Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
253 okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Papaz büyüsü bozulabilir mi? Papaz büyüsü nasıl bozulur? Papaz büyüsü varsa belirtileri nelerdir? Gerekli bilgileri yazımız içerisinden inceleyebilirsiniz.
bir yorum ile ilgili: büyü nasıl bozulur

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Papaz Büyüsü Nedir?

Papaz büyüsü kara büyüler kategorisinde yer alan oldukça güçlü ve etkisi ağır büyüleri kapsamaktadır. Birini aşık etmek için, kendine bağlamak için, cinsel bağlılık ve tutku için, kısmet açmak için, kısmet kapatmak için, birini birinden soğutmak ve çiftleri ayırmak için papaz büyülerinden yararlanılmaktadır.

Bu büyünün bazı kişiler için ismine bakılarak yalnızca papazlar tarafından yapıldığı düşünülmektedir. Fakat öyle bir şey söz konusu değildir. Tüm dünyada hakim olan ve her dinden insanın yaptırdığı bu büyü medyumlar tarafından yapılmaktadır. Tabii bu bir kara büyüdür ve dikkatli olunmalıdır. Papaz büyüsü yapmak öyle çok kolay bir şey değildir. Çok güçlü enerjilere sahip olan bu büyü alanında uzman olan medyum ve medyum hocalar tarafından yapılmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz büyüsü bozmak genellikle üzerinde papaz büyüsü olduğunu düşünen ya da bir medyum, hoca tarafından üzerinde büyü olduğu söylenilen kişilerin başvuracağı bir yöntemdir. Ayrıca papaz büyüsü yaptırmış bir kişi de daha sonra bu büyüyü bozdurmak isteyebilirler.

Papaz büyüsü yapılabilecek en büyük kara büyülerden biridir ve etkisi çok uzun süre kalır. Kara büyüler arasında olan bu büyü kişinin üzerinde yoğun etkileri olan bir büyüdür. Bu yüzden de üzerinde büyü olan biri papaz büyüsü bozdurmak için medyumlara danışır ve üzerindeki bu kötü enerjiden, büyüden kurtulmak ister.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz Büyüsü Nasıl Yapılır?

Papaz büyüsü yapımı oldukça zordur. Yapımı kadar bozulması da çok zordur ve mutlaka iyi bir medyum tarafından bu işlemler gerçekleştirilmelidir. Papaz büyüsü en güçlü ve en etkisi garanti olan büyüdür. İyi bir medyuma yaptırıldığı sürece kısa sürede büyü kendisini göstermektedir.

Papaz büyüsü direkt olarak büyü yapılan kişinin zihnine ve bedenine etki etmektedir. O saatten sonra kişi kendi düşüncelerini, hislerini ve davranışlarını kontrol edemez. Fakat kendi üzerinde bir büyü olduğunu da fark etmez. Bin evi zihnini başkası yönlendirmektedir. Papaz büyüsünün etkileri en az 3 gün, ortalama 3 hafta içerisinde kendisini güçlü bir şekilde göstermektedir.

Papaz büyüsü farklı şekillerde yapılabilmektedir. Örneğin papaz büyüsü uzaktan yapılır mı diye bir soru bulunmaktadır. Papaz büyüsü genellikle uzaktan yapılan bir büyüdür ve büyü yapılacak kişiden alınan saç, kıl, tırnak, deri gibi şeylerle yapılabilmektedir. Bazen muska, tılsım ve vefk kullanılarak da bu büyü yapılır. O zamanlar büyünin büyü yapılacak kişiye yakın olması istenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz Büyüsünün Etkileri Nelerdir?

Papaz büyüsü etkileri büyüye göre değişiklik gösterir. Bu büyünün en büyük amacı kişinin zihninin içine girmek, onu psikolojik ve bedensel olarak yönlendirmektir. Büyü, özellikle de medyumun cinleri aracılığıyla kişinin zihnine ulaşarak ve onu etkileterek yapılır. Yani kişi bir anda kendini büyüyü yaptıran kişi aşık olarak da bulabilir, bir anda evli olduğu kişiden soğuyup uzaklaşabilir ya da kısmeti bir anda kapanabilir. Bunların hepsi büyüye göre değişiklik gösterir.

Papaz büyüsü nasıl etkiler sorusu büyüyü yapan kişiye göre ya da büyünün yapılış biçimine göre de değişiklik gösterebilir. Bunlar çok büyük ve güçlü kara büyülerdir. Fark edilmediği sürece etkisi bir ömür sürebilmektedir. Bunun için öncelikle büyünün yapılmasını istediğinizden ve niyetinizden emin olmanız gerekir. Tereddütlü olmanız ya da büyüye inanmamanız kötü enerji doğuracaktır. Bir diğer etken de büyüyü yapan kişidir. İyi ve güçlü bir medyum büyünün en iyi şekilde yapılmasını sağlayacaktır. Papaz büyüsü medyum hocanın da etkisinin oldukça büyük odluğu bir büyüdür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz Büyüsü Nasıl Anlaşılmaktadır?

