Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
611 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kahvaltı yapmak, hayırlı gelişmelere, mutluluğa, ağız tadına, keyifli, neşeli ve huzurlu olmaya tabir edilir. Rüya sahibi geçim sıkıntısı çekmeyecek ve rahat rahat geçineceği için rahatı da yerinde olacak demektir. Rüyada kahvaltı yapmak, hayatta hep hayırlı olanla karşılaşmaya ve kötülüklerden uzak olmaya işaret eder. Hayata dair güzel gelişmelerin yaşanacağına ve sürpriz olayların olacağına delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada kahvaltı yapmak, uzak bir yerden alınacak habere yada uzun soluklu bir yolculuğa çıkmaya işaret eder. Görülen bu rüya genel anlamı hayra tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin geçim derdi yaşamadan ağız tadıyla sürdüreceği bir hayatı olmasına delalet eder. Gördüğünüz bu rüya şansınızın yerinde olmasına, bahtınızın daim olacağını bildirir. Rüya sahibinin yaşamında her zaman güzel ve hayırlı olan ile karşılaşacağına rivayet edilmiştir. Ayrıca bela ve musibetlerden uzak bir yaşama, kişinin ailesi ile huzur ve mutlu bir yaşam içinde olacağına yorulur. İş yaşamında bereketli günlerin olmasına, bu durumun kişinin aile yaşantısına da olumlu yansımasına yorumlanmıştır. Rüyada kahvaltı yapmak, ile ilgili farklı yorumlar için makalemizin devamını okuyabilirsiniz. Aynı zamanda konu ile alakalı rüyalarınızı konusunda uzman hocalarımıza yorum bölümünden ulaştırabilir, yorum talebinde bulunabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Yapmak Ne Demek

Rüyada kahvaltı yapmak, maddi ve manevi sıkıntıların geride kalacağına, gönülde olana ulaşmaya tabir edilmiştir. Gören kişilerin varsa sağlık sorunlarından şifa bulmasına, aynı zamanda kalabalık bir aileye mensup olmak olarak da rivayet edilmiştir. Bu rüyayı gören evli birinin çoluk çocuk sahibi olacağına, evlatlarından hayır göreceğine delalet eder. Gördüğünüz bu rüya sizin için hayır içerikli olup, rahmete nail olmaya yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Sofrası Görmek

Rüyada kahvaltı sofrası görmek, kişi için hayırlı anlamda dönüm noktası olacağını bildirir. Gören kişinin yaşamında bolluk ve bereketin daim olacağına, rızkın genişleyeceğini delalet eder. Girişilen işlerde bol kazanç sağlamaya, imrenilen bir hayata sahip olunacağına işaret eder. Kişinin ailesi ve sevenleri ile birlik içinde olması olarak da yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Etmek

Rüyada kahvaltı etmek, görülenin aksine kişinin güvendiği kişilerden hayal kırıklığı yaşamasına işaret eder. Yakın birinde alınan darbeye yada ihanete delalet eder. Kişi yaşadıklarından dolayı uzun bir süre sorunlar yaşayacağına rivayet edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Hazırladığını Görmek

Rüyada kahvaltı hazırladığını görmek, şükür içinde olmaya, kişiye verilen nimetler ile yetinmeyi bilmesine işaret eder. Görülen bu rüya hayatın keşmekeşinden uzak kalacağına, kendisine küçük ama mutlu bir hayat kuracağına yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Kahvaltı Yapmak

Rüyada sevgiliyle kahvaltı yapmak, yaşamdan bekleneni elde etmeye, hayattan keyif almaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin her şeyi kafaya takmayan, yaşamı olduğu gibi yaşamaktan ve eğlenceye düşkün biri olduğunu bildirir. Ayrıca isteklere kısa zaman içinde kavuşulacağı olarak da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Masası Görmek

