Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
610 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada babet görmenin yorumu, rüya sahibinin önüne gelecek büyük fırsat ile hayatının tamamen değişeceği şeklinde açıklanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Babet Görmek

Ayrıca bkz: Ayakkabı Bağı, Ayakkabı Giymek

İş hayatında oluşacak yeniliklere kişinin elde edeceği becerilere veya sahibi olduğu yetenekleri ile daha iyi yerlere geleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi iş hayatına kısa süre içerisinde atılacağına veya hali hazırda iş ortamında çalışan kişilerin, iş ortamında yükselerek kendilerini göstereceklerine, kariyer anlamında parlak bir geleceğin oluşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin iş hayatında yeteneklerini sergilemesi için en uygun ortamın kısa süre içerisinde oluşacağı hakkında rivayet mevcuttur.

Rüyayı gören kişi hayırlı yollar ile bol bereketli günler göreceğine elde edeceği kazanç sayesinde güzel günler göreceği, helal kazanç elde ederek hayatında mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin çok yakın birisi ile ortak çalışmalara girmesi, kişiyi maddi ve manevi anlamda çok ileriye götürmesi ve elde edeceği kazancın artması ile farklı bir bakış açısı kazanması mümkündür.
Rüyada Babet Giymek

Rüyasında yırtık babet giyen kişi, çevresinde sevdiği kişiler olacağına, sevdiği kişiler ile ortak işler yaparak arkadaşlık ilişkilerine ortaklık ilişkisi sokacağına kişinin kendisini yetiştirerek iş ilişkilerinde daha etkin olacağına delalettir. Kişi mutlu bir gelecek kuracak olup, çevresinde güler yüzlü insanlar her daim var olacaktır.

Rüyasında sağlam babet giyen kişi, hayatı içerisinde sevdiği insanlar olduğuna ya da olacağına, sevdiği insanlar rüyayı gören kişinin her daim yanında olacağına, kişinin yanında olan insanlar ile her sıkıntıya göğüs gererek çok sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.  Hayatı içerisinde çok sorun olmayacağına, üzüntü çekmeden mutlu bir gelecek oluşturacağına delalettir.

Rüyasında renkli babet giyen kişi, çok zeki olduğuna el becerisi ve zeka seviyesinin yüksek olmasından dolayı rüyayı gören kişinin veya yakının ok iyi bir meslek sahibi olacağına, meslek edindikten sonra hayatta kendi ayakları üstünde kalacağına, kişi ayakta kaldıktan sonra başarılı işlere imza atarak, hiç beklemediği kadar büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyasında topuklu babet giyen kişi, ticari atılımlar içerisinde olunacağına ya da aile içerisinde birisinin ticari yapılanmalara girerek yeni iş yeri kuracağına veya işlerini büyüterek daha iyi işler elde edeceğine delalettir. Büyük kazançlar elde ederek, harcamalarını daha planlı yapacağına ve her geçen gün daha çok gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyasında eski model babet giyen kişi, hayırlı işler ve kazançlar elde etme peşinde olan kişilerin sebebini işleyerek yavaş yavaş gelir elde edeceğine delalettir. Yapılacak işlere daha önceden kişinin karar verdiğine, karar verdiği kararlardan memnun kalarak gelirlerini mantıklı ve istikrarlı bir şekilde arttıracağı şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyada Babet Ayakkabı Giymek

Rüyasında eskimiş babet ayakkabı giyen kimse, iş hayatında farklı etkinliklere katılacağına, kişi kendisini okul veya iş gibi rekabet alanlarında göstererek, yeteneklerini sergilemesi için gerekli ortamın oluşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yeni babet ayakkabı giyen kimse okul veya iş hayatında başarılı işler çıkaracağına, sürekli boş alan arayarak veya gerekli ortamı arayarak kendini sergilemek isteyenlerin aradıkları ortamlara kavuşmasına ve kendilerini ispatlayarak sınıf geçmelerine veya rütbe almalarına neden olacak gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyasında fermuarlı babet ayakkabı giyen kimse, hırslı ve çok doyumsuz birisi olduğuna ya da zaman ile öyle olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında, okul hayatında ve sosyal yaşamında çabalayarak kendini göstermek istemesinden dolayı birçok hataya düşeceğine, hatalarının nedeni olarak doyumsuz olmak olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Hata işlemesinden dolayı kişiler üzüntü yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında renkli babet ayakkabı giyen kimse, kız veya erkek arkadaş edineceğine ve edineceği karşı cins arkadaşlığın uzun süredir hayalinde olan ideal kız veya erkek olacağına ya da uzun süredir sevdiği kişi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin özel hayatında kız veya erkeğe yer yok ise gelişim iş hayatında olacağına ve çok istediği bir işe gireceğine ya da işleri yoluna koyarak başarılı olacağına ve çok istediği işleri direkt olarak başararak mutlu olacağına delalettir.

