Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
992 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Yapay çiçek almak veya vermek, samimi olmayan sahte duyguları temsil eder. Kişinin bir yanılgı içinde olduğuna, mutluluğu ve huzuru yanlış yerde aradığına yorumlanır. Görünüş ile davranışların farklı olduğu bir yanılsama olarak da kabul edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada yapay çiçek görmek, bekar ve sevdiği biri olan kimse için yaşanacak aldanmaları ve ayrılıkları ifade eder. Rüyayı gören kişi sevdiği taraftan beklenmedik tepkilerle karşılaşabilir. Rüyayı gören kişinin uzaktan beklediği bir haber yada para varsa bu konularla ilgili pek sevinemeyeceği şeyler duyabilir. Evli bir kimse için rüyada yapay çiçek görmek, eşi ile yaşanacak tartışmaları işaret eder. Buna bağlı olarak hane içinde bir takım huzursuzluklar meydana gelebilir. Aynı zamanda rüyayı gören kişi için eşi veya çocukları tarafından kendinin haberi olmadan işler yaptıklarını duyması söz konusudur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yapay çiçek görmek, yapay çiçekte canlı çiçekte mutluluk ve sevgiyi yansıtır. Yakın zamanda gelecek sevinçli haberle gönül ferahlığı yaşayacak, mutlu olacaksınız. Bekar kimsenin güzel görünen yapay çiçek görmesi, karşısına çıkacak hayırlı kısmet olarak yorumlanır. Dünya evine girmenin habercisidir. Evli kimse için, hanede yaşanacak mutlu günlere işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yapay çiçek görmek, rüyayı gören kişinin kolay inanan ve aldanan bir kişilikte olduğuna işaret eder. Kişinin etrafında, yakın çevresinde çok sayıda güvenilmez insanlar olmasına yorumlanır. Rüyada yapay çiçek görmek, yapmacık ve yalandan olan ortamlar ve ilişkiler olarak yorumlanabilir. Rüyayı gören kişi yakın zamanda sevdiği ve değer verdiği bir insandan beklemediği olaylar yaşayabilir. Hayal kırıklıkları ve yanılgıya uğramak anlamı taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yapay çiçek görmek, maddi anlamda kişinin haberi olmadan arkasından çevrilecek işlere yorumlanır. Rüyayı gören kişinin miras davaları varsa kardeşler arasında haberi olmadan oluşacak konuşmalar söz konusu olabilir. Rüyayı gören kişi çalışıyorsa iş yerinde çıkarı olacağını düşünerek attığı imzaların boşa çıkacağı anlamı taşır. Kişinin maddi anlamda attığı adımları düşünerek ve hesaplayarak atmasında fayda vardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yapay çiçek ektiğini görmek, rüyada yapay çiçek ektiğini gören kişi için boşa yapılacak yatırımlara işaret eder. Rüyayı gören kişinin büyük mal varlığı ile kendine döneceğini düşünerek attığı adımları ifade eder. Rüyada yapay çiçek ektiğini gören kişi elindekini boşa harcıyor ve savuruyor olabilir. Aynı zamanda hesapsız kitapsız para harcayan bir karakteri olması anlamına gelir. Rüyada yapay çiçek eken kişinin emek harcadığı insanlar tarafından nankörlük yaşaması söz konusudur. Rüyada yapay çiçeği ektiğini gören kişinin maddi manevi olarak etrafındaki kişilere ve yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yapay çiçek açtığını görmek, rüyada yapay çiçek açtığını gören kişi için beklemedik şeyler söz konusudur. Rüyayı gören kişi umutsuz olduğu bir konuda birden sevinç yaşayabilir. Boşa gittiğini düşündüğü ve harcadığı bir paradan gelir elde etmesi söz konusu olur. Rüyada yapay çiçeğin açtığını gören kişi için şaşkınlıkla sevinç duygusu yaşamasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yapay Çiçek Satın Almak
Rüya sahibinin mutluluğu yanlış yerde aradığına yorulur. Gerçeklere karşı gözlerini kapatan rüya sahibinin çok kolay etki altında kaldığını bildiren rüya, arkadaşlıkların ve dostlukların da kişinin beklentilerini karşılayacak kimselerden oluşmadığına, güvenilir insanlar bulmakta zorluk çekildiğine alamettir.Rüya sahibinin mutluluğu yanlış yerde aradığına yorulur. Gerçeklere karşı gözlerini kapatan rüya sahibinin çok kolay etki altında kaldığını bildiren rüya, arkadaşlıkların ve dostlukların da kişinin beklentilerini karşılayacak kimselerden oluşmadığına, güvenilir insanlar bulmakta zorluk çekildiğine alamettir. İkili ilişkilerde yalanların ortaya çıkacağı bu dönemde kişinin kendisini aldatılmış ve kandırılmış hissederek pek çok gönül kırıklığı yaşayacağına da tabir edilir. Evliliklerde huysuz bir eşe sahip olmak, başlangıçta iyi ilerleyen arkadaşlıkların daha sonra maddi çıkarlar doğrultusunda şekillenmesinden dolayı üzüntü duyulacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Camdan Çiçek YapmakEl becerisi ile kazanılacak paraya alamettir. Rüya sahibinin kendisine küçük bir işletme açacağını, eline geçen kazancın bereketinin daim olacağını ve az da olsa sahip olduğu her şeyde mutluluk duyacağını işaret eder. İslami açıdan güzel ahlak ve iyi huy sahibi olmak, vatanına hizmet eden biri olmak, yalandan uzak yaşamak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vazoya Çiçek KoymakCamdan bir vazoya renkli çiçekler koymak ev içinde güzel günler geçirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir edilir. Bekar bir genç kızın vazoya çiçek koyması ise aile terbiyesi almış, görgülü, eğitimli ve maddi durumu iyi biriyle tanışıp nişanlanacağına alamettir. Hasta biri için yakın zamanda sağlığındaki olumlu gelişmeler sayesinde yüzünün güleceğine ve daha iyi hissedeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Dükkanı AçmakKim görürse görsün her açıdan bereketli bir yaşama sahip olunacağını ve kişinin hayatı boyunca pek çok güzel haber alarak mutlu olacağını işaret eder. Ağız tadının bozulmayacağını, her türlü insani ilişkilerde müspet sonuçlar alınacağını, ticaretle uğraşılırsa başarı elde edileceğini ve kişinin maddi olarak kendine yetecek kadar ayaklarının üzerinde duracağını, kimseye el açmadan yaşayacağını delalet eder. Karşı cinsten altın yüzük ya da kolye gibi güzel bir hediye alarak sevinç yaşamak manasına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vazoda Çiçek Görmek

