Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
1.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kuaför görmek, değerli, güzel, şık bir eşyalara ya da kişinin çevresinden takdir toplamasına yorulmaktadır. Rüya sahibinin karşı cinsten bir insandan etkilenmesine ve onu elde etmek için elinden geleni yapacak olmasına delalet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Kuaför görmek, rüya sahibinin hayırlı bir işe girişim yapmasına ve kısmeti bulmasına delalet eder. Rüyada kuaför gören kimse, ünlü rüya alimlerinden olan İmam Nablusi (r.a) bu rüyayı evliliğe ya da güzel haberlere yorumlamıştır.



Rüyada Kuaför Görmek İslami Anlamı

Rüyada kuaför görmek, İslami açıdan ise bu rüya genel olarak kalp güzelliğine, irfana ve sevgiye yorumlanır.
Rüyada Kuaföre Gitmek

Rüyada kuaföre gitmek, rüya sahibinin hayırlı bir işle ilgili adım atmasına, kısmet yolunda istediğini ve aradığını bulmasına delalet eder. Bir evlilik olarak değerlendirilen bu rüya evli kişiler için müjdeli haberlere ya da dileklerin gerçekleşmesine de yorumlanmaktadır.
Rüyada Kuaför Salonu Görmek

Rüyada kuaför salonu görmek, rüyayı gören kişinin kısa vade içerisinde gerçekleştireceği büyük ve kısmetli olaylara delalet etmektedir. Genellikle, yeni bir iş yeri açmak ya da bir işe ortak olmak şeklinde tabir edilen bu rüya, güzel ve hayırlı bir evlilik yapmaya, kişinin diğer dileklerinin kabulüne de yorumlanabilir. Bu rüya uzun vadeli ve oldukça bereketli işlere tabir edilmektedir.
Rüyada Kuaför Olmak

Rüyada kuaför olmak, iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Rüyanın ilk yorumu kişinin hayırlı ve güzel bir işe ortak olmasına delalet ederken diğer rüya yorumu ise kişinin evliliği ile ilgili sorunların ortaya çıkacağına tabir edilir. Eğer, rüyayı gören kimse evliyse ya da evlilik yolundaysa evliliği ile ilgili bazı problemler yaşamasına yorumlanır.
Rüyada Kuaför Aramak

Rüyada kuaför aramak, rüya sahibinin girişeceği işlerde kendisine destek olacak bir büyüğüne başvurmasına delalet eder. Özellikle, yeni bir başlangıç için maddi anlamda bir hane büyüğünden yardım almaya ve borçlu duruma gelmeye tabir edilir.
Rüyada Kuaförde Gelin Görmek

Rüyada kuaförde gelin görmek, temiz ve güzel başlangıçlara yorumlanmaktadır. Rüyada gelin gören kişi kısmetli bir işe girişecek, hayırlara vesile olacak ve bereketi elde edecek şeklinde rüya yorumlanır. Ayrıca, güzel bir evliliğe şahit olmaya ya da hayırlı bir kısmetle karşılaşmaya da yorumlanır.
Rüyada Kuaförde Çalışmak

Rüyada kuaförde çalışmak, rüya sahibinin küçük işlerle başlayıp, büyük bir kazanca ortak olmasına tabir edilir. Ayrıca, rüyayı gören kimsenin kısa zaman iş ya da eğitim hayatında yükselerek, sorumluluk sahibi olmasına, bu sayede hanesine de bereket kazandırmasına yorumlanır.
Rüyada Kuaförde Saç Kestirmek

Rüyada kuaförde saç kestirmek, rüyayı gören kişinin var olan sıkıntılarından kurtulmasına ve ferahlığa ulaşmasına tabir edilir. Özellikle, kişinin uzun zamandır maddi ya da manevi açıdan sıkıntı çektiği konuların son bulmasına, bu sayede kişinin huzura ermesine delalet eder.
Rüyada Kuaförde Beklemek

