Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
2.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada 9 rakamı görmek; Rüyada görülen bazı sayılar çok hayırlıdır. Rüyada 9 sayısı genel olarak mükemmel olmayı ifade eder ve kişi mükemmel olmak için başını derde sokabilir.

Bu yüzden 9 sayısının ne şekilde görüldüğü çok önemlidir. Rüyada görülen 9 sayısı aynı zaman da bütünlük anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

22 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada 9 rakamı görmek; evrensel sevgi, adalet, kardeşlik, yardımseverlik, merhamet, hayır işleri, affetme, anlayış, sanatsal ilham gibi durumları işaret eder.

Dokuz rakamı görmek; mükemmellik ve tamamlanmadır. Amaçladığınız bütün işlerde başarının sizinle olduğunun habercisidir.

Rüyada 9 rakamı aynı zamanda ilham ve reformasyon, dünyayı geliştirmek için çalıştığınızı da ifade eder, bu anlamda özel sayıdır.

Rüyada görülen sayıların hayatımızda önemli bir yeri vardır ve rüyadaki diğer sembollerle birlikte itina ile yorumlanması gerekir. Rüyada sayı görmek, maddi kazanç ve eşyaları da temsil eder.

Rüyada sayılar kişiye özel bir tarih, adres, yaş, yada daha önemli bir şey veya bir bilginin de habercisidir. Bu nedenle rüyada görülen sayı unutulmamalı, mutlaka not alınıp yorumlanmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Numaralı Kapı Görmek

Rüyada 9 numaralı bir kapı görmek , rüya sahibinin hayat kapısını ifade eder. 9 sayısı mükemmel olmayı simgeler ve bu yüzden rüya hayırlı olarak yorumlanır.

Eğer rüyada 9 numaralı olan bir kapıdan içeriye girdiğinizi gördüyseniz , hayatınızla ilgili mükemmel değişmeler yapacağınıza ve ömür boyu mükemmel bir hayat süreceğinize işaret eder.

Rüyada 9 rakamlı olan bir kapının önünde durduğunuzu gördüyseniz , zamana ihtiyacınız olduğunu ifade eder. Kişi eğer sabırlı olursa mükemmel hayata en sonunda kavuşur. Rüyada 9 rakamı görmek.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Rakam Olan Kağıtlar Görmek

Rüyada takvim üzerinde veya kağıt parçasında 9 rakamı olduğunu görmek , kişinin iş hayatı ile yorumlanır.

Rüyayı gören kişinin iş hayatında bazı önemli gelişmeler yaşanır.

Hak etmiş olduğu mevkiye ulaşır ve bu mevkide ise uzun süre kalır. Bunun yanı sıra kişinin para biriktireceğine , sürekli olarak değişeceğine ve yükseleceğine delalet eder.

Rüyada görülen bazı rakamlar dediğimiz gibi çok önemlidir Mesela 0 rakamı görmek , beklentilerinizin gerçek olmayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görülen 9 Sayısı

Rüyada bir nesne üzerinde dokuz sayısını gören kişinin, yaşamı boyunca çektiği dertlerin hepsinin geride kalacağına, ferah, bolluk içinde ve huzurlu bir geleceğin kendisi için inşa edildiğine delalettir.

Bu geleceğin uzak olmadığı, çok kısa sürede bu nimetlere kavuşacağı, elde ettiği nimetlerle büyük başarılar yakalayacağı ve yardım sever olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Sayısını Duymak

Rüyada duyulan 9 sayısı, alimler tarafından yorumlanmasıyla, huzur, bereket ve bolluğu temsil eder.

Dokuz sayısının bir başka kişiden duyulması, rüya sahibinin yaşadığı sıkıntıların, o dokuz sayısını söyleyen kişinin desteğiyle biteceği, dokuz rakamını söyleyen kişiyle bolluk bereket içinde olacağı, bol kazançlar sağlayıp büyük başarılar elde edeceği anlamına gelir.

Bazı alimlere göre ise, Rüyada başkasından dokuz rakamını duymak, başkasının bolluk bereket içinde olmasını, para kazanmasını, riya sahibinin sadece izleyeceğine ya da duyacağına işaret eder. Fakat başkasının bu bolluğundan rüya sahibi yararlanamaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Rakamını Yazmak

Rüyalar aleminde, alimlerin saptadığı duruma göre, rüyasında bir yere rakam yazdığını gören kişinin, hangi rakamı yazdığının önemi yoktur.

Bazı alimlere göre, rüya sahibinin kazancını dengelemesi gerektiğini işaret edildiği söylenir.

