Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
433 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Ayrıca bkz: Alkolik, Alkol Almak

Rüyada alkol görülmesi, kişinin sağlığının daha iyi olacağına işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Alkol Almak Psikolojik Yorumu

Rüyada alkol almak özellikle gerçek hayatında alkol kullanan, alkol bağımlısı olan insanların sıklıkla görmüş olduğu bir bilinç altı rüyadır. Genellikle alkol tedavisi olan kişiler gerçek hayatlarında alkol tüketemedikleri için ve durumdan rahatsız oldukları için bu tür rüyaları görürler. Bazı durumlarda günlük hayatta alkol almayan ya da alkol arzusu çekmeyen insanlarda bu tür rüyalar da görmektedirler. Bunun nedeni de o kişilerin gerçek hayatlarında bazı durumlardan dolayı çok sıkıldıkları, gevşemeye, rahatlamaya ihtiyaç duydukları ama bunu maddi ve manevi yönden rahat olmadıkları için bir türlü yapamadıkları için görmektedirler.

Bazı durumlarda da günlük hayatında alkol almasa da kişiler gün içinde yaptıkları konuşmalar veya izledikleri filmlerden, haberlerden etkilenerek de bu gibi rüyalar görebilirler. Yapılan bazı araştırmalar sonucunda da günlük yaşamında alkol kullanmayan hatta bu duruma çok karşı olup da sözleriyle bunu sürekli dile getiren insanların rüyalarında alkol alarak sarhoş olduklarını gördükleri tespit edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçmek Görmek

Rüyada alkol içmek, rüyayı gören kişinin çok da iyi olmayan hatta hayırsız diyebileceğimiz olaylar yaşayacağına işaret eder.

Ayrıca bkz: Şarap İçmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alkol almak, rüyayı gören kişinin dinimizce uygun olmayan, tasvip edilmeyen bir ortamda olduğunu, dinimizce tasvip edilmeyecek tarzda hareket eden, bu yönde olumsuz yaşam koşullarına sahip arkadaşları olduğunu işaret etmektedir.

Allah yolundan sapmış, ondan uzak bir yaşama sahip olunduğuna da tabir edilen rüya, bazı rüya tabircilerine göre helal olmayan bir şeye göz dikilip el uzatıldığını, rüya sahibi eğer iş sahibi ise haram bir kazanç elde ettiğini, rüya sahibinin kötülük yapan, fikri düzgün olmayıp şeytani şeylere çalışan, ahlak yönünden çok sağlam olmayan, zayıf biri olduğunu işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi bekar ise hayatına eş olarak alacağı kişinin ahlak yönünden ve dini inanç yönünden zayıf bir insan olacağının habercisidir ve bu rüya bir haberci rüya olarak yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakın çevrenizden tanıdığınız bir insanın elinden alkol alıyorsanız, o kişinin gerçek hayatta sizi etkileyeceği, yoldan çıkaracağı ve eğer dikkat etmezseniz manevi olarak kayba uğrayacağınızı, bununla da kalmayıp maddi zarar da alacağınızı delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hiç tanımadığınız bir insanın elinden alkol alıyorsanız yapmış olduğunuz hatalar, günahlardan dolayı vicdan azabı duyacağınızı, bu vicdan azabını hafifletmek için zararınızın dokunduğu insanlara yardım edeceğinizi ve sonunda da tövbe ederek Allah’tan af dileyeceğinize rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alkolik olduğunu görmek sıkıntı, keder ve hayatta yaşanacak büyük değişikliklerin habercisidir. Rüyayı gören kişinin, sıkıntıya girmesine neden olacak birtakım ciddi olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin seçmek zorunda olacağı bir tercih ile baş başa kalacağına ve kişinin yanlış, ahlaklı olmayan bir karar verip hayatının alt üst olacağına delalet eder.

Bazı rüya tabircileri rüyada alkolik olduğunu gören kişilerin çok günah işlediklerini, bu nedenle de şifası ya da çözümü olmayan bir duruma düşeceklerini bu nedenle de tövbe edilmesi gerektiğini, Allah’tan şifa istenmesi gerektiğini söylemektedirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alkolik olduğu için hastaneye yattığını gören kimse, zamanında çok günahlar işlemiş, çevresindeki insanlara zararlar vermiş ve Allah’ın doğru yolundan ayrılmış olmasına rağmen eğer tövbe ederse kabul olacağı ve düzenine tekrar kavuşacağı şeklinde yorumlanır.

