Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
1.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada evde veya bir meyhanede içki içtiğinizi görmek, çok kötü ve sıkıntılı geçecek günlerin yakında olduğuna ve kazancınızda eksilme olacağına yorumlanır.
Fearless (-52,011 puan)  
Bir yerde önüne İçki gelmesi ama içmemek ne anlama geliyor acaba sadece rakı bardağı gördüm onu da ben içmeyince yanımdan biri aldı o içti
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
içki içenler için bu rüya normal hayatın etkisi ile olabilir. içmeyenler için ise yanlış işler ve ya şuursal zarar veren durum yada kişiler olur. bardak daha çok kişi ile tabir edilir belki seni seven biri belki de senin sevdiğin birisi pek mantıklı yada şuurlu değildir  yada seni yanlışa sevkedecek birinin etkisinde kalmayacağını fakat başkasının kalacağını gösteriyor.
Fearless (-52,011 puan)  
benim önüme geliyodu rakı ben önümden alıp başkasının önüne koyuyodum o da direkt dikiyodu kafaya
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bir teklif yada öneri olabilir reddedeceksin.
Fearless (-52,011 puan)  
Çok teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada İçki İçmek

Bu rüyayı gören kişiler yakın zamanda harama el uzatabilir. Rüya sahibi rüyayı görmesinin ardından para kazanır. Ancak bu kazanç helal bir yerden gelmemektedir. Rüya sahibi bilmelidir ki kazanılan bu para kısa süre içerisinde eriyecektir ve kişi bu parayı hakkıyla harcayamayacaktır. Rüyada dolu içki şişesi görmek de benzer şekillerde yorumlanmaktadır. İçki konulu rüyalar genelde pek hayra yorulmaz ve maddi kazançlardaki usulsüzlüğe işarettir.
Rüyada İçki İçen Biri Görmek

Bu rüya genel olarak hayra yorumlanır. Ancak bu rüyayı gören kişilerin de dikkat etmesi gereken bazı durumlar vardır. Bu durumlara göre rüya çok daha doğru yorumlanacaktır. Rüyasında içki içen birini gören kişi öncelikle bu kişiyi tanıyıp tanımadığını irdelemelidir. Ardından şu rüyalar söz konusu olabilir:

    
Bu tip rüyalar sık sık görülmektedir ve her bir rüyanın farklı anlamı vardır.
Sık Görülen rüyalardan, Rüyada Kedi Görmek neye işarettir? İslami kaynaklarda anlamını okuyabilirsiniz.
Rüyada Annenin İçki İçtiğini Görmek

Rüyada annesinin içki içtiğini gören kişi, annesinin kendi içerisinde büyük bir günah işlemiş olmasından korkuyordur. Bu rüyanın görülmesi düşünceleri daha da derinleştirse de, esasında bu rüya çok kötü değildir. Annenin içki içiyor ve siz içmeden o masada bulunuyorsanız Allah için şehit olmaya çağırılıyor olabilirsiniz. Rüyada içkiyi reddetmek de bu anlama gelmektedir.
Rüyada Babanın İçki İçtiğini Görmek

Rüyada babanın içki içtiğini görmek çeşitli açılardan yorumlanabilir. Öncelikle babanız içki içerken sizin ne yaptığınız önemlidir. Buna göre rüya çok daha doğru yorumlanır. Eğer siz de babanızla beraber içiyorsanız, babanızla ortak iş yapıp helal olmayan paralar kazanabilirsiniz. Ancak babanız içiyor ve siz içmiyorsanız ya da babanız içtiği masada siz içmeden durabiliyorsanız, bu sizin çok hayırlı bir insan olduğunuza ve Allah katında sevilen biri olduğunuza işarettir.
Rüyada Sevdiğin Birinin İçki İçtiğini Görmek

Rüyada sevilen bir kişinin içki içmesi çoğunlukla kişinin şüphelerine işaret eder. Eğer ki rüya sahibi rüyasında içki içen kişinin sevdiği kadın ya da erkek olduğunu söylüyorsa, bu kişi için içinde şüpheleri vardır. Üstelik bu rüyanın görülmesi ona ilahi bir mesaj veriyor da olabilir. Rüyasında sevdiği kişinin içki içtiğini gören kişiler, yakın zamanda hayal kırıklığı yaşatan bazı olaylar yaşayabilirler. Üstelik bu olaylar geri dönüşü olmayan, insanları hayattan silmeye dayalı olaylar da olabilir. Kişi çevresindeki kişi iyi seçmelidir.
Rüyada Eşinin İçki İçmesi