Rüyasında topuklu babet ayakkabı giyen kimse, hayat içerisinden almak istedikleri olanların, hırs edinerek hayata karşı bir duruş sergilemek isteyenlerin gördüğü bir rüyadır. Rüyayı gören kişi, hayatta idealleri olan, yaşam karşısında isteklerini sıralayarak başarı odaklı hareket eden bir kişi olduğu ya da zaman ile olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişi hayatta başarı odaklı çalışarak iş ortamında kendini kanıtlamasından sonra istediği bir çok durum kendiliğinden gelişerek olumlu gelişmeler olacağına ve mutlu bir gelecek planlanarak mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Rüyada Siyah Babet Giymek

Rüyasında mat siyah babet giyen kişi, maddi girişimleri olduğuna ya da kafasında olan planları hayata geçirerek kısa süre içerisinde maddi atılımlar yapacağına ve atılımları sonucu ciddi oranda maddi kazanç elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin eline para geçeceğine geçen para kalıcı ve tamamı ile kendi kazancı sonucu elde ettiği bir kazanç olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında parlak siyah babet giyen kişi, yakın zaman içerisinde çok mutlu olacağına mutluluk nedeni olarak çok istenen bir şeyin gerçekleşmesi olduğu şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin veya ailesinin zor günler geçirdiğine ya da yakın zaman içerisinde kısa süre geçireceğine ve akabinde gelen gelişmelerin kalıcı olarak mutlu bir hayat geçirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında siyah beyaz babet giyen kişi, aile içerisinde veya sevdiği kişi ile tartışma yaşayacağına veya yaşadığına delalettir. Yaşanılan tartışma kişilerin tutumlarına göre belirli bir süre uzayacağına, tartışma saygı çerçevesinde gelişerek kişileri çok kırmayacağına, belirli bir süre üzeceğine, kişilerin kendi sorunlarını algılaması sonucu olayın tatlılığa bağlanması ile sorun çözüleceğine ve mutlu günlerin olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında eski ve siyah babet giyen kişi, kafasında belirli bir plan olduğuna, kafasında olan planları hayata geçirmek adına atılımlar yapacağına, atılımları gerçekleştirmek amacı ile belirli bir süre çalışma yapacağına, çalışmaların karşılığını kısa sürede alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayali olan atılım, kişinin başarıyı istemesi ve çalışması ile kısa sürede gerçekleşecektir. Tüm bu gelişmeler kısa süre içerisinde gerçekleşerek kişiyi ve tüm çevresini oldukça hayrete düşürecektir.
Rüyada Siyah Babet Ayakkabı Görmek

Rüyasında mat siyah babet ayakkabı giyen kişi, hayatına giren çıkan kişiye dikkat etmesi gereklidir. Rüyayı gören kişinin hayatında bazı istenmeyen durumların olacağına, hayatı içerisinde olan arkadaşının, akrabasının veya çok yakın bir kişinin ihanet ederek, kişiyi çok yaralayacağına ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyasında parlak siyah babet ayakkabı giyen kişi, hayatında yolunda gitmeyen durumların olduğuna veya yakın zaman içerisinde olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında olacak olan tersliklerin belirli bir süre sonra bıraktığı acı ile birlikte hayatından çıkacağına, kişinin tüm tersliklerden  zaman içerisinde kurtulacağına ve huzurlu bir yaşam düzeni içerisine geçeceğine delalettir.