Rüyada kuaförde beklemek, olumsuz gibi görünen bir işle ilgili kişinin elinden geleni yapıp, emeklerinin karşılığını bulmayı beklemesi şeklinde rüya yorumlanır. Genel olarak olumsuz olayların bir anda kişi için oldukça hayırlı işlere vesile olmasına delalet eder. Ayrıca kişinin manevi açıdan gönül ve hane huzuruna ermesine, bu sayede işlerinin kısa sürede yoluna girmesine de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuaför görmek, değerli ziynet eşyaları elde etmeye işarettir. Rüyada kuaföre gitmek, takdir toplayacak güzel işler yapmaya delalettir. Rüyada kuaförde kaş yaptırmak ve saç kestirmek ise genç kız ve bekâr erkek için evlenmeye alamettir. Genel anlamda rüyada kuaför görmek zenginlik demektir. Rüyada görülen kuaför saçını yaptırmaya, saç kestirmeye, kaş ve bıyık aldırmaya ve makyaj yapacağınız anlamına gelir. Rüyada kuaför görmeniz kuyumcu, hidayete ermek ve övgüyle söz edilmeye de işaret eder.
Rüyada Kuaföre Gitmek

Rüya sahibinin rüyasında kuaföre gittiğini görmesi güzellik anlamına gelir. Bazı alimlere göre rüyada kuaföre gitmek sevinçtir. Kişinin hayatını kolaylaştıracak, önünde ki engelleri kaldıracak bir dizi güzel gelişmelere delalettir. Rüyada gittiğin yerde kuaför görmek kendisine hayır ve mutluluk getirecek haberlerdir.

Rüyada kuaföre gitmek rüya sahibinin güçlü bir vizyona sahip, malını en iyi şekilde pazarlayan ve iletişimi kuvvetli kişi olarak tasvir edilmektedir. Özellikle rüyayı gören kişinin bu yetenekleri ile beraber bazı işleri yapacağı ve bu işler üzerinden başarılı olacağını anlatır. Rüyada kuaför görmek yakın bir zamanda karşısına çıkacak hayırlı bir kısmettir.

Rüyada Kuaföre Gittiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuaföre gittiğini görmesi, kişinin manevi ve maddi anlamda çektiği sıkıntıların sona ereceğine işaret eder. Kişinin rüyasında kuaföre gittiğini görmesi, rüya sahibinin iş hayatında hazır makama ulaşacağına alamet eder. Aynı zamanda güzel ve bereketli günlerdir.
Rüyada Kuaförde Saç Yaptırmak

Rüyada kuaförde saçını kısa kestirdiğini görmek rüya sahibinin huzurunun yerine geleceğini anlatır. Özellikle yaşamında sevinçli olaylarla karşı karşıya kalacağına delalet eder. Rüya sahibinin saçını yaptırması güzel sözler duyacağını ve yaşamındaki iyi gelişmeler sayesinde hayatının düzene gireceğini anlatır.

Rüyada Kuaförde Kaş Aldırmak

Rüyada kuaförde kaşını aldıran kişi tanıdığın bir kuaför ise, uzak akrabadan birinin yapacağı yardım isteğine yorumlanır. Rüyada kuaförde kaş almak uzun zamandır beklediğin müjdeli bir haberi alması anlamına da gelir. Genellikle yakın çevreden görülecek mutluluk ve iyilikleri temsil eder.

Rüyada Kuaförde Makyaj Yaptırmak

Kuaförde makyaj rüyaları genellikle iyi sayılırlar. Bu eğlence, gezi ve tatil olarak yorumlanır. Kuaförde makyajı yapan tanıdıksa geziniz güzel olur. Rüyada kuaför de makyaj yaptığınızı görmek; işlerinizde başarılar elde edeceğinize, akrabalarınız tarafından saygı duyulan bir insan olduğunuza işarettir.
Rüyada Kuaförde Saç Boyatmak

Rüyada kuaförde saçını boyatmak, rüyayı gören kişinin iş hayatında ya da sosyal hayatında pürüzlerin ortadan kalkacağına delalet eder. Rüyada güzel olmak için saçını boyatmak ise, verilen sözlerin yerine geleceğine yorulur. Bu söz sayesinde sorun, sıkıntı ve borçtan kurtulduğuna işaret eder.

