Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
877 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada güzel ve açık bir şekilde yabancı bir dili konuştuğunu gören kimse, benzeri olmayan izzet, şeref ve mülke erişir. Eğer tüccar ise, bulunduğu yerde isim yapar. Herhangi bir zanaatkarsa yine isim yapar. Rüyada bütün dillerle konuştuğunu gören kimse, dünyaca büyük islere malik ve aziz olur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Yabancı Dil Konuşmak

Rüyada yabancı dil konuşmak, eline geçen fırsatları iyi değerlendirerek çok iyi yerlere gelmeye, devlet kapısında iş tutmaya ve yaşanılan ülkede çok büyük bir üne kavuşmaya delalettir. Ortaya koyduğu eserlerle herkesin çok beğendiği, çok konuştuğu ve çok büyük işlere imza atmış bir sanatçı ya da girişimleriyle ülke genelinin sevdiği ve saydığı bir devlet adamı olunacağını delalet eder.
Rüyada Bütün Dilleri Konuşmak  

Rüyada bütün dilleri konuşmak, herkes tarafından sevilen bir kişi olmaya, herkesin beğendiği işler yapmaya ve herkesin hayran olacağı eserler ortaya koymaya işarettir. Aynı zamanda, dünya üzerinde yaşayan herkesin ilgi odağı olacak fikirler üretmeye yorumlanır.
Rüyada Türkçe Konuşmak

Rüyada Türkçe konuştuğunu gören kişinin, sevdiği insanlarla ilgili kötü bir haber almasına ve bu haber üzerine yola koyulmasına delalet eder.
Rüyada Arapça Konuşmak

Rüyada Arapça konuşmak, rüyayı gören kişinin, kazanacağı büyük itibara yorulur.
Rüyada Farsça Konuşmak

Rüyada Farsça konuşmak, yaşanacak zorluklara karşı göğüs germeye, sorunları çözmek için deneyimli insanlardan akıl almaya ve yalan dolan üzerinden iş bitirmeye yorumlanır.

 
Rüyada Rumca Konuşmak

Rüyada Rumca konuşmak, Allah yoluna sıkıca bağlanmaya ve dünya malına tamah etmeyerek dini güzel yaşamaya yorulur.
Rüyada Fransızca Konuşmak

Rüyada Fransızca, İngilizce ve Almanca Konuşmak, yapılan işlerden gelecek paranın bereket getireceğine ve mal mülk konularında yaşanacak bolluğa yorumlanır.
Rüyada Hintçe Konuşmak

Rüyada Hintçe konuştuğunu gören kişinin, çevresinde yaptığı işlere destek olan onlarla beraber doğru bir yöne ilerleyen insana delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bütün dilleri bildiğini ve bu dillerle rahat bir şekilde konuş¬tuğunu görmek, dünya ölçeğinde bü¬yük bir göreve gelmeye, güç ve yetki sahibi olmaya ve yüceliğe işarettir.

Rüyada birçok dilde konuştuğunu görmek, geniş alanlara yayılan bir şöhret kazanmaya veya çok yönlü iş ve imkânlara kavuşmaya işarettir.

