Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
381 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyasında mezar suladığını gören kimsenin yapacağı iyiliklerle birçok insanın sevgisini ve duasını kazanacağı, Allah katında da sevaba gireceğine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

20 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada mezar sulamak, kişinin helal kazanç sağlamasına vesile olacak rızka ve hayra delalet eder. Bu rüyayı gören kimseler Allah korkusu olup günah işlemekten korkan kimselerdir. Rüyasında mezar sulayan kimse, gerçek hayatta da insanlara faydalı güzellikler sağlar. Rüyada mezar sulamak, ihtiyaç sahibi kimselere el uzatmaya, onların derdine derman olmaya sembol edilir. Rüyasında mezar sulayan kimse, hayatının her noktasında başarılı olup rızkı hiç bir zaman kesilmez. Rüyada mezar sulamak, bazende kaybettiğiniz kimsenin mezarında rahat yatmasına vesile olup ruhuna şad etmeye, dualarınızla onu huzura erdirmeye yorumlanır. Rüyada mezar sulamak, kimi alimlere göre de bekleyişe, müjdeli habere, çıkılan yolculuğa tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak Ne Demek?

Rüyada mezar sulamak, insanların rahat yaşam sürmesine vesile olacak kişilerden görecekleri yardıma yorumlanır. Rüyasında mezar sulayan kimse dileklerine kavuşur. Hayalini kurduğu hayatına kısa sürede ulaşır. Rüyada mezar sulamak, aynı zaman da uzun yola çıkmaya, sevdiklerinizden ayrı vakit geçirmeye tabir edilir. Kişinin rüyasında mezar sulaması, devlet erkanın da söz sahibi kimselerden maddi destek görerek zorlukları atlatacağına işaret eder. Rüyada babanın mezarını sulamak, başka bir değişle manevi inancı yüksek, çıkarlardan uzak, elde ettiği rızk la şükretmesini bilen iyi niyetli kimselere yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak Diyanet Yorumu?

Rüyada mezar sulamak, Allah’a kulluk vazifelerini yerine getirerek vecibelerini vaktinde yapan kimselere delalet eder. Rüyasında mezar sulayan kişi gerçek hayatta da insanlara faydalı şeyler sağlar.  Rüyada mezar sulamak, kişi için ilim ihsan sahibi, temiz kalpli, yüce gönüllü kimse olarak nitelenir. Kişinin rüyasında suladığı mezar tanıdıksa bu ölen yakınının dua umduğunu gösterir. Rüyada yabancı bir kimsenin mezarını sulamak, ölen kimsenin yattığı yerde huzur içinde olacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada mezar sulamak, mezar sulamak sembolü peygamber efendimiz ( SAV)’ ın Müslümanlara sunduğu hitabıdır. Peygamber efendimiz mezar sulamak la ilgili olarak, iki kabre uğramış ve şöyle buyurmuştur: ‘Şüphesiz ki o ikisi azap çekiyorlar. Çektikleri azap da büyük bir şey değildir (kolay olan, fakat ondan korunmaları nefislerine zor gelen bir şey idi.) Oysa o şey, büyük günah idi. şeklinde ifade etmiştir. Rüyada mezar sulamak, hatalarınızı kabullenmeye. İslami inanca, çıkılan hayırlı yolculuğa yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortumla Mezar Sulamak

Rüyada hortumla mezar sulamak, bu rüya kişi için güzel hayata sevdiklerinizin kalbini kazanmaya delalet eder. Rüyasında bir mezarı hortumla sulayan kimse, eli açık, kazancı bol kimselerle ortak iş üzerine bir arada olur. Rüyada hortumla mezar sulamak, kimi alimlere göre de yolculuğa çıkmaya, hane içi uzaklığa, rızk peşinde koşmaya tabir edilir. Rüyasında hortumla birden fazla mezar sulayan kimse ahiret duygularını geniş tutup ihtiyaç sahibi bir çok insanın kazanç sağlamasına vesile olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezara Su Dökmek

