Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
880 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Her ne kadar aşkı ve sevgiyi kırmızı gülün temsil ettiği kabul görmüş olsa da pembe çiçek de masum bir aşka delalet eder. Pembe çiçeği yakınlarında gören kişi aşkla karşılaşıp bu güzel duyguyu hisseder. Hamile bir kadın için, kız çocuğunun olacağına yorumlanır. Masumiyeti, saflığı ve güzel başlangıçları sembolize eder.
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
Snmustafaharputi kardeş günaydın. hayrolsun geçen sene eylül ayında gördüğüm bir rüya bu. bahsetmiştim özel hayatımın sıkıntılı olduğunu nikahlı olup düğün olmadan ayrılık yaşadığım bu çocuk rüyamda bana birkaç dal pembe renkte ve taze çiçekler uzatıyor. iş yerindeyiz rüyada ve benim odam.  rica etsem yorumlar mısınız ve sadık bir rüya mıdır sizce
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu belki senin beklentierinle alakalı olarak rüyana yansıyor resmi veya aile ile çözülmesi gereken konudur.  nikah resmi olduysa ya anlaşın yada mahkeme yolu ile boşanırsınız. karar size ve ailelere aittir.
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
biz boşanma aşamasındayız snmustafaharputi ama lakin ben çok rüya görüyorum ve eminim ki çoğu bilinçaltı değil. en son gördüğüm evin içinde beyaz güvercin rüyası...benim sol omuzuma konuyor ve ben o güvercine bakıp arzumu söylüyorum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada pembe çiçek görmek, zamanında kurulan hayallere yakında erişmek ve aranılan mutluluğu bulmaya yorumlanır. Kişi yalnız ise hayatına giren kişi hayat arkadaşı olur. Bekar olanlar mutlu bir birlikteliğe sahip olurlar. Size değer veren ve aşık olacğaınız biri hayatınıza girebilir. Evli veya ilişkisi olanlar ise iyi niyetli insanlar ile karşılaşır. Çevresinden hediyeler alabilir. Başkalarının gözünde ne kadar değerli olduğunu anlar. Rüyada pembe yapay çiçek görmek, zamanında görüştüğünüz biri ile yeniden görüşmek demektir. Tanıdığınız biri ile aşka başlayabilirisniz. Eski sevgili veya hoşlandığınız kşi ile de görüşülebilir.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek, evinizde hayırlı misafirler ağırlamaya yorumlanır. Bekar olanlar için kız isteme olabilir. Aile içerisinde bekar olan biri varsa evleneceği haberi gelebilir. Düğün dernek için ön hazırlıklar başlayabilir.
Rüyada Pembe Lale Görmek

Sevdikleriniz ile birlike daha mutlu ve dayanışma içeirisnde bir hayat sürmeye yorumlanır. Kişi sevdikleri ile hep bir arada olur. Sizi ayıran engeller ortadan kalkar. Daha sık bir araya gelinir ve pozitif haberler alınır.
Rüyada Pembe Orkide Görmek

Bu rüya gelecek olan bir hediyeye hem şaşırmak he de sevinmek demektir. Çok değerli bir hediye gelebilir. Bu hediye bir tatil planı da olabilir. Size önemli bir sözü bulunan kişi bu sözünü tutar ve mutluluğunuzu gözetir.
Rüyada Pembe Karanfil Görmek

Rüyada pembe karanfil çiçeği görmek, aşk hayatına dair en doğru kararları almak ve doğru insanı bulmayı yorumlanır. Eğer aşk hayatında üzüntüler ayrılıklar yaşandıysa yeniden mutlu olunur. Boşanma ya da ayrılık sürecindeki kişiler vazgeçebilirler.
Rüyada Pembe Çiçek Toplamak

Kısmetin şansın bahtın açılmasına yorumlanır. Kişi bir anda gelen haberlere eline geçen fırsatlara çok şaşırabilir. Rüyada pembe çiçek koparmak, benzer anlam taşır. Hak edilen başarılara sahip olunur. Kişi hakkına sahip çıkar.
Rüyada Pembe Çiçek Almak

