Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
189 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Aşk savaştığımız en zor ve en yoğun duygudur, ancak reddedilme ve karşılık bulamadığımız anda işler istediğimiz gibi gitmeyebilir. Peki, ayrılığın gerçek sebebi nedir? İşte ayrılıkların arkasında gizlenen 9 neden...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Benliği kontrol edememe

Aşık olunduğunda en sık yapılan hatalardan biri, ego sınırlarını gevşek tutmaktır. Bazen kaybetmek kazanmak anlamına gelse de çatışmaların sonuçları her zaman partnerinizin iradesinde şekillenecektir. Benliğinizi kaybetmeyin.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aşka 'düşerler'

Aşk ebedidir; vurulma hormonaldir, size başlangıç için bir itiş gücü verir. Çoğu insan aşka düşer ve çok geçmeden de yavaş yavaş yok olduğunu iddia eder. Aşk asla silinmez, etkisini kaybeden tutkudur. Aşk çabalamayı gerektirir ve çabanızın karşılığını alırsınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendini ifade etmekte zorlanma

Aşkınızı itiraf edeceğiniz zaman boğazınızın düğümlenmesi doğaldır. Dürüst olmak adına savunmasızlığı kabul edin, sonuçlar sizi şaşırtabilir. Partnerinizin anlamak zorunda olduğunu düşünmeyin; dışavurumcu olun, kalpten gelen kalbe değer. Birini seviyorsanız, bunu olduğu haliyle ifade etmeyi başarın.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevgi ile merhameti karıştırma

Duygusal olmak aynı zamanda hem güç hem zayıflıktır. Birisi gelip kendisine dair acıklı bir hikaye anlatırsa, üzülmeye meyilli olursunuz. Bu insanı sevebilirsiniz de ama kendinizi doğru anladığınıza emin olun. Merhamet ve sevgi farklı duygulardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Umutsuzca aşkı kanıtlamaya çalışmak

Soyut bir şey nasıl kanıtlanır ki? Çoğu insan umutsuzca çılgınca ve derinden aşık olduğunu kanıtlamak için çalışır. Bu kendinizi zorlamaktan başka işe yaramaz. Aşk kanıtlara ihtiyaç duyulan bir bilim değil, soyut bir duygudur. Kanıtlanmaz, hissedilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Statü olarak görme

Aşk olası tüm dengeleme faktörlerini gebe ve karar almak için bir hesaplama değildir. Sosyal düzeni reddeder. Bütün büyük aşk hikayelerinde ağır meydan okumalar yaşanır. Eğer seçeneklerinizi düşünürseniz, aşk bir iş anlaşmasına dönüşür ve aşk olmaktan çıkar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sabit fikirli olma

Zihin haritaları, yaşam paradokslarını anlamak için yeniden düzenlenmelidir. Sabit fikir ikili ilişkilerde istenmeyen durumlara yol açar. Bu tür insanlar ilişki yaşamakta zorlanır çünkü kendi bildiklerini okumaktan gerçekleri göremezler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sürekli partneri değiştirme çabası

Değişim kaçınılmazdır ancak zorla elde edilemez. Sürece inanın, partnerinizin değişmesini beklemek sersemliktir; eğer aşıksanız partnerinizi kusurlarıyla kabul etmişsiniz demektir. Değişmesini beklemeye başladığınız anda ilk önce kendinizi gözden geçirmelisiniz. O yüzden onun mükemmel olmasını beklemeyin.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Son olarak aşkın peşine düşmek

Karşılıklı değil ise, aşk değildir. Kovalamayı ve manipulasyonu kesin. Aşk bir kelebeğe benzer: Ne kadar çok kovalarsanız, yakalamanız o kadar zordur. O karşınıza hiç beklemediğiniz bir anda zaten çıkacaktır.
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bir de ayrılıkların arkasında görülen rüyalar var ki, "eski sevgili" adı altında binlercesi var. En çok görülen rüya türlerinden birisi sitemizde.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
en fazla görülen bence eski sevgili yada eski platonikler.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

603 Aktif
0 Üye ve 603 misafir
Bugün : 10127
Dün : 21898
Toplam : 48090293
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...