Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
716 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyasında evine veya bahçesine tandır yapan kimsenin rızkı artar. Aynı şekilde rüyada tandır yaktığını gören kimse borçları varsa öder, rahata kavuşur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada tandırda ekmek pişirmek, alanınızda ve meslekte başarı elde etmenin anahtarıdır. Kazanılması gereken ya da belki de bir terfi var. Bu anlam aynı şekilde başınızı eğerek ve gökyüzüne bakmayı içeren hayallerle de ilişkilendirilebilir. Bu rüya düştüğün bir dönemini yansıtır ya da rotadan ayrılır. Ufkunuzdaki olaylar dizisi, kontrolü sürdürmenizi ve herhangi bir denemeyi ve sıkıntıyı atlatmak için iç pusulanızı izlemenizi gerektirir. Rüyada tandırda ekmek pişirmek. Bu dönem, şüphe ve güvensizlik karşısında susuzluğunuzu test edecek zorluklarla işaretlenebilir. Doğrulama için uğurlu bir işarettir. Kısa süre içinde vermiş olduğunuz bir öneriyi beklediğiniz veya kabul ettiğiniz onayı alabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandırda ekmek pişirmek, anlaşmalar dahil olmak üzere, kapatmak için ne yapıyor olursanız olun, bu rüya da olumlu tepkiler veren insanlardan tekrar dinleyebildiğinizi gösterir. Rüyada tandırda ekmek pişirmek, geçici anları resmediyor. Eğlenceli ve zevkli karşılaşmalar geleceğinizde tezahür eder. Rüyada tandırda ekmek pişirmek, bu sevindirici deneyimler, verimli sonuçlar ya da varoluşunuz üzerinde önemli bir etki yaratmadan, sadece hedonist arayışlar ve uçucu olabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandırda küçük ekmek pişirmek ve yemek, göklerin görüntüleriyle birleşince sadece küçük aksiliklere işaret ediyor. Rüyada tandırda küçük ekmek pişirmek ve yemek, hedeflerinizi gerçekleştirmek için üstesinden gelmeniz gereken bazı engelleri ve engelleri gösterir. Rüyada tandırda ekmek hızlı pişirmek ve yemek, bu gelecek zorlukların kolayca üstesinden gelinebileceğini ve sadece çözümünüzü ve odaklanmanızı güçlendireceğini unutmayın. Rüyada tandırda ekmek hızlı pişirmek ve yemek, rahatsız edici talihsiz olayları simgeliyor. Yaklaşan bir olumsuz karşılaşma yaşamınız üzerinde ciddi bir olumsuz etki yaratabilir. Rüyada tandırda ekmek hızlı pişirmek ve yemek, değişikliklere yol açabilecek anlaşmazlıkların bir uyarısıdır. Gereksiz kayganlıklardan kaçınmak için huzursuzluk süreleri boyunca düz kalkar ve sakinleşir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sıcak tandırda ekmek pişirmek, iyileşme ve restorasyona işaret eder. Rüyada sıcak tandırda ekmek pişirmek. Eğer şu anda bir hastalık ile mücadele ediyorsanız, o zaman rüyadaki bu sembol yakında iyileşebileceğiniz anlamına gelir ve genel refahınız belirgin olarak iyileşir. Rüyada sıcak tandırda ekmek pişirmek, umut ve yeni başlangıçların sembolüdür. Rüyada sıcak tandırda ekmek pişirmek, ileride olumlu zamanlar geçirir. Gerçek hayatta da problemleriniz olacaktır. Rüyada sıcak tandırda ekmek pişirmek. Bu rüya görüşü, uğraşmanız gereken tüm endişelerin, endişelerinizin veya sıkıntılarınızın yakında ortadan kalktığını veya çözüm bulabileceğini gösterir. Rüyada sıcak tandırda ekmek pişirmek, ümit vaat ediyor. Yeni ve cesaret verici projeler ya da girişimlere giriş şansınız var.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük tandırda lavaş ekmek kendin pişirmek. Bu etkinlikleri yürütmek sizin için kazançlı olabilir. Bu nedenle, emeğin ödülleriyle kendinizi bulabilirsin. Rüyada büyük tandırda lavaş ekmek kendin pişirmek, yüce arzularınızın gerçekleşmesi anlamına gelebilir. Rüyada büyük tandırda lavaş ekmek kendin pişirmek, hedeflerinizi başarmanın ve kişisel ve profesyonel yaşamınızda yeni zirvelere ulaşmanın olumlu bir önkoşuludur. Rüyada büyük tandırda lavaş ekmek kendin pişirmek, zorlu çalışma, kararlılık ve hırsınız uğruna korkularınızla yüzleşme cesaretinin bir sonucu olarak ortaya çıkar. Rüyada büyük tandırda lavaş ekmek kendin pişirmek, yavrularını bekleyen parlak bir geleceğe işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır görmek, hayırla yorumlanır. Rüyasında tandır görmek, menfaat, kolaylık ve başarıya ulaşmaya işarettir denilmiştir. Rüyasında tandır yaptığını görmek, düşmandan kurtuluşa, esnaf ve tüccar için kazancının, karının artmasına, başka bir yoruma göre bekar ise, evlenmeye işarettir denmiştir. Rüyasında evindeki tandırın içinde kül olmadığını görmek, hayırsız bir kadınla evlenmeye işarettir demişlerdir.Rüyasında evine bir tandır yaptığını gören kişi, işsizse, bir işe girer, tüccardan ve esnaftan biri ise, karı ve kazancı ar­tar, bekar ise, evlenir, fakir ise, maişeti ve geçimi (rızkı) bollaşır, zengin ise, malı ve mülkü daha da artar. Tandır görmek, her ne şekilde olursa olsun hayır ve berekettir demişlerdir.Rüyasında kışın evindeki tandırı yakıp ısındığını gören ki­şi, mal ve mülke erer, servet sahibi olur ve olacağına işa­rettir. Bu tandır rüyasını yazın görmek iyi değildir. Keder ve sıkıntıya işarettir şeklinde yorumlanmıştır.(Tandırın birçok çeşitleri vardır. Bunların yorumu da farklıdır, hepsi ayrı ayrı yoruma işaret eder demişlerdir yorum ustaları. Kebap tandırı, çarşı-pazar tandırı bunlardandır.)
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bakınız; Fırın, Ocak, Ateş.

