Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
464 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada tıraş olmak; azimetlerden kaçıp ruhsatlarla amel etmeye yahut pejmurdelikten kurtulmaya işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Tıraş Olduğunu Görmek

Bir kimse kendi eliyle başını tıraş ettiğini görse, bu kimsenin gördüğü bu rüyayı, onun borcunu veya borçlarını ödeyeceğine veya ödeyebileceğine işaret ile tabir olunur.

Bazı kere de, rüyanızda tıraş olduğunuzu görmek, üzüntü ve kederden kurtulmaya işaretle tabir olunur. Rüyasında her zamanki alışkanlığı ve adeti üzere başını tıraş olmuş görmek, iyiye ve hayra yorumlanır.

Rüyada tıraş olmak gamdan, üzüntüden kurtulmaya işarettir.

Bir kimse başının kışın tıraş edildiğini görse, bu durum üzüntü ve şiddete, ödenmesi gereken borca, hastalığa işaret eder. Rüyasında kendi saçını kestiğini gören kuvvetten kesilir. Sakalının yarısının tıraş edildiğini görmek fakirlik, mevki ve şöhretini yitirmek şeklinde yorumlanır.

Başı traş etmek, emaneti yerine getirmeye ve korkudan emin olmaya yorumlanır. Saçı kesmek de böyledir.

Hac’da başını traş etmek, borcu ödemeye ve bununla beraber fetih ve zafere kavuşmaya yorumlanır..

Başını traş etmek adeti olan kimsenin başım traş olmuş görmesi kendisi için iyi ve hayırlıdır. Kendi eliyle başını traş ettiğini görse, borcunu öder.

Rüyada kendi saçını kestiğini görse kuvveti kesilir. Sakalının yarısının traş edilmiş olduğunu görmesi fakirliğine, mevki ve şöhretinin gitmesine yorumlanır.

Sakalının traş edildiğini görse, sefahat uğrunda geçiminin haram olmasına ve malının kıymetinin gitmesine yorumlanır. Tabirce traş etmek, yolmaktan iyidir.

Rüyada sakal traşı mal ve rütbenin gitmesine yorumlanır. Bazen da, sakal traşı, hileye, yahut ziraata gelecek afet ve noksanlığa, işaret eder.

Uyanıkken traş olduğu gibi başını traş ettiğini ve bundan hoş¬landığını ve insanlar arasında çıkıp gezdiğini görse zengin olur ve ailesinin hizmetinde bulunur.

Bıyığını traş ettiğini veya bıyığının kesildiğini görse, ona bir hayır gelir.

Bir kimse rüyada başını ve sakalını tamamen traş ettiğini görse hasta ise hastalığından, borçlu ise borcundan, üzüntülü ve kederli ise bunlardan kurtulur. Bazıları da bu rüya kötüdür dediler.
Rüyada Saç Tıraşı Olmak

Rüyada saç tıraşı olmak, kişiye kalben üzüntü ve hüzün veren durumların geride kalmasına, yeni bir başlangıç yaşamaya işaret eder. Bazen de kişinin görünümünde yenilik içinde olacağına delalet eder.
Rüyada Bıyık Traşı Olmak

Rüyada bıyık tıraşı olmak, sorunlara çözüm bulmaya, anlaşmazlıkların çözüme kavuşmasına işaret eder. Gördüğünüz bu rüya sorumlulukların azalmasına, kişinin yükünün maddi ve manevi anlamda azalacağına yorumlanmıştır.
Rüyada Ense Tıraşı Olmak

Rüyada ense tıraşı olmak, kişiye el veren birisine, destek görmeye işaret eder. Karşınıza çıkacak birinin yardım ve öğütleri sayesinde maddi zorlukların geride kalacağına, güzel bir yol tutmaya tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tıraş olmak azimetlerden kaçıp ruhsatlarla amel etmeye yahut pejmurdelikten kurtulmaya; Tıraş olarak saçını kesmek, uyanıkken bunu yapmaya, Baş tıraşı bazen menfaat gelsin diye söylenen söze; Sakal tıraşı bir mekruh işlemeye; Jilet, ustura, ve değer tıraaş bıçaklarını görmek hizmetçiye, işleri derleyip toparlamaya; Başın kışın tıraş edilmesi üzüntü ve kedere, yaz mevsimi tıraş edilmesi ferahlık ve sevince; Baş tıraşı borçtan kurtulmaya, zafer bulmaya, Erkeğin karısının saçlarını tıraş etmesi eve hapsolmaya, Kadının örülmüş saçlarının kesilmesi artık çocuk doğurmayacağına, Bıyık tıraşı (kesilmesi) hayra, ense tıraşı borcunun başkası tarafından ödenivermesine, Karın kıllarını tıraş etmek durumunUn düzelmesine, Koltuk altı ve kasık tıraşı ( neyle olursa olsun) zengin için mülk alarak parasını harcamaya, yoksul için zenginliğe, Kadın ve erkeğin ustura ile kasıklarını tıraş etmeleri eşlerinden hayır görmeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Sakal, Kıl.)
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Olmak / Tıraş Etmek Görmek