Rüyada Kuaför Aramak

Rüyada kuaför aradığını görmek, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorumlanır. Rüya sözlüğüne göre rüyada kuaför aramak rahatlık, huzur, zenginlik, esenlik ve ferahlık bulacağına, sıhhat kazanacağına, ters giden işlerin düzeltileceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada Kuaför Dükkânı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuaför dükkânı açtığını görmesi güzel çalışmalar yaparak ortaya koyduğu emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder. Rüyada kuaför dükkânı görmek, rüya sahibinin yaptığı işlerden saygı göreceğine, ayağına kadar açılacak kısmetleri çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada Kuaförde Olmak

Rüyada kuaförde olmak, rüyayı görenin her zaman huzurlu ve rahat olacağına işaret eden bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin evinden huzurun ve bereketin eksik olmayacağına, hayırlı evlatlarının olacağına delalet etmektedir. Aynı rüyayı sıkıntılı bir kimse görürse, onun da sıkıntıdan kurtulacağına işaret sayılır.
Rüyada Kuaför Olduğunu Görmek

Rüyada kuaför olduğunu görmek, hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin arzularına kavuşacağına, kazancının olumlu ilerleyeceğine yorumlanır. Kuaför olmak, kendisine maddi ve manevi anlamda destek olacak biriyle tanışacağına delalet eder. Rüyada berber olmak, mutluluğa erişmeye yorulur.

Rüyada Kuaförde Gelin Başı Yaptırmak

Rüyada bir kuaförde gelin başı yaptırdığınızı gördüyseniz, size uygun olan ve zorluk gerektirmeyen bir iş teklifi alacağınıza yorumlanır. Rüyada kuaförde gelin başını yaptırdığını görmek, neşe, huzur, müjde, kısmet, yaklaşan güzel günlere işarettir. Kuaförde gelin başını yaptırmak bekarlar için hemen evliliktir. Bahtın ve kısmetin açıklığıyla yorulur. Bereket ve rızkın artacağına işarettir.
Rüyada Bayan Kuaför Görmek

Bayan kuaförü, evli için sevgi ve muhabbete, kadın kuaför aynı zamanda gelin başı süsleyen kimseye işarettir. Rüyada kadın kuaföre saçını taratmak genç kız için evlenmeye, diğer kadınlar için üzüntü ve kederden kurtulmaya alamettir. Kadının erkek, erkeğin de kadın kuaföründe saçını yaptırdığını görmesi iffet ve namusu hakkında yapılacak dedikoduya delalet eder.

Rüyada Kuaförle Konuşmak

Rüyada kuaför ile konuştuğunu görmek, bir yöneticinin yanında insanların işini yapan bir kimseye delâlet eder. Kuaförle konuşmak bazen de bir maldan karlı çıkmaya, iyi bir dostta kavuşmaya yorumlanır. Kimi zaman yoksulluktan zenginliğe, mirasa, kimi zaman da şöhretin yükselmesine ve yeni iş bulmaya işaret sayılır.

Rüyada Kuaförde Çalışmak

Bir kimse rüyada kuaförde çalıştığını görse, rüya sahibinin, makamının yükseleceğine, yüksek bir makama ulaşacağına işaret eder. Eğer işsiz bir kimse kuaförde çalıştığını görürse; rüya sahibinin kısa bir beklemeden sonra hayırlı bir iş bulacağına işaret sayılır. Borçlu olan bir kimse için rüyada kuaförde çalışmak, kişinin kısa bir zamanda borcunu ödeyeceğine yorumlanır.