İnsan kendi evindeki tandırını yıkılmış veya viran görürse, şerre uğrar. Tandırla ekmek pişirip, yiyen kimsenin rızkı artar.

Tandırla ekmek pişirip, yiyen kimsenin rızkı artar. Tandır görmek misafir

Rüyada tandir görmek, gizli islerin meydana çikmasina, tandir yapmak, düsmandan kurtulusa, tüccar için kazancinin artmasina, bir rivayete göre de evlenmege delalet eder. Elindeki tandirin içinde kül olmadigini gören, hayirsiz bir kadinla evlenir. Evine bir tandir yaptigini gören, bir ise girer, tüccar ve esnaf ise kari artar, bekarsa evlenir, fakir ise geçimi bollasir, zengin ise mali, mülkü daha da artar. Tandir görmek her suretle hayirlidir. Tandirin bir çok çesitleri oldugu için bunlarin hepsi ayri ayri yorumlanir. Kebap ve yemek tandiri hapse delalet eder. Rüyayi gören sikintida ise bu sikintisindan kurtulur. Çarsi tandiri görmek, herkesin kendisine basvurarak akil danismalarina ve onlarin zorluklarini çözdügüne isarettir. Kis vakti evinde tandir yaktigini gören. mal ve mülk sahibi olur ve ömür boyu rahat eder. Yaz günü tandir görmek, kedere ve sikintiya isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada tandir görmek, menfaat, kolaylik ve muvaffakiyete isarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır görmek, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, rahat ve sakin bir hayat geçireceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin iş hayatında yeni başarıla imza atacağına, işlerinin sorunsuz ilerleyeceğine delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Görmek

Rızk artışı, fakirlikten ve sıkıntıdan kurtulma, evlilik gibi manalara gelir. Kimi yorumcuya göre dostları yardımıyla kolaylık elde etmek ve karşılıklı menfaat görmek manalarına gelmektedir. Yazın görülen tandır sıkıntı demektir. Kışın görülen tandır ise rahatlık ve huzur demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Ekmeği Yaptığını Görmek

Rüyada tandır ekmeği görmek, yahut farklı yiyecek yapan kimsenin hanesi bereketlenir. Rızkı artar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır görmek, kişinin büyük işlere gireceğine bunun içinde çevresinde bulunan insanlardan yardım isteyeceğine, başarılı işlere imza atacağına, herkes tarafından takdir edilecek demektir. Rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, huzur dolu bir ömür geçireceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Tandır Görmek