Bazı alimlere göre de, yazılan rakamın büyük kazançlar sağlayacağı, bu kazanlarla hayırlı işlere girileceği şeklinde yorumlanır.

Diğer bir yoruma göre, yazılan rakam ne ise, o rakamın ilmi, rüya sahibinin hayatının içinde olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dokuz sayısı gören kişi hayal ettiği şeylere kavuşacak demektir. Eğer bir sevgilisi varsa kısa zaman sonra evlilik yolunda bir adım atılacağına ve evlenme yolunda ilerleneceğine işaret eder.

Aynı zamanda kişinin eğitim hayatında kazanacağı büyük başarılara iş hayatında ise yükselişe geçerek mevki alacağına tabir edilir.

Şansı işaret eden bu rüya kişinin hayatının beklediğinin aksine düzene gireceğine ve kendiliğinden yoluna giren işler karşısında kişinin şaşıp kalacağına yorumlanır.

Eğer rüyayı gören kişi yeni bir iş kurmayı düşünüyor ise bu hayalinin hayırla sonuçlanacağına ve başarılı, kazançlı günlerin kapıda olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Rakamı Neye İşaret Eder

Dokuz rakamı genel olarak çok büyük şanstır. Kişi bu dönem atacağı her adımı başarı ile sonlandıracak demektir.

Eğer sevdiği biri var ise birlikte yapılacak olan evliliği, evli ise mutluluk ve evin içindeki berekete tabir edilir. Bolluğun, bereketin ve güzel haberlerin göstergesi olan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Rakamı Olumsuz Anlamı

Dokuz rakamı görmek olumsuz bir anlam taşımamakla birlikte çok küçük önemsiz sıkıntıların olabileceği ancak kişinin metaneti sayesinde bu zamanları kolaylıkla atlatabileceği şeklinde yorumlanır.

Bazen ise istenilen bir şeyi elde etmek için gerekli çabanın harcanmadığına işaret eder.

Kişi biraz daha dikkatli olmalı, daha fazla çalışmalı ve istediği şeye bu şekilde bir an önce kavuşmalıdır.

Bir uyarı olarak ele alındığında kişinin emek göstermesi gerektiği, bir nebze fedakarlık yapması gerektiği manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Sayısı Diğer Anlamları

Özellikle ikili ilişkilere ve iş hayatına işaret eden bu rüya her ikisinde de gelecek olan şansa ve mutluluğa yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 görmek genel olarak kısmete ve şansa yorulur. Rüyada 9 rakamını gören kişinin yakın vakitte tüm maddi ve manevi sıkıntılarının sonlanacağına hatta yatırım evresine geçeceğine delalet eder. Rüya sahibinin iş yaşamında olumlu gelişmelerin yaşanacağına ve büyük başarılara imza atacağına yorulur. Elde edeceği başarılar ise kişinin çok yüksek mevlalar kazanmasına ve çevresi tarafından daha da saygın biri olmasına sebebiyet verecek demektir.

Bazı tabircilere göre; hane içindeki sıkıntıların son bulacağına ve huzurlu, sağlıklı biçimde yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Sayısını Görmek

Rüyayı gören kimsenin tüm sıkıntılarının geride kalacağına ve aydınlık günlerin yakın olduğuna yorulur. Kişinin tez vakitte işlerinin yoluna girerek, güzel işler yapacağına ve büyük başarılara imza atacağına işaret eder. Rüya sahibinin elde ettiği başarılar neticesinde yüksek miktarlarda paralar kazanacağına ve terfi alacağına da yorulmaktadır. Maddi açıların yanı sıra aile yaşantısında huzur ve mutluluğun hakim olacağı anlamına gelmektedir. Genel olarak bolluk, bereketlik, huzur, mutluluk ve sağlık gibi olumlu kavramlarla yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 sayısını görmek; rüyayı gören kişinin geçmişinde yaşadığı tüm dert, sıkıntı, endişe ve kederleri bir kenara bırakıp önüne bakacağına ve aydınlık yarınlara kısa süre içerisinde ulaşılacağına işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatında karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek büyük projelere imza atacağına ve bu büyük projeler ile beraber kötü olan maddi durumunu düzelteceğine delalet eder.

