Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
600 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyalarda mekan değiştirmek, yaşamdaki koşulların değişmesine işarettir. Değişecek olan bu koşullar genellikle insana üzüntü ve sıkıntı veren durumlardır. Rüyada yeni eve taşınmak, eşyaları toplamak veya başka bir ülkeye taşınmak gibi

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Taşınmak Ne Anlama Gelir

Rüyada “taşınmak” ile ilgili görülen her şey, kişinin gerçek yaşamındaki iş, aile, aşk ve sağlık konularını temsil eder. İş hayatının tamamen değişmesi veya uzun zamandır istediği bir projeye başlamak yada farklı bir alana yönelmek gibi pek çok anlama gelebilir.

Hastalıktan kurtulup şifa bulmaya, gelir durumunun artmasına, aile fertlerinden birinin evlilik yaparak evden ayrılmasına veya haneye birinin katılmasına delalet eder. Rüya içinde görülen olumlu veya olumsuz olaylar, gerçek hayatta yaşanacak şeylerin nasıl ilerleme göstereceği konusunda bilgiler içerir.

Bulunduğu yerden bir başka yere taşınmak, uzun zamandır beklenen bir şeyde olumlu gelişmeler yaşanacağı anlamına gelir. Bireyin kendisini mutsuz eden durumlara, iş hayatında veya özel yaşamında ki problemlere çözüm bulacağına ve şimdiye kadar süre gelen hayatından uzaklaşıp, yepyeni bir hayata başlayacağı anlamına da gelir.

Taşınma esnasında kendini mutlu ve herşeyin kolaylıkla ilerlediğini görerek şaşıran kişi, gerçek hayatın da sorunları gözünde büyüterek işleri zorlaştırdığı anlamına gelir. Görmüş olduğu rüyadaki gibi hayat da kolaylıkların da var olduğuna dikkat çeker. Bazen küçük bir adımın bile değişimi başlatıp, sorunları çözmeye yeteceğini anlatır.

Evli bir kişinin taşınma esnasında eşinin yanında olmaması ve hiç ortaya çıkmaması, her şeyi tek başına yaptığını görmesi, ilişkilerinin yolunda gitmediğine, karşı tarafın yeterince sorumluluk almadığına işaret eder ve bu durumla ilgili bir gündem yaşanacak olmasına yorumlanır.

Kişinin kendini taşınma sırasında nasıl hissettiği, ortamın durumu, yanında bulunan insanların tutumu yorum için önemlidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada taşınmak; bir halden başka bir hale geçmek gibi kişinin hayatındaki dönüm noktalarını sembolize eder. Aynı zamanda kişinin ruh halindeki değişikliği de yansıtır. İlişkiler, aile, sağlık ve iş hayatına dair bilgiler verir.

Hastalar için şifa bulmaya, iş hayatında başarı elde etmeye, olumsuz koşullardan kurtulmaya veya yeni bir sürecin başladığını anlatır.

Bekarlar için evlenmeye, çocuk sahibi olmaya, işsiz birinin iş bulmasına, mutsuz evliliği olan biri için ayrılmaya delalet eder.

Taşınmak ile ilgili rüyalar aynı zamanda köklü bir değişim sürecinin başladığını ve bu değişimden dolayı kişinin hissettiği endişe ve korkularını da yansıtır. Sık görülen rüyalar arasındadır ve sadece mekan değiştirmek anlamına gelmez, içinde her türlü değişikliği barındırır.

Rüyanın içindeki diğer semboller yorum için önemlidir ve kişiye göre de değişiklik gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Taşımak

Rüyada ev taşımak, kişinin içinde bulunduğu durumu değiştirme isteğini yansıtır. Aynı zamanda ev taşımak, kişinin evliliğinin veya ilişkisinin devam etmeyeceğine veya iş değişikliğine de yorumlanır. Yeni bir sürecin başladığına dikkat çeker. Hedefine odaklanan kişinin, çıktığı bu yolda kendine uygun bir düzen kurmayı sağlayacaktır ve dönem büyük değişikliklere açıktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Bir Eve Taşınmak

