Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
623 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyayı gören kişi, iş hayatında oldukça yoğun ve yorgun günler geçiriyor ve işlerini yetiştirmekte zorlanıyor demektir. Bir kaç işle uğraşmaktan her işi yarım kalıyor düşüncesi beynini kemirmekte. Sosyal hayatını uzun zamandır erteleyerek hayatın akışında sürüklenen beynen ve bedenen yorgun düşmüş kişiyi temsil eder bu rüya. Aynı zamanda aile hayatında da çok olumlu günler geçirmediğinin işaretidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

22 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Tekerlekli Sandalye İle Gezdiğini Görmek

Eğer kişi rüyasında tekerlekli sandalye ile gezdiğini görüyorsa, açılacağı yeni ufuklar vardır yorumu yapılır. Kişinin açılacağı bu yeni ufuklar ona hayır ve güzellikler bahşedecektir. İlim ve bilim öğreneceği tabir olunan kişi, pek çok noksanlığını giderecek ve kişiliğini oturtacaktır. Hayata dair pek çok şey öğrenecek olan kişi, bunlardan çıkardığı dersler ile hayata çok daha geniş bir pencereden bakmasını öğrenecektir. Ayrıca rüyasında tekerlekli sandalye ile gezdiğini gören kimsenin yakın zamanda bir seyahate çıkacağı yorumu da yapılır. Ailesi varsa ailesiyle, yoksa arkadaşlarıyla güzel ve kafasını dinleyecek bir tatile çıkacak olan kişi, bütün sorunlarından arınacaktır.

Eğer rüyada tekerlekli sandalye ile gezdiğini gören kişi izbe ve kimsenin olmadığı yerlere gidiyorsa bu bazı sıkıntılarla karşılaşacağı anlamına gelir. Bu da kişinin açılacağı yeni ufuklarda bazı olumsuzluklarla karşılaşabileceğini ifade eder. Ancak bu karşılaşacağı kötü şeyler de kişi için birer test olarak karşısına çıkacaktır ve gelişimini hızlandıracaktır. Her anlamda hayra yorulan bu rüya, kişinin hayatına yön verecektir. Bunların hepsi de kişiye olumlu özellikler olarak geri dönecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye İle Gezdiğini Görmek

Bu rüyayı gören kişi, kendi yakınından hiç beklemediği güzel bir haber alır. Yıllarca hayalini kurduğu mevkiye ulaşacak işinde başarılı olacaktır. Çalışma hayatındaki başarılarından dolayı kendisine gereken ilgi ve alaka gösterilerek hak ettiği kazanç kendisine verilecektir. Rüya sahibinin yaşadığı maddi ve manevi sıkıntıların zamanla geride kalacağının da habercisidir. Bir takım şeyleri kişi elde etmek için kendi çabalamalı başkalarından yardım beklememelidir. Emek vererek elde edilecek kazancı da nitelemektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye Sürmek

Tekerlekli sandalyede başkasını sürdüğünüzü görmeniz, yardıma ihtiyacı olan birine destek olacağınıza işaret eder. Bu kişi tekerlekli sandalyede sürdüğünüz kişi de olabilir o kişinin yakını da olabilir. Doğrudan maddi yada manevi bir yardım olacağı gibi, dolaylı yoldan farkında olmadan da yardımcı olabilirsiniz. Bazen böyle rüyalar kişinin hayatının yolunda gittiği ve başkalarına da destek olma arzusunda olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tekerlekli sandalye görmek; çok çeşitli anlamlara gelmektedir. Kişinin kısa zamanda bir haber alacağı ancak haberin sonuçlarına göre temkinli davranması gerekmektedir. Kötü bir şeyle karşılaşmamak için doğru kararlar vermelidir. Kişi rüyasında tekerlekli sandalyeye oturduğunu görüyorsa, işinde başarılı olacak, kariyerinde yükselecek, çevresinden büyük itibar görecektir, denir. Ayrıca kişinin kısmetinin de çoğalacağı söylenebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye Sürdüğünü Görmek

Kişi rüyasında tekerlekli sandalye sürdüğünü görüyorsa, hayırlı bir yolda yürüyor demektir. Her anlamda hayıra koşan kişinin hayatında güzel değişiklikler olacaktır. İyiye yönelen ve doğruyu bulan kişi, iç huzura erecektir. Bunun yanında darlıklarından ve fazlalıklarından kurtulup manen rahatlayacaktır. Eğer maddi anlamda da sıkıntıları varsa, bunların da çaresi bulunacaktır. Kişinin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrendiği anlamına da gelir. Başkalarının yardımına muhtaç olmayacak olan kişi, kişisel gelişimiyle birçok şeyin üstesinden gelebileceğini göstermektedir. Bir birey haline gelmiş olan kişinin bundan sonraki hayatında çok daha fazla saygı görmesi beklenebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek

Rüyada tekerlekli sandalye görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında çok pişman olacağı, büyük bir vicdan azabı yaşayacağı ve bu yüzden kendisini uzun bir süre boyunca affetmeyeceği bir günah işlediğine delalet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, iş hayatında ya da aile hayatında karşısına çıkan sorunlardan ötürü ister istemez çok kötü ve sıkıntılı durumlarla karşılaşacağına ve çok sorunlu dönemler geçireceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalyede Oturmak

