Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Katil Görmek rüyayı gören kişi için korkulacak bir anlama gelmemektedir. Rüyada katil görmek aksine rüya sahibinin güzel, hayırlı şeyler ile karşılaşacağına tabirdir. Ayrıca kişinin beklemediği anda güzel haberler de alacağına yorulmaktadır. Rüyada katil görmek rüyayı gören kimse için iyi bir insan olduğuna, iyi niyetli ve içinin temiz olduğuna işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Bitiş

    Milat

    Düşman

    Değişim

    Pişmanlık

    Tükenmek

    Bitirmek

    Enerji yitimi

    Kabullenmek

    Sonun gelmesi

    Çıkmaz sokak

    Sonlandırmak

    Değişim korkusu

    Yaklaşan değişim

    Bitişin yaklaşması

    Boyut değiştirme

    Mekan değiştirme

    Sonun başlangıcı

    Paranın tükenmesi

    Geçmişe set çekmek

    Enerjinin sona ermesi

    Kaynakların tükenmesi

    Eskinin atılıp yeninin alınması

    Bir şeyi çöpe atma zamanının gelmesi

Rüyada katil görmek:
Rüyada katil rüya sahibi için yaklaşan sonun temsilcisidir. Rüyada kendi katilini gören aslında kendisi için yaklaşan bir sonun sinyallerini almaktadır. Fakat bu son bazen kişinin hayatında birinin etkisi ya da gücüyle kapatılacak bir sayfa, bazen sadece bir değişimdir. Kişinin rüyasındaki katil aslında kişi için bu sayfanın açılmasına vesile olacak kişidir.
Rüyada katil zorla bitiren, bir süreci zorla erdiren ve rıza ya da izin sormadan bir sayfayı kapatan kişi ya da güçlerin simgesidir. Bu yüzden katil her zaman bir kişiyi temsil etmek zorunda değildir. Bazen devleti ya da devletin zorlayıcı kanunlarını, bir sistemi ya da yüksek mevkilerden gelecek kararları temsil edebilir. Kısacası katil, değişim ve bitiş sinyallerinin temsilcisi ve bu değişimin olmasında büyük rol oynayacak tüm gizli güçlerin simgesidir.
Katilli rüyalar aynı zamanda kontrol kaybıyla ilgili rüyalardır. Kişi kendi katiline bakıyor ise aslında gücünü ya da yetkisini elinden alacak kişiye bakmaktadır. Rüyada kişinin kendi katili onun için bir sayfayı kapatıp başka bir sayfanın açılmasına sebep ya da vesile olacak kişidir. Tanıdığı biri tarafından öldürülen kişi rüyasında kim tarafından ve nasıl öldürüldüğüne odaklanmalıdır. Çünkü rüyanın görülme biçimi aslında kişinin hayatına girecek bu değişimin nasıl olacağı konusunda ipuçları verir.
Rüyasında bir katil tarafından öldürüldüğünü gören büyük bir ihtimalle gücünü yitirir ya da o gücü ve yetkiyi başkasına kaptırır. Katil bazen düşman ya da rakibin temsilcisidir. Bu yüzden rüyada öldürülen iş hayatında bir işi ya da rütbeyi başkasına bırakmak zorunda kalabilir. Rüyada katilin nasıl bir öldürme taktiği uyguladığı kişi için bu güç kaybının nasıl yaşanacağına dair bilgi verir. Bu rüyayı gören kişi çevresindeki rakip ve düşmanların saldırılarına hazır olmalıdır.
Rüyada katil aynı zamanda bir sonu getiren, vesile olan, çağ ya da devir değiştiren kişinin temsilcisidir. Her ne kadar birçok kişi bu rüyayı ürkütücü de bulsa rüyada ölüm bazen sadece boyut ve mekan değişimidir ve katil de bu değişimi sağlayan kişinin temsilcisidir. Hatta bazen rüyada katiline bakan kişi hayatını değiştirecek belki de hayatını kurtaracak kişiye bakmaktadır. Değişim birçok kişi için konfor bozucu, acı verici ve zorludur fakat bu değişimden sonrası belki de rüya sahibi için daha iyi olacaktır.
Rüyada katilden kaçmak:
Rüyada katilinden kaçan kişi aslında değişimden korkan ve yeniliğe hazır olmayan kişidir. Bir katil tarafından kovalanan kişiyi değişim çağırmaktadır fakat kişi değişmemek konusunda direnç gösterir. Değişim bazıları için rahatsız edici, konforu bozucu ve tam anlamıyla belirsizliktir. Bu yüzden kendini öldürmek için çabalayan bir katilden kaçan aslında eski ve alışmış olduğu bir sistemin değişmesinden kaçmaktadır.