Tiflisi Tabirleri: Çağdaş Ulema: Rüyada tıraş kalmak, bekâr bir gençseniz, nişanlanacağınıza veya evleneceğinize; yaşlıysanız, maddi açıdan genişliğe çıkacağınıza işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tıraş
Birini Tıraş Ettiğinizi Görmek

Rüyada tıraş etmek; gerek sıradan yaşantınızda, gerekse aşk hayatınızda mutlu olacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Olduğunu Görmek

Rüyada tıraş olduğunu görmek, uzun zamandan beri aksayan işlerinizin artık yoluna gireceğine işarettir. Saçlarınızın önünüze döküldüğünü görmek ise, pürüzlerin ortadan tamamıyla kalktığına işarettir.

Başını tıraş etmeye muktedir olan kimse için bu rüya, amelini noksanlaştırmaya ve ruhsatlarla yetinmeye işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Saç Tıraşı Olmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Olmak Görmek
Rüyada tıraş olduğunu görmek hayra, şifaya, rahata ve huzura kavuşmaya işaret eder. Rüyada tıraş olduğunu gören kişinin ibadetlerini yerine getirdiğine, hayırlı işler yaparak sevap kazandığına, Allah katında makbul bir kul olduğuna ve doğru bir yol üzerinde yaşadığına tabir edilir. Rüya sahibinin hastalıklarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi açıdan zorluk çekmeyeceğine ve işlerinin yolunda gideceğine işaret eder. Rüyada tıraş olduğunu görmek ayrıca hayata güzel bir düzen getirmeye ve o doğrultuda hareket etmeye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sakal Tıraşı Olmak

Rüyada sakal tıraşı olduğunu görmek alçakgönüllü olmaya işaret eder. Rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda iyi bir durumda olduğuna ancak sahip olduklarıyla övünmeyen ve kibir duymayan bir kişi olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Tıraşı Olmak

Rüyada saç tıraşı olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin dış görünümüyle, özellikle de saçlarıyla ilgili değişiklik ya da bakım yapmak isteyeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bıyık Tıraşı Olmak

Rüyada bıyık tıraşı olduğunu görmek sıkıntı ve üzüntülerden kurtulmaya, huzura kavuşmaya işaret eder. Rüya sahibinin sorunlarına çözüm bulacağına, sıkıntı veren durumların biteceğine, gönül rahatlığına ve feraha ereceğine delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ense Tıraşı Olmak

Rüyada ense tıraşı olduğunu görmek maddi kazanç sağlamaya ve rahata kavuşmaya işaret eder. Rüya sahibinin bir kişi vesilesiyle para ve mal sahibi olacağına, huzurlu ve rahat bir şekilde yaşayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Makinesi Görmek

Rüyada tıraş makinesi görmek, rüya sahibinin sıkıntılarını paylaşan, sorunlarını dinleyen, manevi açıdan destek olan ve kendisini iyi hissetmesini sağlayan bir kişiye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ustura ile Tıraş Olmak

Rüyada usturayla tıraş olduğunu görmek zorluklara, sorunlara, talihsizliğe ve aksiliğe işaret eder. Rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine, çeşitli sorunlarla karşılaşacağına ve istediği başarıyı elde edemeyeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berberde Tıraş Olmak

Rüyada berberde tıraş olduğunu görmek yanlış kararlara ve olumsuz sonuçlar almaya işaret eder. Rüya sahibinin iyi değerlendirme yapamayacağına ve kararlarından dolayı hayatının kötü etkileneceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıllarını Tıraş Etmek

Rüyada vücudundaki kılları tıraş ettiğini görmek sıkıntıların biteceğine ve rahata ermeye işaret eder. Rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, maddi açıdan iyi bir durumda olacağına ve bereket bulacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tıraş olmak, sünnete uymaya, kulluk görevlerinden geri kalmamaya, güzel ve hayırlı işler yapıp, hayır duaları almaya, Allah’ın lütfuna ermeye ve kurtuluşa delalet eder. Rüya sahibinin hiçbir hastalığı ve derdi kalmayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine ve boyunu aşan maddi yükümlülüklerin altına girmeyeceğine tabir edilir. Rüyada tıraş olmak, rüya sahibinin nerde akşam orada sabah zihniyetinden kurtulup, düzenli ve disiplinli bir hayat kuracağına ve bunu sürdüreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sakal Tıraşı Olmak