Rüyayı gören kişinin, kendi başına altından kalkamayacağı, kendisini çok sıkıntılı durumlara sokacak, büyük zararlar etmesine sebep olacak işler ile ilgilendiğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalyeye Binmek

Rüya sahibinin, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bu dönem boyunca herhangi bir kazanç elde edemeyeceğine ve bu yüzden eş, dost ve akrabalarından yardım göreceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalyede Sürmek

İş hayatında ya da aile hayatında çok kötü durumlara düşmüş, çok sıkıntılı bir dönem yaşayan, çok büyük üzüntüler ve endişeler ile boğuşan bir kişiye çok büyük bir destek verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümü için çok büyük yardımlarda bulunulacağına ve aile içinde yaşanan büyük tartışma ve kavgaların bitmesi için eşler arasında barış sağlamaya çalışılacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye İle Gezmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında yeni ve çok kazançlı işlere girmek için güç topladığına ve yakın bir zamanda çok iyi işler yapacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek

Rüyada tekerlekli sandalye görmek, rüyayı gören kişinin sosyal yaşamı içinde ya da iş hayatı içinde bazı olay ya da durumlar içine gireceğine kendini asla affetmeyeceği bazı durumları yaratacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin bu kötü durum ile ilgili olarak da iş ya da sosyal hayatında oldukça zor ve sıkıntılı bir dönem yaşayacağına da yorumlanıyor. Bunun yanı sıra bazı âlimlere göre rüyada tekerlekli sandalye görmek rüyayı gören kişinin ailesi ya da iş hayatında bazı olaylar ile karşılaşacağına ve bu olaylar sonucunda oldukça sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalyede Oturduğunu Görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek, rüyayı gören kişinin tek başına başaracağına zannederek başladığı ve altından kalkamayacak durumuna getirdiği işler sebebi ile odlukça sıkıntılı ve zor günler yaşadığına ya da yaşayacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin bu inadından kurtulmadı sürece zarar edeceğine ve bu zararın da her geçen gün kat ve kat artacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye Sürdüğünü Görmek

Rüyada tekerlekli sandalye sürdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin etrafında olan ve iş hayatında oldukça sıkıntılı bir durma düşen kişiye destek olarak ona maddi ve manevi anlamda yardımda bulunacağına delalet eder. Aynı zamanda bazı âlimlere göre ise rüyayı gören kişinin eşlerin birbiri ile olan ilişkilerini düzene sokacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak;
bu rüya reel hayatta her zaman için her türlü gelişmeye karşı hazırlıklı olmak gereğine, yarının ne getireceğinin belli olmadığına ve Hayatı,
bir baştan bir başa imtihanlar zinciri olduğu bilincinde olmanıza yorumlanir..
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tekerlekli sandalyede birini görmek;
iletişim problemlerine işaret eder. Kendini doğru bir şekilde, yeterince anlatamadığınız kimi durumlar yüzünden karşınızdaki tarafından yanlış
algılandığınızı ve hayatta Önceliklerinizin farklı olduğunu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek

Rüyada tekerlekli sandalye görmek yapılan bir hataya ve pişmanlık duymaya işaret eder. Rüyada tekerlekli sandalye gören kişinin kötü bir harekette bulunacağına, daha sonrasında çok pişman olacağına ve vicdan azabı çekeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin aynı zamanda aile hayatında ya da sosyal hayatında yaşadığı sorunlar yüzünden zor günler geçireceğine ve sıkıntı içine düşeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tekerlekli sandalye binmek sağlığınıza gereken önemi vermeye sorunları çözmeye hayallerin gerçek olmasına dolu dolu bir hayata mutlu olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Rüyada tekerlekli sandalye görmek, iş hayatında pişmanlığa, vicdan azabı duymaya, günah işlemeye, sıkıntılı bir dönem yaşamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak veya Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek, kötü bir duruma düşmeye ve bu durumdan çıkılamazsa maddi ve manevi zarar uğramaya, yakın çevreden yardım almanız gerekeceğine, kötü kimseler ile karşılaşmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tekerlekli sandalye görmek, iş, aile veya özel hayatınızda büyük pişmanlık ve üzüntü yaşayacağınız bir şey yapacağınıza işarettir.

Rüyada Tekerlekli Sandalyede Oturmak: Başınızı bir derde sokacağınıza ve kendi başınıza altından kalkamayacağınıza işarettir.

Rüyada Tekerlekli Sandalye Sürmek: Aile ve iş hayatında büyük sıkıntılar yaşayan birisine yardım eli uzatacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek - Nablusi Yorumu

Rüyada tekerlekli sandalye görmek, günah işlemekle kendinizi affetmemekle tabir edilir. Uzun zaman boyunca vicdan azabı çekmeye işarettir. Rüya sahibi için sıkıntıya ve sorunlara delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekerlekli Sandalye Görmek - Genel Yorum

Rüyada tekerlekli sandalye görmek, pişman olacağınız bir olayın iş veya özel hayatınızda yaşanacağına, baş rolde de sizin olacağınıza, canınızın çok yanacağına ve kendinizi affetmeyeceğinize işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

444 Aktif
0 Üye ve 444 misafir
Bugün : 12281
Dün : 23857
Toplam : 48070615
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...