Rüyasında yeni siyah babet ayakkabı giyen kişi, maddi kazanç elde etmek amacı ile girişimlerde bulunacağına, kişilerin elde ettiği kazancı hayırlı bir şekilde harcaması ile mutlu günlerin geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişilerin niyetinin ve davranışlarının doğru olacağına veya olduğundan ötürü hayırlı bir ömrü de ifade etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babet görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yakın zaman içinde hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına ve ortak olarak gireceği bir işten çok büyük kazanca sahip olacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babet Giymek  

Rüya sahibinin, çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babet Ayakkabı Giymek  

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve sosyal hayatında çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu e en kısa zaman içinde kendisini çok üst mevkilere taşıyacak bazı çalışmalar ortaya koyacağın bir şey sayede uzun zamandan beri hayalini kurduğu ve çok istediği bazı şeyler yaşayacağına ve bu sayede kendisini çok büyük başarılar içinde olacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Babet Giymek  

Rüya sahibinin, yakın bir zaman içinde çok sevdiği şeylerle mutlu ir hayat kavuşacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına ve kendisini pek sıkıntı yaşamadan karşısına çıkacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Babet Ayakkabı Görmek  

Rüyayı gören kişinin, hiç beklemediği bir kişi tarafından ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına ve mutlu olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babet görmek, başarı demektir. Rüya sahibinin özellikle yeteneklerini geliştirerek büyük başarılar elde edeceğine yorulur. Çoğu tabircilere göre de bu başarılar beraberinde yüksek kazançlar getireceği şeklinde açıkladığına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babet Giymek
Rüya sahibinin maddi anlamda çok büyük kazançlar elde edeceği şeklinde yorumlanır.Rüyada Babet Ayakkabı Giymek
Hayırlı bir rüya değildir. Rüya sahibinin özellikle iş yaşamında büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Babet Giymek
Rüya sahibi hayallerindeki mutlu yaşama kavuşacağı ve bir ömür sevdikleriyle beraber olacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada babet görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük başarılar kazanacağı demektir. Rüya sahibinin bu başarılar sayesinde hayırlı kazançlar elde edeceği, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağı anlamlarına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Babet Ayakkabı Görmek
Rüya sahibi en çok güvendiği kişi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Babet Görmek
Rüyada beyaz babet görmek, kişinin işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Babet Görmek
Kişinin çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Babet Görmek
Rüyada pembe babet görmek, kişinin geleceğe umutla bakmak için içinde bulunulan koşulların olumlu sinyaller vereceğini, kişinin bundan sonrasında hiçbir şeyden korkmadan ve tüm riskleri göze alarak ilerleyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babet Çorap Görmek
Rüyada babet çorap görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İş hayatında oluşacak yeniliklere kişinin elde edeceği becerilere veya sahibi olduğu yetenekleri ile daha iyi yerlere geleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi iş hayatına kısa süre içerisinde atılacağına veya hali hazırda iş ortamında çalışan kişilerin, iş ortamında yükselerek kendilerini göstereceklerine, kariyer anlamında parlak bir geleceğin oluşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin iş hayatında yeteneklerini sergilemesi için en uygun ortamın kısa süre içerisinde oluşacağı hakkında rivayet mevcuttur.