Rüyada bilmediği bir lisanla ya¬bancı bir dilde konuştuğunu gör¬menin yorumu şöyledir:
Rüyada Arapça konuştuğunu gör¬mek, saygınlık ve şerefe işarettir.
Rüyada Farsça konuştuğunu gör¬mek, büyüklerle konuşmaya ve on¬lardan menfaat sağlamaya veya bir fitneye duçar olmaya işarettir.
Rüyada İbranice konuştuğunu görmek, mirasa konmaya işarettir.
Rüyada Hintçe veya Urduca ko¬nuştuğunu görmek, aşağılık biriyle arkadaş olmaya işarettir.
Yabancı birinin rüyada Türkçe konuştuğunu görmesi, zararlı bir haber almasına işarettir.
Rüyada Rumca konuştuğunu gör¬mek, mal ve dünyalık konusunda hırslı olmaya işarettir.
Rüyada Fransızca, İngilizce vb. dil¬lerde konuştuğunu görmek, işinden hayır ve menfaat görmeye işarettir.
Rüyada Ermenice konuştuğunu görmek, bayağı biriyle dost olmaya işarettir.
Rüyada bütün yabancı dilleri ko¬nuştuğunu görmek, birçok dünyalı¬ğa sahip olmaya, halk arasında itibar kazanmaya işarettir.
Rüyada birçok dilde konuştuğunu görmek, geniş alanlara yayılan bir şöhret kazanmaya veya çok yönlü iş ve imkânlara kavuşmaya işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yabancı dil görmenin rüyadaki anlamı rüyayı gören kimsenin kendisinden beklenen işleri yerine getireceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda boyundan büyük işlere girişmeye ve başarılı olmaya da yorumlanmaktadır. Rüyada yabancı dil gören bir kimsenin birtakım riskler alacağına ve başarıyı yakalayacağına tabir olmaktadır. İş hayatındaki birçok kişinin takdirini kazanmaya ve kıskanılmaya yorumlanmaktadır. İmam Nablusi (r.a) tabirine göre; rüyayı gören kimsenin yabancı bir ortamda kalacağına ve insanları dışardan izleyeceğine tabir olmaktadır. Rüyada yabancı dil görmek rüyayı gören kimsenin yükseleceğine dair yorumlar da mevcuttur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Öğrendiğini Görmek

Rüyada yabancı dil öğrenmeye çalışmak rüyayı gören kimsenin belirlediği hedefler için çalıştığını göstermektedir. Yeni bir deneyim kazanmak için uğraşıldığına ve öğrenmeye açık bir insan olduğuna da işarettir. Rüyada yabancı dil öğrenen bir kimsenin hayallerini gerçekleştirmek için bir seyahate çıkacağına da yorumlanmaktadır. Aynı zamanda kişinin ün sahibi olacağına ve zengin bir yaşam süreceğine de delalet etmektedir. Caferi Sadık (r.a) diyor ki; rüyada yabancı dil öğrendiğini gören bir kimsenin umutları tekrar yeşerecek ve başarılı işlerde bulunacaktır. Rüyada yabancı dil öğrendiğini gören bir kimsenin çevresindeki insanlar tarafından bir konu hakkında destekleneceğine ve takdir göreceğine alamet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Konuştuğunu Görmek

Rüyada yabancı dil konuştuğunu görmek rüyayı gören bir kimsenin hayallerine ulaştığına ve hedeflerini gerçekleştirdiğine yorumlanmaktadır. Bu rüyaya göre kişinin güzel haberler alarak hayatını değiştireceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kimsenin yurt dışına yerleşeceğine ve orada iş bulup hayatını daha rahat ve sorunsuz bir şekilde devam ettireceğine alamet etmektedir. Rüyada yabancı dil konuşmak kişinin birtakım ödüller alacağına ve bu sebep ile yeni iş fırsatlarının kapısını çalacağına yorumlanmaktadır. Rüyada yabacı dil konuşmak kişinin yabancı bir grup ile iletişime geçerek kendini zorlayacağına da işaret etmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla Yabancı Dil Konuşmak

Rüyada birden fazla yabancı dil konuşmak rüyayı gören kimsenin zengin olacağına, temiz kalpli insanlar ile tanışacağına alamettir. Rüyada birden fazla dil konuşmanın birçok anlamı bulunmaktadır ve bu anlamları şu şekilde açıklayabiliriz;

    Makam sahibi olmaya
    Terfi almaya
    İtibar kazanmaya
    Zenginliğe
    Yardım etmeye
    Temiz kalpli ve saf biri ile tanışmaya
    İş yerinde takdir kazanmaya
    Başarılı işleri sebebi ile ödüllendirilmeye
    Arif olmaya
    Saygı duyulmaya
    Şans kapısının açılmasına ve birçok fırsat ile karşılaşmaya
    Kariyerinde yükselmeye işaret etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Yabancı Dil Konuştuğunu Görmek

