Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
913 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada sandalyede oturduğunu görmek başarıya ve makam sahibi olmaya işaret eder. Rüyada sandalyede oturduğunu gören kişinin çalışkan olduğuna, karşısına çıkan fırsatları iyi bir şekilde değerlendirdiğine ve doğru adımlar attığına tabir edilir. Rüya sahibinin iş hayatında önemli başarılar elde edeceğine ve yüksek bir rütbede bulunacağına işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

45 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada sandalye görmek

Rüyada sandalye görmek, hayırlı bir evlenme teklifi alacağınıza veya evliliğe, gurbetteki yakınınızın dönmesine, temiz ve hayırlı bir işe, uzun süredir düşündüğünüz bir işe temkinli davranarak adım atmaya, yeniliklere işarettir. Eğer rüya sahibi işyeri sahibi ise, yada ticaret ile uğraşıyor ise bu aynı zaman da sağlam temeller atılarak, garanti altına alınacak hayırlı bir işe delalet eder. Rüyada sandalye görmek genel anlam da rüya sahibinin hayatında yaşanacak olan yeniliklere ve güzel gelişmelere de işaret eder ve rüya sahibi kendisi için uğurlu olacak, ardından pek çok fırsat yakalamasını sağlayacak temiz ve hayırlı şeyler yaşayacaktır şeklinde yorumlanır.

Kimi yorumculara göre rüyada sandalye görmek, dinlenmek ihtiyacıyla sakin bir yerde istirahate çekileceğinizi anlatır. Önemli bir görevi yerine getiremeyeceksiniz.
Rüyada ahşap sandalye görmek

Rüyada ahşap sandalye görmek, şansınızın açık olduğuna, çabalarınızın karşılığında gelirinizin artacağına,  bu sayede hayatınızın daha da güzelleşeceğine işaret eder.
Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Rüyada tekerlekli sandalye görmek, iş hayatında pişmanlığa, vicdan azabı duymaya, günah işlemeye, sıkıntılı bir dönem yaşamaya işaret eder.
Rüyada sandalye- masa görmek

Rüyada sandalye- masa görmek, resmi kurumlardaki önemli işlere, makam sahibi olmaya yorumlanır.
Rüyada sandalyede oturmak

Rüyada sandalyede oturduğunu görmek, hayra, sevinç ve mutluluğa er­meye işaret eder.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; Rüyada bir sandalyede oturduğunu gören kimse, halk arasında sevilir-sayılır ve onlara iyi hizmetlerde bulunur.
Rüyada süslü ve yüksek bir sandalyede oturmak

Rüyada süslü ve yüksek bir sandalyede oturduğunu gören, büyük bir konuma gelir ve çevresi tarafından sevilir ve saygı görür.
Rüyada bir kişinin hareketsiz sandalyede oturduğunu görmek

Rüyada bir kişinin hareketsiz sandalyede oturduğunu gördüyseniz, yakında bu kişinin ölüm haberini alacaksınız demektir.
Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak veya Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek, kötü bir duruma düşmeye ve bu durumdan çıkılamazsa maddi ve manevi zarar uğramaya, yakın çevreden yardım almanız gerekeceğine, kötü kimseler ile karşılaşmaya işaret eder.
Rüyada tekerlekli sandalye ile gezmek

Rüyada tekerlekli sandalye ile gezmek, güç toplayıp kazançlı ve iyi bir iş için adım atacağınıza işaret eder.
Rüyada sandalye ile uçmak

Rüyada sandalye ile uçmak, terfi etmeye, arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceğine yorumlanır.
Rüyada sandalye taşımak

Rüyada sandalye taşıdığını görmek, zorluklarla, çabalayarak, mücadele ederek bir işin altından kalkmaya yorumlanır.
Rüyada sandalye satın almak

Rüyada yeni sandalye satın almak, umduğunu bulmaya, maddi kazanç sağlamaya, rahatlığa ve feraha çıkmaya, yanına hizmetkar almaya işaret eder.
Rüyada sandalye satmak veya rüyada birine sandalye vermek

Rüyada sandalye satmak veya rüyada birine sandalye vermek, duygusal beklentilerinizin olduğu bir konuda amacınıza veya isteklerinize kavuşacağınıza işaret eder.
Rüyada sandalye silmek