Rüyada mezara su dökmek, bu rüya yapacağınız hayır işine, temiz kalpli insanlarla güzel ortamlarda yer almaya, kudretin ize yorumlanır. Rüyasında mezara su döken kimse döktüğü su kadar sevap amelini geniş tutarak Allah’ın huzuruna esenlikle çıkar. Rüyada mezara su dökmek, aynı zamanda kutsal yolculuk için hazırlık yapmaya, sevdiklerinden kısa süreli ayrı kalmaya, kalbi temiz kimselerden göreceğiniz dostluğu delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak Görmek Alimlerin Açıklamaları?

 rüyada mezar sulamak, hayır kapılarınızı aralamaya, amellerinizi geniş tutmaya, helal rızka yorumlanır. Bunun rüyayı gören kişilerden yaptığı yardımı Allah rızası için yapan, yalan yanlış işlerden uzak durmuş kalbi temiz kimselerdir.

İbni Şirin; rüyada mezar sulamak, ölen kimsenin ruhunun esenliğe kavuşarak huzur bulmasına vesile olacağınıza, sizden beklenen hayır duasına delalet eder. Mezar sulamak, aynı zamanda cami, türbe gibi inançlarınızı gönül rahatlığıyla yapabileceğiniz yerlerde bulunacağınıza işaret eder.

Caderi Sadık; rüyada mezar sulamak, eli açık rızkını ihtiyaç sahibi kimseler le paylaşan kişiler işaret eder. Bu rüyayı gören kimseler çevresi tarafından sevilip saygı duyulan temiz kalpli cömerkar kimselerdir.

Seyyit Süleyman; rüyada mezar sulamak, faydalı işler yapmaya, insanların yararına çalışmaya, kazanca delalet eder. Kişinin rüyasında mezar sulaması ihtiyaç sahibi kimselere yardım ederek onları esenliğe kavuşturacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak
Rüyada mezar görmek eğer mezar sulamak şeklinde ise tebrikler; nur topu gibi bir çocuğunuz olacağına işarettir. Çocuk yoksa çocuğun olacağına, çocuk varsa çocuğun hayırlı olacağına işarettir. Mezarını suladığınız kişiyi tanıyorsanız o kişinin duanıza ihtiyacı olduğunu söyleyenler de vardır. Mezar sulamanın birçok insanın sevgisini kazanmak anlamına geldiğini söyleyen yorumcular da vardır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak
Kişinin dünya hayatına olan bağlılığı ve aynı zamanda ölümü kabullenip, ahiret hayatına duyduğu saygıya, delalet eder. Yaşamı boyunca dünyevi istek ve arzularına kavuşacağı anlamına gelir.
Aile büyüklerinden birinin, veya yaşarken tanıdığı bir kimsenin mezarını sulamak, o kişinin ruhunun huzur içinde olduğuna tabir edilir. Bir başka yorumu da yaşayan ve uzak bir yerde olan sevdiği bir kişiden haber almaya, sevinç ve mutluluğa işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak
Rüyasında mezar sulamak bir evlat sahibi olmaya işaret eder. Rüyasında bir mezarı sulayan ya da mezarın üzerine çiçek eken kişinin bir çocuğu olacağına delalet edilir. Eğer kişinin rüyasında mezarın üzerinde kuşların su içmesi için yapılan oyuk boş ise ve kuşlar su içmeye geldiyse o mezardaki kişinin ruhunun dua istediğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak

Rüyada mezar sulamak; rüyayı gören kimsenin çok hayırlı bir işe girip hayır duası alacağına, insanlara yardım eden insanların haklarını yemeyen kul hakkı yemekten sakınan babacan özelliğe sahip bir kişi olduğuna hayatının büyük bir bölümünü sadece ibadet için harcayacağına işaret eder. Rüyada mezar sulamak  yardıma muhtaç kimselere yönelik projelerde görev almaya da delalettir. Mezar sulayan kişinin geleceğinde sıkıntı olmaz ve aldığı dualar sayesinde yanına bela uğramaz. Şansı her zaman yaver gider ve bahtı da çok açık olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak

Rüyada mezar veya mezar çukuru hapishaneyi sembolize eder. Bir rüyada mezar sulamak; bilgisizliğe ya da cahilliğe, dini yolsuzluklara, bir felâkete, endişeye ve pişmanlığa düşen insanın nihai tövbe etmesini simgeler. Ayrıca, su; yaşamın ve duygu dünyasının bolluğunu hassasiyet ve sezgileri sembolize eder. Rüyada su temiz ve berrak ise ruhsal saflık dolu, hayatta barışçıl bir dönemin bir ilanı olarak yorumlanabilir. Alternatif olarak, duygusal olarak yakınlığınız olan birine yardım edeceğinize de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Mezarını Suladığını Görmek