Taşındığı evin yeni, geniş ve güzel olması, sıkıntı ve sorunlardan kurtulacağını, daha güzel bir geleceğin onu beklediğini, yeni bir dönemin başladığını ve bu sürecin ferahlık, huzur, bolluk ve bereket getireceği anlamına gelir. Bir çok konuda kişinin başarı elde edeceğine, bekar ise evlenmeye, yeni bir işe başlamaya, düşünce yapısında olumlu değişikliklerle birlikte, ilgi alanının değişeceğine yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aniden Taşınmak

Rüyada aniden taşındığını görmek, beklenmeyen, sürpriz bir gelişmenin yaşanacağı anlamına gelir. Rüya esnasında kişinin ne hissettiği ve taşındığı yerin durumu yorumu etkiler. Güzel ve iyi bir konumda olan eve taşınmak, terfi almaya, iyi gelir elde etmeye, evlilik kararı veya teklifi almaya, yaşam koşullarının iyileşmesine, sağlık ve mutluluğa yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşınmak İçin Eşya Toplamak

Rüyada taşınmak için eşya topladığını görmek, kişinin yaşadığı rutin hayatın dışına çıkmak istediğine delalet eder. Sıkıntı ve sorunlardan kendisini bunalmış hissettiği için, bir değişikliğe ihtiyacı olduğuna hayatına bir kuş bakışında bulunması gerektiği anlamına gelir. Sorunlardan kaçmak yerine, sorunun kaynağına odaklanmak gerektiğini de hatırlatır. Bazen de eşyaları topladığını görmek, her şeyi bırakıp gitmek için hazır olduğuna delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Bir Şehre Taşınmak

Kişinin rüyasında yaşadığı şehirden, başka bir şehre taşındığını görmesi, farklı yaşamlara duyduğu özleme işaret eder. Kişinin gündeminde böyle bir planı olmadığı halde bu rüyayı görmüş olmasının bir başka yorumu ise bir iş veya evlilik nedeni ile başka bir şehirde yaşayacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Evden Başka Bir Eve Taşınmak

Rüyada yaşadığı evden başka bir eve taşındığını görmek, kişinin hayatındaki değişikliğin hangi doğrultuda ilerlemek üzere olduğuna dair ipucu verir. Güzel ve konforlu bir eve taşınmak, kişinin yaşam koşullarındaki iyileşmeyi, maddi açıdan rahata kavuşmak, sıkıntılardan kurtulmak ve iyi bir geleceğe delalet eder. Eski bir eve taşınmak ise uyarı niteliği taşır ve kişiye kontrolü kaybettiğini haber verir. Her şey daha kötüye gitmeden, sorunlarını dikkate alarak ancak olayların üstesinden gelebileceğini hatırlatır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Taşımak

Rüyada belli bir nedene bağlı olmadan eşya taşıdığını görmek, kişinin ruhen huzursuz olduğunu ve karar vermesi gereken bir konuyu erteleyip durduğu anlamına gelir. Ayrıca bu kaçınılmaz bir sondan duyulan korkunun varlığını da temsil eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşınmak İstemek

Rüyada taşınmak istediği, kişinin taşınmak isteyip ancak taşınamaması, kişinin bir çıkmaza girdiğini ve bu konuda karsız olduğuna delalet eder. Taşınmak isteyip taşındığını görmek ise kişinin amacına ulaşıp, başarılı olacağı anlamına gelir. Göstermiş olduğu çabaların neticesini alıp refah seviyesinin artarak ve huzur bulacağına, sorunlara çözüm bularak gidişatı istediği yöne döndüreceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşınırken Ağlamak

Rüyada taşınma esnasında ağladığını görmek, mutluluktan veya üzüntüden farketmeksizin hayra yorumlanır. Rüyada taşınmak zaten kişinin içinde bulunduğu durumun dışına çıkma isteğini yansıttığı için, her zaman yeni bir başlangıç yapabileceğini ve bunu isterse başarabileceğini anlatır. Bundan dolayı kişinin ağlaması, sevince, arzu ve isteğe kavuşmak, gösterilen çabanın karşılık bulması gibi güzel gelişmelere işaret eder. Sağlık, mutluluk, evlilik, bolluk ve bereketin arttığı, isteklerin gerçekleşmekte olduğu bir süreci haber verir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Evine Taşınmak

Rüyada baba evine taşındığını görmek, kişinin geçmiş hayatına özlem duyduğuna ve yeniden güvenlik alanına geri dönmek istediğine, gerçek yaşamla yüzleşmekten, sorumluluk almaktan korktuğuna, yeniden gençlik yıllarına dönmek istediğine delalet eder. Bazen de bu rüya babasından alacağı maddi veya manevi bir güçle, hayallerini gerçekleştireceği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kiralık Bir Eve Taşınmak

Rüyada kendine ait bir evden, kiralık bir eve taşındığını görmek, yaşam koşullarında değişiklik olacağına delalet eder. Bu kötü bir son değildir ve kişinin karşısına yeni fırsatlar çıkacağına, daha özgür bir yaşamı tercih etmek anlamına da gelir.

