Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Çok eskiye dönük konular gündeme gelecek. Ya da arkeolojik bir geziye katılabilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

17 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Lahit Mezar Görmek, Bazı alimlere göre, kalpte oluşan ve insanlara rüyada görünenler bazen bir meleğin huzurunda gerçekleşir. Ne var ki, bu rüyaların içerisinde ne hikmetlerle, sırlar gizlidir. Ancak rüyada lahit mezar görmek, rüya sahibinin çıkacağı yolculuklara yorumlanmıştır. Bu rüya için uzun bir hayatın başlangıcı olarak görülmüştür. Görülen lahit mezarın dolu olduğu görülür ise, ailede varlıklı olan bir kişi tarafından yüklü bir miras alacağına alamettir denmiştir. Bekar bir kimse rüyasında lahit mezar ziyareti yapıyor ise, ömrünün uzun olacağına rivayet edilmiştir. Bu rüyanın genel anlamı açısından hayırla ve güzellikle yorumlanır. Rüya sahibinin aile saadetine ve dayanışma içerisinde yaşamasına, ailevi sorunların çözülmesine, kişinin eşi ile arasının daima iyi ve güzel olmasına yorumlanır. Ayrıca rüyayı gören kişinin kazançlı bir iş yapacağına ve emeklerinin karşılığını yatırım olması amacıyla bir mülkiyet edinerek yer sahibi olacağına delalettir. Rüyada lahit mezar taşının üzerinde yazılar olduğunu görmesi de aynı şeyleri ifade eder. Bazen de kaybolmuş bir şeyi bulmaya veya unuttuktan sonra bir şeyi hatırlamaya işaret eder. Şayet bir kadın rüyasında lahit bir mezar görür ise, hayırlı bir izdivaç yapacağına, bir erkek rüyasında lahit bir mezar gördüğü zaman, mal sahibi zengin bir adamın sembolü olarak rivayet edilmiştir. Ancak lahit mezar üzerinde yeşil otlar görülür ise, o mezarda yatan kişinin rahmet içerisinde olduğuna yorumlanır. Gerçek olan şudur ki, her rüyada olmasa da çoğu rüyaların içerisinde derin anlamlar vardır. Bunların hepsi insanlara gönderilen bir mesaj olabilir. Bu yüzden rüyada lahit mezar görmek veya benzer rüyalar halinde içinizi ferah tutmanızı öneririz. Zira birçok rüya yorumcusu tarafından bu rüya hayırlara yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören kişinin hayatı boyunca başarılı olacağı için hem manevi hem de maddiyat anlamında hiç bir sıkıntı yaşamayacağına dair rivayet edilmektedir. Güzel rüyalar diliyoruz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar görmek; Kişinin hayatında yapmak istediği değişimleri bildirir. Rüyasında lahit mezar taşı gören bir kimse için evini, çevresini ve işini değiştirebilir. Bundan dolayı rüya sahibi geleceğini düşünerek birikim yapacağına ve kişinin geçmişteki bir işiyle alakalı eline bir miktar toplu para geçeceğine delalet eder. Yani eskiden çalıştığı bir işyerinden alamadığı para olabilir. Rüyada başkasının mezar taşını okumak ise, kendisini gerçekten mutlu edecek şeyi bulduktan sonra o şeye doğru yönelmesi gerektiğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar kazmak; Rüyayı gören kişi, gerçek hayatta da bir ev yaptıracağına veya ev alacağına yorumlanır. Özellikle ev sahibi olmak isteyen bir kimse için bu rüya ferah, huzur içerisinde yaşayacağı ve mutlu olacağı bir ev olmasına işaret etmiştir. Bu rüya bekar bir kimse için yakın zamanda evlenip yuva kuracağına işarettir. Yine bir kişi ile aynı çatıyı paylaşacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar örtmek; Bu kimse eğer hasta ise, kısa bir süre içerisinde şifa bulacağına denilmiştir. Şayet hastanede yatıyor ise, yakın bir zamanda iyileşerek oradan çıkacağına yorumlanır. Normal bir kişi bu rüyayı görür ise, hayatı boyunca sağlıklı ve sıhhatli olacağına delildir. Aslında çok büyük sorunlar yaşamadan ve sıkıntılar geçirmeden ömrünü bu şekilde tamamlayacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar açmak; Rüya sahibinin, kazdığı bu mezarda yatan kişinin hayattayken yaptığı işi rüya sahibinin yapacağına delalet eder. Yani rüya sahibinin kazdığı mezarda yatan kişi şayet hayatta çok yüksek mevkide biriyse rüya sahibi de mevki sahibi biri olacağına yorumlanmıştır. Şayet mezar sahibi hayattayken bir alim ise, bu rüya sahibi de alim biri olacağına rivayet edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar görmek, Rüyayı gören kişinin çıkacak olduğu yolculuklara delalet etmektedir. Bu rüya için uzun olan bir hayatın başlangıcı olarak görülmektedir. Görülmüş olan lahit mezarın dolu olduğu görülürse ailede varlıklı olan bir kişi tarafından yüklü olan bir miras alacağını delalet edebilmektedir. Bekar olan bir kişi rüyasında lahit mezar ziyareti yapıyorsa ömrünün uzun olacağını işaret etmektedir.