Neşe ve mutluluk içeriisnde olmaya, güzel bir hayat sürmeye yorumlanır. Rüyada pembe çiçek satın almak, mal mülk edinmeye yorumlanır. Yeni yapılan yatırımlar mutluluk getirir. Rüyada pembe çiçek hediye almak, birinden güzel sözler işitmeye yorumlanır. Sizi mutlu edecek sözler söyleyebilir.
Rüyada Pembe Gelin Çiçeği Görmek

Bu rüya bekar olanların muradına ermesine ve evlenmesine yorumlanır. Kişi hayat arkadaşını bulur ve evlilik hayatı çok güzel olur. Evlenmek isteyip de evlenemeyenler de en nihayet ailelerini ikna ederek evlilik sürecine girebilirler.
Rüyada Pembe Begonvil Çiçeği Görmek

Hasret duyulan bir insan ile kavuşmaya ve özlemlerin bitmesine yorumlanır. Sizi çok özleyen ve görmek isteyen biri arar. Yeni ayrıldığınız biri de geri dönmek isteyebilir. İlişkilerde ayrılıklar fazla sürmez, hasretler biter.
Rüyada Pembe Çiçek Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, enerjinizin artacağına ve daha verimli daha istekli çalışmaya yorumlanır. Hayat enerjiniz yükselebilir ve daha çok çalışıp daha aktif bir şekilde hayatta rol almaya başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda eskisinden daha mutlu olunur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek görmek, genellikle mutluluk sevinç ve neşe anlamına gelip, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı maddi manevi güzelliklerin ve iyiliklerin bir sembolüdür. Rüyasında pembe bir çiçek gören ve onu koklayan kimse, hiç ummadığı yerlerden nimetlere kavuşur. Bu rüya özellikle evli kişiler için çocuk sahibi olma anlamına gelmektedir. Bekar insanlar içinse mutlu ve huzurlu bir yuvaya, kız çocuk sahibi olmaya, eşinizle aranızda geçen tatsızlıkların bitmesine yorumlanır. Rüyada pembe bir çiçek koparmak, en yakın zamanda isteklerinize kavuşacağınıza ve dualarınızın kabulüne işarettir. Solmuş bir pembe çiçek geç gelecek mutluluktur. Pembe bir çiçeği yakasına takan kimse, çok güzel ve alımlı bir kadınla birlikte olur.
Rüyada Pembe Çiçek Dikmek

Rüyasında toprağa pembe bir çiçek diken kişi, her türlü hayırlara ve güzelliklere çok kısa bir sürede kavuşarak, dünya hayatının nimetleri ile şereflendirilir ve maddi manevi her konuda büyük bir rahatlığa ve feraha kavuşur. Bu rüya yapacağınız işlerden ve gerçekleştirdiğiniz yatırımlardan maksimum kazanç sağlayacağınız anlamına gelmektedir. Pembe bir çiçeği dikip onu sulamak, mutlu olacağınız bir yaşam sürmenize veya uzun bir ömre delalet eder. Aynı zamanda bu rüya alacağınız bir mektup veya duyacağınız güzel bir haberdir.
Rüyada Pembe Çiçek Koklamak

Rüyasında pembe çiçek koklayan kişinin eşi hamile kalır ve bir kız çocuğu dünyaya getirir. Bazen de bu rüya ileride çok büyük bir dereceye ulaşacak, zenginlik ve ferahlık içinde bir yaşam sürecek bir kız çocuğunun göstergesidir. Rüyayı görenin kızı varsa, bahsi geçen kişi o olur.
Rüyada Pembe Çiçek Görmenin Psikolojik Tabiri

Bu rüya insanın içindeki yaşama sevincinin ve romantizmin göstergesidir. Genellikle böyle rüyaları, cıvıl cıvıl bir karaktere sahip olan, hayata karşı büyük bir sevgi besleyen ve yaşamaktan zevk alan kimseler görmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Görmek

