Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
165 okuma
sedax1 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (6.8k puan)  
rüyamın başını tam hatırlamıyorum ama çatı katına gidicektim ve çatıya gitmek için de dar ve karanlık yerden geçmem lazım neyse geçiyorum ordan sonra yanlış hatırlamıyorsam merdivenden çıkıyorum ve çatıya geliyorum çatı böyle iki bölümlü ve biraz yıkık falan  işte sonra dayımın küçük oğlu (2 yaşında) o geliyor ben onu kucağıma alıyorum birlikte böyle bakınıyoruz falan sonra dedem geliyor ve çatıda oda gibi bir yer var o odada sanırsam biri var tanıdık dedem sinirleniyor galiba tam hatırlamıyorum bir şeyler oluyor annemlerde geliyor sanırsam sonra işte ben kuzenimi sırtıma alıyorum elleriyle boynuma sarılıyor öyle çatıdan çıkıcaz dar yerden nasıl geçicem diye düşünüyordum ama merdivenden gittim kapı biraz alçak olduğu için kuzenime de başını eğ biraz diyordum ve öyle eve gidiyorduk sonra işte eve geliyordum annem balkona çıktı bende çıktım annem balkondan aşağıya poşet saldı beyaz bir poşet ve o beyaz poşet eşarplarla bağlıydı aşağıda bir tane adam var o adamın elinde kocaman büyük mavi bir poşet var onu bizim saldığımız poşetin içine koyuyor annemde yukarı doğru çekiyor işte sonra içeri giriyoruz ben poşeti direk çıkarıyorum ne var diye ama poşet adamın elindeki kadar büyük değildi her neyse içinde iki tane yemek tepsisi bir tane uzun beyaz bir tabak bir tanede yeşil başı rulo gibi sarılı tabak var ve iki tane de tandır ekmeği var annem tandır ekmeğini tepsinin altına koyuyor sanırsam tepsinin uzunluğuna göre ekmeği kesiyor ama ölçülü bir şekilde çok karışık bir rüyaydı lütfen yorumlayın

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
rüyan karışık ve zihinsel anlamda bir dağınıklığı gösterebilir çatıdaki durum zihni yönden bir denge sağlamayaçalıştığını zihninde bazı düşüncelerini dengelemede zorlandığını gösteriyor. belki biraz yıpranmışlık belkide depresyon döneminde olabilirsin karanlık ve merdivenlere göre yorumlarsak umut ve zorluğu aynı anda yaşıyor gibisin zorda olsa bir mücadele veriyorsun poşetler konusu ailenizin maddi durumllarıyla alakalı olabilir  anneniz aile içimde bazı dengeleri sağlamaya çalışıyor olabilir yada maddi açıdan anneniz kontrollü davranıyor olabilir.
+1 oy
sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)  
yorumunuz için teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum ben bundan bir 3 sene önce falan sürekli aynı rüyayı görüyordum yine çatıya çıkmaya çalışıyorduk ama merdiven yoktu iki cam karşılıklı ve iplerle falan bir yerlere bağlanmış salıncak hamak tarzında bir şey ordan sallanarak çatıya çıkabiliyorduk ve o zaman sürekli görüyordum aynı rüyayı bu ne demek olabilir şimdi bu rüyayı görünce aklıma geldi birden merak ettim
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sürekli tekrar eden rüyalar genel işaretçi olmaktan çok sorunlar noktasında işaret verirler bu rüyaları gördüğün dönemlerdeki sorunlarını ele alman gerekir çatı tepe dir yani beyin ve zihin yada aile içi büyüklerinizden kaynaklanan durumlar olabilir ve korunma ihtiyacınıyani kendini koruma ya alma ihtiyacını gösterir.   psikolojik olarak ta zihni gösterir zihnindeki dengeyi çatı güzelse bu denge iyidir çatı küçük yıkık vs  ise de  zihindeki dengesizliği yada dağınıklığı yani karışıklığı gösterir belki kararsızlık yada ikilem yaşadığın bir durum olabilir bu tekrar rüyalarını gördüğünde o anki sorunlarını incelehamak aslında rahatlığı simgeler ama senin rüyanda bir aracı gösteriyor muhtemelen bazı konularda insan eliyle değilde bazı sorunlarının kendiliğinden o anki şartlarda düzelmesini bekliyor olabilirsin
sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)  
teşekkürler :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim. bende teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 117 okuma
28 Nisan 2019 Rüya kategorisinde ahmet   yazdı
+5 oy
1 yorum 162 okuma
Selcan Pekuz 1 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Selcan Pekuz Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 176 okuma
ÖrdeCav 31 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde ÖrdeCav Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 159 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.1k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+11 oy
4 yorum 344 okuma
Eyja 23 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+17 oy
5 yorum 223 okuma
+6 oy
2 yorum 327 okuma
algu0 21 Eylül 2019 Rüya kategorisinde algu0 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 135 okuma
hzrdfgnk3341 10 Ocak 2020 Rüya kategorisinde hzrdfgnk3341 Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 190 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

599 Aktif
0 Üye ve 599 misafir
Bugün : 7323
Dün : 21898
Toplam : 48087499
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...