Rüyada katilden kaçmak aynı zamanda eskiye bağlılık, güncellemelere ayak uyduramamak ve kişinin hayatında bir milat evresi olabilecek kadar büyük ve gerekli değişimlerden kaçmaktır. Bazen katilden kaçmak erteleme çıkmazında bocalamaktır. Kişinin hayatında çok önemli bir sürecin başlatılması gerekmektedir fakat rüya sahibi bu başlangıcı sürekli yarına erteler ve bahsettiği yarın bir türlü gelmez. Rüyasında katili tarafından yakalanan kişi için bir sonun başlangıcı artık gelmiştir fakat bu sondan korkmak gereksizdir.
Rüyada katil olmak:
Rüyada katil olmak bir sona vesile olmaktır. Bu rüyayı gören kişi kimi ya da neyi öldürdüğüne odaklanmalıdır. Bir böceği öldüren hayatındaki ufak tefek sorunlardan kurtulur, kendisine zarar verecek bir hayvanı öldüren kişi bir düşmanına galip olur ya da büyük bir sorunu hayatından çıkarır, zararsız bir hayvanı gereksiz yere öldürmek hayırsızdır ve sonu pişmanlık olacak bir iş yapmaya delalet eder. Rüyada bir insanı öldürmek ise hem kendi hem başkalarının hayatını etkileyecek bazı kararlar vererek bir sayfayı kapatmaktır.
Rüyada katil olmak kendiliğinden sonlanmayan bir sürecin güç kullanılmasıyla sona erdirilmesidir. Cinayet rüyalarında ölen ve öldürülen olmak üzere 2 taraf vardır. Ölen kişiler bu sonlandırılan süreçlerden etkilenen ve zarar görenlerdir. Öldüren kişi ya da kişiler (katiller) ise bu süreçleri sonlandıranlar ya da sonlandırılmasına yardımcı veya finansman olan kişilerdir. Rüyasında cinayet gören kişi artık bazı şeylerin sonuna gelindiğini bilmelidir.
Rüyada cinayet işlemek:
Rüyada cinayet işlemek rüya sahibi için güncelleme ve yenilik arzusuyla yanıp tutuşmakla ilgilidir. Fakat rüya sahibinin hayatına tüm bu yeniliklerin girmesi için öncelikle eski olanla vedalaşması ya da onları tamamen hayatından çıkarması gerekmektedir. Bazıları için cinayet işlemek bir şeyleri çöpe atmak, onlarla vedalaşmak ya da bazı güncellemeler için eski dosyaları tam anlamıyla silmek ya da yok etmeyle alakalıdır. Artık kullanılmaz hale gelmiş, demode olmuş, enerjisi tükenmiş ve işe yaramayan her şey unutulup yerine güncel olanları koyulmalıdır.
Rüyada cinayet işlemek bazıları için pişmanlıktır. Rüyasında bir ölüye bakan aslında kendisi tarafından sonu getirilmiş bir esere bakmaktadır. Bu durumda rüya sahibi öyle bir eylem yapmıştır ki geriye dönüp bazı şeyleri onarmasının imkanı yoktur ve bilinçaltı bunu bir cinayet olarak algılamaktadır. Belki de rüya sahibi öfkeyle kalkıp ziyanla oturmuş ve bu yüzden ya kendisi ya da biri zarar görmüştür fakat bu rüyayı görmüş ise durumu telafi etmek mümkün olmayacaktır.
Rüyada cinayet işlemek bazen gerçek hayatta sorun çözmek, bazı sorunları hayatta çıkarmak ya da gereksiz arkadaşlıkları bitirmekle alakalıdır. Rüyasında birini öldürdüğünü gören gerçek hayatta o kişiyle ilgili kafasını yoran bir sorunla vedalaşabilir ya da bazı şeylere artık kafa yormak zorunda kalmaz. Tanımadığı birini öldüren kişi kendisi için önemsiz fakat zihnini meşgul eden bazı görev ya da sorumlulukları üzerinden atar.
Tanıdığı birini öldürdüğünü görmek:
Rüyasında tanıdığı birini öldürdüğünü gören için o kişiyle ilgili bir sayfayı bir daha asla açmamak üzere kapatır ya da o kişiyle vedalaşır. Bazıları için bu rüya öldürülen görülen kişiyle bağları koparma, iletişimi kesme ya da mekan değiştirme anlamına gelebilir. Rüyada öldürmek gerçek hayatta yolları ayırmaktır. Rüyada ölen kişi gerçek hayatta giden kişidir. Örneğin, rüyasında iş yerindeki müdürün öldüğünü gören kimse uyandığında ya da tez zamanda müdürün işten çıktığı haberini alabilir. Rüyada ölen kişi aslında rüya sahibinin hayatından çıkmıştır ya da mekan değiştirmiştir. Rüyasında sevgilisini öldürdüğünü gören kişi sevgilisinden ayrılabilir.