Rüyada sakal tıraşı olmak, rüya sahibinin yüksek eğitime ve büyük bir zenginliğe sahip olmasına rağmen ne malıyla ne de makamı ile övünmeyecek kadar alçak gönüllü olduğuna, adını kullanarak hiçbir yerde kendisi için ayrıcalık istemeyecek kadar da tevazu sahibi olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Tıraşı Olmak

Rüyada saç tıraşı olmak, rüya sahibinin kendisiyle ilgili kişisel bir değişiklik yapmak isteyeceği anlamına gelir. Bu değişim yine saçlarla ilgili olacaktır diye öngörülür ve saça bakım yapılması ya da boyatılması gibi örneklendirilebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bıyık Tıraşı Olmak

Rüyada bıyık tıraşı olmak, rüya sahibinin sıkıntılarında, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir. Kişi, çaresizliklerine çare, çıkmaza girdiği konulara da çözüm bulacak ve üzerindeki ağırlığı atarak hafifleyecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ense Tıraşı Olmak

Rüyada ense tıraşı olmak, bir kimse tarafından mala ve paraya kavuşmaya bu sayede de rahata ermeye tabir edilir.Rüya sahibinin rahat nefes alması ve içinin aydınlanarak huzur bulması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Makinesi Görmek

Rüyada tıraş makinesi görmek, rüya sahibi için varlığı ile kendisine manevi anlamda güç veren, neşesini yerine getirip, dertlerine ortak olan bir kimsenin varlığına yorulur. Bu kişinin yokluğu rüya sahibi için büyük bir yıkım olur diye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibi kara kara düşünmesine ve saçlarının beyazlamasına neden olan her türlü sorundan kurtulacaktır. Kapısına gelip, boş dönen alacaklarına olan borçlarını kuruşu kuruşuna ödeyerek sonunda bu büyük ve yıpratıcı durumdan da kendini kurtaracaktır. Traş olmak, rüya sahibi için sağlık, mutluluk, kazanç ve yarar getirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sakal Kesmek
 
Rüya sahibinin düşünmeden yaptığı işler nedeni ile maddi zarara uğrayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Traşı Olmak
 
Gerçek hayatta da rüya sahibinin saçını kestirme gereksinimi olduğuna yorulurken bir yandan da rüya sahibinin kendi hayrına olacak bir iş yapmasına ya da kendisine faydası olan bir kişiye yanaşmasına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Kestirmek
 
Rüya sahibinin tüm hayatının ev iş, iş ev şeklinde geçtiğine bu nedenle de kişinin bu rutinden çok bunaldığına ve kısa süreli de olsa farklı bir yere giderek orada kafasını dinlemek istediğine işaret eder. Rüya sahibi için değişiklik ve yenilik arzusu anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Görmek
 
Bolluk, bereket, kısmet ve şans olarak tabir edilir. Rüya sahibinin malının ve kazancının, istediği kadar rahat yaşamasına imkân verecek kadar artacağı şeklinde ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Koparmak
 


Rüya sahibi için sıkıntı, dert ve zorluk olarak değerlendirilir. Rüyasında kıl kopardığını gören kişi, malını boş yere bir işe harcayacak ve malından olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıllanmak
 
Bir kişi rüyasında olması gerektiğinden çok daha fazla kıllı olduğunu ve gerçekte kıl çıkmayacak yerlerinde kıl çıkmış olduğunu görürse eğer, rüya sahibinin elinin darlığa düşmesine ve zor günler geçirmesine işaret eder. Çetin ve meşakkatli günler olarak ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Olmanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada tıraş olmak, yorumculara göre çok farklı manalara yorulur. Yorumcuların hemfikir olduğu görüşe göre rüyada tıraş olduğunu görmek risk ve uğursuzluktur. Bu yorumculara göre rüyasında tıraş olan kimse boyundan büyük işlere girer, büyük riskler alır, kendini tehlikeye atar, başına musibet alır ve uğursuzluklarla uğraşır yorumu delalet eder.