Rüyada pembe çiçek görmek mutluluk ve huzura delalet eder. Rüyayı gören kişinin hem maddi hem de manevi yönden mutlu olacağına yorumlanıyor. Rüyasında pembe çiçek gören kişi ummadığı yerden haberler alarak ummadığı nimetlere kavuşur. Pembe bir çiçeği yakasına taktığını rüyasında gören erkek gerçek yaşamda alımlı bir hanım ile evlenir. Rüyasında solmuş b,r pembe çiçek görmek ise geç gelecek olan mutluluk ile tabir ediliyor.
Rüyada Pembe Çiçek Topladığını Görmek

Rüyada pembe çiçek topladığı görmek, pembe çiçek kopardığını görmek rüyayı gören kişinin yakın zamanda dileklerinin gerçekleşeceğine ve duasının kabul olacağına delalet eder.
Rüyada Pembe Çiçek Kokladığını Görmek

Rüyada pembe çiçek kokladığını görmek ise rüyayı gören kişi evli bir erkek ise eşi gebe kalır ve bir kız çocuğu dünyaya getir şeklinde rivayet ediliyor. Bunun yanı sıra pembe çiçek kokladığını gören kişi zenginliğe ve berekette kavuşacak şeklinde de yorumlanıyor. Bunun yanı sıra bir kız çocuğu olacak ve kızının büyük ferahlık içinde yaşam süreceğine yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişini kızı var ise kızı hayatı boyunca mutlu olacak şeklinde delalet eder.
Rüyada Pembe Çiçek Dikmek

Rüyada pembe çiçek diktiğini gören kişi hayra ve güzelliklere kısa süre içinde kavuşur, maddi ve manevi yönden rahatta kavuşur, huzur bulur şeklinde yorumlanıyor. Rüyada pembe çiçeği toprağa ektiğini gören kişi ayrıca güzel bir haber de alır. Bunun yanı sıra işlerinde güzel ve bereketli kazanç elde eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Görmek; neşeyi, güzelliği ve arkadaşlığı sembolize eden bir rüya sembolü olarak bilinir. Bu bilgi ışığında; rüyada pembe çiçek görmek imgesine göre yakın zaman içerisinde yeni arkadaşlar, yeni dostlar edineceğinizi söylemek yanlış olmaz. Tüm bunlara ek olarak rüyada pembe çiçek görmek imgesi; aile ilişkilerinizde ve hatta uzaktan akrabalarınızla olan diyaloğunuzda bile yeni bir dönemin başlangıcını müjdeler. Bu dönemde babanızla, annenizle ve kardeşlerinizle sıcak ve samimi diyaloglar geliştirecek ve senelerden beri görme fırsatınızın olmadığı uzaktan akrabalarınızla yeniden bir araya geleceksiniz.

Tüm bunlara ek olarak rüyada pembe çiçek görmek imgesine göre; duygusal ilişkilerinizde de yeni bir dönem başlayacağını söylemek doğru olacaktır. Bu dönemde hayatınızdaki insanla daha mutlu bir birliktelik sürdürebilirsiniz. Ayrıca belirtmekte fayda var. Sevgiliniz size karşı çok saf duygular benimseyecek ve sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Kısaca rüyada pembe çiçek görmek imgesi; mutlu ve neşeli günlere merhaba demeniz için size güzel sürprizler yapacaktır.


Rüyada Pembe Çiçek Açtığını Görmek

Pembe çiçek görmek imgesiyle tamamen benzer anlamlar barındıran rüyada pembe çiçek açtığını görmek imgesi; sosyal hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanacağının habercisi olarak yorumlanır. Rüyada pembe çiçek açtığını görmek imgesine göre kısa süre içerisinde sizin kafanızla uyuşan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak rüyada pembe çiçek açtığını görmek imgesi; babanızın size olan sevgisiniz koşulsuz bir şekilde göstereceğini ve sizin de bundan yoğun derecede keyif alacağınızı ifade eder.