Rüyada kahvaltı masası görmek, rızkın ve kazancın yerinde olmasına, sofradaki nimetin ve hane içindeki bereketin hiç eksik olmayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında dönüm noktası sayılabilecek kadar önemli ve büyük değişiklikler yaşanacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Etmek

Rüyasında kahvaltı ettiğini gören kişi, iyi niyetlerinin kurbanı olacak ve dost sandığı kişilere aldanacaktır. Kişi içine çekildiği kötü durumu ve ciddiyetini sonradan fark edecek o zamanda çoktan iş işten geçmiş olacaktır diye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Hazırladığını Görmek

Rüyasında kahvaltı hazırladığını gören kişinin hem sağlığı ve morali hem de kazancı yerinde olacak, rüya sahibi elindekilerle yetinmeyi bileceği için neredeyse sorunsuz bir yaşam sürecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah kahvaltısı görmek, rahatlığa, genişliğe, rızka, mal ve nimete delâlet eder. Rüyada sabah kahvaltısı yapmak yolculukla da tabir edilir. Rüyada bir âmir sabah kahvaltısı yapmak helal mal demektir. Hayır ve nimetin üzerinde toplanmasına delâlet eder.
Sabah kahvaltısında bir şey yediğini görmek, hayır ve rızka delâlet eder. Bekâr bir adamın rüyada kahvaltı yapması ve su içmesi, iyi ve şerefli bir hanımla evlenmeye delâlet eder.

Denilmiştir ki: Bir kimsenin sabah kahvaltısı vermesi, kaybolan bir zatın gelmesine işarettir. Rüyada sabah kahvaltısının sofrasında bir çok yiyecek görmek ve kendisinin de sabah kahvaltısında oturduğunu görmek, şeref, izzet, velayet, velime, ferah, müjde ve menfaate delalet
eder. Rüyada sabah kahvaltısı kurduğunu görmek, uzun ömre işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyada kahvaltı sofrası görmesi, nimete, rızka, davete icabet etmeye ve refah içinde yaşamaya, düşmana galip gelmeye ve yüksek mertebeye delâlet eder.

Nablusî demiştir ki: Kahvaltı sofrası, kıymet ve rütbe içerisinde bir ganimettir. Rüyada sofra üzerinde bulunan kahvaltılıklar, rüya sahibi ve çocukları için rızka delâlet eder. Kahvaltıda çokça yemesi, rüya sahibinin yediği miktarda ömrünün uzun olmasına işarettir.

Yine rüyada görülen kahvaltı, ona sahip olan veya ondan yiyen kimse için geçime ve yiyecek şeyler için yemeye işarettir.
Rüyada kahvaltıya oturduğunu görmek, iyi ve cömert bir kimse ile sohbet etmeye işarettir. Çünkü kahvaltı yapmak, iyilik yapan ve cömert bir adam ile tâbir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kahvaltı görmek uzak bir yerden gelecek haber demektir. Rüyada kahvaltı yapmak, uzun bir yolculuğa çıkmaya işarettir. Rüyada bir kahvaltı sofrası görmek, pek yakında güzel haberler alacağınızın işaretidir. Rüyada görülen kahvaltı iştahla ve zevkle yapılırsa, kişinin sağlıklı olacağına işaret eder. Rüyada kahvaltıda kalabalık, çoluk-çocuğun çok olmasının işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Görmek

Rüyada bir kahvaltı sofrası görmek, pek yakında güzel haberler alacağınızın işaretidir. Kahvaltı etmek, bir tuzağa düşeceğiniz anlamına gelir. Kuşluk yemeği yorgunluk ve meşakkate delalet eder. İştahla ve zevkle yapılırsa, kişinin sağlıklı olacağına işaret eder.