Rüyada bir çocuğu öldürmek:
Rüyada bir çocuğu öldürmek gerçek hayatta yeni açılan bir sayfanın henüz olgunlaşma sürecine bile girmeden sona erdirmektir. Can çekişen ve sonunda ölen bir çocuk henüz yeni olgunlaşmaya başlayan bir süreçte bir şeylerin yolunda gitmemesinden dolayı bu süreci sonlandırmaya delalettir. Bu rüyayı daha iyi yorumlamak isteyen kişi çocuğun yaşına odaklanmalıdır çünkü çocuğun yaşı sürecin ne kadar önce başladığı konusunda ipuçları sunar. 1 yaşında bir çocuğun ölmesi 1 yıl önce başlayan bir sürecin sonuna gelmektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Katil Görmek

Rüya sahibi için rüyada kendini katil görmek etrafındaki yakın insanlardan birinin başı sıkışacağına ve yardımına koşacağına yorulur. Bu arkadaşına yardım etmek için elinden gelen her şeyi yapacağına ve derdine çare bulacağına tabir edilir. Ayrıca farklı bir tabire göre ise rüyada kendini katil görmek aile arasında yaşanan bir gerginlikte ara bulucu olacağına işarettir. Bu ara buluculuk ile tarafları barıştıracağına da yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Kovaladığını Görmek

Rüyayı gören kimse için rüyada katil kovaladığını görmek iş hayatında ortaya sunacağı mantıklı fikirler ile başarıyı yakalayacağına işarettir. Ortaya sunduğu fikirler ile gelen başarı sonucu terfi alacağına ve maaşında da yükselmeye işarettir.