Rüyada eşinin içki içmesi karı ya da koca oluşuna göre değişiklik göstermektedir. Eğer ki içkiyi içen kişi kocaysa, kadın kocası hakkında endişelenir ve evlerine haram kazanç girer. Kazandıkları para hemen biter ve bereketi görülmez. Rüyada içki içen kişi karı ise, koca bu rüyayı gördüğünde bilmelidir ki, karısı bazı hatalar yapabilir. Bu rüyayı gören kişiler evliliği ve aile hayatı için endişeli de olsa, endişeleri geçici olacaktır. Yakın zaman içerisinde karları bazı hatalarda bulunsa da bu hataları en güzel şekilde telafi edecektir.
Rüyada İçki Şişesi Görmek

Rüyada boş içki şişesi görmek ve dolu içki şişesi görmek değişik anlamlara gelmektedir. Bu rüyayı gören kişiler, yakın zamanda öyle bir para kazanır ki, tüm çevresine yardım edebilecek güçte bulur kendini. Bu rüyanın görülmesinin ardından helal kazançlar başlayacaktır ve kişi daha bereketli bir yaşam sürecektir. Bu rüyayı gören kişiler genel olarak yardımsever insanlardır. Ancak hayatlarında yaşayacakları maddi değişimlerle beraber bu yardımları çok daha somut bir hale getireceklerdir.
Bu rüyayı daha önce görmüş olabilirsiniz, Rüyada İçki Görmek neye işarettir? Ayrıntılı yorumunu okuyabilirsiniz.
Rüyada Alkol Görmek

Rüyasında alkol gören kişiler hayal kırıklıkları ve mutsuzluklar yaşar. Bu rüyayı gören kişilerin hayatında çileli bir dönem başlar ve bu dönem kişiye hiç bitmeyecekmiş gibi gelir. Rüyasından alkol gören kişilerin hayatında huzursuzluk başlar. Bu huzursuzluk bir nevi uğursuzluktur ve kişiye kötü anlar yaşatır. Bu rüyayı gören kişi hangi işe başlasa olumsuz sonuç alır. Bu durumun çok kötü olduğunu düşünen rüya sahibi, kısa süre içerisinde moral bozukluğu yaşar ancak kendisini harap etmelidir. Bunun sebebi bu durumun geçici olmasıdır ve kişinin ileride hatasını telafi edecek olmasıdır.
Rüyada Alkol İçmek

Rüyasında alkol içtiğini gören kişiler, bulaşmaması gereken işlerde kendisini bulur. Bu durum genellikle belalı ve yasak işlere yorumlanır. Aynı zamanda rüya sahibi bu olayda sadece geçici bir işte yer almayacaktır. Artık hayatında düzene oturttuğu yol belalı ve illegal olacaktır. Bu rüyayı gören kişilere acilen kendisine çeki düzen vermesi öğütlenir. Bu şekilde deva ederse rüya sahibi toplumda saygı görülen biri haline gelmeyecektir ve haram para kazanacaktır.
Rüyada Alkol Şişesi Görmek

Rüyasında alkol şişesi gören kişilerin hayatında önemsiz olaylar yaşanacaktır. Bu rüyayı gören kişiler, kısa süre içerisinde bazı tat kaçırıcı olaylar yaşar. Ancak bu olaylar rüya sahibinin düşüncesinin aksine, geçicidir ve kolay atlatılacaktır. Rüyada dolu bira şişesi görmek de bu rüyanın türevlerinden biridir. Bu rüyadan sonra kişi kafa yormaya lüzum olmayan şeyler için üzüldüğünü fark edecektir ve çok daha iyi hissedeceği işler peşinde koşacaktır.
Rüyada Alkol Kokusu Almak

Rüyasında alkol kokusu alan kişiler, kısa süre içerisinde haram lokma yiyeceklerdir. Bu rüya genel olarak hayra yorulmaz ve kişinin dikkatli olmasında fayda vardır. Rüya sahibi istediği kadar helal kazansın, istediği kadar hakkaniyetli olsun istemeden de olsa harama bulaşabilir. Böyle bir günaha girilmemesi adına rüya sahibinin dikkatli olması gerekmektedir. Bu kişiler kısa süre içerisinde bazı kişilerin bedduasını alacaktır ve bu dua peşlerin bırakmayacaktır.
Rüyada Sarhoş Birini Görmek

Rüyasında sarhoş birilerini gören kişiler, hayatlarında şanssız ve uğursuz bir döneme adım atarlar. Bu rüyayı gören kişiler, karşısına çıkan zorluklar sonucunda tökezleyip düşecektir ve bir daha kalkmaları zor olacaktır. Rüyada başkasının elinde içki şişesi görmek de bu rüyaya benzemektedir. Bu rüya, rüya sahibinin her ne kadar iyi niyetli olsa da, kendi işlerini yapmaya gücü olmayan kişiler olduğunu göstermektedir. Aynı zamanda kişi, çok daha saf davranacaktır ve hayatında olumsuz bir durumla karşılaşacaktır.
Rüyada Alkol İçen Birini Görmek