bkz: Sabah Kahvaltısı

Rüyada kahvaltı ettiğinizi görmek, uzaktan bir haber alacağınıza; bir arkadaşınızla veya ev halkı ile kahvaltı ettiğinizi görmek, alacağınız haber ile üzüleceğinize delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kahvaltı yapmak, uzun bir yolculuğa çıkmaya işarettir. Pek yakında güzel haberler alacağınızın işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kahvaltı yaptığını görmek, yakında çıkılacak olan bir seyahatten sonra evinize müjdeli haberler getireceksiniz anlamına gelir. Bu bir iş seyahati olabilir ya da başka vesilelerle yolculuk yapabilirsiniz. Ancak bu yolculuğa giderken de çok mutlu olacaksınız. Döndüğünüzde de evinize mutlu bir şekilde dönmüş olacaksınız. Rüyada kahvaltı etmek, aynı zamanda arkadaş ortamının çoğalması ve yeni insanlarla tanışmak anlamına da gelir. Sosyal çevreniz artar ve daha fazla insanla tanışarak daha sosyal biri olabilirsiniz. Rüyada kahvaltıya gitmek, birini ziyaret etmek anlamına gelir.  Bu ziyaret edeceğiniz kişi uzun süredir sizin yolunuzu gözlüyor olabilir. Aileden birini de ziyarete gidebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin kahvaltı hazırladığını görmek, birinden gelecek haberlere çok mutlu olmak anlamına gelir. Bu haberi uzun süredir bekliyor olabilirsiniz. Mesela sizden uzakta yaşayan birinden de haber alabilirsiniz. Bu kişiyle yakında kavuşmanız söz konusu olabilir. Ancak alacağınız haberler hem sizi mutlu edecek, hem de aile fertleriniz mutlu olacak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrabalarla Kahvaltı Yapmak

Akrabalarınızdan birine borcunuz varsa bu borcu yakında ödeyebilirsiniz ya da verdiğiniz bir söz varsa da o sözü tez zamanda tutacaksınız. Başkalarının sizden beklentilerini rahatça karşılayabileceksiniz. Akrabanızla ilerleyen günlerde aranızda bir konuşmada geçebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşlarla Kahvaltı Yapmak

Eğer bu arkadaşlarınızla ortak plan ve projeleriniz varsa, bunları da yakında gerçekleştirme şansı elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan büyük bir destek alabilirsiniz. Bu destek maddi ya da manevi olabilir. Eğer iş arıyorsanız da arkadaşlarınızın yardımı ile bir işe girmeniz olasıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Kahvaltı Yapmak

Sevgilinizin size mutlu olacağız haberler getirmesi anlamına gelir. Eğer evlilik yolunda bir ilişkiniz varsa, ilerleyen zamanda aileleriniz tanışabilir. Evliliğe dair güzel kararlar almanız söz konusudur. Belki size yapacağı konuşma sizi çok mutlu edebilir. Eğer maddi engeller önünüzde varsa bunları da tez zamanda aşarsınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Hazırlamak

Geçim sıkıntısı çekmemek ve rahat bir geçim sağlamak anlamına gelir. Ailenizle birlikte rahatça geçinebilirsiniz ve evinizde bolluk bereket artar. Eğer çalışıyorsanız, evinize daha çok para getirebilirsiniz ve ev ihtiyaçlarını da kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Aile içerisinde bereket daimi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Masası Görmek