Kişinin iş hayatında bulunduğu konumla ilgili terfi alıp iş yerinde sözü geçen bir insan olacağına yorulur. Rüya sahibinin düzelen maddi durumu ile birlikte aile içi huzurunun artacağına ve yakın çevresindeki eş, dost, akrabasıyla mutlu olacağı anlamına gelir. Rüyada 9 sayısını görmek genel olarak kişinin şansının ve kısmetinin açık olmasına, mal ve mülk içinde yaşanacak olan yeni bir hayata, sağlıklı ve huzur içerisinde olmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Sayısı Yazdığını Görmek

Rüyada 9 sayısı yazdığını görmek; rüyayı gören kişinin bundan sonraki yaşamında bolca evrak işleriyle uğraşacağına, memuriyette bir yer edinmeye ve maddi durumu yüzünden bütçe planı yaptığına işaret eder. Rüya sahibinin uğraştığı bir iş ile ilgili olarak özel hayatından bir takım zevk ve ihtiyaçları kısarak bütçe biriktirmesine yorulur. Rüya sahibinin uğraştığı işi büyük fedakarlıklar yaparak gerçekleştireceğine ve bu iş ile birlikte çektiği bütün zorlukların yerini huzurun ve rahatlığın alacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sayı Görmek

Rüyada sayı görmek, rüyayı gören kişinin aydınlık yarınlara ulaşmak adına bir takım işler ile uğraşacağına işaret eder. Rüya sahibinin uğraştığı bu işte kısa sürede başarıya ulaşması ve kötü olan maddi durumunu düzeltip yeni bir başlangıç yapacağına yorulur. Kişinin şansının açık olmasıyla önüne çıkan fırsatları değerlendirip gerek iş gerekse sosyal hayatındaki insanlarla iletişimini kuvvetlendireceğine ve onlarla beraber mutlu olup iyi geçinmeye delalet eder.

Bir başka rivayete göre de rüyada sayı görmek, rüyayı gören kişinin olumlu ve güzel giden hayatının yaşayacağı bazı aksilikler ile beraber tersine dönmesine, şansının azalıp kısmetinin kapanacağına ve genel olarak kötüye doğru giden bir geleceğe işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mezopotamya’da 9 sayısı

Kemalat sayısıdır. Heliopolis’teki Mısır ilahları “büyük ve küçük dokuzlar olarak toplanırlar. Güzel sanat tanrılarının sayısı 9’dur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yunan’da 9 sayısı

Önemli bir yeri vardır. Eneead olarak isimlendirilmiş, kusursuz sayı 10’un bir eksiği olduğundan başarısızlık ve eksiklikle ilişkilendirilmiştir. Ölüler diyarı Styx Irmağı’nın 9 dönemci vardı ve Apollon onuruna Delfi’de hazırlanan şenlikler dokuzuncu yıllarda yapılırdı. Bu dönem daha sonraki yıllarda 5 yıla düşürülmüştür. Antik dönemin son zamanlarında Zeus onuruna verilen bir festival her dokuzuncu yılda Lykia Dağı’nda düzenlenirdi. Rüyada 9 rakamı görmek.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
9 sayısı, Bektaşilik’te önemli sayılardan biridir. Göklerin 7 kat olduğu inancına dayanır.7 kat gökten sonra gelen Arş ile Kürsi de birer kuşatıcı kat sayılarak gökyüzü 9 kat olur. Bu 9 kat gök ile dört unsurun (toprak, hava, su, ateş) birleşmesinden “insan” doğmuştur. Bunun içindir ki; 9 kat göğe “Dokuz Ata (abay-i ulviye) ”, 4 unsura da “Dört Ana (ümmehat-ı süfliye)” denir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslam’da 9 sayısı

İslam astrolojisine göre evren 9 göksel küreden kurulmuştur. Yeryüzüne en yakın olan, üstünde Merkür ve Venüs’ün yer aldığı ay göksel küresidir. Güneş göksel küresi, 7 göksel kürenin ortasında durur ve bunun için de çoğu kez “Evrenin Merkezi” denir. Son 3 gezegensel küre Mars, Jüpiter ve Satürn’dür. Sonra sabit yıldızlara ait sekizinci göksel küre gelir. Buraya kadar yapı, Batlamyus’un kiyle (Ö.165) aynıdır, ama Harranlı astronom Thabit ibn Kurra (Ö. 901), “gün- dönümlerinin düzensizliği” olarak saptadığı sorunu açıklayabilmek için buna bir dokuzuncu göksel küre eklemiştir ve Müslüman astronomların çoğu da onu izlemiştir. Değerli burclar.net okurları Bu dokuzuncu göksel küreye genellikle felek el-eflak, “göksel kürelerin göksel küresi” denirdi ve hiçbir yıldız içermediğine inanılırdı.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski Çin numerolojisinde 9 sayısı