Rüyasında birinin alkol içtiğini gören kişiler, bazı kararların arifesinde olabilir. Ancak bu kararlar çevresinden veya ailesinden onay alacağı kararlarsa, olumsuz yanıtlarla karşılaşabilir. Rüyasında alkol içen birini gören kimsenin çevresinde, rüya sahibine ayıp etmek isteyen sinsi birisi bulunur. Bu kişiler ve buna benzer kişilerden kişinin kendisini koruması gerekmektedir. Üstelik bu kişiler öyle yakınlarındadır ki, rüya sahibi kimseye böyle bir sıfatı layık görmez. Ancak bu kişiler rüya sahibinin hatasını ya da boş bir anını beklemektedir. Özellikle aile, akrabalık ilişkileri gibi durumlara işaret eden rüya, rüya sahibinin kısa süreli sıkıntı çekmesine işaret etmektedir.
Rüyada Alkol Satın Almak

Rüyasında alkol satın aldığını gören kişi, kısa süre içerisinde maddi imkansızlık içerisinde kendini bulacaktır. Bu durum kişiyi normalde başvurmayacağı yollara itecektir. Kişi bu yollar  içerisinde haram ve sıkıntılı tercihlerde de bulunabilir. Satın alınan alkol; şarap, rakı, bira, votka veya benzeri şeyler olabilir. Rüyada içki şişesi taşımak da benzer anlamlara gelmektedir.
Rüyada Alkolik Birisini Görmek

Rüyasında alkolik birini gören kimse, çeşitli olaylarla bu rüyayı devam ettirebilir. Örnek vermek gerekirse bu rüyanın en çok görülen şekli, alkolik bir kişiyi hastanede tedavi ettirmeye götürmektir. Sizin de rüyanız bu şekildeyse bu aslında rüyada görülen alkolik hakkındadır. Eğer ki bu alkoliği tanıyorsanız, hayatı boyunca yapmaması gereken bir hata yapmanın eşiğinde olduğunu bilmelisiniz. Görülen bu kişi öyle bir hata yapar ki, ömrü boyunca bu hatanın ve yanlış kararın pişmanlığını yaşar. Bu rüyayı gören kişiler, rüyada görülen alkoliği doğru yola sürüklemelidir.
Sarhoş Görmek tabiri için, Rüyada Sarhoş Görmek neye işarettir? İlgili yazımızdan anlamını okuyabilirsiniz.
Rüyada Şarap İçmek

Rüyada şarap içmek çeşitli şekillerde görülebilir. Bundan ziyade, rüyada alkol içtiğini gören bir kimsenin değişik türevleri vardır. Şarap da bunlardan biridir. Rüyasında şarap içtiğini gören kişi, kısa süre içerisinde kendinde büyük bir kuvvet bulacaktır. Üstelik bu kuvvet, kişinin iyi işler yapması için değil harama bulaşması içindir. Rüyasında şarap içtiğini gören kişiler, gama ve kedere de bulaşır. İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre; rüyasında şarap içtiğini gören kişiler, dünya nimetlerinden faydalanılacağına ancak bu nimetlerin kişiye artık zevk vermeyeceğine işaret eder. Kişi kendisini ahiretten soyutlamıştır ve en sonunda fakir ve mutsuz olur.
Rüyada Alkol Şişeleri Görmek

Rüyasında alkol şişeleri gören kişilere şu sorular sorulmaktadır:

    İçki şişeleri boş mu
    İçki şişeleri dolu mu
    Hangi içki türünün şişesi
    Bu şişelerden alkol tüketiliyor mu
    Bu şişeler mahzende mi başka bir yerde mi görülüyor

Tüm bu sorular, rüyasında alkol şişeleri gören kimselere sorulmaktadır. Rüyasında alkol şişeleri gören kişiler, beklemediği sevindirici bir haber alır. Bu haber öyle bir vakitte gelir ki, kişi kendisinde yapmak istediği her iş için kuvvet bulabilir. Bu rüyayı gören kişiler kısa süre içerisinde mutlu bir döneme girer ve bu dönem kolay kolay bitmez.
Rüyada Alkol Görmek Psikolojik Yorumu