Tandırın yıkılması şerdir. Rüya sahibinin başına kötü olaylar geçeceğine yorulur.
Rüyada Tandırı Boş Görmek

Rüyada tandırda kül ve ateş olmadığını gören kimse hayırsız bir evlilik yapar ya da eşiyle arasında sorunlar yaşar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Yaktığını Görmek

Rüyasında evine veya bahçesine tandır yapan kimsenin rızkı artar. Aynı şekilde rüyada tandır yaktığını gören kimse borçları varsa öder, rahata kavuşur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Ateşi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tandır ateşi görmesi kişinin müjdeli haberler alabileceğine bu durum bazen tam tersi yani kötü haberler olarak yorumlanmaktadır. Aile arasında sürtüşmelerin yaşanabileceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin İçinde Tandır Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evininin içinde tandır görmesi kişinin sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içerisinde sona ereceğine, kısmetinin çoğalacağına, çok çalışacağına, çalıştığının karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuzu Tandır Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında kuzu tandır görmesi yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılarının sonra ereceğine, huzur dolu bir ömür geçireceğine, ailesinin her zaman maddi manevi yanında olacağına, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır görmek, iyiliğe, rahatlığa, güzelliğe ve kurtuluşa işaret eder. Rüya sahibinin işini iyi yapan bir ticaret ehli olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına ve bu sayede de yüksek meblağlarda gelire kavuşarak büyük oranda mala ve paraya sahip olacağına işaret eder.

Kişi, her zaman kendisine kar getirecek işlere girecek ve kazancında kesilme olmayacak bu yüzdende geçim sıkıntısına düşmeyecek demektir. Rüyada tandır görmek bir diğer yandan da kıyıda köşede kalmış bazı şeylerin ön plana çıkacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, eksik kalan hesapların tamamlanacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Yakmak

Rüyada tandır yakmak hayırlı bir gelişmenin yaşanacağına tabir edilir. Rüya sahibinin bu işten yana nasipleneceği, rızık ve fayda elde edeceği anlamına gelir. Bolluk, bereket, şans, mutluluk ve parlak bir gelecek şeklinde ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Ekmeği Yapmak

Rüyada tandırda ekmek yapmak helal olan lokmaya işaret eder. Rüya sahibinin kazancının ana sütü gibi ak ve temiz olduğu, işini hiçbir kurnazlık gütmeden, fesatlık yapmadan, emeğinin hakkıyla kazanıyor olması anlamına gelir. İşlerde ve kazançta verim olacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Yapmak

Rüyada tandır yaptığını ya da bir kimseye tandır yaptırdığını gören, şifa bulur. Derdi, borcu ve hastalığı azalır, musibetlerden uzak olur, melanetli kişilerden de korunur. Neresinden bakılırsa bakılsın çok hayırlı bir duadır ve rüya sahibinin hayatında mucize denilecek kadar büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Temizlemek