Eğer rüyayı gören kişi, rüyada alkolik olduğu için dışlanıyorsa, rüya sahibinin etrafına zararı dokunan kötü niyetli bir kişi olduğu halde etrafında Allah’ın yolunda olan, iyi niyetli bazı insanların olduğunu ve bu insanların yüzü suyu hürmetine rüya sahibinin de işlerinin yolunda gittiğini göstermektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alkol almak gibi rüyalar, birçok kişinin gördüğü rüya tiplerin’dendir. Bu rüyaları gören kişilere çok da güzel yorumlar yapılmaz. Ancak bu yorum kötü algılanmamalıdır çünkü bu telafisi olabilen olaylara işarettir. Bu rüyayı gören kişiler kıskançlık, hayal kırıklığı, zorluk, çile gibi duygular yaşayabilirler. Özellikle arkadaş çevresinden sıkıntı çekecek olan rüya sahipleri, seçimleri konusunda dikkatli olmalıdır ve daha kararlı adımlar atmalıdır. Bu rüya aynı zamanda uğursuzluk olarak da algılanmaktadır. Rüyayı gören kişi hayatında kısa zaman içerisinde bir değişiklik gözler. Bu değişiklik hemen hemen her bahtın kapacağı yönündedir. Kişi kendisini içinden çıkılmaz bir halde hissedebilir. Rüyada içki görmek diyanet tarafından da sıkça yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçmek

Rüyada alkol görmek, haram mal olarak yorumlanır. Kişinin rüyasında bu alkolü içtiğini görmesi ise haram malı hanesine sokmaya, rızkında helalden uzaklaşmaya delalettir. Kazancında hileye ve yalana meylettiğine, doğruluktan uzaklaştığına ve bu yüzden rızkının bereketinin kaçacağına işarettir. Bu rüyanın bir başka yorumu ise ahlakı ve huyu kötü olan bir kadının varlığının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alkol görmek sağlık hakkında çeşitli çağrışımlar yapar. Alkol görmek kişinin sağlığının çok iyi olacağına işarettir. Rüyada alkol görmek; üzüntü ve kötü habere delalettir. Alkol daha çok hayır istenilen işlerden hayırsız sonuçlar çıkmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alkol görmek rahat edilmeyen sıkıntılı bir hayata delalettir. Rüyada şarap görmek ve şarabı içmediğini görmek; rüyayı gören kişinin zarif bir bayanla tanışacağına işaret eder. Rüyada şerbet gibi içkiler alkolsüz oldukları için hayır olarak yorumlanır. Alkollü içkiler rüya yorumcuları tarafından hayırsız olarak yorumlanır. Alkollü içkiler berraklığına yada kirliliğine göre çeşitli şekilde yorumlanabilirler. Alkol kirli ve bulanık ise başa gelecek işlerin boyutu yakın çevrenizdekileri de etkiler olarak yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol görmek

Bakınız; İçki İçmek.

Rüyada alko veya tuvalet ispirtosu sağlığın daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada alkol ve alkollü içecekler görmek, keder ve üzüntüye, hayir umulan islerden hayir gelmesine, huzursuz ve sikintili bir ömür sürmeye isaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alkol veya alkollü içecekler görmek, keder ve üzüntüye, hayır umulan işlerden hayır gelmemesine, huzursuz ve sıkıntılı bir ömür sürmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alkol almak görmek; rüyayı gören kişinin yaptığı işlerin hayırlı olduğuna, iyi niyetli insanlarla iş birliği yaptığına işaret eder. Rüya sahibinin hak yolunda olduğu ve çevresindeki kişiler tarafından takdir gördüğü şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüyayı gören kişinin yardım sever biri olduğu şeklinde de yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüyada alkol almak, rüyayı gören kişinin toplum içinde uygun olmayan davranışlarda bulunduğuna işaret eder. Rüya sahibinin ahlaktan yoksun biri olduğu ve hayırsızlığı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçtiğini Görmek

Rüyasında alkol içtiğini gören kişinin doğru yoldan saptığı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin kendini bilmez bir takım kötü niyetli insanlarla iş birliği yapacağına ve zarara uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibinin başarısız olacağına ve ailesi tarafından dışlanacağına işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin maddi ve manevi kayıplar yaşayacağına ve desteğe ihtiyaç duyacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçen Birini Görmek