Rüyada içki görmek ama içmemekle içmek arasında fark vardır. Rüyasında alkol gören kişiler, bu alkolü tüketip tüketmeyişine göre yorumlanmaktadır. Rüyasında alkol gören kişilerin hayatlarında belirli bir mutsuzluk vardır. Bu mutsuzluk rüya sahibinin hayatında önemli bir yere sahiptir ve gün içerisinde kafasının çoğu bu gündemle meşguldür. Bu durum kişiyi yorar ve hüzünlü, kederli bir hale büründürür. Bu rüyayı gören kişiler, hayatlarında hiçbir şeyin güzel gitmediğini düşünebilir ancak bu düşünce yanlıştır. Hayatlarındaki kötü gelişmeler geçicidir ve kendisini çok daha iyi bir hale getirecektir. Bu rüyayı gören kişiler mutsuzluklarını geride bırakarak daha mutlu bir hayat girişeceklerdir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamileyken İçki İçmek

Rüyada hamileyken içki içtiğini gören kişi, neticesini bildiği halde iradesiz davranıp olumsuzluklarla karşılaşır. Bu rüya, kişinin sorumsuzca davranması sonucunda kendisini ve çevresini üzeceği manasında yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruçken İçki İçmek

Rüyada oruçluyken içki içtiğini görmek, yaşadığı topluma ters düşecek işlere meyletmeye ve kaidelere uymamaya, yasakları çiğnemeye işarettir. Bu rüyayı gören kişi, oruçlu olduğu halde topluluk içinde aleni olarak içki içiyorsa asilikle davranarak geniş bir çevrenin tepkisini çekecektir. Oruçluyken gizli gizli içki içtiğini görmek ise rüya sahibinin iç hesaplaşması şeklinde yorumlanır. Bu kişinin kendisiyle yüzleşmesinin veya yüzleşmesi gerektiğinin habercisidir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçip Pişman Olmak

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek, kişinin iyi niyetle ya da iyi bir beklentiyle çıktığı yolun hüsranla sonuçlanması manasına gelir. Kişinin keyifle, neşeyle ya da umutla attığı adım neticesinde yaşanacak hayal kırıklıklarına işarettir. Eğer kişi içkiyi evinde içiyor ve sonra pişman oluyorsa bu rüya sahibinin hanesindekilere karşı mahcubiyet yaşayacağına, dışarıda içiyorsa çevresine karşı mahcup olacağına delalettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçmek Görmek

Rüyada rakı, konyak, viski vs. içmek, haram mala işaret eder.

Rüyada şarap içmek, haylazlığa; güzel bir bahçede şarap içmek, dünyada kuvvet ve iktidara, ahirette kevser şarabı içmeye delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; İçmek, Sarhoşluk Veren Şeyler)
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarap, şampanya gibi içkileri, onları içmeden görmek, asil bir kadınla tanışılacağına delalet eder.

Rüyada şerbet, şurup gibi alkolsüz içkiler genel olarak hayra yorumlanır. Ancak alkollü içkiler iyiye yorulmazlar.

Alkolsüz içkiler berrak ve temiz ise daima neşe, sevinç, mutluluk ve huzurdur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Görmek

Rüyada alkol görmek, hayal kırıklığı, hastalık, borç, zorluk, zahmet, çile ve sıkıntı anlamına gelir. Rüya sahibinin maddi anlamda zarara uğrayacağı, işlerinin istediği gibi yürümeyeceği, hayırsız kişiler nedeni ile canının sıkılacağı ve moralinin bozulacağı, tüm aksiliklerin arka arkaya gelip, problemlerin içinden çıkılamaz boyutlara ulaşacağı ile tabir edilir. Rüyada alkol görmek, uğursuzluk olarak değerlendirilir. Şansın ve kısmetin kapanacağı, rızkın eksileceği, yokluğun ve fakirliğin baş göstereceği şeklinde yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçmek

Rüyada alkol içmek, doğru olmayan işlere girmeye, belalı ve günahkâr kişilerin yolunu tutmaya, onlarla hareket edip, kazanç elde etmeye delalet eder. Rüya sahibinin fesat, hile ve yalan dolan işler yapacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçmek

Kişinin içinde biriktirdiği bütün keder ve hüzünlü hali ortaya çıkacaktır. Bir volkan gibi patlama noktasına gelen bu kimse, artık canına da tak etmesinin etkisi ile eteğindeki bütün taşları dökmeye başlayacaktır. Yaşanacak büyük olayların olacağına delalettir. Bu rüyayı gören kişinin ayrıca içi ile dışının bir olduğu, göründüğü gibi olduğu yorumları da alimler tarafından yapılmıştır. Yani, farklı anlamlarda yorumlandığını söyleyebileceğimiz bir rüyadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki Şişesi Görmek