Rüyada tandır temizlemek, rüya sahibinin rafa kaldırdığı projelerini yeniden değerlendirmeye alıp, birkaç küçük rötuş sonrasında tekrar hayata geçirmeye karar vermesi şeklinde değerlendirilir. Rüya sahibi bu kez başladığı işi sonuna kadar götürecek ve büyük bir gelir elde edecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada tandır görülmesi; gizli işlerin açığa çıkacağına, tandır yakmak, düşmandan kurtulmaya, tüccar için gelirin artmasına ve bir yoruma göre de evlenmeye işaret eder. Bir kimsenin rüyasında evindeki tandırda kül olmadığını görmesi; o kimsenin hayırsız bir hanımla evleneceğine, kişinin rüyasında evine bir tandır yaptığını görmesi; o kimsenin bir işe gireceğine, eğer fakir ise zenginleşeceğine, eğer zengin ise mal varlığının daha da artacağına yorumlanır. Rüyada görülen tandır, çeşidine göre de tabir edilir. Rüyada kebap tandırı görülmesi; hapse girmeye, rüya gören kimsenin eğer sıkıntısı varsa bu sıkıntının geçeceğine, kişinin rüyasında çarşıda kullanılan tandırı görmesi; herkesin kendisine akıl danışacaklarına ve onların pürüzlü işlerini çözüme kavuşturacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında kış mevsiminde evinde tandır yaktığını görmesi; o kimsenin mal, mülk sahibi olacağına ve hayatı boyunca huzurlu yaşayacağına, kişinin rüyasında yaz mevsiminde tandır görmesi; o kimsenin keder ve sıkıntıya maruz kalacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır görmekRüyada tandır görmek, sıkıntılarınızın son bularak sakin bir yaşantıya başlayacağınıza işarettir. Aynı zamanda da iş hayatınızda başarılı bir döneme gireceğinizi de işaret etmektedir. Evlilik anlamına da gelen bu rüya; dostunuzdan büyük bir yardım alacağınız biçiminde de yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır ekmeği yaptığını görmekRüyada tandır ekmeği yaptığını görmek, daha refah bir hayata sahip olacağınıza delalettir.Rüyada yıkık tandır görmekRüyada yıkık tandır görmek, başınıza kötü işlerin açılacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandırı boş görmekRüyada tandırı boş görmek, size faydası olmayacak bir evlilik yapacağınıza ve kısa bir süre içerisinde de ayrılacağınıza delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır yaktığını görmekRüyada tandır yaktığını görmek, var olan borçlarınızı kapatarak maddi anlamda rahatlayacağınız anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır ateşi görmekRüyada tandır ateşi görmek, iyi ya da kötü haber olarak adlandırılmaktadır. Aynı zamanda da aile hayatınızdaki değişimlere de delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin içinde tandır görmekRüyada evin içinde tandır görmek, sıkıntılarınızın kısa bir süre içerisinde sona ereceğine ve maddi açıdan rahata ereceğinize işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuzu tandır görmekRüyada kuzu tandır görmek, iş hayatınızda başarılı olarak kazancınızı arttıracağınıza delalettir. Aynı zamanda da huzurlu bir aile yaşantısına da sahip olacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
andır

* İnsan kendi evindeki tandırını yıkılmış veya viran görürse, şerre uğrar. Tandırla ekmek pişirip, yiyen kimsenin rızkı artar.

* Tandırla ekmek pişirip, yiyen kimsenin rızkı artar. Tandır görmek misafir

* Rüyada tandır görmek, gizli işlerin meydana çıkmasına, tandır yapmak, düşmandan kurtuluşa, tüccar için kazancının artmasına, bir rivayete göre de evlenmeye delalet eder.

* Elindeki tandırın içinde kül olmadığını gören, hayırsız bir kadınla evlenir. Evine bir tandır yaptığını gören, bir işe girer, tüccar ve esnaf ise karı artar, bekarsa evlenir, fakir ise geçimi bollaşır, zengin ise malı, mülkü daha da artar.

* Tandır görmek her suretle hayırlıdır. Tandırın bir çok çeşitleri olduğu için bunların hepsi ayrı ayrı yorumlanır. Kebap ve yemek tandırı hapse delalet eder. Rüyayı gören sıkıntıda işe bu sıkıntısından kurtulur.

* Çarşı tandırı görmek, herkesin kendisine başvurarak akıl danışmalarına ve onların zorluklarını çözdüğüne işarettir. Kış vakti evinde tandır yaktığını gören. mal ve mülk sahibi olur ve ömür boyu rahat eder. Yaz günü tandır görmek, kedere ve sıkıntıya işarettir.

Bir başka rivayete görede:
* Rüyada tandır görmek, menfaat, kolaylık ve muvaffakiyete işarettir.

Ayrıca Bakınız: Fırın, Ocak, Ateş
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Ekmeği Görmek neye tabir edilir? Nasıl yorumlanır?
Rüyada tandır ekmeği görmek, kendi gücünün farkına varmaya delalettir.Rüyada tandır ekmeği görmek, zor günler geçiren rüya sahibinin en çaresiz hissettiği anlarda dahi çözümler üreteceğini, aklı ve zekası sayesinde pek çok problemin içinden hasar almadan
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Ekmeği Pişirmek

Küçük bir sermayeyle başlanacak bir işten çok zengin biri haline gelecek olmaya yorumlanır ve bu dönemde yapılacak her türlü atılımın, girilecek işlerin kişiye büyük şans getireceğini ifade eder. Tandır ekmeği pişirmek kişiye uğraştığı iş konusunda mücadele etmesi ve pes etmeden yolunda devam etmesi konusunda uyarıda bulunur. Şimdi yaşanacak zorlukların ilerde büyük bir refaha kapı açacağına ve boşa kürek çekilmediğine, her eziyetin, cefanın sonunda gelecek büyük mutluluklara da tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Ekmeği Yemek