Rüyayı gören kişi hayırlı yollar ile bol bereketli günler göreceğine elde edeceği kazanç sayesinde güzel günler göreceği, helal kazanç elde ederek hayatında mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin çok yakın birisi ile ortak çalışmalara girmesi, kişiyi maddi ve manevi anlamda çok ileriye götürmesi ve elde edeceği kazancın artması ile farklı bir bakış açısı kazanması mümkündür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yırtık babet giyen kişi, çevresinde sevdiği kişiler olacağına, sevdiği kişiler ile ortak işler yaparak arkadaşlık ilişkilerine ortaklık ilişkisi sokacağına kişinin kendisini yetiştirerek iş ilişkilerinde daha etkin olacağına delalettir. Kişi mutlu bir gelecek kuracak olup, çevresinde güler yüzlü insanlar her daim var olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında sağlam babet giyen kişi, hayatı içerisinde sevdiği insanlar olduğuna ya da olacağına, sevdiği insanlar rüyayı gören kişinin her daim yanında olacağına, kişinin yanında olan insanlar ile her sıkıntıya göğüs gererek çok sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.  Hayatı içerisinde çok sorun olmayacağına, üzüntü çekmeden mutlu bir gelecek oluşturacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında renkli babet giyen kişi, çok zeki olduğuna el becerisi ve zeka seviyesinin yüksek olmasından dolayı rüyayı gören kişinin veya yakının ok iyi bir meslek sahibi olacağına, meslek edindikten sonra hayatta kendi ayakları üstünde kalacağına, kişi ayakta kaldıktan sonra başarılı işlere imza atarak, hiç beklemediği kadar büyük kazanç elde edeceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında topuklu babet giyen kişi, ticari atılımlar içerisinde olunacağına ya da aile içerisinde birisinin ticari yapılanmalara girerek yeni iş yeri kuracağına veya işlerini büyüterek daha iyi işler elde edeceğine delalettir. Büyük kazançlar elde ederek, harcamalarını daha planlı yapacağına ve her geçen gün daha çok gelir elde edeceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eski model babet giyen kişi, hayırlı işler ve kazançlar elde etme peşinde olan kişilerin sebebini işleyerek yavaş yavaş gelir elde edeceğine delalettir. Yapılacak işlere daha önceden kişinin karar verdiğine, karar verdiği kararlardan memnun kalarak gelirlerini mantıklı ve istikrarlı bir şekilde arttıracağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eskimiş babet ayakkabı giyen kimse, iş hayatında farklı etkinliklere katılacağına, kişi kendisini okul veya iş gibi rekabet alanlarında göstererek, yeteneklerini sergilemesi için gerekli ortamın oluşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yeni babet ayakkabı giyen kimse okul veya iş hayatında başarılı işler çıkaracağına, sürekli boş alan arayarak veya gerekli ortamı arayarak kendini sergilemek isteyenlerin aradıkları ortamlara kavuşmasına ve kendilerini ispatlayarak sınıf geçmelerine veya rütbe almalarına neden olacak gelişmeler olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında fermuarlı babet ayakkabı giyen kimse, hırslı ve çok doyumsuz birisi olduğuna ya da zaman ile öyle olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında, okul hayatında ve sosyal yaşamında çabalayarak kendini göstermek istemesinden dolayı birçok hataya düşeceğine, hatalarının nedeni olarak doyumsuz olmak olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Hata işlemesinden dolayı kişiler üzüntü yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında renkli babet ayakkabı giyen kimse, kız veya erkek arkadaş edineceğine ve edineceği karşı cins arkadaşlığın uzun süredir hayalinde olan ideal kız veya erkek olacağına ya da uzun süredir sevdiği kişi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin özel hayatında kız veya erkeğe yer yok ise gelişim iş hayatında olacağına ve çok istediği bir işe gireceğine ya da işleri yoluna koyarak başarılı olacağına ve çok istediği işleri direkt olarak başararak mutlu olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında topuklu babet ayakkabı giyen kimse, hayat içerisinden almak istedikleri olanların, hırs edinerek hayata karşı bir duruş sergilemek isteyenlerin gördüğü bir rüyadır. Rüyayı gören kişi, hayatta idealleri olan, yaşam karşısında isteklerini sıralayarak başarı odaklı hareket eden bir kişi olduğu ya da zaman ile olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişi hayatta başarı odaklı çalışarak iş ortamında kendini kanıtlamasından sonra istediği bir çok durum kendiliğinden gelişerek olumlu gelişmeler olacağına ve mutlu bir gelecek planlanarak mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında mat siyah babet giyen kişi, maddi girişimleri olduğuna ya da kafasında olan planları hayata geçirerek kısa süre içerisinde maddi atılımlar yapacağına ve atılımları sonucu ciddi oranda maddi kazanç elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin eline para geçeceğine geçen para kalıcı ve tamamı ile kendi kazancı sonucu elde ettiği bir kazanç olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında parlak siyah babet giyen kişi, yakın zaman içerisinde çok mutlu olacağına mutluluk nedeni olarak çok istenen bir şeyin gerçekleşmesi olduğu şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin veya ailesinin zor günler geçirdiğine ya da yakın zaman içerisinde kısa süre geçireceğine ve akabinde gelen gelişmelerin kalıcı olarak mutlu bir hayat geçirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında siyah beyaz babet giyen kişi, aile içerisinde veya sevdiği kişi ile tartışma yaşayacağına veya yaşadığına delalettir. Yaşanılan tartışma kişilerin tutumlarına göre belirli bir süre uzayacağına, tartışma saygı çerçevesinde gelişerek kişileri çok kırmayacağına, belirli bir süre üzeceğine, kişilerin kendi sorunlarını algılaması sonucu olayın tatlılığa bağlanması ile sorun çözüleceğine ve mutlu günlerin olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eski ve siyah babet giyen kişi, kafasında belirli bir plan olduğuna, kafasında olan planları hayata geçirmek adına atılımlar yapacağına, atılımları gerçekleştirmek amacı ile belirli bir süre çalışma yapacağına, çalışmaların karşılığını kısa sürede alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayali olan atılım, kişinin başarıyı istemesi ve çalışması ile kısa sürede gerçekleşecektir. Tüm bu gelişmeler kısa süre içerisinde gerçekleşerek kişiyi ve tüm çevresini oldukça hayrete düşürecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında mat siyah babet ayakkabı giyen kişi, hayatına giren çıkan kişiye dikkat etmesi gereklidir. Rüyayı gören kişinin hayatında bazı istenmeyen durumların olacağına, hayatı içerisinde olan arkadaşının, akrabasının veya çok yakın bir kişinin ihanet ederek, kişiyi çok yaralayacağına ve zor günler geçirileceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında parlak siyah babet ayakkabı giyen kişi, hayatında yolunda gitmeyen durumların olduğuna veya yakın zaman içerisinde olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında olacak olan tersliklerin belirli bir süre sonra bıraktığı acı ile birlikte hayatından çıkacağına, kişinin tüm tersliklerden  zaman içerisinde kurtulacağına ve huzurlu bir yaşam düzeni içerisine geçeceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yeni siyah babet ayakkabı giyen kişi, maddi kazanç elde etmek amacı ile girişimlerde bulunacağına, kişilerin elde ettiği kazancı hayırlı bir şekilde harcaması ile mutlu günlerin geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişilerin niyetinin ve davranışlarının doğru olacağına veya olduğundan ötürü hayırlı bir ömrü de ifade etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babet görmek, başarı demektir. Rüya sahibinin özellikle yeteneklerini geliştirerek büyük başarılar elde edeceğine yorulur. Çoğu tabircilere göre de bu başarılar beraberinde yüksek kazançlar getireceği şeklinde açıkladığına delalet eder.