Rüyada birinin yabancı dil konuştuğunu görmek rüyayı gören bir kimsenin tanımadığı biri tarafından yardım alacağına işaret etmektedir. Rüyada yabancı birinden yardım alan bir kimsenin işlerinin yoluna gireceğine ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır. Yabancı dil konuşan birini duymanın birçok anlamı bulunmaktadır. Genellikle kişinin yakın çevresine işaret etmektedir ve rüya sahibinin yenilik istediğinin habercisidir. Yabancı olduğu bir ortamda bulunacağına ve orada dikkat çekeceğine de yorulmaktadır. Rüyada birinin yabancı dil konuştuğunu duyan ve anlayan bir kimsenin başarılı bir kariyeri olacağına ve çevresindekilerden saygı göreceğine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dilde Yazı Yazdığını Görmek

Rüyada yabancı dilde yazı yazmak rüyayı gören kimsenin önemli bir anlaşmaya imza atacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören bir kimsenin yakın zamanda sevdikleri ile arasının çok daha iyi olacağına ve sorunların ortadan kalkacağına yorumlanmaktadır. Ancak iş sebepleri ile kişinin sevdiklerinden bir süre uzaklaşacağına ve uzaktan iletişim kuracaklarına da delalet etmektedir. Rüyada yabancı dilde yazı yazmak seyahat etmeye ve yeni kültürler tanımaya da yorumlanmaktadır. Rüyada yabancı dilde yazı yazmak önemli bir belge ya da mektup alınacağına da alamet etmektedir. Rüyada yabancı dilde bir mektup geliyor ise kişinin hayallerinin gerçekleşmesine az kalındığına ancak birtakım sorunları çözdükten sonra mutlu olacağına değinilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Korece Konuşan Birini Görmek

Rüyada Korece konuşmak rüya sahibinin yabancı bir ortamda kalacağına işaret etmektedir. Bu sürecin uzun olacağına ve kişinin birtakım başarılara imza attıktan sonra yurduna döneceğinin alametidir. Başarılı işlere, bol kazanca ve bereketli bir hayata yorumlanmaktadır. Rüyada Korece konuştuğunu gören birinin yakın zamanda iyi haberler alacağına ve memleketinden ayrılacağına da delalettir. Korece konuşan bir kimsenin kariyerinde oldukça başarılı biri olacağına ve durmaksızın yükseleceğine ve takdir göreceğine yorulmaktadır. Cabir-ül Magribi (r.a) yorumunda; rüyayı gören bir kimsenin çok başarılı olacağından ve maddi sıkıntı çekmeyeceğinden bahsetmiştir. Aynı zamanda çevresindeki kişilere de birçok yardımı bulunacağına bu yardımları ve temiz kalbi sebebi ile çok sevileceğine de değinmiştir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İngilizce Yazı Yazmak ve Konuşmak

Rüyada İngilizce yazı okumak rüyayı gören bir kimsenin yabancı bir ülkeye gideceğine ve oradan dönmek istemeyeceğine yorulmaktadır. Rüyada İngilizce yazı yazdığını gören birinin yabancı dostlar edineceğine ve onları çok seveceğine işarettir. Aynı şekilde tanıştığı insanların da rüya sahibine çok değer vereceklerini ve ülkelerini ziyaret edeceklerini anlatmaktadır. Rüyada İngilizce yazı yazmak ve okumak eğer anlaşılıyor ise kişinin bahtının açık olduğunu göstermektedir. Ancak rüya sahibi eğer anlaşılmıyor ise başarılı olmak ve hedeflerini gerçekleştirmek için çok çabalaması gerektiğine vurgu yapılmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Kursuna Gitmek