Bir rüyada ölü olduğunuzu ve kendi mezarınızı suladığınızı hissediyorsanız; gerçek hayatınızda yetersizlik duyguları, yalnızlık veya faydasızlık duygularınız ile mücadele ediyor olabilirsiniz. Ruhunuzun canlanmaya ve hayata tutunmaya ihtiyacı var ve bunu ancak kendi kendinize başarabileceğinizi gösteren rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak
Rüyada mezar sulamak çok büyük bir hayır işleneceğine, kişinin gerçek hayatı kadar ahiret hayatını da etkileyecek hayır duaları alacağını alamet eder.

İslami olarak kişini sevapları bol, gönlünde Allah korkusu olan biri olduğuna işaret eder. Mezar sulamak yardıma muhtaç kimselere yönelik projelerde görev almaya da delalettir. Mezar sulayan kişinin geleceğinde sıkıntı olmaz ve aldığı dualar sayesinde yanına bela uğramaz. Şansı her zaman yaver gider ve bahtı da çok açık olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölüm düşüncesinin ağır bastığı kimselerde görülen rüyalar arasındadır. Psikolojik olarak mezar taşı karamsar bir ruh haline işaret eder. İçine kapanık, kimselerin, başkalarına kendisini açamayan ve hayattan zevk almayan kişilerin psikolojilerini yansıtır. Manevi dünyası çok zayıf olanların da gördüğü rüyalar arasındadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mezar sulamak çok büyük bir hayır işleneceğine, kişinin gerçek hayatı kadar ahiret hayatını da etkileyecek hayır duaları alacağını alamet eder. İslami olarak kişini sevapları bol, gönlünde Allah korkusu olan biri olduğuna işaret eder. Mezar sulamak yardıma muhtaç kimselere yönelik projelerde görev almaya da delalettir. Mezar sulayan kişinin geleceğinde sıkıntı olmaz ve aldığı dualar sayesinde yanına bela uğramaz. Şansı her zaman yaver gider ve bahtı da çok açık olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak rüya sahibinin hayırlı bir insan olduğuna, çevresindekilerin yardımına koştuğuna ve rüya sahibinin her iki cihanda yüzünün güleceğine, dualarının kabul olacağına ve hak yolundan ayrılmayacağına tabir edilir. Mezar sulayan kişinin geleceğinde sıkıntı çekmeyeceğine ve bahtının açık olduğuna hükmedilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak

Rüyada mezar sulamak, rüya sahibinin yaşlılarına ve çevresine karşı sorumlu, duyarlı olduğuna delalet eder. Rüyada mezar suladığını görmek, rüya sahibi için erdemli bir hayata işarettir. Rüya sahibi büyükleri tarafından sevilecek, küçükleri tarafından sayılacak ve yaptığı davranışlar taktir edilecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak

Rüyada mezar sulamak rüya sahibinin çok büyük bir hayır işleneceğine, kişinin hayır duaları alacağına alamet eder. İslami olarak kişini sevaplarının bol olduğu şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda mezar sulamak kişinin yardıma muhtaç kimselere yardım edeceğine işarettir. Mezar sulayan kişinin şansı her zaman yaver gider.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezar Sulamak GörmekKişinin dünya hayatına olan bağlılığı ve aynı zamanda ölümü kabullenip, ahiret hayatına duyduğu saygıya, delalet eder. Yaşamı boyunca dünyevi istek ve arzularına kavuşacağı anlamına gelir.Aile büyüklerinden birinin, veya yaşarken tanıdığı bir kimsenin mezarını sulamak, o kişinin ruhunun huzur içinde olduğuna tabir edilir. Bir başka yorumu da yaşayan ve uzak bir yerde olan sevdiği bir kişiden haber almaya, sevinç ve mutluluğa işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

396 Aktif
0 Üye ve 396 misafir
Bugün : 20396
Dün : 23857
Toplam : 48078704
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...