Bu rüyanın genellikle anlamı açısından hayırla veya güzellikle yorumlanabilmektedir. Rüyayı gören kişi aile saadetine yada dayanışma içinde yaşamasına, ailevi sorunların çözülmesine, kişinin eşiyle arasının daima iyi veya güzel olmasına delalet edebilmektedir. Ancak rüya sahibi kazançlı bir iş yapacağına veya emeklerinin karşılığı yatırım olması amacı ile bir mülkiyet edinerek yer olacağını işaret etmektedir. Bazen ise kaybolan bir şeyi bulmaya yada unuttuktan sonra bir şeyi hatırlamayı delalet etmektedir. Fakat bir kadın rüyasında lahit bir mezar görürse hayırlı olan bir izdivaç yapacağına, bir erkek ise rüyasında lahit bir mezar görürse mal sahibi zengin olan bir adamın sembolü olarak yorumlanabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar görmek, o mezarda yatan kimse rahmet içinde olduğuna delalet etmektedir. Gerçek olan her rüyada olmasa bile çoğu rüyaların içinde derin olan anlamlarda vardır. Bunların hepsi insanlara gönderilmiş bir mesaj olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar görmek, bir çok rüya yorumcusu tarafından ise bu rüya hayırla yorumlanabilmektedir. Bu rüyayı gören kişilerin hayatı boyunca başarılı olacağı için hem manevi hem maddiyat anlamında ise hiç bir sıkıntı yaşamayacağına dair rivayet edilebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar görmek, gösterişe ve şatafata düşkün kimse olduğuna alamet eder. Aynı zamanda günaha girmekten çekinmeyen, sonunu düşünmeden hareket eden kimse olduğuna da alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lahit Görmek

Rüyada bir lahit görmek, boş ise uzun ömre işarettir.

Lahitte bir şey var ise, yakında büyüklerinizden kalma bir mülke sahip olmaya yorulur.


Rüyada boş lahid görmek, uzun ömre, dolu lahid.
mirasa delâlet eder.

Rüyada lahid görmek, lâhitin işi boş ise ömrünüzün uzun olacağına ve huzurlu bir hayat sinmeye, lâhidin içi doluysa yakınlarınızdan bir miras kalacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar görmek
Rüyada lahit mezar görmek, rüya sahibinin hayatında yapmak istediği değişimleri bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar taşı görmek
Rüyada lahit mezar taşı görmek, sevdiğiniz biri için hayatınızda bir çok değişiklik yapabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar kazdığını görmek
Rüyada lahit mezar kazmak, ev sahibi olmaya işaret eder. Bekar kimse için evliliğe, evi olan için huzura ermeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar örtmek
Rüyada lahit mezar örttüğünü görmek, hasta kimse için şifa bulmaya işaret eder. Ömrünüz boyunca ayağınız taşa çarpmadan küçük sıkıntılar ile ömrünüzü tamamlayacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lahit mezar açtığını görmek
Rüyada lahit mezar açtığını görmek, rüyada mezarını açtığınız kişinin yarım kalan işlerini tamamlayacağınıza işaret eder. Mezarını açtığınız kişi hayattayken alim ise, rüya sahibi de alim olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin mezar taşını okuduğunu görmek
Rüyada birinin mezar taşını okuduğunu görmek, sizi mutlu eden şeylere yöneleceğiniz ve değişim yaşayacağınıza işaret eder.
0 oy
 
Mrhaba Rüyam da lahit mezar acıyodum iskelet gördüm kolunďa altın yeşil taşlarla süslü bileklik görďüm ve aldım tabutun üstünde kıral fiküŕü gbi bise vardı tutankamon lahitleri olurya oyle bise bunun bi anlamı varmıdır iyi günler

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

403 Aktif
0 Üye ve 403 misafir
Bugün : 16222
Dün : 23857
Toplam : 48074545
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...