Rüyada sandalye silmek, bir süredir çektiğiniz sıkıntıları, borçları geride bırakmaya, bolluk ve berekete kavuşmaya, ferahlamaya, yüzünüzün güleceğine işaret eder.
Rüyada sandalyeyi yıkamak yada temizlemek

Rüyada sandalyeyi yıkamak yada temizlemek, becerilerinizden dolayı çevrenizdekilere faydanız dokunacak ve itibar göreceksiniz. İş hayatında  geçmişte yapmış olduğunuz bazı hatalarınızdan arınacak ve mutlu olacaksınız.
Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek

Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek veya rüyada sandalye kırmak, iş hayatında sorunlar ile karşılaşacaksınız. Sıkıntılı bir dönem yaşayacağınıza, kedere düşmeye, maddi zorluk ve sıkıntılara, geçim sıkıntısı yaşamaya, sevmediğiniz biri ile yollarınızı ayıracağınıza işaret eder.
Rüyada sandalyeyi tamir etmek

Rüyada sandalyeyi tamir ettiğini görmek, zamanınında faydanızın dokunduğu bir kimseden bir iyilik göreceksiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Görmek

Rüyada sandalye görmek hayırlı gelişmelere, yeniliklere ve başlangıçlara işaret eder. Rüyada sandalye görmek, kişinin girişimde bulunmak istediği bir iş ile ilgili olarak tedbirli ve dikkatli hareket edeceğine, başarıya ulaşmak için işini sağlama alacağına ve emin adımlarla ilerleyeceğine işaret eder. Rüyada sandalye görmek, rüya sahibinin hayır göreceği olaylar yaşayacağına, kısmetinin açık olacağına ve önemli fırsatlarla karşılaşacağına tabir edilir. Rüyada sandalye görmek aynı zamanda güzel ve hayırlı olacak evliliğe de işaret eder.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Bazı şeylerin zamanı geçince ayı bacayı aşmış oluyor
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Taşıdığını Görmek

Rüyada sandalye taşıdığını görmek zahmete ve zorluğa işaret eder. Rüyada sandalye taşıdığını gören kişinin zahmetli bir işe girişeceğine, yorulacağına ve bazı zorluklar çekeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Satın Almak

Rüyada sandalye satın aldığını görmek kazanca, berekete ve rahatlığa kavuşmaya işaret eder. Rüyada sandalye satın aldığını gören kişinin işlerinin yolunda gideceğine, beklentilerini karşılayacağına, maddi gelirinin artacağına, hayır ve menfaat bulacağına tabir edilir. Rüya sahibinin kazancının bol olacağına, bereket içinde yaşayacağına ve kısmetinin açık olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Görmek ve Sandalyeyi Silmek

Rüyada sandalye sildiğini ve temizlediğini görmek rahata ve huzura kavuşmaya işaret eder. Rüyada sandalye sildiğini gören kişinin uzun bir süre boyunca zorluk ve sıkıntı çektikten sonra her şeyin düzeleceğine, maddi açıdan darlıktan kurtulacağına, ferahlığa kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibinin hem maddi hem de manevi olarak rahata kavuşacağına, moral bulacağına ve neşesinin tekrar yerine geleceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Kırılması

Rüyada bir sandalyenin kırıldığını görmek üzüntüye, sıkıntıya ve zorluklara işaret eder. Rüyada sandalyenin kırıldığını gören kişinin kötü olaylar yaşayacağına, dert ve sıkıntı çekeceğine, üzüntü verici durumlarla karşılaşacağına, maddi olarak darlık içine düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin zor günler geçireceğine ve geçim sıkıntısı içinde olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye ve Masa Görmek

Rüyada sandalye ve masa görmek resmî işlere tabir edilir. Rüyada sandalye ve masa gören kişinin bazı resmî işlerinin olacağına ya da devlet kurumu gibi bir yerde görev alacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sallanan Sandalye Görmek

Rüyada sallanan sandalye görmek hayra ve mutluluk verici olaylara işaret eder. Rüyada sallanan sandalye gören kişinin evleneceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, güzel günler geçireceğine delâlet eder
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ahşap Sandalye Görmek