Rüyada yabancı dil kursuna gitmek rüyayı gören kimsenin hayalleri için çabaladığını göstermektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin mükemmeliyetçi, kişisel gelişimine önem veren ve öğrenmeye açık biri olduğuna da vurgulamaktadır. Yabancı dil kursuna gitmek kişinin bir duruma hazırlandığını ancak bu durumun ne olduğunun bilinmediğine yorulmaktadır. O gün geldiğinde kişinin hazır bir şekilde ortaya çıkacağına ve çok başarılı işler yapacağına da yorulmaktadır. Rüyada yabancı dil kursuna giden bir kimse eğer başarılı oluyor ise hayatında istediği bir dileğin gerçekleşeceğine delalet etmektedir. Ancak rüyada kurs bitirilemiyor ya da başarısız olunuyor ise kişinin hayalleri için beklemesi gerektiğine vurgu yapılmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İtalyanca Konuştuğunu Görmek

Rüyada İtalyanca konuşmak rüya sahibinin bolluk ve bereket içinde bir yaşam geçireceğine ve ihtiyaç sahiplerine yardım edeceğine yorulmaktadır. Rüyada İtalyanca konuşan bir kimsenin yakın zamanda bir fırsat elde edeceğine de işaret etmektedir. İtalyanca konuşulan ve anlaşılan rüya aynı zamanda yabancı bir ülkeye evlenip gidileceğine de delalettir. Rüyayı gören bir kimsenin ailesinden uzaklaşacağına ve gurbete yerleşeceğine alamet etmektedir. İtalyanca konuşan bir kimse aynı zamanda sanata ve maneviyata da önem vermeye başlayacak ve ilgi alanlarını değiştirecektir. Rüyayı gören bir kimsenin daha pozitif, bilgili ve alim bir kişi olacağına dair yorumlar da bulunmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Konuşmaya Çalışmak

Rüyada yabancı dil görmek ihya tarafından da yorumlanmıştır. İhyaya göre rüyada yabancı dil görmek ve konuşmaya çalışmak kişinin hayalleri ve hedefleri için çabaladığını göstermektedir. İmamı Gazali (r.a) yorumuna göre; rüyayı gören bir kimsenin başarılı olmak için çabaladığına ve emeklerinin karşılığını başka bir ülkede alacağı anlamına gelmektedir. Rüyada yabancı dil konuşmaya çalıştığını görmek kişinin zorlanacağı bir yerde bulunacağına ancak zaman içinde bu zorluğu yeneceğine işaret etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Görmek

Rüyada yabancı dil görmek, işsiz kişiler için büyük bir iş haberi almaya veya devlet dairesinde işe başlamaya yorumlanır. Önemli bir görevle yurt dışına atanmak ve uzun yıllar başka bir ülkede yaşamak şeklinde de tabir edilen rüya kişinin karşısına çıkacak çok büyük fırsatları ve şansı ifade etmesi bakımından çok önemlidir. Hayatının akışını değiştirecek olaylar yaşayan rüya sahibinin, maddi anlamda da çok önemli bir gelire sahip olacağını, evini, ailesini ve çocuklarını da rahat bir şekilde geçindirip, onlara en iyi hayat şartlarını sunacağını müjdeleyen bir rüyadır. Bu rüyayı gören kimseler haklı bir şöhrete ve üne kavuştukları gibi, popüler kimseler olurlar. Sanatla uğraşan kimseler için büyük projelerde yer almak şeklinde de tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Konuşmak

Saygı gören ve yönettiği topluluklar tarafından çok sevilen bir iş adamı ya da devlet adamı olmaya, herkese hakça ve eşit şekilde davranıldığı için bol sevap işlendiğine, çevresindeki herkesin sevgisini alan bir kimse olunduğuna yorumlanır. Yabancı dil konuştuğunu görenler elçilikte veya ateşe olarak çalışırlar. Önemli devlet işlerinde veya önemli kademelerde kilit noktalarda görev almak ve hatta yurt dışında görevlendirilmek gibi anlamlara da gelen rüya her açıdan büyük bir şansın habercisidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla Yabancı Dil Konuşmak