Rüyada Kuaför Salonu Görmek

Rüyada görülen kuaför salonu, değerli, güzel, şık oturma salonlarına ya da kişinin çevresinden saygın olacağına yorulmaktadır. Rüyada büyük bir kuaför salonu görmek varlıklı bir kişiden yardım görmeye ve ondan fayda elde etmek için elinden geleni yapacak olmasına delalet etmektedir. Hasta bir kimse rüyada kuaför solunu görse, şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada Kuaför Bulamamak

Bir kimsenin rüyada kuaför bulmaması, bir menfaatin gelmesi için söylenen söze delâlet eder. Rüyayı gören kişinin, çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve rahat ve uzun bir hayat yaşayacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuaför görmek ise,rüyayı gören kişinin karşı cinste birinden çok etkileneceği ve ona güzel görünmek onu etkilemek için daha bakımlı olacağı anlamına gelir.Rüya sahibi saçında ve giyiminde değişiklikler yapacak,dış görünümüne daha fazla önem gösterecek olmasıyla tabir edilir.Herkesin takdirini alacak,dikkatleri üzerine toplayacak işler yapmaya alamet eder.
Rüyada kuaföre gitmek, rüyayı gören kişinin etrafındaki bir işi olmayan boş gezen ve boş konuşan insanları işaret eder.Bu kişilerin en büyük uğraşları,kimin ne taktığı kimin ne sürdüğüdür.
Rüyada kuaför olmak, rüya sahibinin özel hayatında ya da evliliğinde yolunda gitmeyen birtakım sorunları içine atmak yerine eşi ile paylaşıp problemi halletmesine ve içinin rahat edeceğine tabir edilir.
Rüyada kuaför salonu görmek, rüyayı gören kişinin kendisiyle ilgili bir konuda para harcamasına ve bunun sonunda değdiğini görmesine alamet eder.Bir başka rivayete göre rüyada kuaför salonu görmek,hakkınızda çıkacak dedikodular karşısında yıpranacağınıza ve çok üzüleceğinize alamet eder.
Rüyada kuaför aramak, rüya sahibi yaşamında birtakım yenilikler olacağına,güzel değişimler yaşayacağına işaret eder.
Kuaför kuyumcuya, hidayete ermeye, ilimli birisi olmaya, övgü dolu kimseye ve güzel bir şekilde anılmaya; Kuaför görmek bekar genç bir kız ve bekar erkek için evlenmeye işaret eder, evli olan kız yada erkek için ise sevgi dolu ve muhabbete delalet eder.
Rüyada bayan kuaför görmek, gelin başını süsleyen kimseye, bayan kuaföre saçını taratmak gitmek genç ve bekar bir kız için evleneceğine işaret eder. Diğer evli olan kadınlar için ise üzüntü ve kederden kurtulacağına işaret eder. Bir kadının erkek kuaförüne gittiğini, yada bir erkeğin de kadın kuaföründe saçını yaptırdığını görmesi ise iffeti ve namusu hakkında söylenecek bir dedikoduya işaretle delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuaför görmek, değerli, parlak, güzel şık ve zarif ziynet eşyalarına, irfan sahibi ve bilge olmaya, takdir toplayacak ve dikkat çekecek işler yapmaya tabir edilir. Rüyada kuaför gören kişinin çevresindeki herkes kendinden razıdır çünkü bu kişi güzel ahlakı, terbiyeli ve saygılı duruşu, güler yüzlülüğü ve naifliği sayesinde herkesin gönlünde taht kurmuş ve herkesin sevgisini kazanmış demektir. Rüyada kuaför gören kişi, karşı cinsten birinden çok etkilenecek ve ona hoş görünmek ve kalbini çalmak için daha çok ayna karşısına geçecek demektir. Rüya sahibinin kıyafetleri ve saçı değişecek, dış görünüşüne daha çok önem gösterecek diye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaföre Gitmek

Rüya sahibinin çevresindeki boş konuşan ve boş gezen kişilere delalet eder. Bu kişiler, dişe dokunur hiçbir işle uğraşmazlar sadece kişiler hakkında fikir beyan ederek, onun ne giydiğine, ötekinin ne sürdüğüne, bir diğerinin ne taktığına kafa yorarlar. Bu kişiler için en büyük uğraş budur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Aramak

Rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olumlu bir değişme olarak tabir edilir. Rüya sahibi hayatında biraz farklılık yapmak istiyor ve uzun zamandır da bunun yollarını arayıp, programını yapıyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Olmak

Rüya sahibinin gönül ilişkisinde ya da evliliğinde içine sinmeyen bazı şeyler olduğuna ve bunları artık içine atmak yerine eşi ile paylaşıp, bu durumdan kurtulmasına ve içinin rahat etmesine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Salonu Görmek