Rüyada babet görmenin yorumu, rüya sahibinin önüne gelecek büyük fırsat ile hayatının tamamen değişeceği şeklinde açıklanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babet Görmek

Rüyada babet görmek; kişinin iş hayatında göstermiş olduğu başarılı çalışmalar sayesinde kısa zaman da kendisini göstererek ileriye dönük sağlam adımlar atacağına, yaptığı işlerde başarının yanı sıra maddi anlamda da kazanmış olduğu malını öneli anlamda değerlendirerek gerek  ailesini gerekse kendisini güvence altına alacağına işaret edilir. Başka bir değişle anlatılan bu rüya kişinin kısmet kapılarının açılmasına, kısa süreli seyahatlere çıkmasına, hastalıklardan ve kötülüklerden arınmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babet Ayakkabı Görmek

Rüyada babet ayakkabı görmek; hayatta atacağınız adımların, alacağınız yolların işaretidir. Ayrıca bu ilerlemeleri kaydederken etrafınızda oluşturduğunuz imajı da temsil eder. Rüyada görülen ya da giyilen ayakkabı hayattaki duruşumuzu nasıl koruduğumuzu veya yaşamımızı sürdürürken kendimizi nasıl ifade ettiğimizi temsil eder. Ünlü rüya  Alimlere göre rüyada babet ayakkabı görmek, kişinin güç ve kuvvet kazanmasına, kendisine hizmet edecek kadına, hizmetçiye yorulmak tadır. Bu rüyanın doğru yorumla bilmesi için görülen ayakkabının durumu da göz önünde bulundurulmalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babet Giymek Görmek

Rüyada babet giydiğini görmek; rüya sahibinin iş hayatında değişiklik yaparak geçmişini bir kenara bırakacağına, farklı mekanlarda yeni insanlarla bir araya gelerek farklı amaçlarda yol alacağına, azmi ve kararlılığı sayesinde içinde bulunduğu zor durumları kısa zamanda atlatarak ileriye dönük kazanç getiren sağlam adımlar atacağına yorumlanır. Rüyada babet giydiğini görmek, aynı zamanda uzun yolculuğa çıkmaya, müjdeli haber almaya, eğlenceye düşkün bir kimseyle aynı ortamda yer almaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Babet Ayakkabı Görmek

Rüyada siyah babet ayakkabı görmek; rüya sahibinin çok güvendiği, ailesinin içine soktuğu bir kişiden göreceği zarar sonucu ciddi anlamda suçlamalara maruz kalacağına, iş hayatında ve çevresindeki insanlara karşı saygınlığının yok olarak eskiye dönük yaşama sevincinin kalmayacağına yorumlanırken aynı zamanda kişinin eline geçecek fırsat kapılarını değerlendiremeyerek hayatının her köşesinde başarısızlığa uğrayacağına işaret edilir.
Rüyada Beyaz Babet Ayakkabı Görmek

