Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
582 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada rakı görmek, genellikle hayra yorulmaz. Rüyada görülen rakı, rüya sahibinin üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır. Bazı rüya yorumlarına göre ise rakı görmek, rüya sahibinin kirli bir şekilde elde ettiği kazanca delalet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada rakı içmek, kişi için hayırlı bir rüya olarak görülmemiş olup, kişinin yanlışa sapmasına, helal dururken harama meyletmesine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin günaha girmelerine, hak yemelerine, başkalarına karşı haset davranışlar içersinde olmaya yorulur. Rüyada rakı içmek, başkaları hakkında kötü zanda bulunmaya ve dedikodu, gıybet yapmaya delalet eder. Görülen bu rüya kişinin hak yolundan uzaklaşarak günah meclislerinde bulunmasına, dünyaya ve maddiyata aşırı önem vermeye tabir edilmiştir. Rüyada rakı görmek, bazı tabircilere göre ise kişinin iş ve aile düzeninin bozulmasına, maddi ve manevi kayıplar yaşamasına rivayet edilmiştir. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin hak ve adeletten uzak bir yaşam sürmelerine yorumlanmıştır. Rüyada rakı içmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.

Rüyada Rakı İçmek Nedir

Rüyada rakı içmek, kişinin yaşamı ile hata içersinde olmasına, doğru ve düzgün bir yaşamdan uzaklaşmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin insanlara karşı art niyetli davranışlar içersinde olmasına, dünyevi istekler peşine düşüp, ahiret yaşamını unutmaya yorulur. Görülen bu rüya kişinin kovuculuk yapmasına, insanların arasını açmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya kişi için uyarıcı olup davranışlarını düzeltip, tövbe etmesi gerektiğine tabir olunur.
Rüyada Rakı Sofrası Görmek

Rüyada rakı sofrası görmek, iyi niyetli davranışlar içersinde olmayan art niyetli insanların aynı amaç üzerine toplanmasına işaret eder.

Rüyada Rakı Şişesi Görmek

Rüyada rakı şişesi görmek, haset bakışları ve art niyetleri olan bir kişiye yorulur.
Rüyada Sek Rakı İçmek

Rüyada sek rakı içmek, kişinin nuh deyip peygamber demeyen bir yapısı olmasına, inatçı bir kişiliğe sahip olmak olarak tabir edilmiştir.
Rüyada Rakı Bardağı Görmek

Rüyada rakı bardağı görmek, başkalarının hakkını gasp ederek menfaat sağlayan mal ve mülk edinen birisine rivayet edilmiştir.
Rüyada İçki Görmek

Rüyada içki görmek, kişinin haram yollarla elde ettiği dünyalık mal ve mülkün varlığına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya faydası olmayacak büyük maddi varlıklara yorumlanmıştır.
Rüyada Sigara İçmek

Rüyada sigara içmek, kişinin gezip dolaşmasını seven biri olmasına, ehli keyif bir yapısı olmasına rivayet olunur.
Rüyada Sigara Söndürmek

Rüyada sigara söndürmek, kişiye üzüntü ve sıkıntı veren bir takım olayların olmasına, kişinin huzurunun kaçmasına yorumlanır.
Rüyada Arkadaşlarla Rakı İçmek

Rüyada arkadaşlarla rakı içmek, kişinin elinde tutduğu imkanlar sayesinde zahmet çekmeden hayatını sürdürmesine delalet eder.
Rüyada Tek Başına Rakı İçmek

Rüyada tek başına rakı içmek, kişinin dost sandığı kişilerin rüya sahibini zor bir anında tek başına bırakmasına tabir edilmiştir.
Rüyada Sevgiliyle Rakı İçmek

Rüyada sevgiliyle rakı içmek, kişinin ailesinin onaylamadığı ve sonradan pişmanlık duyacağı biri ile gönül ilişkisi yaşamasına yorulur.
Rüyada Eşiyle Rakı İçmek

Rüyada eşiyle rakı içmek, kişinin har vurup harman savuran bir yapısı olmasına, bunun aile yaşantısına olumsuz şekilde yansımasının alametidir.
Rüyada Rakı İçip Kusmak

Rüyada rakı içip kusmak, kişinin girdiği yanlış yollardan pişmanlık duymasına, tövbe isteği içersinde olmasına yorumlanmıştır.
Rüyada Rakı İçenleri Görmek

Rüyada rakı içenleri görmek, kişiyi bir adım dahi ileriye taşımayan kişilerle arkadaşlıklar içersinde olmasına, bundan kendi hayatı adına zarar içersinde olmasına delalet eder.
Rüyada Rakı Almak