Kiralık bir evden başka bir kiralık eve taşındığını görmek, kişinin hayatında standartlarını koruduğuna, kendini riske atmadan rutin bir yaşamı tercih ettiğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Bir Ülkeye Taşınmak

Rüyada başka bir ülkeye taşınmak, kişinin özgürlük hayalleri kurup, farklı bir ülkede, yeni bir yaşam düşlediği anlamına gelir. Taşındığını görmek, bir hayali gerçekleştirmek demektir. Görülen ülkenin nitelikleri kişinin orada hayatının nasıl olacağına dair fikirler verir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Memlekete Taşınmak

Kişinin rüyasında gerçek hayatında yaşamadığı yer olan memleketine taşındığını görmesi, geçmişe duyulan özlem, sadelik ve karmaşadan uzak bir yaşam istediği anlamına gelir. Bir başka anlamı da maddi yetersizlikten kaynaklanan ve bir çıkış noktası olarak görüldüğü anlamına gelir. İsteyerek mutlu bir şekilde memleketine taşındığını görmek, kişinin hayatını kolaylaştıracak şeylere yöneldiğini ve bu konuda başarılı olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Kenarında Bir Eve Taşınmak

Deniz kenarında bir eve taşındığını görmek, kişinin duygusal olarak kendini yorgun hissettiğine, dinlenmeye ve tatile ihtiyacı olduğuna delalet eder. Aynı zamanda  hayalini süsleyen yazlık bir yerde deniz kenarında ev sahibi alma isteğinin olduğuna delalet eder.

Kendini istediği yerde ve güzel bir evde gören kişi hayallerine kavuşacak demektir. Gerçekleştirmek istediği ne varsa onu elde etmek konusunda başarılı olacağı anlamına da gelir. Deniz kenarında görülen evin niteliği yorumu etkiler.

Uzun zamandır hastalığından dolayı tedavi görüp de iyileşmeyen biri için, tavsiye niteliğinde bir rüya olarak da kabul edilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Yeri Taşımak

Rüyada kişinin iş yerini taşıdığını görmesi, değiştirmek istediği iş ortamına delalet etmekle birlikte, bu konuda bir değişiklik yaşanacağını haber verir. Çalışmayan biri için iş bulmaya, işinden memnun olmayan için, iş değişikliği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Eve Taşınmak

Toprak bir eve taşındığını görmek, kişinin geleneksel düşüncelerinden kurtulamadığı için, yenilikleri kabul etmeyen bir kişiliğe sahip olduğuna delalet eder. Kişiye bunun kendisi için faydalı bir davranış olmadığını, yenilenme vaktinin geldiği hatırlatır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Metropole Taşınmak

Kişinin rüyasında yaşadığı bir ilçeden veya köyden büyük bir şehre taşındığını görmesi, hayatında köklü bir değişimin gerçekleşmekte olduğuna delalet eder. Aynı zamanda kişinin yeniliklere açık, ileriye doğru gelişme gösteren biri olduğuna yorumlanır. Elbette yeni bir şehir ve yaşam uyum açısından belli zorlukları da getirecektir ve rüya bu konuda kişiye hazırlıklı olması gerektiğini de hatırlatır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen taşınma eylemi, yaşamdaki iyi gelişmeleri temsil eder. Bir kimse rüyasında geniş ve ferah bir eve taşınırsa, sıkıntılarından kurtulur. Maddi ve manevi bir ferahlığa erişir. Bu rüya kimi zaman da yeni ortaklıklara ve iş anlaşmalarına delalet edilir. Rüya sahibi yeni bir iş kurabilir. Yeni anlaşmalar yapabilir. Ve yaptığı bu anlaşmalar kendisine refah dolu bir yaşamın kapılarını aralar.