Rüyada içki şişesi görmek, gidilen yolun yanlış olduğuna ve kişinin şu an içinde bulunduğu sıkıntının tamamen kendisinden, hatalarından ve yanlışlarından kaynaklandığını bildirir. Tüm uyarılara rağmen bildiğini okumakta ve gittiği yolu değiştirmemekte ısrarcı davranan rüya sahibinin gelecekte büyük pişmanlıklar duyacağına ancak hiçbir şeyi değiştiremeyeceğini, geçmişte yaptığı hataların bedelini çok ağır bir şekilde ödeyeceğini, sevdiklerinden uzak kalacağını tabir eder. Büyük yanlışların, sayısız günahların da alameti olan rüya, yoldan çıkan bir hayatın kişiye ve sevdiklerine zarar vereceği konusunda uyarı olarak ele alınmalıdır. Zengin kimselerin, güçlerini kötüye kullanmaları halinde huzurlarının bir anda bozulacağını, kibirli hareketlerin sonucunda yalnız kalacaklarını da bildirir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş İçki Şişesi Görmek

Bir ayrılık sonrası yaşanacak psikolojik buhranın işareti olan rüya, yakın geçmişte yapılan hataların sonucunda kişinin bugün çok acı çektiğini bildirir. Kötü alışkanlıklar içinde olunduğuna ve bu durumu değiştirmek için çaba harcamayan rüya sahibinin bir anda hayatının mahvoluşunu izlemek zorunda kalacağına tabir edilir. Boş içki şişesi günaha olan yatkınlığın, iman gücündeki zayıflığın ve kişinin manevi hayatına yatırım yapmamasından ötürü aşırı maddeci biri haline gelmesinin olumsuz sonuçlarını da işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla İçki Şişesi Görmek

Sorumsuz, sadece kendini düşünen ve ailesine değer vermeyen rüya sahibinin boğazına kadar battığı günahlardan bir an önce kurtulmak için af dilemesi gerektiğine işarettir. Kişiye doğru yolu seçmesi için geç olmadan harekete geçmesini öğütleyen rüya, yanlışlardan dönmenin daha az acı çekmek anlamına geleceğini de bildirir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki Şişesi Görmenin Psikolojik Yorumu

Gerçek yaşamında alkol bağımlısı olan ve alkolü bırakmak isteyen, ancak bir türlü başarı gösteremeyen kişilerin verdikleri mücadeleyi anlatan rüya, aynı zamanda bu bağımlılığın kişinin tüm hayatını etkilediğini ve rüyalarında dahi içki şişesi görecek kadar bağımlı hale geldiklerini işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçmek

Rüyada içki görmek helal olmayan, hile ve kurnazlık ile kazanılmış mala ya da kazanca işaret eder. Rüyasında içki içtiğini gören kişinin hak yolundan ayrılmış olduğuna delalet eder. Rüyasında içkiyi şık ve güzel bir içki bardağıyla içtiğini gören kişi hakkı olmayan bir mala ya da paraya sahip olacak demektir. Rüyada içkiyi su ile karıştırıp içen kişi için birkaç şekilde yorum yapılır.

Bu kişinin helal olan malı kadar helal olmayan malı da var demektir ya da baba malı gibi üzerinde birkaç kişinin hakkı olduğu bir malı olacaktır veya bir kadın aracılığıyla ele geçen ve sorunlara neden olacak malı olacaktır şeklinde yorumlanır. Rüyada içki içmek aynı zamanda kötü kadın olarak da yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçmek Sonra Pişman Olmak

İyi olması maksadıyla yapılacak bir işin, gidilecek bir yerin ya da dâhil olacak bir organizasyonun sonunda huzursuz, mutsuz ve memnuniyetsiz olmak anlamına gelir. Rüyada evde içki içmek sonra pişman olmak, kendini aile büyüklerine karşı mahcup olmaya ve onların yüzüne bakamayacak durumlara düşürmeye neden olacak şeyler yapmak demektir. Rüyada meyhanede içki içmek sonra pişman olmak, bir fırsatı doğru değerlendirememeye, bir sözün ya da hareketin dozunu aşmaya yani maksat dışına çıkmaya ve aslında keyif alınacakken kötü hallerde olmaya yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçmek Ama Sarhoş Olmamak

Rüyada çok fazla içki içmek ama sarhoş olmamak, rüya sahibinin dezavantaj olarak gördüğü bir özelliği olduğuna ve kendisinin de zaman zaman bundan muzdarip olduğuna delalet eder. Rüyada bir kadeh içki içmek ve sarhoş olmamak, büyütülmemesi, tartışılmaması ve kafaya takıp üzülmemesi gereken bir durumla karşılaşmak anlamına gelir. Rüyada hafif içki içmek ama sarhoş olmamak, bir emelini gerçekleştirmek için gerekenden az çaba göstermek ve bu nedenle ona ulaşamamak demektir. Rüyada sert içki içmek ama sarhoş olmamak, elinden geleni yaptıktan sonra elde edilemeyecek bir iş ya da maldır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçmek İstemek