Rüyada Pembe Çiçek Topladığını Görmek

Rüyada pembe çiçek topladığını görmek; uğruna mücadele ettiğiniz ve emek verdiğiniz insanların bundan inanılmaz derecede keyif alacağını ifade eden bir rüya imgesidir. Rüyada pembe çiçek topladığını görmek imgesine göre arkadaşlarınızın sizin kıymetini anlayacağını söylemek yanlış olmaz. Sizin kıymetinizi daha iyi anladıktan sonra ise size karşı daha hassas ve cömert davranacaklar. Kısaca rüyada pembe çiçek topladığını görmek imgesi; sosyal çevrenizde arkadaşlarınızın size kıymet verecekleri bir dönemin başladığını ifade eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Görmek rüyayı gören kimsenin gönlünü birine kaptıracağına ve güzel bir aşk yaşayacağına yorumlanır. Rüyasında pembe bir çiçek gören ve onu koklayan kimsenin hayatında güzel olayların meydana geleceğine yorumlanır. Rüyada pembe bir çiçek koparmak, en yakın zamanda isteklerinize kavuşacağınıza ve dualarınızın kabul olacağına ve yakın zamanda evlenerek mutlu bir yuva kuracağınıza ve kız bebeğinizin olacağına tabir edilir. Solmuş bir pembe çiçek geç gelecek mutluluktur. Pembe bir çiçeği yakasına takan kimsenin ise çok güzel ve alımlı bir kadınla mutlu olacağına hükmedilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek toplamak keyfinin yerine geleceği gelişmelerin meydana geleceğine, korktuğu hiç bir şeyin başarına gelmeyeceğine ve rahata kavuşacağına delalet etmektedir. Caferiye göre bu rüya gerçek hayatta kişinin var olan bir randevusuna vaktinde yetişeceğine, mantıklı hareket edememeye ve sıkıntılı günler geçirmeye alamet olur. Nablusiye göre bu rüya yolculuğun sonunda da haberlerle döneceğine ve çok mutlu olacağına, yokluğundan ve çektiği maddi sıkıntılarından kurtulup refaha ereceğine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek görmek, sevinci ve mutluluğu işaret etmekte olan bu rüyada manevi güzelliklerin ön plana çıktığı görülmektedir. Aynı zamanda maddi konularda da rahatlayacağınıza işaret eden bir rüyadır. İyiliğin sembolü olarak, pembe çiçeği gören ve koklayan kişilere büyük bir kısmet geleceğini gösterir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek görmek, beklediğinizin çok üzerinde nimetleri elde edeceğinize delalettir. Bu sayede hayırlara vesile olacak olaylarla karşılaşacağınızı anlayabilirsiniz. Yatırımlardan en yüksek seviyedeki gelirleri elde edeceğinizi gösterir. Kazançlarınızın sermayelerinizden çok daha fazla olduğuna dikkat çeker. Bu çiçeği gördükten sonra sulamak da yine uzun bir ömrün sembolü olacaktır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek gören kişinin hayatında büyük bir romantizm yaşanacak demektir. Cıvıl cıvıl karaktere sahip olan rüya sahibinin, yaşamaktan bir hayli zevk aldığına dikkat çekilmektedir. Böylece karşı tarafla mutlu bir zaman dilimine doğru adım atmakta oldukları görülmektedir. Çünkü bekar insanların rüyasında bu detay, evlenmeleri şeklinde yorulmaktadır. Tatsızlıklardan kurtulacağınızı ve karşı cinsten alımlı bir kişiyle birlikte olarak huzurlu bir aile hayatı süreceğinizi gösterir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibi pembe çiçeği koparıyorsa, bu durumda isteklerine hemen ulaşacağını anlamalıdır. Beklentilerinin gerçekleşmesi, dualarının kabul olması ve her şeyin istediği gibi gitmesi şeklinde açıklanmaktadır. Eğer kopardıktan sonra kısa sürede soluyorsa, bu sabretmesi gerektiğine delalet olacaktır. Bu çiçeği yakasında tutmakta olan kişinin, ilişkilerinde son derece şık ve gösterişli kişilerle birlikte olacağına delalet eden ayrıntıların bulunduğunu da söylemeden geçmek imkansızdır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek kokladığını görmek