Rüyada taşınmak bazı rüya yorumcuları tarafından daha farklı yorumlanır. Bu yorumlara göre taşınmak eylemi, kişinin düşünce ve duygularını temsil eder. Bu duygular kişiyi sıkıntıya sokan duygulardır. Ve yapılan yorumlara göre rüya, sıkıntıların artık bittiğinin müjdecisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Eve Taşınmak

Yeni mekanlar nasıl ki hayatta insana ferahlık verirse, rüyalarda da böyledir. Rüyada yeni bir ev görmek ve buna taşınmak, mal ve mülk sahibi olmayla yorumlanmaktadır. Rüya sahibi uzun süredir istediği bir şeyi satın alır. Veya yeni bir eve sahip olur. Bu rüyayı gören kimseler, yeni bir iş teklifi alabilir. Veya kariyer anlamında büyük başarılara imza atabilir. Bir süredir gerçekleştirdiği çalışmaları varsa, bunların karşılığını alır.

Rüyasında yeni bir eve taşınan kimseler, aile huzuruna kavuşur. Rüyada görülen yeni ev kimi zaman da aileyi temsil etmektedir. Aile içinde anlaşmazlıklar, huzursuzluklar varsa, bunlar giderilir. Kişi huzur dolu bir hayata kavuşur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyasında kendi evinden başka bir eve taşındığını görmüşse bu, bir sürelik ayrılığa işarettir. Ancak söz konusu ayrılık, kişiyi üzecek bir son olarak algılanmaz. Çünkü bu tür rüyalar genellikle bir süreliğine çalışmak amacıyla başka yerlere gitmeyi temsil eder.

Eğitim hayatı için başka bir şehre gitmek, bir iş fırsatıyla yolculuğa çıkmak mümkün olabilir. Çıkılacak bu yolculuklar, kişiyi mutlu edecek bir şanstır. Bu uzaklaşma, kişiye uzun zamandır hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşınmak İçin Eşya Toplamak

Rüyada eşya toplamak genellikle kişinin karmaşık duygu ve düşüncelerini temsil eder. Toplanan eşyalar, kişinin yaşamını düzene koyma isteğidir. Bu kimse büyük bir kararın eşiğinde olabilir. Vereceği kararın kendisini mutlu etmesi için akıllı olmalıdır. Mantık çerçevesinde kararlar vermelidir. Rüya, sahibi için bir uyarı niteliğini taşımaktadır.

Rüyada taşınmak amacıyla eşyaları toplamak, kişinin uzaklaşma isteğini de temsil etmektedir. Bazen bulunulan ortamdan ayrılmak, herkesi iyi hissettirir. Rüya sahibi bir süreliğine farklı bir ortama giderse, daha iyi olacaktır. Bu rüya, kişinin karmaşık bilinçaltının bir yansıması şeklinde de yorumlanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Bir Eve Taşınmak

Bir kimse rüyasında küçük bir eve taşındığını görüyorsa rüya, bu kimsenin sıkıntılarına delalettir. Taşınılan küçük mekan, kişinin içinde olduğu sıkıntıları temsil eder. Bu kimse sıkıntıları dolayısıyla bunalmış, bir çıkış yolu istemektedir. Ve bu çıkış yolu da kişinin ancak kendi elindedir.

Kişinin vereceği yeni kararlar, yaşamında mutluluğu elde etmesini sağlayacaktır. Fakat bunları gerçekleşmesi için bir süreye daha ihtiyaç duyulmaktadır. Sabırlı olmak, doğru kararlar almak bu rüyanın yorumudur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzak Bir Ülkeye Taşınmak

Rüyalarda ülke değiştirmek, yeni bir yaşamı işaret eder. Bu rüyanın sahibi yeni koşullarda yeni bir yaşama sahip olmak istemektedir. Bu kimsenin istedikleri kısa sürede gerçekleşir. Bu rüya evlenmek, çocuk sahibi olmak, zengin olmak şeklinde de yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada taşınmak, huzur, sevinç, yeni iş ve mutluluğa yorulur. Taşınmak, kişinin hayra ereceği, dert, gam, keder, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağı anlamına gelir. Rüyasında taşınan kimse yeni ufuklara yelken açacağını ifade eder. Taşınmak rüyası, bulunduğu durumdan daha iyi bir duruma geçmenin işaretçisidir. Rüyada bir kimsenin bir evden bir eve taşındığını veya bir yerden diger bir yere taşındığını görmesi yolculuga isarettir. Rüyada başka bir şehre taşınmak hayıra yorumlanan bir rüyadır. Daha güzel bir yere taşınmak demektir. Taşınmak için eşyaları toplamak hayata meydana gelecek olumlu gelişmelerin işaretidir. Rüya sahibinin hayatında yeni bir sayfa açmak istediği anlamındadır. Başkasının taşındığını görmek rüya sahibi ile Ailesinin hayatında gerçekleşecek bazı müspet gelişmelere yorumlanır.