Rüyada beyaz babet ayakkabı görmek; birilerini etkileyecek kasıtlı bir hareket yaptığınızı ve bu hareketin sizin ilerlemenizi yavaşlatabileceğini gösterir. Bazı tabircilere göre bu rüyanın anlamı kadındır. Rüyada beyaz babet ayakkabı görülmesi  ahlaksız ve kötü huylu bir kadınla evlenmeye, hayatınıızın her köşesinde mutsuz olmaya, elinize geçen fırsatları ters tepmeye, yolculuğa çıkmaya yorumlanır.
Rüyada Kırmızı Babet Ayakkabı Görmek

Rüyada kırmızı babet ayakkabı görmek; evliliğe ve kısmet kapılarınıza işaret eden bu rüya her bakımdan kişinin hayatını renkli hale getirecek, kısmet kapılarının açılmasına vesile olarak kişinin ileriye dönük alacağı kararlarda başarılı olup hayatının büyük bölümünü başarıyla sonuçlandırmasına yorumlanır. Rüyada kırmızı babet görmek, bazen de  sevdiğiniz kimselerden ayrı kalmaya, uzun süreli seyahate çıkmaya, müjdeli haber almaya işaret edilir.
Rüyada Babat Ayakkabı Giymek Görmek

Rüyada babet ayakkabı giydiğini görmek; rüya sahibinde farklı şekillerde yorumlanır. Eğer giyilen babet ayakkabı şık ve parlak ise bu kişinin maddi ve manevi anlamda bolluğa zenginliğe erişeceğine işaret gösterir. Aynı zaman da rüyada babet ayakkabı giymek, kişinin yeni bir iş hayatına adım atacağına ve yeni yeni ortamlara katılacağına işarettir.
Rüyada Renkli Babet Ayakkabı Görmek

Rüyada renkli babet ayakkabı görmek; görmüş olduğunuz babet rüyalarının içerisinde en hayırlı rüya olup maddi ve manevi anlamda kısmet kapılarınıza işaret eden, hayatınızı dualarla ve secde ederek geçirmenize vesile olan hane içinde yaşanan kırgınlıkların son bularak çevrenizdeki kişilerle dostluk ilişkilerinizin çoğalmasına işaret edilir. Rüyada renkli babet ayakkabı gören ya da giyen bir kimse hak yolundan şaşmayan , alın teri dökerek helal kazanç elde eden, yaptığı işlerle daima insanlar karşısında saygınlığını koruyan kimselerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babet Çorabı Görmek

Rüyada babet çorabı görmek; rüyanın şekline göre farklı şekillerde işaret edilirken görülen babet çorap temiz ve ak pak ise kişinin yaptığı işlerde kazanç sağlayarak hayatının her köşesinde mutlu olacağına, görülen çorap kirli ve eski ise kısmet kapılarınızın kapanarak yaptığınız işlerde başarısız olacağınıza, elinize geçen fırsatları değerlendiremeyerek ileriye dönük bir çok işte başarısız olacağınıza yorumlanır. Rüyada babet çorabı görmek, aynı zaman da şehvetli, kötü niyetli bir kadına işarettir.
Rüyada Babet Görmenin Psikolojik Anlamı

 Bilinçaltınızda hayatınızla ve mesleğinizle ilgili düşündüğünüzü gösterir. Hayatta nasıl ilerlediğin izle ilgili olarak bilinçaltında sürekli düşünceler içerisinde olduğunuzu, görülen sembole bağlı olarak yaşantınızda attığınız adımlar hakkında içinizden neler düşündüğünüzü, neler hissettiğinizi ifade eder. Örneğin kendinizi renkli babet  ayakkabılar giyerken görüyorsanız, yaşam tarzınızdan ve tutumunuzdan çok da memnun değilsiniz demektir. Ayakkabılarınızı değiştirmek istediğinizi ve yeni ayakkabılar aradığınızı görmek hayattaki tutumunuzu değiştirmek istediğinize işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyasında babet görürse bu rüya gören kişinin iş hayatı ile ilgili yorumlanır. Rüyayı gören kişi kendi yeteneklerine ve becerilerine uygun bir iş bulduğu için oldukça başarılı bir iş hayatı yaşar. Herkes iş yerinde onun becerisini konuşur. Bu sebeple iş hayatında kısa zamanda büyük yol kateder.