Papaz büyüsünü anlamak oldukça zordur. Bu büyüler kişiyi doğrudan zihinsel olarak etkilerler ve etkisi çok çabuk görülmektedir. Yani büyünün yapıldığı kişi kendisinde var olan değişikliği öyle hemen anlayamaz ya da fark edemez. Direkt olarak zihinsel ve bedensel olarak büyünün etkisi altındadır. Yani yapılan bu papaz büyüsü yalnızca kişinin çok yakınları tarafından anlaşılabilmektedir. Ki o da her zaman mümkün değildir.

Başta da denildiği gibi papaz büyüsü kara büyü sınıfına girmektedir ve kara büyüler kolay kolay anlaşılmaz. Hatta bazı güçlü medyumların yaptığı büyüleri yalnızca kendisi görebilir, yıldızname fallarında da çıkmaz ve başka medyumlar da göremez. Fakat bazen büyü yapılan kişinin çevresinde olanlar kişideki ani değişiklikleri fark eder ve eğer inanıyorsa onda büyü olduğunu düşünebilmektedir. Böyle durumlarda o kişi papaz büyüsü bozdurma yoluna gitmek ister.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Kişide Papaz Büyüsü Varsa Belirtileri Nelerdir?

Papaz büyüsü belirtileri normal büyü belirtilerinden biraz daha zor anlaşılan belirtilerdir. Eğer kişi şanslıysa büyünün insanlar tarafından anlayabileceği bazı belirtiler ortaya çıkmaktadır. Fakat büyünün kuvvetine bağlı olarak direkt kişi psikolojik olarak etkilenebilir ve bunu normal hayat seyrinde yaşayabilir. İşte o zaman büyü olup olmadığını anlamak da zor olacaktır.

Papaz büyüsünün belirtileri arasında aşağıda bulunan birkaç belirti bulunmaktadır. Büyü yapılan kişi bunlardan hepsini ya da birkaçını mutlaka taşır:

    Papaz büyüsü yapılan kişi daima yorgun ve halsizdir ve sürekli uyumak ister
    Papaz büyüsü etkisi altında olan bir eş, eşinden ve evinden uzaklaşır. Evlilikleri boşanmayla sonuçlanır.
    Büyü altındaki kişinin işleri rast gitmez, hayatında aksaklıklar olur,
    Papaz büyüsü yapılan kişide ani durum ve duygu değişiklikleri gözlemlenir.
    Kişi normalde olduğundan farklı bir kişi haline dönüşebilir. Bu tamamen büyüyle alakalıdır. Hiç yapmayacağı şeyler yapabilir ya da hiç sevmediği şeyleri, kişileri sevebilir. Ya da bunların tam tersi şeklinde etki gösterebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz Büyüsü Bozdurulabilir Mi?

Papaz büyüsünden kurtulmak isteyenler bu büyünün bozulup, bozulamayacağını merak ederler. Papaz büyüsü için tüm dünyadaki en güçlü ve en etkili büyü denilmektedir. Bu da büyünün yapımı kadar bozulmasının da zor olduğunu bizlere göstermektedir. Fakat papaz büyüsü kaldırmak mümkündür, yani bu büyü bozulabilir.

Papaz büyüsünü bozdurmak için önce büyünün varlığından emin olmak gerekir. Bunun için ilk olarak yukarıda bahsedilen etkilere bakılabilir. Tabii en doğru cevabı iyi bir medyum verecektir. Alanında iyi bir medyumla bir kişide büyü olup olmadığı anlaşılabilmektedir. Bazı kişiler de yıldızname falı ile buna bakıp, büyü olup olmadığını görebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz Büyüsünü Kimler Bozabilir?

Papaz büyüsünü kim bozar sorusu genellikle medyumlar ve hocalar olarak cevaplandırılır. Papaz büyüsü daha önce de sık sık söylendiği gibi çok güçlü bir kara büyüdür ve bu büyüyü yapan kişinin enerjisi, büyüyü yapma şekli, ettiği dualar ve yapığı tılsımlar gibi şeyler büyüyü daha da güçlü hale getirmektedir. Bu nedenle de büyüyü yapan kadar güçlü biri bozmalıdır. Papaz büyüsü yapan tüm medyumlar aynı zamanda büyüleri bozabilmektedir de.

Papaz büyüsü çözmek için öncelikle büyünün nasıl yapıldığını bilmek gerekir tabii bunu bilmek öyle kolay olmayacaktır. Bunun için de iyi bir medyumdan yardım alınması gerekmektedir. Papaz büyüsü yalnızca enerji, dua ve ritüellerle yapılan bir büyü değildir. Papaz büyüsü tılsım, vefk ve muska gibi şeylerle de yapılabilmektedir. Mesela eğer birine muska gibi bir yazıyla, dualarla büyü yapılmışsa ve bu muska kişiyle alakalı bir yere saklanmışsa öncelikle muskanın nerede olduğunu bulmak gerekmektedir. Bazı büyülerde muska bulunup etkisiz hale getirilene kadar büyü ortadan kalkmamaktadır.