Aile hayatınızda çok önemli bir değişiklik söz konusu olabilir. Örneğin evde bekar biri varsa, evinizde gelin ya da damat girebilir ya da ailede birinin bebek beklediğini nüjde olarak alabilirsiniz. Ancak çok sevindirici olaylar olacak ve tatlı bir telaş içerisinde olacaksınız. Yapacağınız masraflar da hayırlı şeyler için olacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Yapmak Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, rüyada kahvaltı yaptığını görmek hayırlı bir rüyadır ve rızkın artmasını temsil eder. Evinizde rızık ve bereket artar. Ev ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilir ve ailenizin geçimininde önemli bir rol üstlenebilirsiniz. Sorumluluklarınızı kolayca yerine getirebilirsiniz. Eğer maddi yönden endişeleriniz varsa, bunlarda alınacak haberlerle biter.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kahvaltı görmek, sıkıntıya ve zorluğa işaret eder. Rüyada kahvaltı görmek, kişinin işlerinde bazı sorunlar ve engellerle karşılaşacağına, bir süre hayatının yolunda gitmeyeceğine ve maddi açıdan zorlanacağı bir döneme gireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin hesapsız bir şekilde harcamalarda bulunmasından dolayı maddi anlamda sıkıntı çekeceğine, rahat bir duruma gelmek için daha fazla çalışacağına, çabalayacağına ve yorulacağına işaret eder. Rüyada kahvaltı gören kişinin yaşayacağı sıkıntılar sebebiyle endişeye kapılacağına, hayatını düzene sokma yolunda çözümler arayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Sofrası Görmek

Rüyada kahvaltı sofrası görmek güzel haberler almaya, sevinç ve mutluluğa işaret eder. Rüyada kahvaltı sofrası gören kişinin yakın bir süre içinde beklediği bir haberi alacağına, keyfinin yerine geleceğine, güzel günler geçireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında mutluluk verici gelişmeler olacağına işaret eder. Rüyada kahvaltı sofrası görmek ayrıca görülen kahvaltıya göre de tabir edilir. Rüyada zengin ve içeriği bol olan bir kahvaltı sofrası görmek kazanca, berekete ve zenginliğe kavuşmaya işaret eder. Rüya sahibinin hayatta bazı zorluklar çektikten sonra rahat edeceğine, dileklerinin gerçek olacağına, mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret eder. Rüyada az malzemenin olduğu bir kahvaltı sofrası görmek ise maddi sorunlara ve zorluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine, beklentilerini karşılayamayacağına, maddi sıkıntı içinde olacağına işaret ettiği gibi cimri ve bencil bir kişiye de tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Görmek ve Kahvaltı Etmek

Rüyada kahvaltı yaptığını görmek kötü niyet içinde olan ve güven duyulmaması gereken kişilere işaret eder. Rüyada kahvaltı ettiğini gören kişinin etrafında bulunan ve işlerine zarar vermek isteyen kişiler olduğuna, rüya sahibinin bu kişilerin oyununa geleceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin aynı zamanda etrafında olup bitenleri göremeyeceğine ve bu sebeple de bazı durumlara karşı savunmasız olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Masası Görmek

Rüyada kahvaltı masası görmek bolluk ve berekete, helâl kazanç elde etmeye ve rızkın genişlemesine işaret eder. Rüyada kahvaltı masası gören kişinin geçimini sağlamak için dürüst bir şekilde çalıştığına, maddi kazancının helâl ve temiz olduğuna, işlerinin yolunda gideceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin evindeki bolluk ve bereketin artacağına, rahata kavuşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Hazırlamak

Rüyada kahvaltı hazırladığını görmek başarıya, rahata ve ferahlığa kavuşmaya işaret eder. Rüyada kahvaltı hazırladığını gören kişinin iş hayatında başarılı olacağına, hem maddi hem de manevi açıdan rahata kavuşacağına ve makam sahibi olacağına işaret eder. Rüyada kahvaltı hazırladığını görmek aynı zamanda iş hayatındaki ortaklıklara ve uzun bir yolculuğa çıkarak iyi bir şekilde dönmeye de tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile ile Kahvaltı Yapmak

Rüyada aile ile birlikte kahvaltı yaptığını görmek mutluluğa ve huzura kavuşmaya işaret eder. Rüyada ailesi ile birlikte kahvaltı yaptığını gören kişinin aile hayatında mutlu olacağına, eğer rüya sahibi bekâr ise güzel bir yuva kuracağına tabir edilir. Rüyada aile birlikte kahvaltı yaptığını görmek aynı zamanda aile ile bir yolculuk yapmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşlar ile Kahvaltı Yapmak

