Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
161 okuma
yok Durugörü kategorisinde Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
yeniden kategorilendirildi
Mikro boyuttaki canlılar özelliklerini ve edinmiş oldukları bilgileri sonraki nesillerine aktarmaktalar.Bunu insanda bulunan DNA da yapısı da sağlamakta.Bir USB bellek düşünün ona her format atıldığında içindeki bilgiler siliniyor diye düşünebilirsiniz.Ama yanılıyorsunuz o bilgilere ulaşabilme şansınız bulunmakta.Gelen bilgiler eskisi gibi olmayabilir ve bu kabuledilebilir.Hadi lan ordan nasıl bulacaklar madem bulunuyorsa o zaman neden sınırsız bir şekilde bilgi depolayamıyoruz o gibi cihazlara derseniz.Kimse zoru istemez cevabını vermeyi seçiyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Örnek olarak bilgisayar ile alakalı her şey 1 ve 0  üzerine kurulmuştur.Bunlar şuan sizlere bir şey ifade etmeyebilir.Bunların en basit mantığı 1 olunca voltaj geçiyor demek 0 olduğunda voltaj geçmiyor demek.Ve bunlar kombinasyon oluşturunca ortaya güzel şeyler çıkmakta.Biraz yanlış açıklamış olabilirim ama baside indirgemek istedim.Şimdi bir yerde ne kadar voltaj geçerse ömrü o kadar tükenir.Bu mantıkla nerde ne kadar kombinasyon oluşmuş bulunabiliyor matematik denklemleri ile.Bu kombinasyonlar 1 ve 0 şeklinde olup karmaşık bir yapıdadırlar.Bunları çözümlemek demek 1 ve 0 kullanarak işletim sistemi yazmaya benzer.Bu şekilde bilgiler parça parça alınabilir.Bu sadece bilgi almak için yollardan biri ve galiba en zoru olan.Ama en iyi sonucu veren bu yöntemdir sanırsam.Şimdi konuyu bağlama zamanı.Bizim DNA'larımız geçmişteki atalarımızın bize aktardıkları DNA'lar karmasında olusmakta.En basitinden görme ile ilgili DNA yapıları bulunmakta ve bu yapılar bir nesne gördü diyelim bunu kaydederler.Bu DNA karma olarak çocuğa aktarılır.Bilim adamları DNA'lar ile bilgi depolamanın yollarını aramaktalar ve bunu bulmaya yakınlar.Tüm bunlara dayanarak madem DNA bilgi depoluyor ve onu çocuğuna aktarıyor neden bu bilgileri kullanamıyoruz ve neden sadece maddesel özellikler bize aktarılıyor ? Bana kalırsa bu bilgiler bizlere aktarılıyor.5 yaşındaki bir çocuğun telefon kullanabilmesi buna direktmen alışabilmesi sizce de tuhaf değil mi ? Bana kalırsa bu DNA daki bilgiler ile çok geri gidebiliriz.Oradaki olayları görebiliriz.Bilgisayardaki gibi 1 ve 0 sisteminden daha değişik daha iler düzey bir düzenek olabilir.Ve bu çözümlenebilir.Bu bilimsel yoluydu.Ama çevresine dikkat eden biri hiç şunu düşünmüyor.Doğan bir bebek var ve bu bebek aslında geçmiş dönemdeki bebekler ile eş olmalı.Ama eş değil.Bunun nedeni DNAda biriken bilgi birikimi diye düşünüyorum ve bu bilgi birikimini decode edecek(kıracak)kendimize has bir sistemimiz bulunmakta.Biz bu sistemi içsel olarak yönetebilirsek işte o zaman otomatik olarak değil de direkt istediğimiz bilgilerin bizlere yansımasını gerçekleştirebiliriz.Ve geçmişi birebir görebiliriz.Bilinçaltı denilen şey aslında DNAdaki bilgilerden meydana gelmektedir diye düşünüyorum.Çalışma şeklini bulursak en uç noktaya gider insanlığın doğuşunu izleriz.Bu anlattıklarım birer hayal ürünüdür :) şimdi bir etkinlik var hepimizi belirlediğjmiz bir yıl düşünelim ve yıl ile gördüğümüz rüyalarımızı, hislerimizi bu konu altında belirtelim.
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
DNA ile aktarılan şeyler var elbette ama yaşam deneyimleri DNA ya işlenmiyor. Yoksa güzel olurdu, bütün eski atalarımızın tüm deneyimlerine sahip olurduk. Bilgi oluşması biliyorsun beyinde nöronlar arası bağlantılarla sağlanıyor.

Yoksa çocuk ilk doğduğu anda anne,baba, dede ne varsa hepsinin bilgisine sahip doğardı.

Yine de ilginç konu ama.
0 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Sadece ufak bir düşünceyi benimkisi, DNA'larda bilgi depolamak için çalışmalar yapılıyor, eğer bunu bizim yapmamız mümkünse,DNA bunu kendisi birihtimal yapıyordur.

İlgili rüyalar

+1 oy
0 yorum 103 okuma
+4 oy
4 yorum 222 okuma
+6 oy
1 yorum 212 okuma
Hicaz 1 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 169 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Mayıs 2021 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+20 oy
4 yorum 155 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 12 Mayıs 2021 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+24 oy
8 yorum 643 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 19 Nisan 2021 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+11 oy
4 yorum 1.9k okuma
Kahin 4 Haziran 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+18 oy
9 yorum 377 okuma
+11 oy
1 yorum 248 okuma
sonsuz 12 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 116 okuma
yok 1 Nisan 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 351 okuma
Arkturus 29 Haziran 2017 Lusid kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+8 oy
8 yorum 621 okuma
Yaren1989 28 Ekim 2019 Durugörü kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+9 oy
6 yorum 495 okuma
Karga 18 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

600 Aktif
0 Üye ve 600 misafir
Bugün : 6830
Dün : 21898
Toplam : 48087009
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...