Rüyada gecekondudan daha lüks başka bir eve taşınmak makamının yükseleceğine ve itibarının artacağına rivayet edilir. Tersi rüya ticarette zarar, düzenin bozulması ve can sıkıntısı şeklinde tabir edilir. Rüyada ev eşyalarının taşındığını görmek veya taşımak karşınıza çıkacak bir hadiseden dolayı belirsiz olan durumunuzu değiştirmek zorunda kalacağınızı belirtir. Rüyasında taşınırken kendisini güler yüzlü görmek bu rüya mutluluk, sevinç, müjde ve olumlu gelişmeler manasına gelir. Rüyada taşındığını görmek iş yaşamında kazanca, bereketli ve kazançlı işler yapmak için yeni gelişmelere işaret eder. Rüyada taşınmak için eşya topladığını görmek iyi bir geleceğe tabir olunur. Bu rüya sorun ve sıkıntılardan uzaklaşmaya veya dinlenmeye de tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada taşındığını görmek kişinin hayatında gerçekleşecek olan bazı değişikliklere ve rüya sahibinin ezberinin bozulacağına delalet eder. Öte yandan rüyada taşınmak kişinin kendini tehlikelerden, kötülüklerden ve sorunlardan uzakta hissettiği mekânlar ve o mekânlarda hissettiği duygu yoğunluğu ve konfor şeklinde yorumlanır.

Rüyada taşınmak kişinin ruh halindeki değişikliklere de işaret eder. Çok mutluyken bir anda mod değiştirerek, huzursuz ya da mutsuz olabilir. Veya çocuklar gibi şenken bir anda içine kapanarak, sessiz sedasız bir köşede öylece oturabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ev Taşımak

Rüyada ev taşımak, kişinin hayatındaki köklü ve kesin değişikliklere işaret eder. Rüya sahibi hayatıyla ilgili olarak asla vazgeçmeyeceği bir karar alacak ve bir anda tüm hayatını farklı bir noktaya doğru kaydıracaktır. Bir süre alıştığı düzeni sağlayamasa da mutlaka yeni bir düzen kuracaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Bir Şehre Taşınmak

Bir kişi rüyasında yaşadığı şehirden başka bir şehre taşındığını görürse eğer gurbete gidecek ve bir süre tüm sevdiklerinden uzak kalacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşınmak İçin Eşya Toplamak

Bir kişi eğer rüyasında evinden taşınmak için eşyalarını topladığını görüyorsa, kendisine iyi gelecek ve kafasını toparlayabileceği bir yer arayışı içindedir. Rüya sahibi sorunlardan ve sıkıntılardan uzaklaşmak ve bir az dinlenmek için tebdili bir mekan istiyor demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşya Taşımak

Rüyada eşya taşımak kişinin sürekli değişen karasız ve karmaşık ruh haline delalet eder. Rüya sahibinin karasızlığı ve anlaşılmaz oluşu çevresindekileri de bunaltacak ve bu nedenle de yakınlarının isyan etmesine neden olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşınmak Ve Ağlamak

Bir yol ayırımına gelmeye, bir seçim yapmak durumunda olmaya yani iki şeyden birinde karar kılma mecburiyetine düşmeye ve alınacak kararın kişi için en hayırlısı ve doğrusu olmasına bu sayede mutlu ve müsterih kalacağına işaret eder. Rüyada taşınmak ve mutluluktan ağlamak, rüya sahibinin bahtının çok parlak olması anlamına gelir. Rüyada taşınmak ve üzüntüden ağlamak, olumsuz bir gelişmeyle karşılaşmaya bu nedenle hayatı yeniden planlamak ve düzeni yeniden sağlamak zorunda kalmaya buna alışmanın da pek kolay olmayacağına ve zaman alacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Bir Eve Taşınmak