Görüldüğü üzere pek de hayırlı olmayan bu konu aslında çok genel olduğu için tıraş olmanın çeşitlerine göre ne manalara geldiğini aşağıda başlıklar halinde anlatacağız. Rüyada tabiri kitaplarında yazan ve yorumcuların dile getirdiği üzere rüyada tıraş görmenin manası şöyledir:
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Tıraşı Görmek

Rüyada saç kesmek uğursuzluk olarak yorumlanır. Saç kestiğini gören rüya sahibinin şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret eder. Karşısına çıkan kötü kişilerin hayatını çıkmaza sokacağına ve işlerindeki bereketinin kaçacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berber Görmek

Rüyada berber görmek, rüya sahibinin huzurunun kaçacağına, tatsız ve kötü olaylarla karşı karşıya kalacağına alamet eder. Rüya sahibinin hak etmediği sözler işiteceğine ve çıkmaza gireceğine rivayet eder. Rüyada görülen berber sıkıntılı, kederli günlerin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğunun Saçını Kesmek

Rüyada çocuğunun saçını kesen anne, çocuğunun önünü keserek onu hayallerinden uzaklaştırır. Çocuğun üzerine fazla titremeye ve bu davranışın ona zarar vereceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tıraş görmek, kişinin kendisiyle ilgili çeşitli değişiklikler yapacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada tıraş görmek, kişinin saçlarının ömür boyu beyazlamayacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Kazıtmak

Saçını sıfıra vurmak günah işlemeye, hata yapmaya işaret eder. Sürekli kendisini düşünen ve insanlara karşı kötü düşünen bir adamın başına gelen felaketlere yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sakal Tıraşı Olmak

Fazla harcama sonucu darlık çekmeye işaret eder. Kişinin sakalını kesmesi, maddi sıkıntılı zor günlere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzünü Kesmek

Rüyada tıraş olurken yüzünü kesen kimse için alınacak riskli kararların kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder. Ortaya çıkan bu kötü sonuçlar para ve zaman kaybına neden olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Tıraşı Olduğunu Görmek

Kişinin hayatıyla ilgili çeşitli değişiklikler yapacağına rivayettir.Rüyada Başkasının Tıraş Olduğunu Görmek

Kişinin kötü yollara düşeceğine, başını derde sokacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bıyık Tıraşı Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bıyık tıraşı olduğunu görmesi, kişinin bütün sıkıntılarından kurtulabilmek için çeşitli yollar deneyeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ense Tıraşı Olduğunu Görmek

Rüyada ense tıraşı olduğunu görmek, kişinin maddi ve manevi anlamda rahata ereceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Tıraş Makinesi Görmek

Rüya sahibinin dertlerine, sıkıntılarına, mutluluğuna, üzüntüsüne ortak olan birinin olduğuna işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sakal tıraşı, hileye, ziraatta meydana gelecek bir zarara veya rüya sahibinin çocuk ve hanımının ölümüne işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tıraş olmak, dini konularda şüpheli konulardan uzak durmaya, haramdan uzaklaşıp, helal yol tutmaya işaret eder. Gören kişinin islam fıtratına uygun bir yaşam sürmesine, kuran ve sünnet ışığı üzerine olmasına delalet eder. Bu rüyayı görenlerin lütuf sahibi olacağına, rahmet ve bereket üstüne olmasına rivayet edilmiştir. Hak yolunda olmaya, insanlar arasında hakkaniyetli davranmaya, salih davranışlar içinde olup, kurtuluşa ermeye tabir edilmiştir. Bazen de rüya sahibinin yaşamını bir disiplin içerisinde tutup, hal ve hareketlerinde düzen içinde olacağına yorulur. Kişinin kendisinde başlayan bu düzenin zamanla iş ve özel yaşamınada olumlu yansıyacağına, güzel işler ortaya koyacağına yorumlanır. Aynı zamanda dini vecibelere sıkı sıkıya bağlı kalmaya, büyüklerinizden hayır duası almaya yorumlanmıştır. Rüyada tıraş olmak, ile ilgili farklı terimler için makalemizin devamını okuyabilirsiniz. Konu ile alakalı rüyalarınızı bize yorum bölümünden iletebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Olmak Ne Demek

Rüyada tıraş olmak, üzerinize farz olan dini vecibeleri yerine getirme çabası içinde olduğunuza işaret eder. Gören kişi için hayır kapılarının açılacağına, kısmetinin yaver gideceğine delalet eder. Gördüğünüz bu rüyanın esrarı, sıkıntılarınızdan kurtulmaya, çekilen sağlık sorunlarından şifa bulmaya tabir edilir. Hayırlı bir rüya olmak ile beraber, gören kişi için güzel ve aydınlık günlerin yakın olduğunu bildirir.
Rüyada Sakal Tıraşı Olmak

Rüyada sakal tıraşı olmak, hoş görü sahibi olmaya, elde mal ve mülk ile övünmeden insanlar ile hoş sohbet ve alçak gönüllü davranmaya işaret eder. Gören kişinin elindekilerin asıl sahibinin Yaradan olduğunun bilincinde olmasına, tevazu içinde bir yaşam sürmesi olarak da tabir edilmiştir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

595 Aktif
1 Üye ve 594 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 5196
Dün : 21898
Toplam : 48085380
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...