Rüyasında alkol içen birini gören kişinin yaptığı işlere engel olmak isteyen kişiler tarafından etrafının sarıldığı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin başarılarını kıskanan kimseler olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin ancak azmi ve çalışkanlığı sayesinde onların üstesinden geleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Şişesi Görmek

Rüyasında alkol şişesi gören kişinin yakın zamanda yaşayacağı ailevi bir sorun şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin dikkatsiz davranışları olduğu ve çevresindeki bazı insanları kaybetmek üzere olduğu şekinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada alkol şişesi görmek, rüyayı gören kişinin sevineceği bir haber almasına ve ailesi ile birlikte keyifli günler geçirmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Satın Aldığını Görmek

Rüyasında alkol satın alan kişinin yakın zamanda üzüleceği bir haber alacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin bir yakının hastalık haberini işiteceğine ve derin bir kedere boğulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine ve maddi zarara uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibinin borç istemesine ve bu nedenle yataklara düşecek kadar üzülüp hastalanmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Kokusu Aldığını Görmek

Rüyasında alkol kokusu aldığını gören kişinin kötü niyetli insanlarla iş birliği yapacağına ve sonucunda zarara uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibinin masum insanların haklarını çalarak yükselmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesi tarafından dışlanacağına ve yalnız kalacağına işaret eder. Rüya sahibinin yaptıklarının farkına çok geç varacağına ancak iş işten geçmiş olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Şişesi Görmek

Rüyada alkol şişesi görmek, kısa süreli, önemsiz ve hafif bir sorun meydana geleceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işaret eder. Rüya sahibi için gülüp geçeceği ve üzerinde kafa yormaya gerek görmeyeceği bir meselenin ortaya çıkacağı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçen Birini Görmek

Rüyada alkol içen birini görmek, rüya sahibinin aldığı kararlara karşı çıkan ve onay vermeyen bir kişinin varlığı üzerinden açıklanır. Rüyayı gören kişinin kendince doğru bildiği ve o yolda ilerlediği bir işin karşısında duran ve kendisine engel olmak isteyen biri olduğu anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Kokusu Almak

Rüyada alkol kokusu alan kişi haram lokma alacak demektir.Rüya sahibinin hak yiyerek, başkasının malına göz dikerek ve bazı kişilerin bedduasını alarak kazanç elde edeceği fakat hayır görmeyeceği şeklinde değerlendirilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Görmek

Rüyada alkol görmek, hayal kırıklığı, hastalık, borç, zorluk, zahmet, çile ve sıkıntı anlamına gelir. Rüya sahibinin maddi anlamda zarara uğrayacağı, işlerinin istediği gibi yürümeyeceği, hayırsız kişiler nedeni ile canının sıkılacağı ve moralinin bozulacağı, tüm aksiliklerin arka arkaya gelip, problemlerin içinden çıkılamaz boyutlara ulaşacağı ile tabir edilir. Rüyada alkol görmek, uğursuzluk olarak değerlendirilir. Şansın ve kısmetin kapanacağı, rızkın eksileceği, yokluğun ve fakirliğin baş göstereceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçmek

Rüyada alkol içmek, doğru olmayan işlere girmeye, belalı ve günahkâr kişilerin yolunu tutmaya, onlarla hareket edip, kazanç elde etmeye delalet eder. Rüya sahibinin fesat, hile ve yalan dolan işler yapacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Almak

Rüyada alkol almak, İslami yorumlara göre, kişinin içinde bulunduğu çevrenin, yaptığı işlerin ya da sahip olduğu arkadaşların dini vecibelere uygun olmayan bir durumda olduklarına ve kişinin de bu yönde ilerlediğine işaret eder. Allah yolundan uzak bir yaşama sahip olunduğuna da tabir edilen rüya, aynı zamanda harama el uzatıldığının, kazanılan paranın helal olmadığının, kişinin kötülük yapan, kötü düşüncelere sahip, ahlakı zayıf bir kimse olduğunun da delaletidir. Bekar bir kimse rüyasında alkol aldığını görürse, hayatında ahlaksız bir kadının varlığına işarettir. Evli kimseler için de ailesinin rızkını başka kişilere yediren ve
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkolik Olduğunu Görmek