Hayallerinizin boşa çıkacağının bilgisini verir ve parasız kalacak olmanıza delalet etmektedir. Rüyada pembe çiçek koklamak, hüzünlerinizin çok olacağının haberini verecektir. Aksaklıkların çıkacak olmasına delalet eder ve problemlerinizin de giderek artacağının bilgisini vermektedir. Kusurlarınızın çok olmasına tabir edilir ve hedeflerinizin de boşa çıkacak olmasına delalet etmektedir.

Bunalıma gireceğinizin bilgisini verir ve işlerinizi aksatacak olmanıza delalet etmektedir. Konforunuzun bozulacak olmasına delalet eder ve büyük başarısızlıkları yaşayacağınızın bilgisini vermektedir. Stresli dönemlerinizin olmasına delalet eder ve bunalımlarınızın da çok olacağının haberini verecektir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hediye pembe çiçek görmek

Gönül ilişkilerinizin düzenli bir şekilde ilerlemesine delalet eder ve bunalımlı dönemlerinizi atlatacağınızı da ifade etmektedir. Fikirlerinize değer verecek olan kişilerin varlığını gösterir ve huzursuzluklarınızın da silineceğinin bilgisini verecektir. Rüyada hediye pembe çiçek gören kişi, umutsuzluklarını yok edecektir ve hüzünleri de silecektir. Her yönden gelişeceğinizin ve ruhsal anlamda problemlerinizi yok edeceğinizin de haberini aktarır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Stresli dönemlerinizin geçecek olması sayesinde yakalayacağınız aksaklıkların geçeceğini ve elinize bol para geçeceğini de simgeleyecektir. Şansınızın yaver gidecek olmasına delalet eder ve tüm kötülüklerin ise silinecek olmasına tabir edilir. Sizlere de mutluluk ve neşe katacak olan kişilerin ve olayların bilgisini verecek olan bir rüyadır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek diktiğini görmek

Emek verdiğiniz işlerde çok gelişeceğinizi ve karşılığını da en iyi şekilde almayı başaracağınızı göstermektedir. Hüzünlerinizin yok olacağının haberini verir ve kırgınlıklarınızın da biteceğini göstermektedir. Sizlere de neşe ve eğlence katacak olan kişilerle ve olaylarla karşılaşacağınızın bilgisini vermektedir. Rüyada pembe çiçek dikmek, heyecanınızın tükenmeyecek olmasına delalet etmektedir. Çok parlak ve hayırlı süreçlerin sizinle olacağının da bilgisini verir.

Ömür boyu devam edecek olan uğurlu süreçlerin bilgisini aktarır ve hüzünlerinizin tamamen yok olacağının da haberini verecektir. Huzurunuzun yerinde olmasında etkisini göreceğiniz durumlara delalet etmektedir. Stresli durumlarınızın yok olmasına delalet eder ve muradınıza ereceğinizin de bilgisini aktarır. Koşullarınızın çok iyi bir hale gelmesine delalet eder ve sorunsuz bir durumu yaşayacağınızı da göstermektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek topladığını görmek; uğruna mücadele ettiğiniz ve emek verdiğiniz insanların bundan inanılmaz derecede keyif alacağını ifade eden bir rüya imgesidir. Rüyada pembe çiçek topladığını görmek imgesine göre arkadaşlarınızın sizin kıymetini anlayacağını söylemek yanlış olmaz. Sizin kıymetinizi daha iyi anladıktan sonra ise size karşı daha hassas ve cömert davranacaklar. Kısaca rüyada pembe çiçek topladığını görmek imgesi; sosyal çevrenizde arkadaşlarınızın size kıymet verecekleri bir dönemin başladığını ifade eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Açtığını Görmek