Farklı bir tabire göre rüyada katil kovaladığını görmek rüya sahibinin hastalık seviyesinde şans oyunları oynayan biri olduğuna yorulur. Bu huyu yüzünden ailesi ile sürekli tartışmalar yaşadığına, bu tartışmalar yüzünden ayrılıkların olacağına delalettir. Ayrıca rüyada katil görmek kişinin zamanında iyilik yaptığı birinden karşılığını alacağına tabir edilir. Alacağı bu karşılık sonucunda sıkıntılarının biraz hafifleyeceğine ve feraha ereceğine tabiridir. Genel anlamı ile rüyada katil görmek kişinin hayırlı sonuçlarla karşılaşacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Görmek

Rüyada bir katil veya kendinizi katil olmuş görmek, sevinçli ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanır.Rüyada katil görmek, haber, yardım ve sağlıklı bir hayata işârettir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüya sahibinin rüyada katil görmesi, güzel ve hayırlı anlamlara yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin iyi niyetli ve güzel düşünceli bir insan olduğuna işarettir. Ayrıca kişinin kötülük bilmeden, tertemiz ve pırıl pırıl bir hayat sürüyor olmasına delalet eder.

Rüyada katil görmenin rüya tabiri, bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı iyi niyetleri sayesinde herkese yardım etmeye çalışan bir kişinin varlığına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında katil olduğunu görmesi kişinin kendini katil olarak görmesi, zor durumda olan bir yakınına yardım etmek için elinden geleni yapacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Tarafından Öldürüldüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında katil tarafından öldürüldüğünü görmek alacağınız bir nasihatin faydasını görmeye , kulağınıza gelen ancak inanmadığınız bir dedikodunun gerçek olmasına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katilden Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında katilden kaçtığını görmek, kişinin konuşmaları ve ortaya koyduğu tezler ile insanları etkileyebilme kabiliyeti olduğunu göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Yakaladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında katil yakaladığını görmesi kişinin, etrafındaki insanlara her zaman mantıklı çözümler sunduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Öldürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında katil öldürdüğünü görmesi, kişinin var olan bir düşmanından kurtulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Kovaladığını Görmek

Rüya sahibinin bir yakını ile karşı karşıya geleceğine, ona karşı büyük laflar edip kişiyi kaybetme noktasına geleceğine yorulur. Rüyayı gören kişinin daha sonra bu insanın gönlünü alması ise hiç kolay olmayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KATİL: Rüyada katil olduğunu gören kimse, büyük bir ha­yır cemiyetine girerek halka ve fakirlere yardım eder. Katil gör­mek, aynı zamanda uzun ve sağlıklı bir hayat süreceğinize de işa­rettir.

Rüyada adam öldürmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve sosyal hayatında kendisini çok büyük sıkıntıya sokacak ve üzecek olaylar ve kişilerle karşılaşacağına ve çok sinirlenip insanlara ve kendisine çok zarar vereceğine ve bu huyundan ve davranışlarından kurtulup sakinleşmesi gerektiğine delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil görmek, hiç de öyle ürkütecek anlamlar içermez bilakis çok güzel ve hayırlı anlamlara denk gelir. Rüyada katil görmek, rüya sahibinin iyi niyetleri ve güzel düşünceleri olduğu şeklinde tabir edilir. Kişi kötülük bilmediği ve kötülük yapmayı düşünmediği için tertemiz ve pırıl pırıl bir hayat sürüyor, başına musibetler ve aksilikler gelmiyor demektir. Bu kişinin yaşam felsefesi, iyi düşünüp iyiyle karşılaşmaktır. Rüyada katil görmek, iyi niyetleri sayesinde herkese yardım etmeye çalışan bir kişinin varlığı ile tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Olmak

Rüyasında katil olduğunu gören kişinin yakınında olan birinin başının sıkışacağına ve rüya sahibinin de bu kişiye yardım etmek için elinden gelen her şeyi yapacağına ve bu kişinin kurtuluşu için hiçbir şeyi esirgemeyeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katilden Kaçmak

Rüyasında katilden kaçtığını gören kişi, bir âlimin yanında ders alarak, konuşmaları ve ortaya koyduğu tezleri ile kitleleri kendine hayran bırakabilme becerisine sahip olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Yakalamak