Rüyada içki içmek istemek ama içki bulamamak, zorunlu ya da hayati olmayan sadece eğlencelik ve keyfi bir olanaktan yoksun olmaya yorulur. Yani yokluğunda zorluk, zahmet, hastalık ya da sefalet getirmeyecek bir olanaktan yararlanamamaktır. Rüyada camide içki içmek istemek, olmayacak bir yerde söylenecek bir söz nedeniyle başını belaya sokmaya, güvenliğini tehlikeye atmaya ve suçlu konumuna düşmeye alamet eder. Rüyada evde içki içmek istemek, kişiye hak olan bir hakkını kullanmak istemesi anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oruçluyken İçki İçmek

Rüyada oruçluyken gizlice içki içmek, rüya sahibinin kendi içinde hesaplaşacağı, yüzleşeceği ve çözmeye çalışacağı kişisel bir problemi olacağına işaret eder. Rüyada oruçluyken insanların içinde içki içmek, bir kalabalığa ya da topluma aykırı olan bir adım atmaya dolayısıyla tepki çekmeye yorulur. Rüyada oruçluyken unutup içki içmek, rüya sahibinin samimiyetini ve suçsuzluğunu ispat edemeyeceği bir halde kalması demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamileyken İçki İçmek

Sonuçlarının kötü olacağını bilerek iradeye yenik düşerek bir iş yapmaya kendine ve sevdiklerine zarar verme ihtimalini önemsememe zaafına düşmeye delalet eder. Rüyada hamileyken hastanede içki içmek, bir yasağı ya da kuralı çiğnemeden atılamayacak bir adım demektir. Rüyada hamileyken, meyhanede ya da barda içki içmek, kendinden başka kimseye karşı sorumluluk duymadan zararı da kazancı da kendine olacak bir girişim yapmak anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gizlice İçki İçmek

Rüyada babadan gizli içki içmek, bir gerçeği açıklamanın yollarını aramaya ve bunun sıkıntısı içinde olmaya yorulur. Rüyayı gören kişinin bir suçunu, eksiğini, isteğini ya da bilakis isteksizliğini doğru şekilde ifade etmek için çareler aradığına delalet eder. Rüyada gizlice okulda içki içmek, açığa çıkması ve öğrenilmesi durumunda başarıyı olumsuz şekilde etkileyecek bir olaya karışmak demektir. Rüyada gizlice sokakta içki içmek, toplumun dışına itilme korkusuyla bir hobiyi ya da isteği özgürce yaşayamamak demektir. Rüyada odanda evdekilerden gizlice içki içmek, tembihleri tutmamaya, nasihatları da kulak ardı etmeye işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilmeden İçki İçmek

Yaşanılmadan iyi mi yoksa kötü mü veya gerekli mi yoksa gereksiz mi olduğu bilinemeyecek birşeyi hiç planda yokken kendiliğinden gelişecek bir olay sonrasında deneyim etmeye ve daha sonradan ona ihtiyaç duyup duymayacağının kararını vermeye yorulur. Rüyada bilmeden ilaçla içki içmek, yanlış bir hareketin ardından can ya da mal kaybı yaşama telaşına düşmek demektir. Rüyada bilmeden meyve suyuyla içki içmek, hoşa gidecek, onaylanacak ve sürekliliği olacak bir faaliyet edinmeye ve rutin olarak onu gerçekleştirmeye alamet eder. Rüyada bilmeden içki içmek ve sarhoş olmak, dilediğince hareket etmek, düşüncelerini söylemek, rahat davranmak yani kendini sıkmadan ve kısıtlamadan içtenlikle davranmak anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ramazanda İçki İçmek

Rüyada ramazanda keyfinden içki içmek rüyayı gören kişinin boşluğa düşmesi nedeniyle işleyeceği bir günaha ya da suça işaret eder. Rüyada ramazanda kahrından içki içmek, çaresizliğin, isyanın, sıkıntının ve derdin ağırlığı nedeniyle kendini bırakmaya ve tabiri caizse bir yaprak gibi oradan oraya savrulmaya yorulur. Rüyada ramazanda şarap içmek, herkesin ortak şekilde üzerinde birleştiği bir konuya muhalefet ederek onlardan bağımsız hareket etmeye ve onların yolundan değil de kendi bildiğin, inandığın ve istediğin yoldan gitmeye delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Biriyle İçki İçmek

Rüyayı gören kişinin, zamanında gerçekleştiremediği ve artık geriye dönüşü de olmayacak bir işin içinde ukde olarak kalması demektir. İşin işten geçmesi anlamına gelir. Rüyada ölmüş biriyle mezarlıkta içki içmek, istenilen birşeyin hayal edilen ve amaçlanan şekilden farklı gerçekleşmesine ve kişinin de buna boyun eğmek durumunda kalmasına alamet eder. Rüyada ölmüş biriyle bir mekânda içki içmek, garipsenecek, yadırganacak ve konuşulacak bir gelişmenin içinde olmaktır. Rüyada ölmüş biriyle gizlice içki içmek, rüya sahibinin engellenme ve kendisine karşı çıkılması endişesiyle kimseye bahsetmeden bir olayda yer almasına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şişeyle İçki İçmek