Rüyada ahşap sandalye görmek kısmete, şansa, berekete ve kazanca işaret eder. Rüyada ahşap sandalye gören kişinin iş hayatında çok güzel bir dönem içine gireceğine, işlerinin açılacağına, bol kazanç elde edeceğine, kısmetinin açık olacağına ve işlerinden hayır göreceğine tabir edilir. Rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, iyileşeceğine ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Plastik Sandalye Görmek

Rüyada plastik sandalye görmek iş hayatı ile ilgili olumlu gelişmelere ve maddi gelirin artacağına işaret eder. Rüyada plastik sandalye gören kişinin uzun zamandır üzerinde çalıştığı bir işle ilgili girişimde bulunacağına, gelişmelerin beklentilerinin ötesinde olacağına, iyi miktarda kazanç elde edeceğine ve her şeyin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin işlerin iyi bir düzende gitmesiyle zenginliğe kavuşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek

Rüyada tekerlekli sandalye görmek yapılan bir hataya ve pişmanlık duymaya işaret eder. Rüyada tekerlekli sandalye gören kişinin kötü bir harekette bulunacağına, daha sonrasında çok pişman olacağına ve vicdan azabı çekeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin aynı zamanda aile hayatında ya da sosyal hayatında yaşadığı sorunlar yüzünden zor günler geçireceğine ve sıkıntı içine düşeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında sandalye satın alan veya rahat bir sandalyede oturan, mesleğinde başarı elde edeceğine; evlenmemiş bir kadın için, mevki sahibi birisiyle evleneceğine; çalışan bir kadınsa, bu günkü durumundan daha iyi bir mevki elde edeceğini gösterir.

Rüyada sandalye satın alan veya sandalyede oturan, işinde ilerler,başarılı olur demektir. Bekar bir kadın için, makam sahibi birisiyle evliliğe yorumlanır. Çalışan kadın için bu günkü durumundan daha başarılı olur üst makamlara çıkar demektir. Bir kimsenin hareketsiz sandalyede oturduğunu gördüyseniz, yakında bu kimsenin ölüm haberini alacaksınız demektir.

Temiz ve sağlam olması koşuluyla rüyada tekerlekli sandalye görmek yeni iş, evlilik ve kısmettir.

Rüyada bir sandalye üzerinde oturdugunu, görmek, hayirdir. Yeni bir sandalye satin aldigini gören yeni bir hizmetçi alir. Ebu Sait El Vaiz e göre; bir sandalyede oturdugunu gören, halk arasinda sevilir ve onlara iyi hizmetlerde bulunur. Süslü ve yüksek bir sandalyede oturdugunu gören, büyük bir makarna geçer ve halk tarafindan sevilir. Bir baska rivayete görede: Rüyada sandalye görmek, makam ve rütbeye isarettir. Rüyada sandalye görmek, memuriyet, mansip ve makarna isarettir.

Önemli bir görevi yerine getiremeyeceksiniz. Bir kişinin hareketsiz sandalyede oturduğunu gördüyseniz, yakında bu kişinin ölüm haberini alacaksınız demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Görmek

Rüyada görülen sandalye, rütbe ve makama işaret eder. Rüyasında bir erkek, sandalye görse, makam ve mevkisi yükselir, yükseleceğine işarettir. Bir kadın rüyasında sandalye görse, bekarsa evleneceğine işaretle tabir olunur.Rüyasında sandalye gören kimse, memur ise, rütbe ve mevkisi artar, yükselir; halktan biri ise işleri düzelir veya düzeleceğine işarettir.Rüyada sandalye görmek, kadın için evlenme teklifi ile karşılaşacağına, erkek için yakında istirahat için sakin bir yere gideceğine ve işini büyüteceğine işarettir.Rüyada sandalye görmek, makam ve rütbeye işârettir.Yine rüyada sandalye görmek, memuriyet, mansıp ve makama işârettir.Bazen rüyada görülen sandalye, eşle tabir olunur.Bekâr bir kimsenin rüyada iskemle de oturduğunu görmesi, evlenmeye işâret eder.Bazen iskemle de oturduğunu görmek mevki ve makamın yüksekliğine işâret eder.Rüyada iskemleden kalkmak, onu satmak ya da kaybetmek, evliler için ayrılığa ya da işten ayrılmaya işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SANDALYE: Rüyada görülen sandalye, rütbe ve makama işarettir. Rüyasında bir erkek, sandalye gör­se, makam ve mevkii yükselir, yükseleceğine işaret­tir. Bir kadm rüyasında sandalye görse, bekârsa evli­lik ile, evleneceğine işaretle tabir olunur.