Rüyada Babet Giymek Giydiğini Görmek önemli kuvvete, şöhrete ermeye, ulaşılan güce, hayali kurulan bir birlikteliğe, üne ermeye, samimi bir yabancıya, bonkör bir amire, sağlıklı yaşamaya, birikmiş nimete, işyerinde terfiye işaret eder. Ayrıca üzüntüden kurtulamamaya, , korkulanın gerçekleşmesine, düşmanlığını gizleyen yöneticiye delalet eder. Bazı durumlarda da rüya ilminde önde gelenler şöyle dediler: Bu rüya çektiği zorlukların meyvesini alarak elde ettiği paraya, sıkıntılara göğüs gererek düşlediği mevkiye, zahmetle gözlediği paraya, başarısızlıktan sonra kavuştuğu başarıya işaret eder.

Bir kimse rüyasında sevdiği birinden ya da hiç tanımadığı birinden babet aldığını görürse bu rüya gören kişinin yakın zamanda çok hayırlı ve sevinçli bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada birine özel bir gününde yahut da sıradan bir günde babet hediye ettiğini görürse bu rüya gören kişinin o kişi ile bir ortaklık yapacağına işaret eder. Bu ortaklık ya iş ortaklığıdır ya da evliliktir.



Rüyada siyah babet görmek ya da siyah babet ayakkabı giyindiğini görmek rüyayı gören kişinin bugüne kadar yaşadığı tüm problemlerden ve sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda babet görmek rüyayı gören kişinin yeni bir işe atılacağına, bu işin ticaret olacağına ve rüya sahibinin bu işten çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babet Giymek

Rüyada babet giydiğini görmek, rüya sahibinin maddi anlamda çok büyük kazançlar elde edeceği şeklinde yorumlanır. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada babet giymek, kişinin sevdiği insanlardan uzak durmak zorunda kalacağına, ihanete uğrayacağına işaret eder.
Rüyada Babet Ayakkabı Giymek

Rüyada babet ayakkabı giymek, hayırlı bir rüya değildir. Rüya sahibinin özellikle iş yaşamında büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder. Rüyada babet ayakkabı giydiğini görmek, kişinin çok mutlu olacağına ve maddi zarardan kurtulacağına yorulur.
Rüyada Siyah Babet Giymek

Rüyada siyah babet giydiğini görmek, rüya sahibi hayallerindeki mutlu yaşama kavuşacağı ve bir ömür sevdikleriyle beraber olacağı şeklinde tabir edilir. Rüyada siyah babet giymek, sürpriz bir olayla karşılaşmaya ve fakirlikten kurtulmaya delalet eder.



Rüyada babet görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük başarılar kazanacağı demektir. Rüya sahibinin bu başarılar sayesinde hayırlı kazançlar elde edeceği, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağı anlamlarına gelir.
Rüyada Siyah Babet Ayakkabı Görmek

Rüyada siyah babet ayakkabı görmek, rüya sahibi en çok güvendiği kişi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder. Rüyada siyah babet ayakkabı görmek, kişinin sahip olduğu mevkisini kaybedeceğine ve sıkıntı çekeceğine yorulur.
Rüyada Beyaz Babet Görmek

Rüyada beyaz babet görmek, kişinin işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder. Rüyada beyaz babet görmek, yardıma muhtaç bir insana yardım etmeye rivayettir.
Rüyada Kırmızı Babet Görmek

Rüyada kırmızı babet görmek, kişinin çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir. Rüya tabircilerine göre kişinin rüyasında kırmızı babet görmesi, kötü ve tatsız olaylardan kurtulacağına alamet eder.
Rüyada Pembe Babet Görmek

Rüyada pembe babet görmek, kişinin geleceğe umutla bakmak için içinde bulunulan koşulların olumlu sinyaller vereceğini, kişinin bundan sonrasında hiçbir şeyden korkmadan ve tüm riskleri göze alarak ilerleyeceğine işaret eder.
Rüyada Babet Çorap Görmek

Rüyada babet çorap görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur. Rüyada babet çorap giymek ise zor zamanları atlatmaya ve güzel günler yaşamaya yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

420 Aktif
1 Üye ve 419 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15244
Dün : 23857
Toplam : 48073572
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...