Rüyasında katil yakaladığını gören kişi, mantıklı yaklaşımları ve sunacağı akılcı çözümleri sayesinde, bir kişinin mantık dışı ve akıllara sığmayan tezlerini çürütecek ve kişinin düşüncelerinin gerçekten ne kadar uzak olduğunu kendisine gösterip, ona da büyük bir iyilik yapmış olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Öldürmek

Rüyasında katil öldürdüğünü gören kişi, düşmanından kendiliğinden kurtulacak bu sayede de bu büyük sorunu, hiçbir uğraş ya da mücadele vermesine gerek kalmaksızın tamamen atlatacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Kovalamak

Rüyada katil kovaladığını gören kişi, tabir yerindeyse fena halde birilerinin dolduruşuna gelecek ve fevri davranarak, karşısındaki kişiye büyük tepki verecek çok büyük laflar edecek,  bu kişiyi neredeyse kaybetme noktasına gelecektir. Rüya sahibinin bu insanın daha sonra gönlünü alması da hiç kolay olmayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin, uzun zamandan beri içinde taşıdığı sıkıntılardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kiralık Katil Olmak

İş hayatında çok büyük ve kazançlı çalışmalar gerçekleştiren rüya sahibinin, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok hayırlı ve iyi işlere gireceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine ve gün geçtikçe daha çok insan ile tanışıp iş hayatında birlikte hareket edeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Olmakla Suçlanmak

Rüya sahibinin, iş hayatında kendisini çekemeyen kişiler yüzünden sorunlu zamanlar geçireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bu yüzden büyük bir sinir harbi yaşayacağına ve daha kötü ve daha büyük şeyler ile karşılaşacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Olduğunu Sanmak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok zor durumlara düşeceğine, bu yüzden çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir katil tarafından öldürülüyorsanız, muradınıza eremeyeceksiniz demektir.. Bu Rüya gizli düşmanlara sahip olduğunuzu haber verir.

Rüyada katil oldugunu gören kimse, büyük bir hayir cemiyetine girerek halka ve fakirlere yardim eder. Katil görmek, ayni zamanda uzun ve saglikli bir hayat süreceginize de isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada katil görmek, haber, yardim ve saglikli bir hayata isarettir.

Eğer bir katil tarafından öldürülüyorsanız, hedeflerinize ulaşamayacaksınız. Bu rüya, gizli düşmanlarınız olduğuna dair bir uyarıdır.

Kişinin büyük bir iyilik yapacağına işaret eder.