*Rüyasında sandalye gören kimse, memur ise, rütbe ve mevkii artar, yükselir, halktan biri ise işleri düzelir veya düzeleceğine işarettir.

*Rüyasında sandalye üzerinde (sandalyede) oturduğunu görmek, iyiye yorulur, bu kimsenin çev­resinde sevilien, saygın biri olduğuna işarettir.

*Bazen de, rüyada sandalye görmek, çeşitli şe­kilde yorumlanır. Meslek sahibleri için başarıya işa­rettir. Bekâr kadın ve kızlar için sosyeteye meyil edip söz sahibi olacaklarına işarettir. Çalışan kadın için daha yüksek bir rütbeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sandalye görmek sağlam temeller atılarak, garanti altına alınacak hayırlı bir işe delalet eder. Rüya sahibi büyük heveslerle girmek istediği bir işin başarılı olması için temkinli adımlar atacak ve eşeğini sağlam kazığa bağlayarak, kolları sıvayıp işinin başına geçecek demektir. Rüyada sandalye görmek rüya sahibinin hayatında yaşanacak olan yeniliklere ve güzel gelişmelere de işaret eder.

Rüya sahibi kendisi için uğurlu olacak, ardından pek çok fırsat yakalamasını sağlayacak temiz ve hayırlı şeyler yaşayacaktır. Rüyada sandalye görmek, rüya sahibi için nikâh masasında, oturacağı sandalye olarak da değerlendirilir. Yani kısacası rüya sahibine temiz ve hayırlı bir nikâh görünüyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Silmek

Ferahlık ve güzelliktir. Rüya sahibi uzun zamandır çektiği sıkıntıdan ve zahmetten kurtulacak, borçlarını temizleyecek, bolluğa ve berekete kavuşacak, solmuş yüzü yeniden gülecek.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Kırılması

Üzücü olaylara, kederlere ve derde düşmeye, parasız ve yoklukla geçecek günler yaşamaya delalet eder. Rüyasında sandalyenin kırıldığını gören kişi zor ve kötü günler yaşayacak, sıkıntılara ve zorluklara düşecek, hanesinde darlık yaşayacak ve geçim sıkıntısı görecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Taşıdığını Görmek

Rüya sahibinin bir iş için bilek gücü harcaması anlamına gelir. Rüyada sandalye taşıdığını gören kişinin zahmet ve zorluk çekeceği bir yükün altına girerek bir iş yapması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Satın Almak

Çok hayırlıdır. Rüya sahibinin işlerinden hayır bulmasına, ümit bağladığı işlerin olumlu sonuçlanmasına, bol kazanç ve kar elde etmesine delalet eder. Rüyasında sandalye satın alan kişi rahatlığa ve bolluğa kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Masa Görmek

Resmi ve önemli işlere delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında masa ve sandalye görmesi, resmi kurumlardaki işine ya da resmi kurumlarda koltuk sahibi olmasına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sandalye görmek, sağlam temel atarak, garanti altına alınacak bir işe delalet eder. Rüya sahibi, iş girişimlerinde işini sağlama alarak hareket edeceğine, kısa bir zamanda planlarını gerçekleştirmek için atak yapacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Taşıdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sandalye taşıdığını görmesi, rüya sahibinin bilek gücü harcayarak bir iş yapacağına, girişeceği işte zorluk çekeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sandalye gören kişinin, özel hayatında da güzel işler yapacağına, yeni gelişmeler yaşayacağı demektir. Birçok fırsat ayağına gelen rüya sahibinin yakın zamanda nikâh masasına oturacağına da yorulur. Yani yakında hayırlara vesile olan bir nikâhın görünmesi anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Satın Almak