Rüyada tek katlı yeni bir eve taşınmak, sorunlardan ve kişinin kendisini kötü ve mutsuz hissetmesine neden olan kişilerden uzaklaşması ve onlardan arınması demektir. Rüyada çift katlı yeni bir eve taşınmak, büyük bir kısmete ulaşmak anlamına gelir. Rüyada havuzlu yeni bir eve taşınmak, rüyayı gören kişinin yaşam standartlarının ortalamanın üzerinde olacağına bunun da kendisine bir şans sayesinde bahşedileceğine alamet eder. Rüyada bahçeli yeni bir eve taşınmak, huzur, sakinlik, şifa ve sağlık bulmaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşınmak İstemek

Rüyada taşınmak istemek fakat taşınamamak, bir halden çıkmak için çaba göstermeye ama çabaların an için nafile ve beyhude olmasına, huzuru ve rahatlığı yakalamanın henüz zamanının gelmediğine delalet eder. Rüyada taşınmak istemek ve taşınmayı başardığını görmek, bir emelini yerine getirme konusunda doğru yöne gitmek ve doğru taktikleri ve teknikleri uygulamak, bu sayede ona her an daha fazla yaklaşmak ve sonunda da muradına ermek demektir. Yani rüyayı gören kişi önünde sonunda isteğine kavuşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Evden Başka Bir Eve Taşınmak

Rüyada eski bir evden yeni bir eve taşınmak, zenginliktir. Rüyayı gören kişinin yaşamında meydana gelecek maddi iyileşmeye, rahatlığa, bolluğa ve berekete delalet eder. Konum olarak yükselmeye, iyi şartlara ve geçim kolaylığına ulaşmaya yorulur. Rüyada yeni bir evden eski bir eve taşındığını görmek de tam tersine, yaşamı kolaylaştıran, mutluluk ve huzur sağlayan bazı olanakları kaybetmek anlamına gelir. Çileli bir sürecin yaşanacağına alamet eder. Rüyada büyük bir evden küçük bir eve taşınmak, psikolojik anlamda darlanmaya, bunalmaya bu nedenle alıp başını uzaklara kaçma isteğine yorulur. Rüyada büyük bir evden küçük bir eve taşınmak da ferahlamak, kafaca rahatlamak, sıkıntıları ve dertleri ruhundan ve kalbinden atmaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Evine Taşınmak

Rüyada evliyken boşanıp baba evine taşınmak, ayak uydurulması zor olacak bir yaşam şeklini benimsemek durumunda kalmak ve bunun sıkıntısını çekmeye yorulur. Rüyada bekar ya da öğrenci evinden baba evine taşınmak, rüya sahibi için kazanç olacak bir gelişme olmasına ve bu sayede yaşamının daha kolay hale gelmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İstanbul’a Taşınmak

Rüyada köyden ya da taşradan İstanbul’a taşınmak, ileriye doğru gelişme göstermeye fakat bu geçiş döneminde bir süre acemilik ve zorluk çekmeye alamet eder. Rüyada sakin bir şehirden ya da bir sahil kasabasından İstanbul’a taşınmak, bir halden başka bir hale geçmek fakat bu yeni durumu bir türlü benimseyememek, alışamamak ve eskiyi arar olmak anlamına gelir. Rüyada Avrupa’da yaşarken İstanbul’a taşınmak, patronken işçi olmaya, sağlıklıyken hastalanmaya, zenginken fakirleşmeye yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aniden Taşınmak

Rüyada aniden yeni ve güzel bir eve taşınmak, sürpriz bir iş teklifi almaya, maaşın ve makamın artmasına bu sayede lüks bir hayata kavuşmaya işaret eder. Rüyada aniden eski, kirli, eski ve kötü bir eve taşınmak, işini, aşını ve maaşını kaybetmeye, daha düşük maaşa ve daha kötü şartlarda yaşamaya razı gelmekten başka çare bulamamaya delalet eder.
Rüyada Kiralık Eve Taşınmak

Rüyada kiralık bir evden başka bir kiralık eve taşınmak, sıradan devam eden hayatın ve düzenin sürmesine, sürpriz ve beklenmedik olumlu ya da olumsuz gelişmelerin olmayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine yorulur. Rüyada kendi evinden kiralık bir eve taşınmak, sorumlulukların çoğalması fakat buna karşın kişisel özgürlüklerin de artmasına vesile olacak bir karar almak ve yaşamını ona göre kurmak anlamına gelir.
Rüyada Başka Bir Ülkeye Taşınmak