Rüya sahibinin kendisi ile ilgili önemli bir konuda cebinden para çıkmasına ve buna da değmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaförde Olmak

Rüyasında kuaförde olup saçını yaptırdığını gören kişi, kendisine hayır ve mutluluk getirecek biriyle tanışacak ve onun sayesinde hayatı olumlu yönde değişecektir diye ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayan kuaför dükkanı görmek, rüyayı gören kimsenin hayatının olumlu yönde değişeceğine, karşılaşacağı güzelliklere ve kişinin keyfinin yerine geleceğine, yüzünün güleceğine işaret edilir. Rüyada bayan kuaför dükkanı görmek, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin rayına oturacağına, geleceğinin aydınlık olduğuna ve gün yüzü görmeye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kuaför görmek, değerli, güzel, şık bir eşyalara ya da kişinin çevresinden takdir toplamasına yorulmaktadır. Rüya sahibinin karşı cinsten bir insandan etkilenmesine ve onu elde etmek için elinden geleni yapacak olmasına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaförde Beklemek

Rüya sahibinin rüyasında kuaförde beklediğini görmesi kişinin uzun bir bekleyişin ardından istediğini elde edeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuaför görmek, kişinin dış görünüşünde değişikliğe gideceği demektir. Rüya sahibinin hayatında bazı şeylerin artık eskisi gibi olmayacağına, bu durumun sadece kendisini değil çevresinde bulunan insanları da etkileyeceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaförde Çalıştığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında kuaförde çalıştığını görmesi yaptığı işte çeşitli zorluklar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, zaman geçtikçe özgüven kazanacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaförde Gelin Görmek

Rüyasında kuaförde gelin gören kişinin iş hayatında büyük projelere imza atacağına, herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan biri olacağına, sorunlar ile karşılaşacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Dükkanı Görmek

Rüya sahibi için mal mülk, zenginlik, şans manalarına gelmektedir. Çok çalışıp helal para kazanacağına yorulur.

Rüyada Kuaföre Gitmek

Rüya sahibinin, çevresinde çok gezen ancak boş konuşan insanların olduğuna delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kuaför Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında erkek kuaför gören kişinin bekar ise evleneceğine, hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Aramak

Rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelecek olumlu bir değişime işaret eder.
Rüyada Kuaför Olmak

Rüya sahibinin gönül ilişkisinde ya da evliliğinde içine sinmeyen bazı şeyler olduğuna işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Salonu Görmek

Rüya sahibinin kendisi ile ilgili önemli bir konu hakkında para harcayacak olmasına yorulmaktadır.
Rüyada Kuaförde Olmak

Rüya sahibinin, kendisine hayır ve mutluluk getirecek biriyle tanışacak olmasında delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuaförde saç yaptırmak rüyayı gören kişinin sevdiği bir kişinin davetine katılmak için hazırlık yapacağına ve mutlu olacağına, hayatının çok güzel olacağına ve rüya sahibinin mutluluktan havalara uçacağına delalet eder. Rüyada kuaförde saç yaptıran kişinin işlerinin herkes tarafından beğenileceğine ve çevresindeki kişilerden övgü dolu sözler duyacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yaptırmak bu rüyanın yorumu rüyayı gören kişiye göre çeşitlilik gösterebilir. Rüyada saç yaptırmak eğer rüyayı gören genç bir kız ise aşık olacağı birinin karşısına çıkacağına yorulur. Rüyada saç yaptırmak bunun sonucunda kızın evleneceğini ve çok mutlu olacağını işaret eder. Rüya sahibi eğer yaşlı bir kadın ise rüyada saç yaptırma çok süre geçmeden sorunlardan kurtulacağını gösterir.