Rüyada sandalye satın aldığını görmek, oldukça hayırlara yorulur. Rüya sahibinin ümit bağladığı işlerin olacağına, rahata, huzura ereceğine işaret eder. Rüyada alınan sandalye bolluğa berekete yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Masa Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sandalye masa görmesi güzel işler yapacağınıza delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında masa ve sandalye görmesi, resmi kurumlardaki işe ya da resmi kurumlarda iş sahibi olacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Silmek

Rüya sahibinin rüyasında sandalye temizlediğini görmesi, ferahlığa ve güzelliğe alamet eder. Rüya sahibinin uzun zamandır çektiği sıkıntıdan kurtulacağına, borçlarının biteceğine ve berekete kavuşacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Kırılması

Rüya sahibinin rüyasında sandalye kırıldığını görmesi, üzücü olaylara, kederli günler yaşayacağına; parasız ve yokluk içinde geçireceğiniz bir döneme gireceğinize alamet eder. Yaşayacağınız zorluk ve darlık dönemleri sizleri kötü yönden etkileyecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Plastik Sandalye Görmek
Rüya sahibinin rüyasında plastik sandalye görmesi kişinin elinden mal çıkacağına ve huzurun kaçacağına delalet eder. Sıkıntılı, zor mutsuz olmaya yorulmaktadır. Akrabalar yüzünden huzursuz olmaya da delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalyeden Kalkmak
Rüyasında sandalyede otururken kalktığını gören kişinin gün içerisindeki gelişmelerin etkisi altında kalacağına yorumlanmaktadır. Hayatının düzenli ve yoğun olacağı anlamına gelmektedir. Sandalyeden kalkmanın bir diğer yorumu ise yükselişe geçileceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalyede Oturmak
Rüya sahibinin rüyasında sandalyeye oturduğunu görmesi, çalışkanlığı sayesinde işinde ilerleyeceğine ve makam artışı göreceğine yorumlanmaktadır. Rüyasında sandalyede oturduğunu gören kişinin ticaretten yana kısmetinin açılacağı manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Sandalye Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yeşil sandalye görmesi işlerinin hayırlı gideceğine ve bu nedenle yüzünün sürekli olarak güleceğine delalet eder. Sıkıntıların son bulacağına ve hayat enerjisinin tavan yapacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında sandalye satın alan veya rahat bir sandalyede oturan kimse, mesleğinde başarı elde edeceğine; evlenmemiş bir kadın için, mevki sahibi birisiyle evleneceğine; çalışan bir kadınsa, bu günkü durumundan daha iyi bir mevki elde edeceğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sandalye satın alan veya sandalyede oturan, işinde ilerler,başarılı olur demektir. Bekar bir kadın için, makam sahibi birisiyle evliliğe yorumlanır. Çalışan kadın için bugünkü durumundan daha başarılı olur üst makamlara çıkar demektir. Bir kimsenin hareketsiz sandalyede oturduğunu gördüyseniz, yakında bu kimsenin ölüm haberini alacaksınız demektir. Önemli bir görevi yerine getiremeyeceksiniz. Temiz ve sağlam olması koşuluyla yeni iş, evlilik ve kısmettir.

Rüyada bir sandalye üzerinde oturduğunu görmek, hayırdır. Yeni bir sandalye satın aldığını gören yeni bir hizmetçi alır. Ebu Sait El-Vaiz’e göre; bir sandalyede oturduğunu gören, halk arasında sevilir ve onlara iyi hizmetlerde bulunur.

Rüyada süslü ve yüksek bir sandalyede oturduğunu gören, büyük bir makarna geçer ve halk tarafından sevilir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada sandalye görmek, makam ve rütbeye işarettir. Rüyada sandalye görmek; memuriyet, mansip ve makarna işarettir.Önemli bir görevi yerine getiremeyeceksiniz. Bir kişinin hareketsiz sandalyede oturduğunu gördüyseniz, yakında bu kişinin ölüm haberini alacaksınız demektir.