Rüyada şişeyi kafaya dikerek içki içmek, rüya sahibinin normalde yapmayacağı yalnızca istisnai zamanlarda ya da bir defaya mahsus kalacak şekilde yapacağı ve art niyetli kimselerin kabalık ve saygısızlık olarak yorumlayacağı bir davranışta bulunması anlamına gelir.  Kimseye zararı olmayacak kişiyi ilgilendirecek bir hareketin yanlış yorumlanması demektir. Rüyada şişeler dolusu içki içmek, bazen ayarı kaçırmaya ve sınırı aşmaya bu nedenle de zor durumlarda kalmaya yorulur. Rüyada şişeyle içki içen birini görmek, rüyayı göre kişinin kendisi yapmadığı için başkası yaptığında garipseyeceği ve alışık olmadığı bir haldir. Başkası tarafından benimsenmiş bir yaklaşım biçimi demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Yudum İçki İçmek

Rüyada ailenin olduğu yemek masasında bir yudum içki içmek, çekine çekine bir adım atmaya fakat etraftaki baskı nedeniyle o işin sonunu getirme cesaretini gösterememeye işaret eder. Rüyada yalnız başına bir yudum içki içmek, bir merakını gidermek ya da yeni bir tecrübe edinmek suretiyle bazı şeyler öğrenmiş ve onlardan haberdar olmuş olmaya yorulur. Rüyada arkadaşlarla birlikteyken bir yudum içki içmek, bir maceraya atılmak için ilk girişimi yapan kimse olmak anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçmenin Psikolojik Yorumu

İçki rüyalarını genel olarak tanımlamak pek doğru değildir çünkü içki içmek bazen keyiften bazen de kederden yapılan bir davranıştır ve bireyin hüzünlü bir anında olması da büyük bir mutluluğu yaşıyor olması da onda içki içme gereksinimi ve eğilimi uyandırabilir. Yani birey için gelgitlerin yaşandığı karmaşık bir dönemden geçiyor olduğunu söyleyebiliriz. Rüya sahibi aynı anda birden fazla duyguyu bir arada yaşıyor olabilir ve bunun verdiği ruh ve duygu hali nedeniyle kafası karışmış olabilir ya da tam tersine bir sıkıntısını arkasında bırakarak rahata ermiş ve bu nedenle kutlama babında bir planın hazırlığı yapıyor olabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçmek

Rüyada içki içtiğini gören kimsenin eline yakın zamanlarda haram mal veya para geçeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ya da büyük günahlar işleyeceğine delalet eder. Rüyada bir içkiyi kadehten içtiğinizi görmek yine elinize haram mal ya da para geçeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine ayrıca kişinin ahmaklık ve cehaletine işaret eder. Rüyada rakı ya da su ile karıştırılmış bir içki içtiğini görmek kişinin eline bir kısmı haram bir kısmı helal olan bir paranın geçebileceği anlamına gelir. Rüyada içki içerek sarhoş olduğunu görmek paranızı, malınızı, mülkünüzü dağıtıp israf edeceğiniz, dikkatli olmanız ve harcamalarınızı kısmanız şeklinde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçen Birini Görmek

Rüyada içki içen birini görmek hayra yorumlanır. İçkinin içildiği ortamda bulunduğunu gören ama kendisi içmeyen ya da sadece içki içen birini gören kimse Allah için savaşıp şehit olmaya çağırılıyor şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada içki masası görmek yine bu şekilde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki Şişesi Görmek

Rüyada içki şişesi görmek birine maddi açıdan yardım edebilecek kadar büyük bir paranın elinize geçebileceğine, sevdiğiniz bir kişiye kavuşabileceğinize ya da çevrenizdeki sizi seven insanlar tarafından yardım ya da iyilik görebileceğinize delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki Görmek

Rüyada içki görmek hiç çaba harcamadan ve yorulmadan kolayca, haram olarak elinize geçecek paraya işaret eder. Gördüğünüz içkinin çeşidine ve rengine göre de değişiklik gösterebilir. Eğer berrak ve alkolsüz bir içki gördüyseniz yakın zamanlarda mutluluğa ve huzura kavuşabileceğinize, şarap,  şampanya ve bunun gibi içkileri içmeden gören bir kadın ise asil bir kadın olduğuna, bir erkek ise asil ve soylu bir hanımı olabileceğine veya olduğuna işaret etmektedir. Alkollü içkiler genellikle kötüye yorulurlar.