Özel hayatında mutlu olmaya, her zaman yanında olan ve manevi anlamda desteğini esirgemeyen dostlara, iyi huylu bir eşle evlenmeye alamet eder. Tandır ekmeği yiyen kişiler uzun yaşarlar ve evlerinde hastalık, dert olmaz. Kederlerden uzak kalmak, dünya hayatıyla birlikte ahirete uygun yaşamak, dini konulara hassasiyet göstermek, haramdan uzak durmak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Ekmeği Görmenin Psikolojik Yorumu

Kendi ilkelerine ve prensiplerine göre yaşamaya çalışan ve şartlara kolay adapte olamayan, kişiliğinden ödün vermek istemeyen kişileri simgeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır ekmeği görmek, zor günler geçiren rüya sahibinin en çaresiz hissettiği anlarda dahi çözümler üreteceğini, aklı ve zekası sayesinde pek çok problemin içinden hasar almadan çıkacağını bildirir. Hak ve özgürlük konusunda dikkatli olan rüya sahibinin çevresindeki kişilere eşit davrandığını, ahiret hayatını düşünerek asla insanların hakkını almadan, günaha girmeden yaşamaya çalıştığını tabir eder. Kendisini kurtarırken, başkalarına da yardım eli uzatan, bencil olmayan, hayatında vefaya ve dostluğa değer veren kişinin girdiği her ortamda saygı göreceğini de ifade eder. Dirayetli bir hayat sürdürüleceğini, rızkını kazanmada zorluk çekmeyecek olan rüya sahibinin işinde gücünde olarak her zaman evine helal ekmek götüreceğini, bileğinin hakkıyla elde ettiği mal varlığı sayesinde çocuklarını da gelecekte rahat yaşatacağını delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Görmek

Rüyada tandır görmek, hayırla yorumlanır. Rüyasında tandır görmek, menfaat, kolaylık ve başarıya ulaşmaya işarettir denilmiştir. Rüyasında tandır yaptığını görmek, düşmandan kurtuluşa, esnaf ve tüccar için kazancının, karının artmasına, başka bir yoruma göre bekar ise, evlenmeye işarettir denmiştir. Rüyasında evindeki tandırın içinde kül olmadığını görmek, hayırsız bir kadınla evlenmeye işarettir demişlerdir.

Rüyasında evine bir tandır yaptığını gören kişi, işsizse, bir işe girer, tüccardan ve esnaftan biri ise, karı ve kazancı ar­tar, bekar ise, evlenir, fakir ise, maişeti ve geçimi (rızkı) bollaşır, zengin ise, malı ve mülkü daha da artar. Tandır görmek, her ne şekilde olursa olsun hayır ve berekettir demişlerdir.

Rüyasında kışın evindeki tandırı yakıp ısındığını gören ki­şi, mal ve mülke erer, servet sahibi olur ve olacağına işa­rettir. Bu tandır rüyasını yazın görmek iyi değildir. Keder ve sıkıntıya işarettir şeklinde yorumlanmıştır.

(Tandırın birçok çeşitleri vardır. Bunların yorumu da farklıdır, hepsi ayrı ayrı yoruma işaret eder demişlerdir yorum ustaları. Kebap tandırı, çarşı-pazar tandırı bunlardandır.)

Rüyada tandırda ekmek pişirmek veya ha­nesini yükselmiş görmek, maaş veya maişeti­nin artmasına işârettir.

Rüyada ekmek pişirilen tandırı görmek, kâr ve menfaate, rızık ve mala, kolaylık ve muvaf­fakiyete işâret eder.

Rüyada tandır ya da fırın kızdırdığını gören, malında ticaret, nefsinde menfaate kavuşur.

