Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
488 okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
karga bu rüya okunabilir o yüzden buradan yazdım, rüyamda bir topluluğun içinden kurtarmam gereken birileri vardı, kadın ve çocukları kucaklayıp yerde açılan ve farklı bir boyuta geçen bir geçite atlayarak başka bir yere götürüyordum ve orada düşmanlardan kaçırırken kendi adamlarıma onların önüne geçein ve engelleyin diyordum. topluluk bir kabileye benziyordu

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyalarda görülen portal geçişleri veya  açılan portallar genelde hayatımızdaki büyük değişimlere işaret eder. Ve bu değişimler için hazır olduğumuza. Rüyada birilerini kurtardığına veya kurtarmaya çalıştığına göre birileri ile ilgili olacaktır bu değişim. Bir şeylere çare olurken sen de gelişeceksin ve değişeceksin bence.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
teşekkür ederim karga bir kaç saat önce uyumuştum o arada gördüm ve ilginç bi rüya oldu.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
evet, rüyada portal görmek diye arattığında da birinci sırada çıkıyoruz.
+4 oy
 
Biliyor musunuz bugün yıllar önce ki bir rüyamı tekrar gördüm neden böyle oldu anlamadım bir insan yıllar sonra aynı rüyayı neden görür bilmiyorum. ‍♀️ Rüyam aynı yıllar önce ki gibi Ahşap büyük bir yemek masasının eski evimizden şuan ki evimize getirilmesiyle başlıyor. Masanın boyutu rengi herşeyi aynı annemle babam evliyken eşyalı bir ev tutmuşlardı kendinden eşyalar arasında ahşap yemek masasıda vardı işte bu da o masa. Neyse rüya bu ya masa normal bir masa değil. Masanın alt kısmında gizli bölmeler olduğunu görüyorum. Tam 3 tane bölmesi var. Bu arada rüyada olduğumun farkındayım ya da dejavu yaşadığımı düşünüyorum ve bölmelerde birşeyler var biliyorum görmüştüm filan diyorum. İlk bölmeyi açıyorum içinden ojeler, parfümler vs çıkıyor. İkinci bölmeyi açıyorum yine ona benzer ufak tefek şeyler çıkıyor. Ama üçüncü bölmeyi açtığımda benim sığabileceğim bir geçit açılıyor. Ben yine diyorum ki bu geçiti biliyorum çok ama çok tehlikeli geçitin içinde farklı kapılar var ve her kapıdan farklı birşeyler çıkıyor. Hatta geçitten içeri başımı uzattığımda yabancı simalı bir adam hemen bana doğru gelmeye başlayarak canım kızım hadi çıkart beni buradan dedi ben korkup kapıyı kapatmaya çalıştığım esnada kocaman bir yılana dönüştüğünü gördüm ama geçitin kapısınıda kapattım yani. Ben bu masayı daha önce gördüm bir yerde bu masanın geçiti kilitli kalmalı çok tehlikeli diyorum. Ama sonra ne oluyorsa birileri ısrarla girmek istiyor merak ediyor orayı mecbur kalıp bende giriyorum. Bu sefer boş bu oda da buluyorum kendimizi camlar yok ama iki kapı var biri bizim girdiğimiz geçit kapısı diğerinden de kocaman dev bir örümcek çıkıyor. Yanımdakiler korkuyorlar ve korkmayın bu örümceğin yuvası bizi korkutmak için burada sadece girdiğimiz kapıdan tekrar çıkalım başka bir geçit buluruz diyorum. Aynende öyle oluyor geçiyoruz ve yine başka bir yerdeyiz. Başta yılana dönüşen adam vardı ve bu saldırıyor anladığım kadarıyla bunun şeytan olduğunu ve dış dünyaya çıkmak istediğini çıkmaması gerektiğini söylüyorum. Bir kaç kişiyi öldürdüğünü görüyorum sonra bir anda ışık huzmesi salındı her yer görülmeyecek şekilde aydınlandı ve aydınlanma bittiğinde küçük bir arı bedeninde olduğumu görüyorum. Diğerleri geçitte başka bir oda dalar yemek masasında donuk bir şekilde oturuyorlar ve ben onlara uzaktan bakıyorum. Beni çok küçük olduğum için görmüyorlar. Onları çıkaramayacağımı anlayıp kendim uçarak geçitten çıkıp ahşap masanın geçit kapısından dış dünyaya çıkıyorum sonra dışarıda yürürken bir anda geçitteki baştaki beni çıkart kızım diyen adamı görüyorum ama odaklanmış sadece üzerime yürüyor beni öldürecek dış dünyaya da çıkmış artık özgür diyorum sinirleniyorum ve 3 kere yüksek sesle tekbir getirip Ayetel kürsü okuyorum. Bu da bu esnada Üzerime yürümeyi bırakıp çevremde yuvarlak yürüyüp bana yaklaşmadan geri geri gitti. Bu kadar işte hâlâ etkisindeyim.
+1 oy
 
rüyamda aileme özel yazılan bir kitap vardı. kitabın içinde meleklerle nasıl iletişim kurulur, onlarla nasıl anlaşabiliriz, portallarının açılması ve onlardan korunma yollarımız yazıyordu. kitabı okuduğum anda mor- mavi bir portal açıldı ve zorla içine çekildim. içinde birsürü insan şeklinde melekler vardı. hayatımdaki insanlar orada da vardı ama hepsi sahteydi. kurtulmaya çalışıyordum ama hepsi bunun farkındaydı. beni bana fark ettirmeden engelliyorlardı.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

614 Aktif
0 Üye ve 614 misafir
Bugün : 6962
Dün : 21898
Toplam : 48087141
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...