Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
195 okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
bilgi amaçlıdır büyü haram olduğundan yapılmasını tavsiye etmiyoruz
Papaz büyüsü hakkında, papaz büyüsünün kimlere ne şekilde yapılacağı, papaz büyüsünün olumsuz olacak etkileri gibi konu başlıklarını bu yazımızdan okuyabilirsiniz. Unutmayın ki papaz büyüsü sadece profesyonel ve alanında uzman kişiler tarafından yapıldığında sonuç vermektedir.
bir yorum ile ilgili: Büyü nasıl yapılır?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Papaz büyüsü diğer büyülerden ayıran özelliği kara büyü kategorisine girmesidir. Kara büyü ile uğraşıldığında genellikle kayba uğramak anlamındaki büyü demektir. Papaz büyüsünde ki yapılma amacı asıl olarak kişiye ya da kişilere kritik zararlara uğratmaktadır. Bu büyü en çok korkulan büyülerin başlarında gelmektedir. Çünkü papaz büyüsünün hem kısa sürede etki etmesi hemde etkisinin uzun sürmesinden kaynaklanmaktadır. Bu büyü bozulması en zor büyülerdendir. Gerçekten alanında uzman birisi olmadığı sürece büyüyü bozmak imkansız hale gelmektedir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Daha ćok suryaniler yapar turkiyede
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz büyüsü etki süresi

Genel olarak bu büyüyü yaptıran kişilerin akıllarına bir çok soru gelmektedir. Ancak bu büyüyü yaptıran kişilerin akıllarına gelen ilk soru papaz büyüsünün etkisi ne kadar sürecektir sorusudur. Papaz büyüsü diğer büyülerden ayıran önemli özelliklerden birtanesi etkisi bozulana kadar devam etmektedir.

Bundan dolayı kendilerine papaz büyüsü yapıldığını hisseden kişiler en hızlı şekilde alanında uzman medyum kişilerle çalışmalıdır. Bu büyü kara büyü kategorisine girdiği için yapılması kadar bozulmasına oldukça zordur. Bu konuda daha önce hiç tecrübesi olmamış yeni medyumlar hayatınızı yoluna koymak yerine herşeyi daha kötü yapabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Papaz büyüsü yapmak

Tamamen gelişigüzel verilmiş bu isme göre, insanların içindeki isteklerini kontrol etme onlara yön verme şansını elde edeceksiniz. Her zaman mükemmele erişmek için ve ihtiyaçlarınız doğrulsunda büyü yaptırmanız için uzman bir medyum tarafından bunu planlamanız gerekmektedir.

Diğer bi yönden bakıldığı zamanda bu yönteme başvurmayıp mutsuz ve dertli bir şekilde yaşantınızı sürdürmeniz gerekecektir ve bunun için başka hiçbir şey yapayacağınızı farkedeceksiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz büyüsü ne işe yarar?

Papaz büyüsü tamamen ihtiyaçlarınızla doğru orantılı bir şekilde her ihtiyacınıza göre farklı bir işlem görmektedir. Papaz büyüsü asla tek bir amaç için yapılmaz. Her zaman farklı amaçları ve her zaman farklı istekleri vardır. Bu büyü bağlama ve ayrılık büyüsü gibi net sonuçlar alabilmenizi istediğiniz zamanlarda iradenin belirleyeceği bir büyü ortaya çıkmaktadır.

Bunun gibi amaçlarla birlikte, her zaman hangi durumda olursanız olun ihtiyaç duymanız halinde papaz büyüsü yöntemine başvurabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papa büyüsü belirtileri

Papaz büyüsü diğer büyülere göre oldukça etkili ve zahmetli bir büyüdür. Bundan dolayıda sonuçları kesin ve garantidir. Her büyü gibi papaz büyüsününde bazı belirtileri vardır. Papaz büyüsünün en büyük belirtisi kişilerin kendi iradelerinden çok daha farklı davranıp aşırı bir duygusal yoğunluk içerisine girmesidir. Eşler açısından papaz büyüsünün yapılıp yapılmadığının anlamanın en basit ve kesin yolu her zaman düzenli olarak ilerleyen ilişkilerin bir anda bozulmasıdır.

Bu şekilde ansızın ayrılıklar, araya giren soğukluklar anlaşamazlıklar göstermektedir. Papaz büyüsünün etkisini gösterip göstermediğini anlamanın kişiler tarafından en basit yolu ani bir şekilde büyü yapılan kişide değişimler gözlenmesidir. Büyü altında kişiler genellikle her zaman düzenli olarak yaptığı işleri bir anda yapamamaya, yada zorlanmaya başlamaktadırlar. Bu tarz kişiler papaz büyüsünün etkisi altında olması yüksek olasılıktır. Bunu anlamanın başka bir yolu yoktur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz büyüsü nasıl yapılır?

Papaz büyüsünün nasıl yapıldığını merak edenler için şöyle bir açıklama yapabiliriz. Bu büyünün etkisinin sonuç göstermesi ve tesirinin büyük olmasından dolayı dikkat edilmesi gereken bir ilimdir.

Papaz büyüsü tesir edilmek istenen kişinin kontrolünü sağlamaktadır. Bundan dolayı bu büyüyü yaptırmak isteyen kişi tesir altına almak istediği kişiye istediğini yaptırmaktadır. Papaz büyüsünün etkilerinide göz önüne almak gereklidir. İş yerinde problemleri olanlar, evil olup karısıyla ya da kocasıyla sürekli sorun yaşayanlar. Kavuşmak isteyipte kavuşamayanlar gibi bir çok alanda bu büyü aktif olarak yapılmaktadır. Bu büyüyü yaptırdıkdan sonra tesir altına aldığınız kişileri kolay bir şekilde control altına alabileceksiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tarihte Papaz Büyüsü



Papaz büyüsünün tarihi çok eski çağlardan günümüze gelmiş, kadim sırları barındıran çok etkili bir büyüdür. Orta çağ Pagan kabilelerinden devşiren papaz büyüsü, Süryaniler ve İbraniler zamanlarına kadar uzanır. Bu nedenle yapılış ve bozulma aşamalarında İbranice ve Süryani alfabeden yararlanılır. Orta çağda klişenin kendi gücünü halka ispatlaması için kullanılmıştır. Ancak zaman içerisinde klişenin ihanete uğraması, gücünü kaybetmesi gibi birçok sebep yüzünden sırlar aşikâr olmuş ve tüm dünyaya yayılmıştır. Sırra vakıf ve ilim sahibi kimselerce yapılmadığı zaman kontrolden çıkma, büyük zararlar verme gibi birçok olumsuz sonuç doğuracaktır.

Kişilerin iradesine etkili ve doğrudan bir müdahale olması ve içerisinde kadim sırları barındırması yalnızca uzman kimselerde yapılmasını salık verir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

369 Aktif
1 Üye ve 368 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 5992
Dün : 13860
Toplam : 47846411
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...