Kış günü tandırın yanında olduğunu ve ondan ısındığını görmek, elbise ve rahatı, mevsimsiz meyve alıp yemeğe yorumlanır. Yaz gününde bu rüyayı görmek, sıcaklıktan hastalığa ve kan deveranındaki basıncın yükselmesine, üzüntü ve kedere girmesine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tandır görmek, rüyada görülen tandır gizli kalınmış saklı tutulan işlerin gün ışığına çıkmasına, tandır yapmak, tüccar kimseler için ticari yükselişe işaret eder. Rüyasında tandır gören kimse, hayırlı bir kimse ile evlenerek murat kapısına nail olur. Rüyada hane içinde tandır yaptığını görmek, işlerde artışa, kazancın çoğalmasına, maddi rahatlığa, elindeki tandırın içinde kül olmadığını görmek ise kötü huylu kimse ile hayatınızı birleştireceğinize tabir edilir. Rüyada görülen tandır her bakımdan hayra delalet ettiği için tandırın çeşitli olması da görülen rüyaya ayrı güzellik ve anlam katmaktadır. Rüyada kış mevsiminde hanesinde tandır yaktığını gören kimse, ömür boyu maddi ve manevi rahatlık içinde hayatını sürdürürken, yaz günü hanede tandır yaktığını görmek, ise maddi sıkıntıya, iş hayatınızda beklenilenin altında kazanç sağlayacağınıza sembol edilir. Rüyada hanede görülen tandırın yıkılmış ve harap halde olduğunu görmeniz, musibete, kötülüğe, size zarar vermek isteyen düşmanınızın olduğunu simgeler. Rüyada tandırda ekmek pişirip yemek, ise rızkın ve bereketin artmasına, hanede misafirin hiç eksilmeyip  yüzünüzün güleceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tandır görmek, tandır rüyası, kurtuluşu, maddi ve manevi rahatlığı, sağlığı, gelecek hayırlı ve güzel haberleri, mevki ve makamı işaret eder. Bu rüyayı gören kişiler, iş hayatlarında sağladıkları başarılarla kısa zaman da büyük unvan elde ederek her anlamda adlarından söz ettirirler. Rüyasında tandır gören kimselerin kazançlarında eksilme yaşanmayacağı gibi bir çok konuda da kendilerini diğer insanlardan şanslı görürler. Rüyada tandır görmek, bazen de geçmiş anıların tazelenmesine, kapattığınız anılarınızı gün ışığına çıkararak kısa süreli de olsa eskiye gideceğinize sembol edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Tandır Görmek

Rüyada yıkık tandır görmek, bu rüya başınıza gelecek olan kötü olaylara, rızkınızın ve kazancınızın kesileceğine, hakkınızda atılacak yersiz iftiralara işaret eder. Rüyada yıkık tandır gören kimse, yaşadığı tüm güzel hayatı geride bırakarak kendisini sürükleyen sefalete doğru yol alır. Bu rüya rızkın ve kazancın kesilmesine, hanede soğukluğa, kendinizi mutsuz görmeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tandır Ateşi Görmek

Rüyada tandır ateşi görmek, tandır ateşi rüyası, rüyanın içeriğine göre yorumlanıp kişide duruma göre farklı anlamlar ifade eder. Bu rüya birbiri ardına gelecek hayırlı ve güzel olaylara işaret ederken, bazende kötümserliğe, maddi sıkıntılara, geçim darlığına işaret eder. Rüyasında tandır ateşi gören kimseler, sevdiği kişilerle kırgınlıklara ve küslüklere yol açacak olaylar yaşayarak kendileri gibi ailelerinin de huzur ve rahatlıklarını kaçırırlar.
Rüyada Tandır Ekmeği Yapmak

Rüyada tandır ekmeği yapmak, nasibini helal yollarla kazanarak, kazancının kat ve kat artmasına vesile olacak hayırlı işlere yönelir. Rüyada tandırda ekmek yapmak, aynı zamanda itibar görmeye, mevki ve makama ermeye, bulunduğunuz konumdan yükselerek insanların saygıyla yaklaşacakları pozisyonları da yer almaya tabir edilir.
Rüyada Tandır Temizlemek

Rüyada tandır temizlemek, tandır temizlemek, rüyası, yarım kalan işlerin tamamlanması adına kolları sıvamaya, çevrenizde tüm gözleri üzerinize çekerek adınızdan sıkça öz ettireceğiniz işler başaracağınıza yorumlanır. Bu rüya kişinin hırslı ve kararlı oluşu ile her türlü zorluğun üstesinden gelerek başarısını elde tutacağını simgeler. Rüyada tandır temizlemek, bazende tövbe etmeye, kendinize ve yaşantınıza çeki düzen vermeye, pişmanlığa işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

386 Aktif
0 Üye ve 386 misafir
Bugün : 16885
Dün : 23857
Toplam : 48075208
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...