Rüyada rakı almak, kişinin çıkarları doğrultusunda başkalarının sırtından geçinmesine, menfaat sağlamasına yorumlanır.
Rüyada Rakı Satmak

Rüyada rakı satmak, kişiye karşı uzaktan uzağa düşmanlık besleyen, kazancında gözü olan kişilerin varlığı olarak tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rakı görmek veya içmek, düşüncesiz ve den­gesiz hareketler sonucu yanlış yollara sapıklığını, haram kazançla geçinme, bir zevk ve içki alemine veya hasta olmaya işarettir. Rüyada rakı görmek veya içtiğini görmek, haram bir mal elinize geleceğine veya günah işleyeceğinize işaret eder. Rüyada rakı görmek, bazen de fitne çıkacağına veya kötü­lüklerin, düşmanlıkların ve kızgın, öfkeli kimseleri ortaya çıkacağına işaretle tabir olunur.Rüyada rakı içerek sarhoş olduğunuzu görmeniz iyi değildir.Rüyada görülen rakı, fitne, şer, düşmanlık ve kızgınlığa da işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bakınız; İçki İçmek. Rüyada içkili bir zevk alemi, çok ağır bir hastalıkla yorumlanır. Rüyada içkili bir yerde içmek, eğlenmek, çok ağır bir hastalık demektir. Haram olarak yorumdur.

Rüyada raki içerek sarhos oldugunuzu görmek iyi degildir. Bir dükkandan raki satin aldiginizi görmek, yakinda bir hastaliga yakalanacaginizi fakat kisa zamanda iyileseceginizi gösterir. Rakinin dökülmesi hayra delalet eder.

Bir rakı fabrikasinda rakilarin siselere dolduruldugunu görmek, o yerde kisin biraz sert geçecegine isarettir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada raki görmek veya içmek, haram bir mala ve büyük bir günah islemeye isarettir. Rüyada görülen raki, fitne, ser, düsmanlik ve kizginliga isarettir.

Rüyada içki içmek, içenin ahmaklik ve cehaletine delalet eder. Ölü bir kimsenin rüyada içki içtigi görülse, o ölü ahirette nimet erisimindedir.

Çünkü sarap, Cennet ehlinin içkisindendir. Ancak, ölünün devamli raki içmekle ölmüs olmasi ve hayatinda içki içmeyi helal, itikad edenlerden olmasi tabirden müstesnadir. Raki, su ile kanstinlarak içildiginden dolayi evlenmek isteyen kimse için hayra delildir

Rüyada rakı içmek yada görmek; yanlış hareketler sonucu kötü yola düşmeye, geçimini haram yollardan sağlamaya veya hasta olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rakı görmek, genellikle hayra yorulmaz. Rüyada görülen rakı, rüya sahibinin üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır. Bazı rüya yorumlarına göre ise rakı görmek, rüya sahibinin kirli bir şekilde elde ettiği kazanca delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rakı görmek, rüya sahibinin etrafında konuşulan dedikoduya ve fitneye işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise rüyada rakı görmek, rüya sahibinin yakın zamanda yaşayacağı sağlık problemlerinde işaret etmektedir. Olumsuz bir şekilde yorumlanan rakı, rüya sahibinin ya da çevresinin kötü işlere bulaşması ve sonrasında gelen sıkıntılara yorumlanmaktadır. Rüyada rakı içmek, rüya sahibinin yanlış ve kötülük getirecek işlere bulaşmasına yorulur. Başka bir yorumda ise rakı içmek, helal olmayan yollardan kazanılan paraya işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Sofrası Görmek

Rüyada görülen rakı sofrası, rüya sahibinin gireceği sıkı bir mücadeleden başarılı bir şekilde çıkması anlamına gelmektedir. Farklı bir yorumda ise rakı sofrası görmek, rüya sahibinin sevineceği haberler almasına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Şişesi Görmek

Rüyada görülen rakı şişesi, rüya sahibinin sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir. Farklı bir yorumda ise rakı şişesi görmek, rüya sahibinin manevi açıdan yaşayacağı boşluğa işaret etmektedir. Bazı rüya alimlerine göre ise rüyada rakı şişesi görmek, rüya sahibinin yaşayacağı ekonomik sıkıntılara işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Bardağı Görmek