Önemli bir görevi yerine getiremeyeceksiniz. Bir kişinin hareketsiz sandalyede oturduğunu gördüyseniz, yakında bu kişinin ölüm haberini alacaksınız demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sallanan Sandalye Görmek

Rüyada sallanan sandalye görmek; üzerinde oturan varsa, mutlu bir aile ve aşk hayatına kavuşacağınızı gösterir. Boş bir sallanan sandalye, üzüntü ve ayrılığın işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Sandalye Görmek

Rüyada sandalye görmek: hayra, kısmete ve şansa yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin iş hayatında büyük çabalar harcayarak yapmış olduğu bir işte büyük başarı sağlayarak mevki ve makam yükseleceğine ve maddi ve manevi anlamda bolluğa ereceğine işaret eder.  Rüyada sandalye görmek, rüya sahibi için nikah masasında, oturacağı sandalye olarak da değerlendirilir. Yani kısacası rüya sahibine temiz ve hayırlı bir nikah olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Satın Almak

Rüyada sandalye satın almak: çok hayırlı bir rüya olup rüya sahibinin büyük kar getirecek bir işe gireceğine çok rahata ereceğine maddi ve manevi yönden sıkıntılarının sona erip rahata ve bolluğa ereceğine yorumlanır. Rüyada sandalye satın aldığını görmek aynı zamanda hayırlı bir kısmete, müjdeli bir haber almaya, hastalıklardan kurtulmaya rahata ve huzura ermeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Kırılması Görmek

Rüyada sandalye kırılması görmek: rüya sahibinin üzüleceği, maddi ve manevi sıkıntılar çekeceği, talihsizliklerin bir türlü yakasını bırakmayacağı sorunlu günler yaşayacağına bu sıkıntıların yakasını bırakmayıp çevresiyle olan sorunlarının da artmasına sebep olacağına yorumlanır. Rüya sahibi  zor ve kötü günler yaşayacak, sıkıntılara ve zorluklara düşecek, hanesinde darlık yaşayacak ve geçim sıkıntısı görecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Taşıdığını Görmek

Rüyada sandalye taşıdığını görmek: rüya sahibinin alın teri dökerek,emek harcayarak, bin bir zorluklarla kazanmış olduğu mala yorumlanır. Rüyada sandalye taşıdığını gören kişinin ağır yükün ve zorlukların altına gireceğine ailesini bilek zoru ile çalışarak kimseye muhtaç etmeyeceğine, bu sıkıntıların yakın zamanda son bulup ummadığı bir yerden gelecek olan bir mirasla sona ereceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sandalye Ve Masa Görmek

Rüyada sandalye ve masa görmek: resmi kurumlarda çalışmaya yada herhangi bir sebeple devlet kapısına girmeye işaret eder. Rüyada sandalye ve masa gören bir kimse iş amacıyla resmi kurumlarda bulunur oradan alacağı müjdeli bir haberle hayalini kurduğu işe yönelir.
Rüyada Sandalye Silmek

Rüyada sandalye silmek: güzellik ve esenliğe işaret eder. Rüya sahibi uzun zamandır çekmiş olduğu sıkıntılardan kurtularak kendisine yeni ve sakin bir hayat seçer. Bu hayat kişinin rahata ermesine ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu yaşam sürmesine, tüm istek ve arzularına kavuşmasına yorumlanır. Rüyada sandalye sildiğini görmek aynı zamanda hak edilen rahatlığa, sıkıntıya düşerek özlediği temiz rızka, sıkıntıya düşerek ulaştığı onura, zorlukların ardından ümit ettiği ferahlığa, gelirin kazançlı olacağına, getirili girişim gerçekleştireceğine yorumlanır.
Rüyada Kırık Sandalye Görmek

Rüyada kırık sandalye görmek: rüya sahibinin işlerinin altüst olmasına, beklediği başarıyı elde edememesine, kazancının yarı yarıya düşmesine, iş ortamında bir kişiyle sürekli münakaşa halinde olmaya yorumlanır.Rüyada kırık sandalye görmek ya da kırık sandalyede oturmak zorlukların meyvesini alarak hak edilen mutluluğa, meşakkatle birlikte hak edilen onura, zorluklara göğüs gererek gözlediği şana, çektiği zorlukların meyvesini alarak hak edilen itibara işaret eder.
Rüyada Beyaz Sandalye Görmek