Çok büyük sıkıntılara neden olacak olaylar yaşanacağına ve kişinin hayatının altüst olacağına yorumlanır. İslami açıdan kişi pek çok günaha bulaşmıştır ve tövbe edip Allah’a sığınarak şifa istemesi gereklidir. Alkolik olduğunu gören kişinin hayatı tarumar olur ve aile düzeni tamamen bozulur. Bu rüya bazı durumlarda kişinin şifası olmayan hastalıklara yakalanacağına da yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Almak Psikolojik Yorumu

Alkol sorunu olan kişilerde sıklıkla görülür. Özellikle alkol tedavisi gören ya da alkol bağımlısı olan kişiler uykularında da alkol ihtiyacı duyduklarından alkol aldıklarını görebilirler. İçki içmemeye çalışan ve bu alışkanlığı ile savaşmak zorunda kalan kimseler de rüyalarında alkol aldıklarını görebilirler. Bazı durumlarda da günlük hayatında alkol almasa da kişiler gün içinde yaptıkları konuşmalar veya izledikleri filmlerden, haberlerden etkilenerek de bu gibi rüyalar görebili
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçmek
Rüyada alkol içmek; rüyayı gören kişinin yaşayacağı muhtemel kötü olaylara ve hayırsız işlere işarettir. Gelişecek süreçte yaşanacak olaylar, kişiyi şaşkın tavırlara sürükleyecektir. Hiç beklemediği kişilerden ihanet görüp dağılacak olan rüya sahibi, yaşadıkları karşısında akıl tutulmasına girecektir. Bu rüyanın bir başka anlamında ise rüyayı gören kişinin yaşayacağı ahlak bozulması ve kötü yola düşmesi olarak ele alınmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkolik Birisini Görmek

Rüyasında alkolik birini gören kimse, çeşitli olaylarla bu rüyayı devam ettirebilir. Örnek vermek gerekirse bu rüyanın en çok görülen şekli, alkolik bir kişiyi hastanede tedavi ettirmeye götürmektir. Sizin de rüyanız bu şekildeyse bu aslında rüyada görülen alkolik hakkındadır. Eğer ki bu alkoliği tanıyorsanız, hayatı boyunca yapmaması gereken bir hata yapmanın eşiğinde olduğunu bilmelisiniz. Görülen bu kişi öyle bir hata yapar ki, ömrü boyunca bu hatanın ve yanlış kararın pişmanlığını yaşar. Bu rüyayı gören kişiler, rüyada görülen alkoliği doğru yola sürüklemelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Şişeleri Görmek

Rüyasında alkol şişeleri gören kişilere şu sorular sorulmaktadır:

    İçki şişeleri boş mu
    İçki şişeleri dolu mu
    Hangi içki türünün şişesi
    Bu şişelerden alkol tüketiliyor mu
    Bu şişeler mahzende mi başka bir yerde mi görülüyor

Tüm bu sorular, rüyasında alkol şişeleri gören kimselere sorulmaktadır. Rüyasında alkol şişeleri gören kişiler, beklemediği sevindirici bir haber alır. Bu haber öyle bir vakitte gelir ki, kişi kendisinde yapmak istediği her iş için kuvvet bulabilir. Bu rüyayı gören kişiler kısa süre içerisinde mutlu bir döneme girer ve bu dönem kolay kolay bitmez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Görmek Psikolojik Yorumu

Rüyada içki görmek ama içmemekle içmek arasında fark vardır. Rüyasında alkol gören kişiler, bu alkolü tüketip tüketmeyişine göre yorumlanmaktadır. Rüyasında alkol gören kişilerin hayatlarında belirli bir mutsuzluk vardır. Bu mutsuzluk rüya sahibinin hayatında önemli bir yere sahiptir ve gün içerisinde kafasının çoğu bu gündemle meşguldür. Bu durum kişiyi yorar ve hüzünlü, kederli bir hale büründürür. Bu rüyayı gören kişiler, hayatlarında hiçbir şeyin güzel gitmediğini düşünebilir ancak bu düşünce yanlıştır. Hayatlarındaki kötü gelişmeler geçicidir ve kendisini çok daha iyi bir hale getirecektir. Bu rüyayı gören kişiler mutsuzluklarını geride bırakarak daha mutlu bir hayat girişeceklerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçen Birini Görmek