Genel anlamda kişinin çok itibarlı bir mevkide görev alacağı ve herkes tarafından saygı duyulacağı anlamına gelir. Yeni bir iş kurmak isteyenler için karşılarına hayırlı pek çok fırsat çıkacağına da yorumlanan rüya, kişinin önderlik yapacağı bir işle iştigal edeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine de alamettir. Birden fazla yabancı dil konuştuğun gören kimseler arif olurlar ve başkalarına da yardımcı olacak fikirler geliştirirler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Görmenin Psikolojik Yorumu

Yenilik isteğinin, maceralara atılmak ve başka hayatlar yaşama arzusunun rüyada ortaya çıkmış hali olduğu gibi, kişinin aşırı meraklı yapısına da dikkat çeken sembolik bir rüyadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Konuşmak

Rüyada yabancı dil konuşmak, eline geçen fırsatları iyi değerlendirerek çok iyi yerlere gelmeye, devlet kapısında iş tutmaya ve yaşanılan ülkede çok büyük bir üne kavuşmaya delalettir. Ortaya koyduğu eserlerle herkesin çok beğendiği, çok konuştuğu ve çok büyük işlere imza atmış bir sanatçı ya da girişimleriyle ülke genelinin sevdiği ve saydığı bir devlet adamı olunacağını delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bütün Dilleri Konuşmak  

Rüyada bütün dilleri konuşmak, herkes tarafından sevilen bir kişi olmaya, herkesin beğendiği işler yapmaya ve herkesin hayran olacağı eserler ortaya koymaya işarettir. Aynı zamanda, dünya üzerinde yaşayan herkesin ilgi odağı olacak fikirler üretmeye yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Türkçe Konuşmak

Rüyada Türkçe konuştuğunu gören kişinin, sevdiği insanlarla ilgili kötü bir haber almasına ve bu haber üzerine yola koyulmasına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farsça Konuşmak

Rüyada Farsça konuşmak, yaşanacak zorluklara karşı göğüs germeye, sorunları çözmek için deneyimli insanlardan akıl almaya ve yalan dolan üzerinden iş bitirmeye yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rumca Konuşmak

Rüyada Rumca konuşmak, Allah yoluna sıkıca bağlanmaya ve dünya malına tamah etmeyerek dini güzel yaşamaya yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fransızca Konuşmak

Rüyada Fransızca, İngilizce ve Almanca Konuşmak, yapılan işlerden gelecek paranın bereket getireceğine ve mal mülk konularında yaşanacak bolluğa yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Konuşmak

Rüyada Arapça konuşmak, rüyayı gören kişinin, kazanacağı büyük itibara yorulur.Rüyada Hintçe Konuşmak

Rüyada Hintçe konuştuğunu gören kişinin, çevresinde yaptığı işlere destek olan onlarla beraber doğru bir yöne ilerleyen insana delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı dil konuştuğunu görmek, hükümdar tarafından izzet ve şerefe nailiyete delâlet eder. Rüyada güzel ve açik bir sekilde yabanci bir dili konustugunu gören kimse, benzeri olmayan izzet, seref ve mülke erisir. Eger tüccar ise, bulundugu yerde isim yapar, Herhangi bir zanaatkarsa yine isim yapar. Rüyada bütün dillerle konustugunu gören kimse, dünyaca büyük islere malik ve aziz olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı dil konuştuğunu görmek

Rüyada, kendisi yabancı dil bilmediği halde güzel ve açık bir şekilde yabancı bir dilde konuştuğunu görmek, benzeri ve misli olmayan izzet, şeref ve mülke delâlet eder.