Rüyada arkadaşlar ile birlikte kahvaltı yaptığını görmek sevgiye, dostluğa ve güzel ilişkilere işaret eder. Rüyada arkadaşlarıyla kahvaltı yaptığını gören kişinin arkadaşlarıyla ilişkisinin sağlamlaşacağına işaret eder. Rüyada arkadaşlarla kahvaltı yaptığını görmek ayrıca yolculuğa da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kahvaltı görmek, yaşayacağı endişe verici durumların, kendisini yıpratacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında işlerinin yolunda gideceğine, fakat kişinin bu durumun değerini bilemeyeceğine, parasını bilinçsizce harcayacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Sofrası Görmek

Rüyada kahvaltı sofrası görmek, uzun süreden beri beklenen güzel haberlere ve neşeli günlere delalet eder. Rüyada kahvaltı sofrası görmek, rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Etmek

Rüyada kahvaltı ettiğini görmek, kişinin etrafında işlerini baltalamaya çalışan biri olduğuna işaret eder. Aynı zaman bu rüya, kişinin basiretinin bağlanacağı bir dönem yaşaması anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Masası Görmek

Rüyada kahvaltı masası görmenin rüya tabiri, hane içinde bolluk ve bereketin artacak olmasına yorulmaktadır. Rüyada kahvaltı masası görmek, rüya sahibinin işlerinde çok başarılı olacağına, hanesinden huzurun ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Hazırlamak

Rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda ferahlama yaşayacağı anlamına gelmektedir. Kişinin iş hayatında yükseleceğine yorulan bu rüya, bazı yorumcular tarafından uzun bir yolculuğa çıkacak olmaya da işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kahvaltı görmek, kişinin bol kazanç sağlayacağı demektir. Rüya sahibinin gereksiz şeylere para harcayacağına, sorumsuz davranıp ailesine özen göstermeyeceğine, çok dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aile ile Birlikte Kahvaltı Yapmak

Rüyada aile ile birlikte kahvaltı ettiğini görmek, kişinin huzur ve mutluluk bulacak olmasına yorulur. Aile içersindeki sevgi ve saygının artacağı, birlikte yolculuğa çıkılacağına da işaret etmektedir. Rüyada aile ile birlikte kahvaltı yaptığını görmek, iş hayatında hayırlı işlere imza atmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşları ile Kahvaltı Yapmak

Rüyada arkadaşlar ile kahvaltı yapmak, kişinin rüyasında gördüğü arkadaşları ile muhabbetinin ve dostluğunun artacağına işaret eder. Bazı yorumcular bunu yolculuğa çıkacak olmaya da yormaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kahvaltı yapmak, mali bir kriz geçireceğinize işarettir.Bir kimsenin rüyada kahvaltı sofrasında oturmuş kahvaltı yaptığını görmesi, ferahlık ve sevince işarettir. Rüya sahibinin pek yakında alacağı iyi bir haberle sevineceğine ve hayatının güzel bir şekilde değişeceğine işaretle yorumlanır denilmiştir.Rüyanızda kahvaltı ettiğinizi görmek, uzun bir yolculuğa çıkmaya işarettir.Bazen kahvaltı ettiğinizi görmek, uzaktan bir haber alacağınıza işaret eder.Rüyada ev halkı veya arkadaşınızla kahvaltı ettiğinizi görmek, alacağınız haber ile üzüleceğinize işaret eder.Bazen de sabah kahvaltısı, yorgunluk ve meşakkate işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kahvaltı yapmak, uzun bir yolculuğa çıkmak şeklinde ifade edilir. Rüyasında kahvaltı yaptığını gören kimse, uzaktan gelecek haberle mutlu olup hedeflerine ulaşır. Kişinin rüyasında sosyal arkadaşları ya da ailesiyle kahvaltı yaptığını görmesi, alacağı haber karşısında üzüntüye kapılıp hayal kırıklığı yaşayacağına ifade edilir. Rüyada kahvaltı sofrası görmek, hoş karşılanmaya, gittiğiniz her ortamda ilgi duyulmaya sembol edilir. Rüyada kahvaltı yapmak, bazende günaha girmeye, istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalmaya, hatalarla yüzleşmeye tabir edilir. Bu rüya gören kişi için birden fazla işin içinde yer almaya, rızkın çoğalmasına vesile olacak etkinliklerde bulunmaya, hayırlı olacak bir çok işe öncülük etmesine ifade edilir. Kahvaltı rüyası belalardan, aksiliklerden ve kötülüklerden uzak olmaya, sevinçli ve güzel haberler almaya, kısa zaman da bir çok işte kendinizi göstererek başarınızı dile getirmeye rivayet edilir. Kahvaltı yapmak, sembolü, bir başka rivayete göre de tutsaklık hallerinin son bulmasına, özgürleşmeye, geçmişte yaşanılan kaygıların ve korkuların sonlanmasına sembol edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahvaltı Yapmak Ne Demek?   