Üçün karesi olarak dokuz çok güçlü bir eril sayıdır, ayrıca Yi-jing’de (Değişimler Kitabı) önemli bir rolü vardır. Eski Ritüeller Kitabı dokuz ayin sıralar: Erkek çocuğun erkekliğe ilk adımı, evlilik, kabuller, sefaretler, defin, kurban, misafirperverlik, törensel içki içmek, askeri gelenekler. Bu dokuz ayinin beş elementi simgelediği de eklenmektedir. Dünyanın başlangıcını anlatan Çin ansiklopedisi “Lü Bu-Wei”yin “Bahar ve Sonbaharında şunlar vardır: “Göğün beş tarlası, yeryüzünün dokuz bölgesi, ülkenin dokuz dağı, dağların dokuz geçidi ve denizlerin dokuz adası”. Efsanevi imparator Yu’nun dokuz büyük nehri, dokuz büyük ejderha olarak ehlileştirdiği söylenir; Yu, dokuz büyük vilayeti gezmiş ve onları ölçmüş, yeryüzünü önce dokuz kare tarlaya bölmüş ve bunları da daha küçük dokuz tarlaya daha bölmüştür. Astrologlara danışılarak kurulmuş olan eski Pekin’in ortasında azizlerin azizi denilen bir meydan ve buraya çıkan sekiz yol vardır ve bu yüzden şehir dokuz kısımdan oluşur. Çin sembolizminde dokuz ruhsal gücün sembolü, tüm sayıların en uğurlu olanıdır. Feng Shui’ye göre arazi bölümünde toprağın ekilip biçilmesi için sekiz dış kare ve merkezdeki dokuzuncu olan kare vardır ki bu yüksek yönetici Shan Ti’ye adanmıştır ve bu tanrının ölçüsü olarak kabul edilir, ruhsal gücün bir temsilcisi olarak onun pozisyonunu göstermektedir. Kadim Çin’de dokuz sayısı I Chingde ve 9 seremoniden bahseden Ritüeller Kitabı’nda önemliydi. Çin’in Han Hanedanlığı’nda 9 temelli bir kozmoloji bir süre kabul görmüştür. (Ölüler diyarı, dokuz ilkbahar, dokuz dünya eyaleti, dokuz büyük dağ, gökyüzünün dokuz alanı vardır vb.)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hristiyanlıkta 9 sayısı

Kişinin vahdete doğru gittiğini sembolize eder. 9 sayısı, Hristiyan geleneğinde Hz. İsa’nın ölüm saatidir. İsa günün 9. saatinde ölmüştür. (Günün doğuşundan sonraki 9 saatte, öğleden sonra 3’te ölmüştür). Hıristiyan çevrelerde 9 sayısı genellikle teslis kavramıyla bağlantılı olarak izah edilir. Dante’nin İlahi Komedya’sı bu üçlü sembolün kullanılışının en iyi örneğidir. Dante’nin İlahi Komedyası’nın genel planını oluşturan 3 âlem tasnifi bütün dini doktrinlerde ortaktır. Ancak çeşit çeşit formlara sahiptir. Bu üç âlem Cehennem, Yeryüzü ve Gökyüzü’dür. Başlangıçta eserini 3 dizelik kıtaların, terzine’nin şiirsel biçimiyle oluşturmuştur. Her şeyi teslise göndermede bulunur, sonra bu yapı Cehennem’de şeytanca bir şekilde çarpıtılır. 3’ün 1’den daha kapsamlı olması gibi 3×3=9 insanlığın Tanrı’yla ilişkilerini daha iyi ifade edebilir ve gerçekleştirebilir. Meleklerin sıralanışının 9’lu olduğu kabul edilmektedir. 9 sayısı aynı zamanda cehennemler aleminin çemberlerinin sayısı olarak kabul edilir. Zira Gökler ile Cehennemler arasında bir çeşit tersine simetrinin varlığı iddia edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 9 Görmek   

Rüyada 9 görmek genel olarak kısmete ve şansa yorulur. Rüyada 9 rakamını gören kişinin yakın vakitte tüm maddi ve manevi sıkıntılarının sonlanacağına hatta yatırım evresine geçeceğine delalet eder. Rüya sahibinin iş yaşamında olumlu gelişmelerin yaşanacağına ve büyük başarılara imza atacağına yorulur. Elde edeceği başarılar ise kişinin çok yüksek mevlalar kazanmasına ve çevresi tarafından daha da saygın biri olmasına sebebiyet verecek demektir.

Bazı tabircilere göre; hane içindeki sıkıntıların son bulacağına ve huzurlu, sağlıklı biçimde yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

639 Aktif
1 Üye ve 638 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8436
Dün : 21898
Toplam : 48088608
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...