Pembe çiçek görmek imgesiyle tamamen benzer anlamlar barındıran rüyada pembe çiçek açtığını görmek imgesi; sosyal hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanacağının habercisi olarak yorumlanır. Rüyada pembe çiçek açtığını görmek imgesine göre kısa süre içerisinde sizin kafanızla uyuşan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak rüyada pembe çiçek açtığını görmek imgesi; babanızın size olan sevgisiniz koşulsuz bir şekilde göstereceğini ve sizin de bundan yoğun derecede keyif alacağınızı ifade eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Görmek; neşeyi, güzelliği ve arkadaşlığı sembolize eden bir rüya sembolü olarak bilinir. Bu bilgi ışığında; rüyada pembe çiçek görmek imgesine göre yakın zaman içerisinde yeni arkadaşlar, yeni dostlar edineceğinizi söylemek yanlış olmaz. Tüm bunlara ek olarak rüyada pembe çiçek görmek imgesi; aile ilişkilerinizde ve hatta uzaktan akrabalarınızla olan diyaloğunuzda bile yeni bir dönemin başlangıcını müjdeler. Bu dönemde babanızla, annenizle ve kardeşlerinizle sıcak ve samimi diyaloglar geliştirecek ve senelerden beri görme fırsatınızın olmadığı uzaktan akrabalarınızla yeniden bir araya geleceksiniz.

Tüm bunlara ek olarak rüyada pembe çiçek görmek imgesine göre; duygusal ilişkilerinizde de yeni bir dönem başlayacağını söylemek doğru olacaktır. Bu dönemde hayatınızdaki insanla daha mutlu bir birliktelik sürdürebilirsiniz. Ayrıca belirtmekte fayda var. Sevgiliniz size karşı çok saf duygular benimseyecek ve sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Kısaca rüyada pembe çiçek görmek imgesi; mutlu ve neşeli günlere merhaba demeniz için size güzel sürprizler yapacaktır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek görmek, genellikle mutluluk sevinç ve neşe anlamına gelip, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı maddi manevi güzelliklerin ve iyiliklerin bir sembolüdür. Rüyasında pembe bir çiçek gören ve onu koklayan kimse, hiç ummadığı yerlerden nimetlere kavuşur. Bu rüya özellikle evli kişiler için çocuk sahibi olma anlamına gelmektedir. Bekar insanlar içinse mutlu ve huzurlu bir yuvaya, kız çocuk sahibi olmaya, eşinizle aranızda geçen tatsızlıkların bitmesine yorumlanır. Rüyada pembe bir çiçek koparmak, en yakın zamanda isteklerinize kavuşacağınıza ve dualarınızın kabulüne işarettir. Solmuş bir pembe çiçek geç gelecek mutluluktur. Pembe bir çiçeği yakasına takan kimse, çok güzel ve alımlı bir kadınla birlikte olur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Dikmek

Rüyasında toprağa pembe bir çiçek diken kişi, her türlü hayırlara ve güzelliklere çok kısa bir sürede kavuşarak, dünya hayatının nimetleri ile şereflendirilir ve maddi manevi her konuda büyük bir rahatlığa ve feraha kavuşur. Bu rüya yapacağınız işlerden ve gerçekleştirdiğiniz yatırımlardan maksimum kazanç sağlayacağınız anlamına gelmektedir. Pembe bir çiçeği dikip onu sulamak, mutlu olacağınız bir yaşam sürmenize veya uzun bir ömre delalet eder. Aynı zamanda bu rüya alacağınız bir mektup veya duyacağınız güzel bir haberdir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Koklamak

Rüyasında pembe çiçek koklayan kişinin eşi hamile kalır ve bir kız çocuğu dünyaya getirir. Bazen de bu rüya ileride çok büyük bir dereceye ulaşacak, zenginlik ve ferahlık içinde bir yaşam sürecek bir kız çocuğunun göstergesidir. Rüyayı görenin kızı varsa, bahsi geçen kişi o olur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Görmenin Psikolojik Tabiri