Rüyada içki akan bir nehir görmek rüyayı gören kişiyi çok büyük imtihanların beklediğine, içki akan nehirde yüzmek ise kişiyi bekleyen bu imtihanların hiç birinde başarı gösteremeyeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçtiğini Görmek

Rüyada içki içtiğini görmek, rüyayı gören kişinin, kısa bir zaman içinde hiç beklemediği bir yerden eline geçecek olan haram bir malın varlığına, bu mal yüzünden rüya sahibinin, çok büyük sıkıntılara girdiğine, çok sıkıntılı dönemler geçirdiğine, vicdani olarak da çok endişeli ve rahatsız olacağına ve bir an önce bu maldan kurtulmak için çaba göstereceğine rivayet eder. Aynı zamanda, içki içtiğini gören kişinin, çok büyük günahlar işleyeceğine ve bu günahlar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçen Görmek

Rüya sahibinin, içki konusunda çok titiz olduğuna, sevdiği kişilerden birinin yaşadıklarından ötürü çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayan biri olarak kendisini içkiye verdiğine ve bu durumdan kurtulması, kendisini temizlemesi ve şimdiye kadar bu yüzden yaşadığı olaylardan kendisini alıkoyup daha düzgün yaşaması ve bu duruma göre hareket etmesi gerektiğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarap İçtiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işinde çok başarılı bir kişi olacağına delalet eder. Aynı zamanda, aile içinde çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bira İçtiğini Görmek

Uzun zamandan beri tek başına yaşamakta olan rüya sahibinin, yakın bir zaman içerisinde hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir ilişki yaşayacağına ve çok kısa bir zaman sonra da dünyaevine gireceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rakı İçtiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da aile hayatında kendisini çekemeyen bir kişi tarafından bir dedikoduya uğrayacağına ve çok üzüntülü zamanlar yaşayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada içki içtiğini gören bir kişinin haram paraya ve paranın eline geçtikten sonra birikiminden olacağı işaret edilir. Rüyada içkiyi kadehten içtiğini gören bir kişinin emek harcamadan eline geçen para yüzünden ocağına ateş düşeceği, her şeyini kaybedeceği ve aç gözlülüğünün bedelini ödeyeceğine dalalet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada içki içen birini görmek ne anlama gelir?

Rüyada içki içen birini görmek hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin içkili ortamda yalnızca içki içenleri izlemesi, şehitlik mertebesine nail olacağına dalalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada içki şişesi görmek ne anlama gelir?

Rüyada içki şişesi görmek, uzakta yaşayan bir yakınla yıllar sonra bir araya gelineceği, işlerin rast gideceği ve kazancın artarak yakınlarına maddi destekte bulunacağı şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Satın Almak

Rüyasında alkol satın aldığını gören kişi, kısa süre içerisinde maddi imkansızlık içerisinde kendini bulacaktır. Bu durum kişiyi normalde başvurmayacağı yollara itecektir. Kişi bu yollar  içerisinde haram ve sıkıntılı tercihlerde de bulunabilir. Satın alınan alkol; şarap, rakı, bira, votka veya benzeri şeyler olabilir. Rüyada içki şişesi taşımak da benzer anlamlara gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçki İçmek

Bu rüyayı gören kişiler yakın zamanda harama el uzatabilir. Rüya sahibi rüyayı görmesinin ardından para kazanır. Ancak bu kazanç helal bir yerden gelmemektedir. Rüya sahibi bilmelidir ki kazanılan bu para kısa süre içerisinde eriyecektir ve kişi bu parayı hakkıyla harcayamayacaktır. Rüyada dolu içki şişesi görmek de benzer şekillerde yorumlanmaktadır. İçki konulu rüyalar genelde pek hayra yorulmaz ve maddi kazançlardaki usulsüzlüğe işarettir.
Rüyada İçki İçen Biri Görmek

Bu rüya genel olarak hayra yorumlanır. Ancak bu rüyayı gören kişilerin de dikkat etmesi gereken bazı durumlar vardır. Bu durumlara göre rüya çok daha doğru yorumlanacaktır. Rüyasında içki içen birini gören kişi öncelikle bu kişiyi tanıyıp tanımadığını irdelemelidir. Ardından şu rüyalar söz konusu olabilir:

    Rüyada annenin içki içtiğini görmek
    Rüyada babanın içki içtiğini görmek
    Rüyada eşinin içki içtiğini görmek
    Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek
    Rüyada birinin içki içtiğini görmek

Bu tip rüyalar sık sık görülmektedir ve her bir rüyanın farklı anlamı vardır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

606 Aktif
0 Üye ve 606 misafir
Bugün : 10348
Dün : 21898
Toplam : 48090514
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...