Rüyada bütün dillerle güzelce konuştuğunu görmek, dünyaca büyük işlere mâlik olmaya işarettir. Bazı kere de yabancı dilde konuşmak, izzet ve hüküm vermeye delâlet eder. Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir. O'na hamd olsun...
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hiç bilmediği bir dilde konuşmak

Rüyada hiç bilmediği ve anlamadığı bir dille konuştuğunu görmek, uzak bir yere yolculuğa delâlet eder. Medh ve zemmedilmekten lisanının aciz kaldığını görmek, mahkemesi olan kişi için delil getirmekten aciz kalmaya ve düşmanına mağlup olmaya delâlet eder. Eğer mahkemesi yok ise, bu kere de fakirlikten dolayı halka yük olmaya işarettir.

Rüyada ölmüş birinin yabancı dil konuştuğunu görmek, sulh, nasihat ve mevizedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı dil görmek, devlet yada özel sektör adına yabancı ülkelerde görev ve sorumluluk almaya, kişinin emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur. bu rüyayı görenlerin yıllarca emek vererek, ortaya koyduğu projelerin değer görmesine, uluslar arası başarı, şan ve şöhret kazanmaya delalet eder. Rüyada yabancı dil görmek, alimler tarafından ele geçen fırsat ve imkanlara, kişinin yaşamını olumlu anlamda değiştirecek gelişmelere nail olmaya işaret eder. Kişinin maddi olarak rahat edeceği imkanlara, mal ve mülk kazanmasına vesiledir. Rüyada yabancı dil görmek, şartların kişinin istediği şekilde ilerlemesine, rüya sahibinin ailesi ile neşe içerisinde yaşayacağı günlerin yakın olmasına yorumlanmıştır. Rüyada yabancı dil görmek, ile ilgili diğer yorumlar için makalemizin devamını okuyabilirsiniz. Aynı zamanda yeni ortamlar görmeye, farklı insanlar ile arkadaşlıklar yapmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Görmek Nedir

Rüyada yabancı dil görmek, hakkıyla edinilen şöhrete, uzun uğraşlar sonucu istenilen mevkilere ulaşmaya işaret eder. Bu rüyayı gören kişilerin yakın bir gelecek içerisinde yok diyemeyeceği teklifler alacağına işaret eder. Verilen karaların kişinin hayrına olacağına, maddi ve manevi olarak güzel günlerin yakın olduğuna rivayet edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dilde Konuşabilmek

Rüyada yabancı dilde konuşabilmek, kişinin bilgi ve tecrübesinin olmadığı bir işe başlayacağına işaret eder. Gören kişilerin kısa zaman içerisinde bu işte büyük başarılar elde edeceğine, çoğu kişiyi şaşırtıp üst konumlara geleceğine ve yüksek maddi kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla Yabancı Dil Konuşmak

Rüyada birden fazla yabancı dil konuşmak, kişinin her konuda kendisini yetiştiren biri olmasına, genel kültür ve bilgi birikimi olan birisi olmaya işaret eder. Kişinin kendisini ve yakınlarını gururlandıracak işler içerisinde yer almasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anlaşılmayan Bir Dil Duymak

Rüyada anlaşılmayan bir dil duymak, rüya sahibinin arkasından iş çeviren bir takım insanların olmasına, bu durumun kişinin kulağına gitmesine işaret eder. Gören kişilerin kısa zaman içersinde gerçekleri öğrenmesine, sürümcemede kalan bir takım olay ve işlere delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dilde Yazı Görmek

Rüyada yabancı dilde yazı görmek, anlaşmazlıklar ve ikili ilişkilerde fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder. Çözüm bulunamayan bir takım sorun ve sıkıntılara, korku ve endişelerin yaşanacağına tabir edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farklı Bir Dil Konuşmak

Rüyada farklı bir dil konuşmak, kişinin yaşanan olumsuzluklar karşısında tutuk kalmasına, kendisini yeterince ifade edemediğine işaret eder. Bazen de bu rüya kişinin yakın çevresi ile yaşadığı sorunlara, ortak bir noktada buluşamamaya rivayet edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İngilizce Konuşmak