Bu rüya insanın içindeki yaşama sevincinin ve romantizmin göstergesidir. Genellikle böyle rüyaları, cıvıl cıvıl bir karaktere sahip olan, hayata karşı büyük bir sevgi besleyen ve yaşamaktan zevk alan kimseler görmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Görmek

Rüyada pembe çiçek görmek mutluluk ve huzura delalet eder. Rüyayı gören kişinin hem maddi hem de manevi yönden mutlu olacağına yorumlanıyor. Rüyasında pembe çiçek gören kişi ummadığı yerden haberler alarak ummadığı nimetlere kavuşur. Pembe bir çiçeği yakasına taktığını rüyasında gören erkek gerçek yaşamda alımlı bir hanım ile evlenir. Rüyasında solmuş b,r pembe çiçek görmek ise geç gelecek olan mutluluk ile tabir ediliyor.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Topladığını Görmek

Rüyada pembe çiçek topladığı görmek, pembe çiçek kopardığını görmek rüyayı gören kişinin yakın zamanda dileklerinin gerçekleşeceğine ve duasının kabul olacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Kokladığını Görmek

Rüyada pembe çiçek kokladığını görmek ise rüyayı gören kişi evli bir erkek ise eşi gebe kalır ve bir kız çocuğu dünyaya getir şeklinde rivayet ediliyor. Bunun yanı sıra pembe çiçek kokladığını gören kişi zenginliğe ve berekette kavuşacak şeklinde de yorumlanıyor. Bunun yanı sıra bir kız çocuğu olacak ve kızının büyük ferahlık içinde yaşam süreceğine yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişini kızı var ise kızı hayatı boyunca mutlu olacak şeklinde delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Dikmek

Rüyada pembe çiçek diktiğini gören kişi hayra ve güzelliklere kısa süre içinde kavuşur, maddi ve manevi yönden rahatta kavuşur, huzur bulur şeklinde yorumlanıyor. Rüyada pembe çiçeği toprağa ektiğini gören kişi ayrıca güzel bir haber de alır. Bunun yanı sıra işlerinde güzel ve bereketli kazanç elde eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek görmek, zamanında kurulan hayallere yakında erişmek ve aranılan mutluluğu bulmaya yorumlanır. Kişi yalnız ise hayatına giren kişi hayat arkadaşı olur. Bekar olanlar mutlu bir birlikteliğe sahip olurlar. Size değer veren ve aşık olacğaınız biri hayatınıza girebilir. Evli veya ilişkisi olanlar ise iyi niyetli insanlar ile karşılaşır. Çevresinden hediyeler alabilir. Başkalarının gözünde ne kadar değerli olduğunu anlar. Rüyada pembe yapay çiçek görmek, zamanında görüştüğünüz biri ile yeniden görüşmek demektir. Tanıdığınız biri ile aşka başlayabilirisniz. Eski sevgili veya hoşlandığınız kşi ile de görüşülebilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Begonvil Çiçeği Görmek

Hasret duyulan bir insan ile kavuşmaya ve özlemlerin bitmesine yorumlanır. Sizi çok özleyen ve görmek isteyen biri arar. Yeni ayrıldığınız biri de geri dönmek isteyebilir. İlişkilerde ayrılıklar fazla sürmez, hasretler biter.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, enerjinizin artacağına ve daha verimli daha istekli çalışmaya yorumlanır. Hayat enerjiniz yükselebilir ve daha çok çalışıp daha aktif bir şekilde hayatta rol almaya başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda eskisinden daha mutlu olunur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Almak

Neşe ve mutluluk içeriisnde olmaya, güzel bir hayat sürmeye yorumlanır. Rüyada pembe çiçek satın almak, mal mülk edinmeye yorumlanır. Yeni yapılan yatırımlar mutluluk getirir. Rüyada pembe çiçek hediye almak, birinden güzel sözler işitmeye yorumlanır. Sizi mutlu edecek sözler söyleyebilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gelin Çiçeği Görmek