Rüyada görülen rakı bardağı müjdeli haberlere işaret etmektedir. Benzer bir yorumda ise rüya sahibini bekleyen güzel günlerin yakında olmasına yorulmuştur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında rakı içtiğini görmesi kişinin kötü yollara gireceğine, günah işleyeceğine, doğru yola girmek için çok çabalayacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sek Rakı İçtiğini Görmek

Kişinin rüyasında sek rakı içtiğini görmesi, rüya sahibinin hayatında mutluluk verici olaylar yaşanacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında sek rakı içtiğini görmesi, kişinin hayırlı günler geçireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Taşıdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında rakı taşıdığını görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını bolluk ve bereket içerisinde geçireceğine yorumlanır. Rüyada rakı taşıdığını görmek, rüya sahibinin yakın zamanda uzun bir seyahate çıkacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı İçip Ağladığını Görmek

Rüyada rakı içip ağladığını görmek, rüya sahibinin aile büyüklerinden maddi anlamda destek göreceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında rakı içip ağladığını görmesi, kişinin kısmetinin açılacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı İçip Pişman Olduğunu Görmek

Rüyada rakı içip pişman olduğunu görmek, rüya sahibinin hayatının günden güne kötüye gideceğine tabir edilir. Kişinin rüyasında rakı içip pişman olduğunu görmesi, rüya sahibinin çevresindeki insanlarla çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailenle Rakı İçtiğini Görmek

Kişinin rüyasında ailesiyle rakı içtiğini görmesi, rüya sahibinin rahat bir hayat sürdüreceğine ve yakın zamanda bol gelir elde edeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında ailesiyle rakı içtiğini görmesi, kişinin günden güne kazancının artacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Verdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında rakı verdiğini görmesi, kişinin verdiği emeklerin boşa gideceğine tabir edilir. Kişinin rüyasında rakı verdiğini görmesi, rüya sahibinin işlerinin daima rast gideceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruçluyken Rakı İçtiğini Görmek

Rüyada oruçluyken rakı içtiğini görmek, rüya sahibinin ağzının tadının bozulacağına ve keyfinin kaçacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında oruçluyken rakı içtiğini görmesi, kişinin yaptığı hataları telafi edeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rakı görmek, kişinin zor günler geçireceği demektir. Rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, aksi takdirde kötü insanların tuzağına düşeceğine, çeşitli dedikodular işiteceğine, bu durumdan mutsuz ve huzursuz olacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Koktuğunu Görmek

Kişinin rüyasında rakı koktuğunu görmesi, rüya sahibinin sevgisinin ve saygısının günden güne artacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında rakı koktuğunu görmesi, kişinin kazancının azalacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Rakı İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında denizde rakı içtiğini görmesi, kişinin ailesiyle çeşitli sorunlar yaşayacağına ve sonucunda evden ayrılacağına rivayet eder. Kişinin rüyasında denizde rakı içtiğini görmesi, rüya sahibinin sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Aldığını Görmek

Rüyada rakı aldığını görmek, rüya sahibinin bundan sonraki hayatında rahat ve huzurlu olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında rakı aldığını görmesi, kişinin çevresindeki insanlardan uzaklaşacağı demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Kokladığını Görmek

Kişinin rüyasında rakı kokladığını görmesi, rüya sahibinin zahmetli işlerin üstesinden geleceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında rakı kokladığını görmesi, kişinin sağlık sorunları ile uğraşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rakı görmek, iyi anlamlara gelmez ve hayırlı şekillerde tabir edilmez. Rakı görmek tatsızlık, huzursuzluk, sorun, hastalık ya da üzüntü anlamına gelir. Kişinin kazancına bulaştırdığı kir ve lekedir. Rüya sahibinin belki kazancı boldur ama temiz değildir diye yorumlanır. Rüyada rakı görmek, belalı işlere ve kötü yollara sapmaya, bu yollardan da menfaat elde etmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı İçmek

Rüyada rakı içmek de hayır olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin yanlış işlere bulaşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sek Rakı İçmek

Dediğim dedik, taş kalpli, gururlu, kibirli, çatık kaşlı, yüzü gülmeyen ve bazılarına göre insaniyetsiz bir kişinin varlığı ile tabir edilir. Bu kişi bir işe kalkıştığı zaman, ucu pek çok garibana dayansa bile o işten vazgeçmez ve yolundan dönmez diye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Şişesi Görmek

Rüya sahibinin bir zaman elinin darlığa düşeceğine fakat kısa süre içerisinde hem de kimseye borçlanmaya gerek kalmadan yeniden eski kazancına ve bolluğa kavuşacağına tabir edilir. Kısa süreli ve önemsiz bir maddi boşluk olarak değerlendirilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Sofrası Görmek