Rüyada katil görmek, haber, yardim ve saglikli bir hayata isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada bir kimsenin diger bir kimseyi katlettigini görmek, katilin maktule hayir ve menfaati olacagina; yahut zülüm edecegine; birini katlettigini görmek, ona iyilik etmege; kendinin katledildigini görmek, ömrünün uzun olacagina delalet eder. Kirmani ye göre; bir kimseyi katlettigini gören, o kimseye hayir ve menfaat saglar. Bir cemaatin kendisini zulmen katlettiklerini görene, en büyük devlet adami tarafindan hayir ve menfaat hasil olur. Bir kimseyi zulmen katleyledigini gören, asi ve nefsine zulüm edici olur ve Allah, onun üzerine birini musallat kilar. Cabirül Magribi ye göre; evladini katlettigini görene Allah (cc) helal rizk ihsan eder. Bir rivayete göre, rüya sahibi, mal ve dünya izzeti için evladina zulüm yapar. Birini katlettigini ve maktulün cesedinden kan akittigini görenin eline mal geçer. Eger kan akmaz ise, mal hasil olmaz. Cesedinin katleyledigi adamin kani içinde yuvarlandigini görmek, o adamin malindan istifadesine; birini katledip maktulden beyaz kan çiktigini görmek, dininin gitmesine; kendini katledilmis ve fakat kimin tarafindan katlolundugunu bilmez görmek, kanuna az itaatkar olmaga; katledeni bilir ise, düsmana zafer bulmaga, birini katleyledigini ve maktulün kanindan necaset aktigini görmek, maktulün katilden fenalik görmesine delalet eder. Bir kimseyi katlettigini, fakat bunun kim oldugunu bilmedigi gibi muayene eylemedigini gören, düsmana muzaffer olur ve gamdan kurtulur. Kendi nefsini katleyledigini gören, tövbeye muvaffak olur. Kendisinin boynu vurulmak suretiyle katlolundugunu gören, eger köle ise azat olur; gam ve kederden kurtulur; borçlu ise borcunu öder; eline çok mal geçer; eger kendisini bu suretle katleden adami bilirse, ondan çok hayir görür. Eger katil, kadin, yahut hadim agasi veya buluga ermemis çocuk veya sakalsiz sabi emred ise, rüya sahibinin vefatina delalet eder. Ibni Sirin e göre; bir kadin rüyada zevcini katlettigini görse, ona alakasi olmadigi bir günah ile töhmet eder. Bir küçük çocugu katledip pisirdigini gören, livata fiili islediginden dolayi ayiplanir. Bir çocugun katledip pisirildigini ve etinin koparildigini görmek, babasinin zulme duçar olacagina isarettir. Bir cemaatin birbirlerini katlettiklerini görmek, halk arasinda bidat zuhuruna; bir insani katledip cesedini arkasina aldigini görmek, cezayi hak edecegine ve zarara duçar olacagina delalet eder. Bazilarina göre; rüyada katil görmek, hacca gitmek isteyen kimse için muradina ermege; rüya sahibi hasta ise, şifaya isarettir. Bir kavle (söylentiye) göre, katil rüyasi, belaya ve nimetin zevaline delalet eyler. Bir hükümdarin boyunlarini vurmak suretiyle tebasini katlettigini görmek, ahalinin zulmünden halas olmasina. hürriyete kavusmasina, hükümetten iyilik ve ihsan görmesine isarettir. Abdulgani Nablusi ye göre; rüyada katil günah islemege isarettir. Nefsini katlettigini gören, günahlarina tövbe eder. Bir insani katleyledigini gören, büyük bir günah isler. Kendisinin katlolundugunu gören, çok yasar ve fazla hayra nail olur. Bir adami bogazini kesmeyerek katlettigini görmek, maktulün hayir ve menfaatine ulasmasina delildir. Bir nefis katlettigini gören, keder ve gamdan halas olur. Bir köle, efendisinin kendisini katleyledigini görse, azat olur. Bir katil isledigini ikrar ettigini gören velayete ve halk arasinda ihtiram makamina nail olur. Fisebilillah katledildigini gören, sehit olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Görmek
Rüyada katil görmek, hiç de öyle ürkütecek anlamlar içermez bilakis çok güzel ve hayırlı anlamlara denk gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil görmek, rüya sahibinin iyi niyetleri ve güzel düşünceleri olduğu şeklinde tabir edilir. Kişi kötülük bilmediği ve kötülük yapmayı düşünmediği için tertemiz ve pırıl pırıl bir hayat sürüyor, başına musibetler ve aksilikler gelmiyor demektir. Bu kişinin yaşam felsefesi, iyi düşünüp iyiyle karşılaşmaktır. Rüyada katil görmek, iyi niyetleri sayesinde herkese yardım etmeye çalışan bir kişinin varlığı ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Görmek Ne Anlama Gelir? 
Rüyada katil görmek, güzel bir rüya gördüğünüze delalettir. İyi niyetli ve düşünceli bir karaktere sahip olduğunuzun göstergesidir. Aynı zamanda da son derecede temiz ve ahlaklı bir hayat içerisinde olduğunuzu da ifade etmektedir. Etrafınızda bulunan kişilere yardım ettiğinizi de ifade etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil olduğunu görmek
Rüyada katil olduğunu görmek, yakın çevrenizde olan birine yardım etme konusunda olanaklarınızı zorlayacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil tarafından öldürüldüğünü görmek
Rüyada katil tarafından öldürüldüğünü görmek, size verilen öğütleri dikkate alarak harekete geçmeniz sonucunda; nasihatlerin faydasını göreceğinize delalettir. Aynı zamanda da inanmadığınız bir dedikodunun gerçekleşeceğinin de işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katilden kaçtığını görmek
Rüyada katilden kaçtığını görmek, insanları etkileyebilme konusunda yetenekli biri olduğunuz şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil yakaladığını görmek
Rüyada katil yakaladığını görmek, etrafınızdakilere her zaman çözüm odaklı yaklaştığınız biçiminde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil öldürdüğünü görmek
Rüyada katil öldürdüğünü görmek, düşmanınızdan kurtulacağınız biçiminde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil kovaladığını görmek
Rüyada katil kovaladığını görmek, yakın birine kötü sözler sarf ederek; kendinizden uzaklaştıracağınız biçiminde yorumlanmaktadır. Sonradan kalbi kırılan kişinin gönlünü yapmakta oldukça zorlanacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil gerçek hayattaki gibi kötülüğe yorumlanmaz. Rüyadaki katil, nasihat eden, yararlı bir fikir veren, yol gösterici bir insana delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında başka bir kişiyi öldürerek katil olduğunu görmesi hayra yorumlanır. Böyle kimsenin bir hayır kurumunda çalışmak istediği veya çalışacağı, özellikle fakirlere çok yardım edeceği şeklinde tabir olunur.