Rüyada ingilizce konuşmak, iş ve ticaret hayatında yaşanacak süpriz gelişmelere, kişinin branşında uzman ve erbab olmasına işaret eder. Aynı zamanda bu rüya kişinin yenilik ve gelişmelere açık biri olmasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı dil görmek, işsiz kişiler için büyük bir iş haberi almaya veya devlet dairesinde işe başlamaya yorumlanır. Önemli bir görevle yurt dışına atanmak ve uzun yıllar başka bir ülkede yaşamak şeklinde de tabir edilen rüya kişinin karşısına çıkacak çok büyük fırsatları ve şansı ifade etmesi bakımından çok önemlidir. Hayatının akışını değiştirecek olaylar yaşayan rüya sahibinin, maddi anlamda da çok önemli bir gelire sahip olacağını, evini, ailesini ve çocuklarını da rahat bir şekilde geçindirip, onlara en iyi hayat şartlarını sunacağını müjdeleyen bir rüyadır. Bu rüyayı gören kimseler haklı bir şöhrete ve üne kavuştukları gibi, popüler kimseler olurlar. Sanatla uğraşan kimseler için büyük projelerde yer almak şeklinde de tabir edilir.
Rüyada Yabancı Dil Konuşmak

Saygı gören ve yönettiği topluluklar tarafından çok sevilen bir iş adamı ya da devlet adamı olmaya, herkese hakça ve eşit şekilde davranıldığı için bol sevap işlendiğine, çevresindeki herkesin sevgisini alan bir kimse olunduğuna yorumlanır. Yabancı dil konuştuğunu görenler elçilikte veya ateşe olarak çalışırlar. Önemli devlet işlerinde veya önemli kademelerde kilit noktalarda görev almak ve hatta yurt dışında görevlendirilmek gibi anlamlara da gelen rüya her açıdan büyük bir şansın habercisidir.
Rüyada Birden Fazla Yabancı Dil Konuşmak

Genel anlamda kişinin çok itibarlı bir mevkide görev alacağı ve herkes tarafından saygı duyulacağı anlamına gelir. Yeni bir iş kurmak isteyenler için karşılarına hayırlı pek çok fırsat çıkacağına da yorumlanan rüya, kişinin önderlik yapacağı bir işle iştigal edeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine de alamettir. Birden fazla yabancı dil konuştuğun gören kimseler arif olurlar ve başkalarına da yardımcı olacak fikirler geliştirirler.
Rüyada Yabancı Dil Görmenin Psikolojik Yorumu

Yenilik isteğinin, maceralara atılmak ve başka hayatlar yaşama arzusunun rüyada ortaya çıkmış hali olduğu gibi, kişinin aşırı meraklı yapısına da dikkat çeken sembolik bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında güzel ve açık bir şekilde yabancı dil konuştuğunu gören kimse, benzeri olmayan izzet,şeref ve mülke erişir. Rüyasında bütün dilleri konuştuğunu gören kimse, dünyada önemli işler yapar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada yabancı dil görmek, bu rüya kişinin karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek uzun yıllar yabancı ülkelerde görev amaçlı bulunmasına yorumlanır. Rüyasında yabancı dil konuştuğunu gören kimse, kendisini eğitim ve iş amaçlı geliştirerek insanlara karşı pasif duruma düşmekten kurtulur. Rüyada yabancı dil görmek, aynı zaman da kişinin karşısına çıkacak her türlü fırsatlara, kısa zaman da mal mülk sahibi olmasına, kendisi için yaşanılacak güzel hayata ifade edilir. Bu rüya gören kişiler için şana ve şöhrete ermeye, insanların gözünde saygınlık kazanmaya, başarılı devlet adamlarına ifade edilir.