Medyumlar gibi hocaların da büyü bozanları bulunmaktadır. Bu hocalar dualarla, surelerle ve Kur’an-ı Kerim yardımıyla papaz büyüsü çözme işlemi yapabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz Büyüsü Nasıl Bozulur?

Papaz büyüsü kaldırma işlemi yukarıda da bahsedildiği gibi medyumlar ve hocalar tarafından yapılmaktadır. Büyünün yapım aşamasında olduğu gibi kaldırma aşamasında da bazı dualar, tılsımlar, sureler gibi şeylerden yararlanılır. Papaz büyüsünü bozmak için mutlaka medyum yardımı alınması tavsiye edilmektedir. Bu medyumun da işinde iyi biri olması gerekir. Çünkü bunlar güçlü enerjileri kapsayan büyülerdir. Yanlış bir şey yapıldığı takdirde kişiyi daha kötü etkileyebilme ve hatta olayları bambaşka hale getirme imkânı da bulunmaktadır.

Birçok medyumun papaz büyüsü yaparken büyünün içerisine bir kilit koyduğu bilinmektedir. Bu kilit bir nevi büyü bozulacağı zaman kullanılacak olan bir kilittir. Büyüler yapılırken içlerine büyülerden korunmak için bazı tılsımlar eklendiği gibi kilitler de eklenir. Tabii her medyumun büyü yapma şekli farklı olduğu için bu her papaz büyüsü için söylenememektedir.

Her medyum kendi büyüsünü kolaylıkla çözebilmektedir. Eğer yaptırılan büyüden pişman olunduysa ya da artık kaldırılmak isteniyorsa büyüyü yapan medyuma giderek büyüden kolayca kurtulmak mümkündür. Başka bir medyumun yaptığı büyüyü bozmak daha meşakkatli olacaktır. Bu medyumlar ters dualar ederek, yeni tılsımlar oluşturarak ya kendi özel yöntemlerini kullanarak bu büyüleri bozabilirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz Büyüsü Evde Bozulabilir Mi?

Papaz büyüsü evde bozmak en sık sorulan ve araştırılan konudur. Eğer bir kişi kendisinde büyü olduğunu düşünüyorsa ya da şüpheleniyorsa evde kendi kendine bu illetten kurtulmak isteyebilir. Bunun için de en iyi yöntem Allah’a sığınmak, dualar etmek olacaktır. Medyumların uyguladığı papaz büyüsü bozma yöntemleri evde uygulanabilecek yöntemler değildir. Öncelikle bunun için gerekli yetenek ve güç zaten normal insanlarda bulunmamaktadır.

Eğer kişi kendisine ya da birine büyü yapıldığından eminse ya da emin olmak istiyorsa mutlaka ama mutlaka bir medyuma ya da bir hocaya danışmalıdır. Çünkü papaz büyüsü bilinen en güçlü büyüdür ve öyle kolay kolay çözülmez. Bu güçlü büyü insanların kendi kendine çözebileceği büyüler değildir. Eğer küçük bir büyüyse dua ile kurtulabilirsiniz, fakat büyük ve zor bir büyüyse mutlaka ters dualar okunmalı ve medyumların büyüye göre büyü kaldırma metotları uygulanmalıdır. Bu metotlar da yalnızca medyumların bildiği metotlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz Büyüsü Bozma Duaları Nelerdir?

Papaz büyüsü bozma duaları, yukarıda da bahsedildiği gibi özellikle de küçük büyülerde büyüyü ortadan kaldırmaya yarayacak olan dualardır. Büyük büyülerde de yine bu dualar okunmalıdır. Hem büyü işlerinde hem de medyumlukla ilgili her konuda en önemlisi inanmaktır. Allah’a inanıldığı ve sığınıldığı sürece büyüden kurtulmak da daha kolay olacaktır. Medyumlar ve hocalar da büyüyü bozarken aşağıdaki dualardan yararlanırlar. Büyü olan kişiler ve de mümkünse çevresindekiler sürekli bu duaları okurlarsa hem tüm kötülüklerden korunurlar hem de büyünün ortadan kalkmasına katkı sağlarlar. Sağlam bir büyü sağlam bir inanç ve iyi bir medyum eşliğinde bozulabilir, ortadan kaldırılabilir. İnanılmazsa ya da çabalanmazsa büyü ortadan tamamen kalkmayacaktır. Papaz Büyüsü bozmak için dualar şunlardır:

    Felak Suresi
    Nas Suresi
    Fatiha Suresi
    Ayet’el Kürsi
    Esma’ül Hüsna
    Abese Suresi
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Tehlikeli bir büyüdür

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

306 Aktif
0 Üye ve 306 misafir
Bugün : 5333
Dün : 13860
Toplam : 47845754
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...