Yaşlı kadının bütün üzüntülerden kurtulup yakın zamanda ferahlayacağı anlamını taşır. Rüyada saç yaptırmak kişi hakkında çıkacak dedikodulara da işaret olabilir. Rüyada saç yaptırmak eğer kişi erkek ise ve kadın kuaförüne gittiyse hakkında kötü dedikodular yayılır. Aynı şekilde bir kadın erkek kuaförüne gittiyse çevresinde onun için kötü söylemler dolaşır. Rüyada saç yaptırmak genel anlamda böyle yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaförde Saç Yaptırmak

Rüya sahibi eğer genç bir kız ise yakın zamanda hayırlı bir kısmetle evleneceğinin habercisidir. Rüyada kuaförde saç yaptırmak rüyayı gören kadın ise başının sıkışacağını, dertlerin geleceğini gösterir. Bunun sonucunda sıkıntılardan da dertlerden de kurtulacağının habercisidir. Aslında genel olarak rüyada kuaförde saç yaptırmak, rüyada kuaförde saç yaptırmak ile benzerdir. Rüyada kuaförde saç yaptırmakta genel olarak böyle yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yaptırmak Bozdurmak

Rüyada saçınızın güzel olması kendinizle gurur duyacağınızı simgeler. Rüyada, saç yaptırmak bozdurmak kişinin kendini ifade etme şekli olabilir. Rüya sahibinin zor günler geçirmesi sonucunda hayatında yapacağı değişklikleri temsil eder. Rüyada saç yaptırmak bozdurmak bu yönden kişinin ruh halinin durumunu simgeler. Bazı başka rivayetlere göre rüyada saçını yaptırmak bozdurmak köklü bir değişiklik yapmak anlamına gelir. Bu değişiklik rüya sahibinin hayatında ki kişilerle de olabilir başka konularla ilgili de olabilir. Rüyada saçını yaptırmak bozdurmak genel anlamda böyle tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuaför görmek; kişinin sahip olacağı ziynet eşyasına işaret eder. Rüyada kuaför görmek; kişinin gönlünü birine kaptırıp, bu kişi için kendini değiştireceğine de işaret eder. Rüyada kuaföre gittiğini görmek; kişinin etrafında ona hiçbir faydası dokunmayacak boş insanları işaret eder. Rüyada kendinin kuaför olduğunu görmek ise kişi evliyse eşiyle yaşadığı sorunları çözmek için karşılıklı  oturup konuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Görmek

Rüyada kuaför görmek, rüya sahibinin herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olduğuna işaret eder. Rüya sahibi güzel ahlaklı, iyi niyetli, yardımsever ve dost canlısı bir insan olması nedeniyle çevresinin ilgisini ve sevgisini kazanmış biridir. Rüyasında kuaför gören kişinin sahip olduğu ziynet eşyalarına, bilgeliğine, yaptığı başarılı işlere tabir edilir. Rüyada kuaför görmek ayrıca rüya sahibinin karşı cinsten birinden etkilenecek ve onun kalbini kazanmak için kendine elinden gelen özeni gösterecek, giyimine kuşamına dikkat edecek diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Salonu Görmek

Rüyada kuaför salonu görmek rüya sahibinin kendisini ilgilendiren bir durum için para harcayacağına işaret eder. Rüyasında kuaför salonu gören kişinin kendisi için harcayacağı bu para yeni bir iş için yatırım yapmak, yeni bir mülk satın almak, bir ortaklığa girmek, hisse satın almak ve bunun gibi kendisine fayda getirecek bir sebepten dolayı para harcayacağına delalet eder. Rüya sahibinin yapmış olduğu bu harcamadan dolayı pişmanlık duymayacağına aksine iyi sonuçlar aldıkça mutlu olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaföre Gitmek

Rüyada kuaföre gittiğini görmek kişinin etrafında bulunan gereksiz konuşmaktan başka birşey bilmeyen boş yaşayan insanlara işaret eder. Rüya sahibinin etrafındaki bu kişiler sürekli dedikodu yapmaktan bıkmayan, herkesin ne giydiğine ne yediğine konuşup gereksiz eleştiriler yapan, kişiler arasında yalan laf taşıyarak insanların arasını bozmaktan zevk alan, dünya ve ahiret adına hiçbir çaba serf etmeden bomboş yaşayan insanlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Olduğunu Görmek

