tatmaya da işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Patatesli Börek Yemek

Rüyada patatesli börek yemek, rüyayı gören kişinin parasızlığından, işsizliğinden ve aşsızlığından kurtulacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine ve rahatının da yerine geleceğine rivayet edilir. Kurtuluşa ermeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada patatesli börek yapmak

Rüyada patatesli börek yapmak, iş hayatında başarı ve büyük kazanç elde etmeye, maddi olarak zorlandığınız dönemlerin son bulmasına, sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada patatesli börek görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Patatesli Börek Görmek

Rüyada görülen böreğin içerisindeki malzemeye göre de değişik rüya yorumları yapıldığı görülmüştür. Rüyada patatesli börek görmek bir süredir devam eden talihsizliğin ve kara bulutların dağılması ve sona ermesi şeklinde yorumlanır. İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre; rüyada görülen böreğin patatesli olması özellikle maddi açıdan uzun bir süredir yaşanan maddi sıkıntıların sona ererek; işlerin tam anlamıyla yoluna gireceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada patatesli börek görmekRüyada patatesli börek görmek, maddi sorunlarınızın biteceğine, işlerinizin düzene gireceğine ve rahatlayacağınıza rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Patatesli Börek Yapmak

Maddi olarak çok kötü zamanlar geçiren rüya sahibinin, artık iş hayatında çok daha iyi bir duruma geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine ve aile içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

599 Aktif
1 Üye ve 598 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 5204
Dün : 21898
Toplam : 48085388
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...