Bu rüya bekar olanların muradına ermesine ve evlenmesine yorumlanır. Kişi hayat arkadaşını bulur ve evlilik hayatı çok güzel olur. Evlenmek isteyip de evlenemeyenler de en nihayet ailelerini ikna ederek evlilik sürecine girebilirler.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Karanfil Görmek

Rüyada pembe karanfil çiçeği görmek, aşk hayatına dair en doğru kararları almak ve doğru insanı bulmayı yorumlanır. Eğer aşk hayatında üzüntüler ayrılıklar yaşandıysa yeniden mutlu olunur. Boşanma ya da ayrılık sürecindeki kişiler vazgeçebilirler.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Toplamak

Kısmetin şansın bahtın açılmasına yorumlanır. Kişi bir anda gelen haberlere eline geçen fırsatlara çok şaşırabilir. Rüyada pembe çiçek koparmak, benzer anlam taşır. Hak edilen başarılara sahip olunur. Kişi hakkına sahip çıkar.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksıda pembe çiçek görmek, evinizde hayırlı misafirler ağırlamaya yorumlanır. Bekar olanlar için kız isteme olabilir. Aile içerisinde bekar olan biri varsa evleneceği haberi gelebilir. Düğün dernek için ön hazırlıklar başlayabilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Lale Görmek

Sevdikleriniz ile birlike daha mutlu ve dayanışma içeirisnde bir hayat sürmeye yorumlanır. Kişi sevdikleri ile hep bir arada olur. Sizi ayıran engeller ortadan kalkar. Daha sık bir araya gelinir ve pozitif haberler alınır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Orkide Görmek

Bu rüya gelecek olan bir hediyeye hem şaşırmak he de sevinmek demektir. Çok değerli bir hediye gelebilir. Bu hediye bir tatil planı da olabilir. Size önemli bir sözü bulunan kişi bu sözünü tutar ve mutluluğunuzu gözetir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek

Rüyada pembe gül görmek, tam aşktan vazgeçtim derken yeni birisinin yeniden kalbinizi çarptıracağına delalet eder. Bu kişiyi ailenizle tanıştıracağınızı işaret eder. Her iki ailenin de onayını aldıktan sonra uzun yıllar sürecek bir evlilik yapacağınızı ifade eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Görmek

Rüyada pembe çiçek görmek, birçok anlama gelmektedir. Evliyseniz hayırlı ve itaatkâr evlatlara sahip olacağınızı işaret eder. Hiç beklemediğiniz bir yerden size bereket getirecek bir kapı açılacağını gösterir. Hayatınızda maddi ve manevi güzellikleri doyasıya yaşayacağınızı işaret eder. Bu rüya genel anlamda kişinin başına gelecek güzel ve hayırlı şeyler anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe çiçek görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, yüksek tahsil yapacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.
Rüyada pembe çiçek gördüyseniz

    Maddi durumunuz güçlüdür.
    Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada pembe çiçek dikmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, derdin sona ereceğine işarettir.

Rüyada pembe çiçek yağması rüya sahibi için sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sıkıntılarına ortak olacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada pembe çiçek açtığını görüldüğünde bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, o masumların bedduasını alacağına, başarılarının kalıcı olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada pembe çiçek alınması kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe çiçek koklamak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerine göre rüyada pembe çiçek ekmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, dertlerine çare bulacağına işaret ettiği söylenir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre rüyada pembe çiçek yemek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada pembe çiçek açması büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına inanılmaktadır.

Rüyada pembe çiçekli yazma görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada pembe çiçek vermek çok büyük kısmetler elde edileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe çiçek gelmesi bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, dünya malı edineceğine alamet etmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

413 Aktif
1 Üye ve 412 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15192
Dün : 23857
Toplam : 48073520
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...