Rüyada Yabancı Dil Görmek Ne Demek?

Rüyada yabancı dil görmek, yabancı dil rüyası işsiz güçsüz insanlar için fırsat kapısı olarak ifade edilip gören kişilerin yakın zaman da devlet kadrolarında çalışmaya başlayacaklarına yorumlanır. Bu rüya aynı zaman da gören kişi için mutlu birlikteliğe, alınacak güzel haberlere, zevki sefaya, şana ve şöhrete ermeye ifade edilir. Rüyasında yabancı dil konuştuğunu gören kimse,ticari amaçlı seyahatler düzenleyerek uzun süreli ailesinden ve sevdiklerinden ayrı kalmak zorunda kalırlar.
Rüyada Birden Fazla Yabancı Dil Konuşmak

Rüyada birden fazla yabancı dil konuşmak, rüyayı gören kişinin saygınlık kazanacak önemli işlerde yer alarak kısa zaman da ün sahibi olacağına, tüm dikkatleri üzerinde toplayarak başarı sağlayacağına yorumlanır. Rüyasında birden fazla dil konuştuğunu gören kimse, insanlara buyruk etmek yerine, hayatı bağımsız olarak yaşamayı tercih eden, pozitif düşünceleri ön planda tutarak her zaman kendisini ileri görüşlü gösteren yapılı kimsedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Konuşmak

Rüyada yabancı dil konuşmak, bu rüya kişinin çalıştığı kurumda herkese eşit davranarak kimsenin hakkını yemediğine, insanların gözünde her daim saygınlık kazandığına işaret eder.Bu rüyayı gören kimseler babacan, iyi huylu, cömert, yardımlaşmayı seven kimselerdir.
Rüyada Yabancı Dil Konuşanı Görmek

Rüyada yabancı dil konuşanı görmek, rüyayı gören kişinin ticari amaçlı bir çok insanla aynı mekanlarda yer alarak fikirlerini öne süreceğine yorumlanır. Bu rüya gören kişi için yeniliklere, atılan adımlara, başarıya giden yola işaret eder. Kişinin rüyasında yabancı dil konuşan bir kimseyi görmesi, o kimseye karşı borçlu duruma düşerek hislerini açığa vurmasına işaret eder.
Rüyada Yabancı Dil Okumak

Rüyada yabancı dil okumak, rüya sahibinin eğitim ve bilgi amaçlı sürekli yenilik içine girerek kendisini geliştirmesine, ileriye dönük atacağı adımların zeminini hazırlayarak eksi olan yanlarını düzeltmesine yorumlanır. Rüyasında yabancı dil okumak, aynı zaman da mal kaybetmeye, başarısız olmaya, ticari hayatınızda hayal kırıklığı yaşamaya ifade edilir.
Rüyada Yabancı Dil Öğrendiğini Görmek

Rüyada yabancı dil öğrendiğini görmek, rüyayı gören kişinin şanının ve şöhretinin git gide artarak başarısının dilden dile dolaşacağına yorumlanır. Rüyasında yabancı dil öğrendiğini gören kimse, öğrenmeye açık, yenilikçi, çağdaş, uygar kimselerdir. Rüyada yabancı dil öğrenmek, aynı zaman da yeni insanlarla tanışmaya, kişinin kendisini geliştirecek atılımlar yapmasına, başarılı hayatına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Dil Konuşmak Görmek

Rüyada güzel ve açık bir şekilde yabancı bir dili konuştuğunu gören kimse, benzeri olmayan izzet, şeref ve mülke erişir. Eğer tüccar ise bulunduğu yerde isim yapar. Herhangi bir zanaatkarsa yine isim yapar.

Rüyada bütün dillerle konuştuğunu gören kimse, dünyaca büyük işlere malik ve aziz olur.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yabancı Memleket

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

437 Aktif
0 Üye ve 437 misafir
Bugün : 12349
Dün : 23857
Toplam : 48070683
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...