Rüyada kuaför olduğunu gören kişinin eşiyle veya sevgilisiyle olan ilişkisinde içine sinmeyen bir şeyler olduğunu hissetmesine işaret eder. Rüya sahibi bu içini sıkan durumdan kurtulmak ve açıklığa kavuşturabilmek için eşiyle veya sevgilisiyle konuşmaya karar verecek ve sıkıntısını açıkça dile getireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuaföre gitmek, kişinin çevresinin ilgisini ve dikkatini çeken bir görselliğe sahip olduğunun, hal ve tavırlarınızın herkes tarafından sevildiğinin bir göstergesidir. Rüyada kuaföre gidip orada saç yaptırmak, dünyevi olana yönelip, tamamen onun zevki ve sefası için yaşayacağınıza, ahreti unutmaya ve maneviyatı kaybetmeye yorumlanır. Bazı âlimlere göre bu rüya doğru yola girdikten sonra sapkınlığa düşmeye ve hata işlemeye yorumlanmaktadır. Kuaföre giden kişi, orada makyaj yapıp, güzelleşmişse bu rüyası dışı güzel olmasına rağmen ahlakı bozuk olan, dış güzelliğine rağmen kötü karakteri ile insanların sevmediği ve tahkir ettiği bir kadına yorumlanmaktadır. Rüyada kuaföre gidip orada daha da çirkinleştiğini gören kişi, hayatını dış görünümüne ve sadece dünyevi kısma adamış ve bu tür konulara çok fazla kafa yormuştur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Salonu Görmek

Rüyada görülen kuaför salonu genel itibariyle dünya hayatıdır diyebiliriz. Kuaför kadınların gittiği ve güzelleşmek için çaba harcadıkları, sadece dış görünüşün önemli olduğu bir yerdir. Bu nedenle rüyasında burayı gören kişi de dünya hayatının zevklerine ve geçici menfaatlerine dalarak kendisini uhrevi olandan tamamen uzaklaştırır ve tamamen dış dünyaya yönelik bir hayat sürer. Kuaför salonun pis kirli olması iç dünyanın kirine ve kötülüğüne işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Olduğunu Görmek

Rüyada kendisinin kuaför olduğunu gören kişi, insanlara fazla değer veren ve onların eksikliklerini, hatalarını görmezden gelen bir kimsedir. Bu rüya çevrenizdeki kişilere kötü örnek olduğunuzu onları günah işlemeye veya hata yapmaya da zorladığınızı gösterebilmektedir. Kendisinin kuaför olduğunu ve saç yaptığını gören kişi, hayırsız bir cemaat içinde bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaföre Gitmenin Psikolojik Tabiri

Rüyada kuaföre giden kişi süslenmeyi, iyi görünmeyi seven, başaklarının hakkında ne düşündüğüne önem veren ev bunu haddinden fazla umursayan, dış görüntüye iç dünyadan daha fazla ehemmiyet veren bir kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuaför görmek, bekar kimse için evlenmeye, evli kişiler için ise, eşler arasındaki sevgi ve muhabbete işaret eder denilmiştir.Bir erkeğin rüyada kadın kuaföründe veya bir kadının er­kek kuaföründe saç yaptırdığını görmesi, iyiye işaret de­ğildir. Haklarında çıkacak dedikoduya ve bunun sonunda (dedikodu sonunda) çıkacak üzüntü ve sıkıntıya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaför Görmek

Rüyada kuaför görmek; kuyumcuya, hidayete, ilme, övgüye ve güzel bir şekilde anılmaya işarettir. Kuaför genç kız ve bekar erkek için evlenmeye; evli için sevgi ve muhabbete delalet eder.

Rüyada kadın kuaförü görmek, gelin başı süsleyen kimseye işarettir. Rüyada kadın kuaföre saçını taratmak, genç kız için evlenmeye; diğer kadınlar için üzüntü ve kederden kurtulmaya işaret eder. Kadının erkek, erkeğin de kadın kuaföründe saçını yaptırdığını görmesi, iffet ve namusu hakkında yapılacak dedikoduya delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; Berber, Tıraş Olmak, Saç.)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaföre Gitmek
Rüyada kuaföre gitmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatı ya da eğitim hayatı ile ilgili bir yere gideceğine ve gittiği yerde yeni yerler göreceğine ve yeni şeyler deneyeceğine alamet eder.