Rüyada vazoda çiçek görmek veya vazoya koymak, sıkıntılı günlerin geçmekte olduğuna ve aile içinde yaşanacak güzel gelişmelere işaret eder. Uzun zamandır yolunda gitmeyen işlerin düzelmesine, sağlık problemlerinin bitmesine, bekar olan kişinin evlenmesine, evli olanın ailece mutlu ve mesut olacağına yorumlanır. Keyifli zaman geçirmeye, ruhen iyi hissetmeye, ferah ve huzurlu günlere delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yapay Çiçek Satın Almak

Rüya sahibinin mutluluğu yanlış yerde aradığına yorulur. Gerçeklere karşı gözlerini kapatan rüya sahibinin çok kolay etki altında kaldığını bildiren rüya, arkadaşlıkların ve dostlukların da kişinin beklentilerini karşılayacak kimselerden oluşmadığına, güvenilir insanlar bulmakta zorluk çekildiğine alamettir. İkili ilişkilerde yalanların ortaya çıkacağı bu dönemde kişinin kendisini aldatılmış ve kandırılmış hissederek pek çok gönül kırıklığı yaşayacağına da tabir edilir. Evliliklerde huysuz bir eşe sahip olmak, başlangıçta iyi ilerleyen arkadaşlıkların daha sonra maddi çıkarlar doğrultusunda şekillenmesinden dolayı üzüntü duyulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yapay Çiçek Satın Almak

Rüya sahibinin mutluluğu yanlış yerde aradığına yorulur. Gerçeklere karşı gözlerini kapatan rüya sahibinin çok kolay etki altında kaldığını bildiren rüya, arkadaşlıkların ve dostlukların da bireyin beklentilerini karşılayacak kimselerden oluşmadığına, güvenilir insanlar bulmakta zorluk çekildiğine alamettir. İkili ilişkilerde yalanların ortaya çıkacağı bu dönemde bireyin kendisini aldatılmış ve kandırılmış hissederek pek çok gönül kırıklığı yaşayacağına da tabir edilir. Evliliklerde huysuz bir eşe sahip olmak, başlangıçta iyi ilerleyen arkadaşlıkların daha sonra maddi çıkarlar doğrultusunda şekillenmesinden dolayı üzüntü duyulacağına kılavuz eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

390 Aktif
0 Üye ve 390 misafir
Bugün : 14791
Dün : 23857
Toplam : 48073121
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...