Rüyasında rakı sofrası gören kişi, düşmanları, hasımları ya da rakipleri ile sıkı bir mücadelenin içine girecek ve kıran kırana bir savaşa tutuşacak demektir. Rüya sahibi, ölmek var dönmek yok anlayışı ile bu savaştan galip çıkmak için mücadele edecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Bardağı Görmek

Rüyasında rakı bardağı gören kişinin hayatında çok mutluluk ve heyecan verici olaylar yaşanacak demektir. Arka arkaya gelecek olan güzelliklere ve hayırlı günlere işaret eder. Rakı kadehi, hoşluk ve senelik bulmaya, sevindirici olaylar yaşamaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Görmek

Bakınız; İçki İçmek

Rüyada içkili bir zevk alemi görmek, çok ağır bir hastalıkla yorumlanır.

Rüyada içkili bir yerde içmek ve eğlenmek, haram olarak yorumlanır. Acilen hatalarınızı telafi etmeniz gerektiğine bir işarettir.

Rüyada rakı içerek zilzurna sarhoş olduğunu görmek, iyi değildir. Bir dükkandan rakı satın aldığını görmek, yakında bir hastalığa yakalanacağına; fakat kısa zamanda iyileşeceğinizi gösterir. Rakının dökülmesi ise hayra delalet eder.

Rüyada bir rakı fabrikasında rakıların şişelere doldurulduğunu görmek, o yerde kişin biraz sert geçeceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada rakı görmek veya içmek, haram bir mala ve büyük bir günah işlemeye işarettir. Rüyada görülen rakı; fitne, şer, düşmanlık ve kızgınlığa işarettir.

Rüyada içki içmek, içenin ahmaklık ve cehaletine delalet eder. Ölü bir kimsenin rüyada içki içtiği görülürse, o ölü ahirette nimet erişimindedir. Çünkü şarap, cennet ehlinin içkisindendir. Ancak, ölünün devamlı rakı içmekle ölmüş olması ve hayatında içki içmeyi helal, itikad edenlerden olması tabirden müstesnadır. Rakı, su ile karıştırılarak içildiğinden dolayı, evlenmek isteyen kimse için hayra delildir.

Rüyada rakı içmek ya da görmek; yanlış hareketler sonucu kötü yola düşmeye, geçimini haram yollardan sağlamaya veya hasta olmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kişinin rüyasında rakı içtiğini görmesi yaşamında meydana gelecek olumsuz durumların habercisi sayılmaktadır. Bu itibarla rüyada rakı içtiğini görmek ilahi bir uyarı olarak kabul edilmeli ve rüya sahipleri buna göre bir yaşam tarzı seçmelidir.

    Rüyada rakı içmek hem özel yaşamla hem de parasal konularla ilgili gelişmelere işaret eder. Her ne kadar bu rüyanın anlamı genel olarak olumsuz olsa da görülen bazı detaylara bağlı olarak bazen müjdeli durumların habercisi anlamında da yorumlanmaktadır.

Küçük detayların rüyanın yorumu üzerinde büyük değişikliklere yol açmasından ötürü rüyada rakı içtiğini gören kişiler mutlaka detaylı tabirlere ulaşmalıdır.

Aşağıda rüyada rakı içtiğini görmek ile alakalı tüm önemli detayların tabirine yer verilmiştir. Rüyanızın hayra çıkmasını temenni ederek maddelerimize geçiyoruz. İşte rüyada rakı içmekle ilgili bilinmesi gereken en önemli hususlar
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı İçip Sarhoş Olmak

Bir kişinin rüyada rakı içip sarhoş olduğunu görmesi hayatında meydana gelecek şu 3 olumsuz durumun habercisi kabul edilir:

    Rüya sahibinin çok fazla güvenip değer verdiği bir kişinin kendisinden beklenmeyecek bir hata yapacağı ve bu tavrı ile rüya gören kişiyi hayal kırıklığına uğratacağı ifade edilir.
    Dini görevlerini yerine getirmemek ve ibadetlerini aksatmak anlamındadır.
    Rüya sahibinin uzun süre çeşitli sıkıntılarla mücadele etmesine işarettir.

Rüyada rakı içip sarhoş olduğunu görmenin tüm anlamları olumsuz olduğundan büyük alimler rüya sahiplerine dua ederek manevi destek talep etmelerini ve günlük yaşamlarını daha dikkatli biçimde sürdürmelerini tavsiye etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Sofrası Görmek

Rüya sahibine zarar vermek üzere bazı insanların harekete geçtiklerini ifade eder. Bu zarar verme hadisesi geniş anlamda düşünülmeli ve rüya sahibi hem ticari hayatında hem de özel yaşamında tedbirli davranmalıdır.