Aynı zamanda, rüya sahibinin, yaptığı işler ya da ilgilendiği konular ile ilgisi olmadığı halde gereksiz ve boş yere sürekli konuşan ve saçmasapan şeyler yapan ve herhangi vasfı olmayan kişilere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaföre Gittiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında arabozucu, geveze, boşboğaz ve dedikoducu kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bu yüzden çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine ve bu kişilerin yaptıklarının çok yakın bir zamanda rüya sahibini de etkileyeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaföre Gidip Saç Yaptırmak

İki farklı şekilde tabir edilir. Eğer bu rüyayı genç bir kız görürse yakın bir zamanda karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet eder. Eğer rüya sahibi, evli bir kadınsa içinde bulunduğu sıkıntılı ve kötü durumdan yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve daha mutlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelinlikle Kuaföre Gitmek

Rüya sahibinin, iş hayatında çok zor ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, bu durumlardan büyük zarar görerek çıkacağına ancak daha sonra çok büyük işler yapacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve çok daha güzel ve bereketli günler ve işler görüleceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Kestirmek İçin Kuaföre Gitmek

İki şekilde yorumlanır. Eğer saç güzel kesilmişse çok güzel ve hayırlı işler yapılacağına alamet eder. Ancak, pek iyi bir şekilde kesilmemişse çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçirileceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuaföre Gitmek

Rüyada saç yaptırmak aslında olumsuz değildir. Fakat rüyada kuaföre gitmek, pek olumlu bir rüya olarak değerlendirilmez. Rüya sahibinin hem iş hayatında hem de aile hayatında kötü günler geçirmesine neden olacak olaylar yaşanacağına ve bu olaylarının nedeninin hiç faydalı insanlar olmayacağına yorumlanır.
Rüyada Kuaförde Saç Yaptırmak
Rüyada kuaförde saç yaptırmak gören kişiye göre farklı şekillerde yorumlanır. Rüyayı gören genç bir kız ise, günlük hayatında bir kişi ile tanışarak; hayırlı ve mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder. Rüyayı gören kadın ise, var olan bütün dertlerinden ve yaşadığı üzüntülerden sorunsuz bir şekilde kurtulacağına yorumlanır.


Rüyada Kuaförde Süslenmek
Rüyada kuaförde süslenmek, mevcut kazancın her geçen gün artacağına ve işlerin çok kısa zamanda çözümleneceğine işaret ederken, deneyim sahibi olan bir kişinin uzun zamandır planladığı projeye destek göreceği olarak yorumlanır.
Rüyada Kuaförde Saç Taramak
Rüyada kuaförde saç taramak, rüya gören kişinin yetenekleri ve becerilerini kullanarak büyük bir gelir elde edeceğine ve böylece maddi açıdan zor olan günlerin biteceğine, her şeyin düzeleceğine delalet eder. Rüyada saç yaptırmak ve en önemlisi bu işlemin kuaförde yapılması gayet olumludur.
Rüyada Kuaförde Saç Kestirmek
Rüyada kuaförde saç kestirmek, rüya gören kişi için kötü günlerin sona ereceğine ve sevdikleri tarafından destek alacağına işaret eder.


Rüyada Kuaförde Oje Sürdürmek
Rüyada kuaförde oje sürdürmek, çalışmalar sonucu rüya sahibinin bir sorununu çözeceğine ve anne babasından aldığı dualarında yardımcı olacağına işaret ederken; kıskançlık nedeniyle yaşanacak sorunların düzeleceğine yorumlanır.
Rüyada Kuaförde Saç Yaptırmak
Rüyada kuaförde saç yaptırmak, rüya sahibinin yaşı baya var ise ve evlilik çağındaysa görücü geleceği manasındadır. Bekar biri ise rüyayı gören kişi kısmet, evlilik yada yapmak istediği bir işte muvaffak olmasıdır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

446 Aktif
0 Üye ve 446 misafir
Bugün : 352
Dün : 21898
Toplam : 48080552
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...