Rüyada beyaz sandalye görmek: rüya sahibinin tüm sıkıntı ve sorunlarının geride kalıp bir daha aynı sorunlarla karşılaşmayacağına yaptığı bütün işlerde büyük başarılara imza atacağına bu başarıların kişinin mevki ve makam yönünden yükseleceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Sandalye  Görmek

Rüyada boş sandalye görmek: kişinin iş hayatına verdiği çalışma stresi yüzünden hem kendisini hemde onu seven ailesini ihmal ettiğine, bu sebepten dolayı ailesiyle olan bağlarının kopacağına eski düzenine kavuşamayacağına işaret eder. Rüyada boş sandalye görmek ya da sandalyeye oturmak kişinin  iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.
Rüyada Plastik Sandalye Görmek

Rüyada plastik sandalye görmek: rüya sahibinin uzun zamandır üzerinde çalıştığı maddi  ve manevi yönden büyük harcama yaptığı büyük bir projenin meydana gelip gerçekleşeceğine bu sayede büyük kazanç sağlayıp zenginliğe kavuşacağına, hayatta istediği tüm dileklerine kavuşup bir ömür mutlu huzurlu rahat içinde bir hayat süreceğine işaret eder.
Rüyada Tahta Sandalye Görmek

Rüyada tahta sandalye görmek; kazancınızın artacağına, yakın zaman da müjdeli bir haber alacağınıza, ailenizle birlikte uzun süreli bir tatile çıkacağınıza, kazancınızın büyük bir bölümünü hayır amaçlı kullanacağınıza, kendini ibadete adayıp Allah yoluna secde etmeye yorumlanır.
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Günaydın Mustafa hocam.Bu gece rüyamda sandalye gördüm odamda ben yatağimdaydım ama oturu vaziyette yerdede benimle aynı çocuk bakıcılığı yapan bir kız arkadaşım vardı.Babam iceri girdi elinde acikir kapanır yeşil sandalye vardı.boylr havaya kaldırmış bize getirmişti.O sırada uyandim.Sandalyenin linkini koyacağımm nasil birsey olduğunu görün.

https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-rev2&sa=X&bih=694&biw=412&hl=tr&tbm=shop&liteui=2&q=ye%C5%9Fil+sandalye+piknik&oq=ye%C5%9Fil+sandalye+piknik&aqs=mobile-gws-lite..
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Sandalye kılıfında değildi açikti.Babamlada aramiz pek yok en son 2  hafta önce büyük bir kavga ettik..
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bunu nasıl değerlendireyim bilemedim bu normal bi sandalye olsaydı çok çeşitli yorumları olurdu ama kamp sandalyesi bu durumda baban bir yere gitmeni istiyor olabilirmi ve ya evlilik noktasında baskı yaptığı bir durum olabilirmi kamp sandalyesi kesinlikle bir dinlenme mola verme yada istiharahat etme gereği olan bir durumda olduğunu gösteriyor. yani yorgun olabilirsin.
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Babam asla bu tür seylerde baskı yapmaz.O konuda çok özgürüz.Pandemiden beri çalışmıyorum belkide onu düşünüyordur ama pek düşünceli bir ebeveynde değil kendisi bende bilemedim
Ben bu sandalyelerdrn kendime almak istedim gercek hayatta cokta hpşuma gidiyorlar acaba bilincalti olabilir mi?Babamıda hic görmem rüyamda 10 yilda bir ilk defa gecen senr gordum birde bu anlattığım rüya..

Kavga acaba bu sandalyr bir bariş ifadesi midir diye belirttim olayi.Kavga sebebimiz cok alakasiz evlilik vs ile ilgili değil..Bir konuda ayni fikiride olmamak..
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bence dinlenmeye ihtiyacın var bilinçaltıda olabilir ama yatakta oturmanda sanki dinlenmeni gösteriyor. aslında babanın iyi niyetli olduğunu söylemek yanlış olmaz yalnız ebeveynler bazen neye nasıl yaklaşacakları konusunda enteresan davranabiliyorlar.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
1 Üye ve 407 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13228
Dün : 23857
Toplam : 48071561
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...