Rüyada rakı sofrası gören kişinin rızık kapılarının kapandığı yani uzun süre geçim sıkıntısı ile mücadele edeceği yorumu da yapılmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rakı görmek ama içmemek, kişinin koyduğu hedefleri gerçekleştireceğini ve başarı sağlayacağını da söyleyebiliriz. Aynı zamanda hal ve hareketlerinin takdir edileceğine de alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rakı içmek, kişi için hayırlı bir rüya olarak görülmemiş olup, kişinin yanlışa sapmasına, helal dururken harama meyletmesine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin günaha girmelerine, hak yemelerine, başkalarına karşı haset davranışlar içersinde olmaya yorulur. Rüyada rakı içmek, başkaları hakkında kötü zanda bulunmaya ve dedikodu, gıybet yapmaya delalet eder. Görülen bu rüya kişinin hak yolundan uzaklaşarak günah meclislerinde bulunmasına, dünyaya ve maddiyata aşırı önem vermeye tabir edilmiştir. Rüyada rakı görmek, bazı tabircilere göre ise kişinin iş ve aile düzeninin bozulmasına, maddi ve manevi kayıplar yaşamasına rivayet edilmiştir. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin hak ve adeletten uzak bir yaşam sürmelerine yorumlanmıştır. Rüyada rakı içmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı İçmek Nedir

Rüyada rakı içmek, kişinin yaşamı ile hata içersinde olmasına, doğru ve düzgün bir yaşamdan uzaklaşmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin insanlara karşı art niyetli davranışlar içersinde olmasına, dünyevi istekler peşine düşüp, ahiret yaşamını unutmaya yorulur. Görülen bu rüya kişinin kovuculuk yapmasına, insanların arasını açmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya kişi için uyarıcı olup davranışlarını düzeltip, tövbe etmesi gerektiğine tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Sofrası Görmek

Rüyada rakı sofrası görmek, iyi niyetli davranışlar içersinde olmayan art niyetli insanların aynı amaç üzerine toplanmasına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Şişesi Görmek

Rüyada rakı şişesi görmek, haset bakışları ve art niyetleri olan bir kişiye yorulur.
Rüyada Sek Rakı İçmek

Rüyada sek rakı içmek, kişinin nuh deyip peygamber demeyen bir yapısı olmasına, inatçı bir kişiliğe sahip olmak olarak tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı Bardağı Görmek

Rüyada rakı bardağı görmek, başkalarının hakkını gasp ederek menfaat sağlayan mal ve mülk edinen birisine rivayet edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşlarla Rakı İçmek

Rüyada arkadaşlarla rakı içmek, kişinin elinde tutduğu imkanlar sayesinde zahmet çekmeden hayatını sürdürmesine delalet eder.
Rüyada Tek Başına Rakı İçmek

Rüyada tek başına rakı içmek, kişinin dost sandığı kişilerin rüya sahibini zor bir anında tek başına bırakmasına tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Rakı İçmek

Rüyada sevgiliyle rakı içmek, kişinin ailesinin onaylamadığı ve sonradan pişmanlık duyacağı biri ile gönül ilişkisi yaşamasına yorulur.
Rüyada Eşiyle Rakı İçmek

Rüyada eşiyle rakı içmek, kişinin har vurup harman savuran bir yapısı olmasına, bunun aile yaşantısına olumsuz şekilde yansımasının alametidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı İçip Kusmak

Rüyada rakı içip kusmak, kişinin girdiği yanlış yollardan pişmanlık duymasına, tövbe isteği içersinde olmasına yorumlanmıştır.
Rüyada Rakı İçenleri Görmek

Rüyada rakı içenleri görmek, kişiyi bir adım dahi ileriye taşımayan kişilerle arkadaşlıklar içersinde olmasına, bundan kendi hayatı adına zarar içersinde olmasına delalet eder.
Rüyada Rakı Almak

Rüyada rakı almak, kişinin çıkarları doğrultusunda başkalarının sırtından geçinmesine, menfaat sağlamasına yorumlanır.
Rüyada Rakı Satmak

Rüyada rakı satmak, kişiye karşı uzaktan uzağa düşmanlık besleyen, kazancında gözü olan kişilerin varlığı olarak tabir edilmiştir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
0 Üye ve 432 misafir
Bugün : 12487
Dün : 23857
Toplam : 48070821
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...