Rüyada kahvaltı yapmak, mutlu olmaya, hayırlı ve güzel anlar yaşamaya, birlikte olduğunuz kimselerle kalıcı bir çok esere imza atmaya yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, ileri görüşlü, her türlü eleştiriye açık, bir çok konuda bilgi ve birikim sahibi edinmiş başarılı kişilerdir. Rüyasında kahvaltı yaptığını gören kimse, eşi, dostu ve yakınlarının da yer aldığı bir organizasyonun içinde yer alarak, katıldığı etkinlikten son derece memnuniyetlik duyar.
Rüyada Kahvaltı Hazırlamak  

Rüyada kahvaltı hazırlamak, ticari varlığınızı geliştirecek daha fazla kazanca vasıl olmanızı sağlayacak kişilerle ortaklık içinde olacağınıza yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler, emeklerinin ve zahmetlerinin karşılığını fazlasıyla görerek gelecek kaygısı gütmeden hayatlarını sürdürürler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşınla Kahvaltı Yapmak  

Rüyada arkadaşınla kahvaltı yapmak, mutsuz olunacak  haberler almaya, keyfinizin kaçmasına, bulunduğunuz yerden uzaklaşmaya yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında  yakın akrabalarıyla kahvaltı yaptığını görmesi, üzücü bir sebepten dolayı bir araya gelerek yaşanılan acıların paylaşılacağına sembol edilir. Rüyada arkadaşınla kahvaltı yapmak, kimi zaman da hoş sohbete, misafire, keyifli sohbetlerde yer almaya, yaşanılan anın keyfini çıkarmaya sembol edilir.
Rüyada Sevgiliyle Kahvaltı Yapmak  

Rüyada sevgiliyle kahvaltı yapmak, hayatınıza yenilik getirerek yeni ve güzel sayfa açacağınıza, eğlenceli işler içinde yer alarak ilgi duyduğunuz kimseye açılacağınıza sembol edilir. Rüyada sevgiliyle kahvaltı hazırlamak, stres ve sıkıntıdan uzak yaşamaya, kendinize sakin ve güzel hayat seçmeye, elde ettiklerinizle yetinmeyi bilmeye sembol edilir.
Rüyada Kahvaltı Masası Görmek

Rüyada kahvaltı masası görmek, hanede bolluk ve bereketin artmasına, kazançta artışa gitmeye, bir çok konuda aynı fikirleri güderek birlik ve düzen halinde ilerlemeye yorumlanır. Rüyada kahvaltı masası görmek, bazende kalabalık aileye sahip olmaya, eğlenceli hoş sohbetlere katılmaya, kendi içinizde kurduğunuz dünyada mutlu mesut yaşamaya tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

398 Aktif
1 Üye ve 397 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 14896
Dün : 23857
Toplam : 48073225
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...