Rüyasında birinin alkol içtiğini gören kişiler, bazı kararların arifesinde olabilir. Ancak bu kararlar çevresinden veya ailesinden onay alacağı kararlarsa, olumsuz yanıtlarla karşılaşabilir. Rüyasında alkol içen birini gören kimsenin çevresinde, rüya sahibine ayıp etmek isteyen sinsi birisi bulunur. Bu kişiler ve buna benzer kişilerden kişinin kendisini koruması gerekmektedir. Üstelik bu kişiler öyle yakınlarındadır ki, rüya sahibi kimseye böyle bir sıfatı layık görmez. Ancak bu kişiler rüya sahibinin hatasını ya da boş bir anını beklemektedir. Özellikle aile, akrabalık ilişkileri gibi durumlara işaret eden rüya, rüya sahibinin kısa süreli sıkıntı çekmesine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Satın Almak

Rüyasında alkol satın aldığını gören kişi, kısa süre içerisinde maddi imkansızlık içerisinde kendini bulacaktır. Bu durum kişiyi normalde başvurmayacağı yollara itecektir. Kişi bu yollar  içerisinde haram ve sıkıntılı tercihlerde de bulunabilir. Satın alınan alkol; şarap, rakı, bira, votka veya benzeri şeyler olabilir. Rüyada içki şişesi taşımak da benzer anlamlara gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Şişesi Görmek

Rüyasında alkol şişesi gören kişilerin hayatında önemsiz olaylar yaşanacaktır. Bu rüyayı gören kişiler, kısa süre içerisinde bazı tat kaçırıcı olaylar yaşar. Ancak bu olaylar rüya sahibinin düşüncesinin aksine, geçicidir ve kolay atlatılacaktır. Rüyada dolu bira şişesi görmek de bu rüyanın türevlerinden biridir. Bu rüyadan sonra kişi kafa yormaya lüzum olmayan şeyler için üzüldüğünü fark edecektir ve çok daha iyi hissedeceği işler peşinde koşacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Kokusu Almak

Rüyasında alkol kokusu alan kişiler, kısa süre içerisinde haram lokma yiyeceklerdir. Bu rüya genel olarak hayra yorulmaz ve kişinin dikkatli olmasında fayda vardır. Rüya sahibi istediği kadar helal kazansın, istediği kadar hakkaniyetli olsun istemeden de olsa harama bulaşabilir. Böyle bir günaha girilmemesi adına rüya sahibinin dikkatli olması gerekmektedir. Bu kişiler kısa süre içerisinde bazı kişilerin bedduasını alacaktır ve bu dua peşlerin bırakmayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol Görmek

Rüyasında alkol gören kişiler hayal kırıklıkları ve mutsuzluklar yaşar. Bu rüyayı gören kişilerin hayatında çileli bir dönem başlar ve bu dönem kişiye hiç bitmeyecekmiş gibi gelir. Rüyasından alkol gören kişilerin hayatında huzursuzluk başlar. Bu huzursuzluk bir nevi uğursuzluktur ve kişiye kötü anlar yaşatır. Bu rüyayı gören kişi hangi işe başlasa olumsuz sonuç alır. Bu durumun çok kötü olduğunu düşünen rüya sahibi, kısa süre içerisinde moral bozukluğu yaşar ancak kendisini harap etmelidir. Bunun sebebi bu durumun geçici olmasıdır ve kişinin ileride hatasını telafi edecek olmasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alkol İçmek

Rüyasında alkol içtiğini gören kişiler, bulaşmaması gereken işlerde kendisini bulur. Bu durum genellikle belalı ve yasak işlere yorumlanır. Aynı zamanda rüya sahibi bu olayda sadece geçici bir işte yer almayacaktır. Artık hayatında düzene oturttuğu yol belalı ve illegal olacaktır. Bu rüyayı gören kişilere acilen kendisine çeki düzen vermesi öğütlenir. Bu şekilde deva ederse rüya sahibi toplumda saygı görülen biri haline gelmeyecektir ve haram para kazanacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alkol görmek

Rüyada alkol görmek ya da Rüyada alkollü içecekler görmek, keder, sıkıntı ve üzüntüye delildir. Rüyada alkol, şeytana uyup yolsuz hakaretlerde bulunacağınıza, doğru yoldan çıkıp yanlışa sapmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alkol ve alkollü içecekler görmek, keder ve üzüntüye, hayır umulan işlerden hayır gelmemesine, huzursuz ve sıkıntılı bir ömür geçirmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SooziHolberche’ye göre: Rüyada alkol ve alkollü içecekler görmek, kendini ve yaşamı inkâr, kaçış, gücünü kaybetmek şeklinde yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

426 Aktif
1 Üye ve 425 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8837
Dün : 23857
Toplam : 48067181
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...