Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
273 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada sarı ayakkabı görmek, sağlıksız beslenmesi sonucu hastalığa neden olacağına yorulmaktadır.. Rüya sahibinin kendine dikkat etmediğine, sağlığını önemsemediğine ve sağlıksız yaşam sürerek hastalığa davetiye çıkardığınıza delalet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

16 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Sarı ayakkabı kişisel ilişkilerde zorlukların yaşanacağına, uzlaşmaz bir tavır olan kimseyle yapılacak işlerden dolayı büyük sorunlarla, engellerle karşılaşacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin karşılıksız bir aşk yüzünden acı çektiğine, verilen değerin karşılığını görmediğine, ümitsiz bir aşka düştüğüne, kişinin diğer işlerden el etek çekerek daha da umutsuz bir hale düşeceğine, kendini iyi hissetmeyeceğiniz şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Ayakkabı Satın Almak

Rüyada sarı ayakkabı satın aldığınızı görmeniz, yapılan uyarmalara, iyi niyetli konuşmalara ve ikna etmelere karşın kişinin kendi bildiğini okuyarak zor duruma düşeceğine, zarar göreceğine yorulur. Rüya sahibinin yanlış bir yola girerek kötü arkadaşlıklar yapacağına bu kişiler tarafından tuzağa düşeceğine, kandırılacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin kandırılmasından dolayı çevresi tarafından küçük görülmesine, etrafındaki iyi arkadaşlıklarını da kaybedeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı ayakkabı görmek

Rüyada sarı ayakkabı görmek, kişinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp hayata yeniden tutunması demektir. Rüya sahibinin sevdikleri için yaşayacağına, uzun bir ömür huzurlu olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Ayakkabı Tamir Etmek

Rüyada sarı ayakkabıyı tamir etmek, eski defterleri yeniden açmaya ya da yarım kalan bir kişinin aşkının içinde yara haline gelmesine, bugüne taşımasına huzur içindeki hayatının bir anda alt üst olacağına, bu çabalarının boşa çıkacağına yorulur. Rüya sahibinin geçmişe takılarak zamanını geçirmesi, gelecekteki beklentilerin karşılık göremeyeceğine, pişman olsa da artık geç kalındığına işaret eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
hayat yolunun hüzünlü dönemleridir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Ayakkabı Giydiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı ayakkabı giydiğini görmesi kişinin uzun bir aradan sonra iş hayatına atılacağına, maddi gelirinin çoğalacağına, ailesine daha iyi bir gelecek sunmak için çok çalışacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı ayakkabı görmek, hastalığa neden olacak bir yaşantı sürmek manasındadır ve kişinin kendisine hiç dikkat etmediğine, sağlığını önemsemediği gibi, zararlı alışkanlıkları yüzünden kalitesiz bir hayat süreceğine alamettir. Durgunluk dönemine girileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorumlanır. Sarı ayakkabı kişisel ilişkilerde zorluklar yaşanacağını, uzlaşmaz tavrı olan bir kimseyle yapılacak ticaretin ilerde büyük sorunlara neden olacağını da bildirir. Karşılıksız aşk yüzünden acı çekmek demek olan rüya, verilen değerin karşılığının görülmeyeceğine, ümitsiz bir aşka düşen kişinin diğer işlerinden el etek çekerek daha da umutsuz bir hale düşeceğine de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Ayakkabı Satın Almak

Yapılan tüm uyarmalara, iyi niyetli konuşmalara ve ikna etme girişimlerine rağmen kişinin hala kendi bildiğini okumak istemesi sonucu düşeceği zor durumlara, yenilgilere alamettir. Düşmanlarına karşı mağlup duruma düşecek olan rüya sahibinin ele güne rezil olacağını, kendi ayağına kendisinin çelme takacağını, doğruları söyleyen insanları kendisinden uzaklaştırması sonucunda yakın çevresinde hiç düzgün bir arkadaşı kalmayacağını tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Ayakkabı Tamir Etmek

Eski defterleri yeniden açmak, eski aşkları veya yarım kaldığı için kişinin içinde yara haline gelen bir aşkı bugüne taşımak suretiyle huzurlu hayatını bir anda karmakarışık hale getirecek olan kişinin boşa çaba göstereceğini bildirir. Eskiden yeni olmayacağı konusunda kişiyi ikaz eden rüya, zamanını geçmişe takılarak geçiren kimselerin gelecekten beklentilerinin de karşılık görmeyeceğini, pişman olunsa da geç kalınacağını tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Ayakkabı Görmenin Psikolojik Yorumu

Sarı ayakkabı genellikle korkuları temsil eder. Kişinin geçmişte yaşadığı bir korkuya, zulüm görmüş olduğuna, fiziksel açıdan şiddete maruz kalındığına da yorumlanır. Bedensel olduğu kadar zihinsel korkuları da sembolize eden rüya, kişinin kendi duygu ve düşüncelerine hakim olamadığını, sürekli bir endişe ve tedirginlik içinde kaldığından dolayı günlük hayatında normalleşemediğini de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Ayakkabı Görmek

Rüyada sarı ayakkabı görmek; canlı bir sarı ise yaşam enerjinizi, farklı yönlerinizi, pozitif düşüncelerinizi ve hoş görünüzü yansıtır. Rüyada görülen diğer solgun sarılar ise çoğu rüya tabircisinin yorumuna göre; sıkıntı ve hastalık habercisi olup sarı bir ayakkabı ile çıkılacak yoldan hayır beklenmemelidir.
Doğru ayakkabılarla yalınayak büyük zorluklar ile baş edebildiğimiz yollarda yürüyebiliriz, bu bağlamda ayakkabılar zor yaşam koşulları ile başa çıkmak için geliştirdiğiniz karakter özelliklerini, yaşam becerilerini ve stratejilerini gösterebilirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı ayakkabı görmek; ayakkabının rengi dışında modeli biçimi ile de ayrı yorumlanmalıdır. Genel olarak ayakkabılar, içinde bulunduğunuz durumu veya hayattaki konumunuzu gösterir. Ayrıca gerçek hayatınızda olduğu gibi seçtiğiniz ayakkabı türüne göre karakterinizi veya yaşam tarzınızı belirtirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Sandalet Görmek

Formalite eksikliği, gamsızlık veya yaşam ile ilgili rahat bir yol simgeler. Bazı rüyalarda, üzerinde yürümek için uygun olmadığı uygunsuz tutumları önerebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Topuklu Ayakkabı Görmek

Yaşanılan hayattaki temeli güvenli bulmamaya, kendini rahatsız hissetmeye işaret eder. Ayrıca cinsel açıdan kendisini daha cazip görme isteklerine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Bot Görmek

Pratik ve belki de şık olmayabilir ancak genellikle zor yaşam şartlarını karşılamak için yeteneği sembolize eder. Aynı zamanda güçlü ve pratik olma yaşam anlayışına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Spor Ayakkabı Görmek

Kendini iyi hissetmenin sembolüdür. Ancak resmi bir durumda giyiliyor ise bir şeye, bir duruma karşı çok uygunsuz ve tepkisel bir yaklaşım benimsediğinizi gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek, attığın her adımda başarı sağlamanın ve onaylanmanın, sevildiğinin, insanlarla güçlü iletişimler kurmanın, halinden hoşnut olmanın simgesidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

379 Aktif
0 Üye ve 379 misafir
Bugün : 2060
Dün : 21898
Toplam : 48082252
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...