Her şeyi arkada bırakmayı göze alarak yeni ve güzel başlangıçlar yapmaya, yaşamını sıfırdan planlamaya, kendi istediği şekilde yaşamaya ve geçmişten uzaklaşmaya yorulur. Rüyada yakın bir ülkeye taşınmak, küçük değişikliklerle hayatını değiştirmek, rüyada uzak bir ülkeye taşınmak kesin ve köklü değişikliklerle hayatına devam etmek için adım atmak demektir. Rüyada fakir bir ülkeye taşınmak, yapılacak bir işte pişman olmaya, üzülmeye, rüyada zengin bir ülkeye taşınmak da mutluluğun, saadetin ve rızkın kaynağına ulaşmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Eve Taşınmak

Geleneksel bir görüşe sahip olmaya, kültürüne, geleneğine, atalarına ve tarihine bağlı yaşamaya, bunun dışındaki bir hayat görüşünü denemeyi ve yaşamayı istememeye alamet eder. Rüyayı gören kişinin vatanına ve milletine çok bağlı olması ve diline ve geçmişine sahip çıktığına yorulur.
Rüyada Deniz Kenarında Eve Taşınmak

Rüyada deniz kenarında yazlık eve taşınmak, emekli olma hayaline ve aynı zamanda rüyayı gören kişinin dinlenmeye, rahatlamaya ve tatile ihtiyacı olduğuna delalet eder.Rüya sahibi kısa süreli de olsa ortam ve çevre değiştirmenin kendisine çok iyi geleceğine ve bunun ona moral olacağına inandığı anlamına gelir.  Rüyada deniz kenarında bir yalıya taşınmak, rüyayı gören kişinin büyük bir hayali olduğuna ve hayaline kavuşmak için büyük bir inançla çabaladığına alamet eder. Rüyada deniz kenarında eski bir gece konduya taşınmak, çok olana değil, huzur verene, mutluluk ve hayır getirecek az mala sahip olmaya ve halinden de son derece memnun olmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Memlekete Taşınmak

Rüyada mecburiyetten memlekete taşınmak, büyük maddi eksiklikler içinde olmaya, fakirleşmeye, çaresizleşmeye bu nedenle çare olacağı düşünülen her şeye sarılmaya yorulur. Kişi, bir süre maddi yetersizlik içinde olacak ve kaderine boyun eğecek demektir. Rüyada rahatı için yani isteyerek ve keyiften memlekete taşınmak, rüya sahibinin hayatında kendini daha mutlu ve iyi hissedeceğini düşündüğüne ve inandığına dair  bir değişikliğe gideceği anlamına gelir.
Rüyada Ölmüş Birinin Evine Taşınmak

Rüyada ölmüş babanın evine taşınmak, rüya sahibine hem acı hem de huzur verecek yani ona iyi kötü duyguları bir arada yaşatacak bir gelişme yaşayacağına işaret eder. Rüyada ölmüş eşin evine taşınmak, kişiye ağır ve zor gelecek bir gerçekle yaşamak zorunda olması demektir. Rüyada ölmüş anneannenin evine taşınmak, geçmişte kalmış bir kimseyi anılarında yaşatmaya ve bunun için kalıcı bir şey yapmaya delalet eder.
Rüyada Taşınmanın Psikolojik Yorumu

Bireydeki yenilenme, canlanma ve moral bulma arzusuna dair bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin rüyasında mekan değiştirmek maksadıyla taşındığını görmesi aslında ruh halindeki değişiklik ihtiyacını yansıtır. Birey rüyasında güzel ve mutlu olduğu bir yere taşındığını görürse bu onun mutlu olma konusunda motivasyonunun yüksek olduğunu gösterir. Fakat birey rüyasında izbe, kötü, karanlık bir yere taşındığını ve orada kendini iyi hissetmediğini görürse içinde bulunduğu ruh halinin karamsar olduğunu ve mutluluğunu kaybettiğini ifade eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

446 Aktif
0 Üye ve 446 misafir
Bugün : 11999
Dün : 23857
Toplam : 48070333
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...