Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
153 okuma
Sümeyraaa Rüya kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
Bu geceki rüyamdan önce aynı kişileri ve benzer olayları tam 3 kere daha gördüm belli zaman aralıklarıyla . Yaşım 17 bu arada .
3 adam var . Hiçbirini tanımıyorum , aslında yüzleri hep bulanık hiç göremedim . Ve bana hep zarar vermeye çalışıyorlar . Ve hep rüyanın son anında onlardan kurtulmayı başarabiliyorum .
Bu gece gördüğüm rüyada evde tektim . Müstakil bir evde oturuyorduk . Ailem gezmeye gitmişti , ben de hava almak için biraz evin önüne çıkacaktım . Kapıyı açtığımda onları gördüm ve yüzleri yine buğuluydu . 2si aşağıda biri kapıda dikilmişti . Kaçmaya çalıştım ama kolumdan asıldı (1 kolum sakat gerçek hayatta ve rüyamda o kolumdan asılıyordu alçılıydım) . Bırak acıyor dememe rağmen sıkıyordu kolumu . Kimsiniz siz diye bağırıp çığlık atıyordum ama cevap vermiyorlardı . Merdivenden aşağı sürükledi beni . Bedenim çok acıyordu ve attığım çığlıkların boğazımda bıraktığı acıyı gerçekte bile hissettim . Uzun bir yolda beni zorla ilerlettiler . O kadar bağırdım ki "imdaaat" diye , sesimi duyurabildim insanlara . Babam koşarak geldi ve adamlar beni bıraktılar . Yani tekrar kurtulmuş oldum .
Artık korkuyorum , cidden korkuyorum .
Ne olur yorumlayın ...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+5 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Travmatik bir olay yaşadıysan eğer genelde bu tür rüyalar bu travmayı tekrar yaşatarak senin bu travmanın etkisinden kurtulmanı sağlarlar.Özellikle buğulu yüzler senin aslında bildiğin ama rüyanda bile görmeye tahammül edemediğin kişiler olabilir.Kolun ile ilgili geçmişte her ne oldu ise olanları tekrar bir düşün ve olan her ne ise konu ile yüzleş.Kolun ile ilgili bir şey olmadı ise senin zayıf bir anında sana zarar vermeye çalışanları düşün.Genç bir hanım kız olarak ve bir kolun alçıda olarak üç erkek ancak seninle başedebiliyor ise senin bu konuyu çözmeye gücün yeter ve arkanda dağ gibi baban var.Hiç korkma ve üzerlerine git.İnan yüzlerini görünce onlar senden kaçacaklardır.Bir daha da görmezsin zaten bu rüyayı inşallah.Unutma kesinlikle yalnız değilsin,rüyada bile olsan ailen hemen yanında.

DAB.
Selamlar.
+3 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Belki bir tane belki daha fazla, bunu rüyandan anlayamadım. Kafana takılan, zihninin arka planlarını meşgul eden bir şey var, bir travma, bir vaka, belki de bir düşünce.

Onlarla yüzleşme zamanı gelmiş, zaman kaybetmeden yüzleşmen lazım. Sonraya kalırsa tesiri çok uzun seneler sürecek. Aile ilişkilerine varıncaya kadar seni tesiri altına alacak. Gene de halledeceksin ama senelerini senden alıp gidecek. Sonra da ben şimdiye dek ne yaptım diyeceksin.

Zor gelmesin sana, tam da yüzleşme zamanı. Bu günler senin için kritik dönem. Hallettin hallettin. Kiminle ya da kimlerle ilgili olursa olsun, kimseyi üzmekten çekinme, insanları kaybetmekten korkma, bugün kırılırlar ama yarın helal olsun derler, bi bakarsın sana omuz verenler onlar olur.
Bugün canını sıktığın kişiler yarın sıkı dostların olacak.

Kendinle ilgili sorunların var ayrıca. Bunların da üstüne gitme zamanı şimdi. Belki de sadece kendinle ilgili. Dediğim gibi her ne ise halletmen gereken şeyler, tam zamanı. Kırılgan dönemdesin şu anda. Kendini de üzmekten çekinme, bugün kendini harap edeceksin belki ama yarın psikolojik olarak çok güçlü bir yapıda olacaksın. Çok sağlam bir karaktere ulaşacaksın.

Kolay gelsin.. Benim diyen insanın bile çok zor üstesinden geleceği bir zaman dilimi ..

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 139 okuma
Arzu66 13 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Arzu66 Karabasan (117 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 183 okuma
+3 oy
1 yorum 140 okuma
28 Ocak 2019 Rüya kategorisinde Alperen   yazdı
+4 oy
1 yorum 125 okuma
+7 oy
1 yorum 131 okuma
28 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde paranoyak   yazdı
+2 oy
1 yorum 216 okuma
emine123 16 Ocak 2022 Rüya kategorisinde emine123 Karabasan (100 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 163 okuma
Smia 8 Kasım 2019 Bilgi kategorisinde Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 219 okuma
+9 oy
5 yorum 330 okuma
+7 oy
1 yorum 250 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 204 okuma
5x 15 Ekim 2021 Tabir kategorisinde 5x Karabasan (508 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 244 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

611 Aktif
1 Üye ve 610 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9246
Dün : 21898
Toplam : 48089418
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...