Bir kimse rüyasında başka bir kişiyi katil olarak görmesi ise uzun ve sağlıklı bir hayat süreceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Görmek

Rüyada bir katil tarafından öldürülmek, muradınıza eremeyeceksiniz demektir. Bu rüya gizli düşmanlara sahip olduğunuzu haber verir.

Rüyada katil görmek kişinin büyük bir iyilik yapacağına işaret eder.

Rüyada bir katil veya kendini katil görmek; mutlu olmaya işarettir.

Ayrıca bkz: Rüyada Katletmek Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katil Görmek

Bkz: Ölüm

Rüyada katil olduğunu gören kimse, büyük bir hayır cemiyetine girerek halka ve fakirlere yardım eder.

Rüyada katil görmek, aynı zamanda uzun ve sağlıklı bir hayat süreceğinize de işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada katil görmek; haber, yardım ve sağlıklı bir hayata işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil görmek , nasihat işitmeye , yararlı bir fikir almaya , yol gösterici bir insana delalettir.

 

Rüyada katil görmek  , karşılaşacağınız bir tehlikeyi önceden haber verecek bir dosta , katil olmak önemli bir konuda uzmanlaşmaya , fikri alınan kişi konumuna geleceğinize , ilişkinizde baskın taraf olacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil öldürmek , katilin öldüğünü görmek  , rekabet içerisinde olduğunuz bir kimsenin başının belaya girerek bir işten çekileceğine , bu sayede rakipsiz ve alternatifsiz olacağınıza delalettir.

Rüyada katil tarafından öldürüldüğünüzü görmek  , alacağınız bir nasihatin faydasını görmeye , kulağınıza gelen ancak inanmadığınız bir dedikodunun gerçek olmasına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katilden kaçmak , bir yakınınızın yaşadığı  tecrübeden faydalanarak , kalabalık bir toplulukta etkileyici konuşmalar yapacağınıza . Katili kovalamak , çevrenizdeki sözlerden etkilenerek ,  haksız yere sizi seven bir insanın kalbini kıracağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katil yakalamak , yakalandığını görmek , ısrarla üzerine gittiğiniz bir insanı sonunda ikna etmeye delalettir.

Rüyada yakınlarınızdan birini katil olarak gördüyseniz , bu yakınınızın arkasından iş çeviren , ona zarar vermek isteyen insanlarla birlikte iş yaparak ona istemeden zarar vereceğinize delalettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

468 Aktif
0 Üye ve 468 misafir
Bugün : 18125
Dün : 23857
Toplam : 48076445
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...