Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
136 okuma
Ay Parçası Rüya kategorisinde Rüyakar (3.1k puan)  
Arkadaşım Mahmutla birlikte bir sürü kişinin yaşadığı  bilmediğim ortak bir evdeyiz. Mahmutla sevgilisi bir odada kalıyor. Ev sahibi bana da bir oda veriyor. Yalnız Mahmut sevgilisinin dışında bir kadınla daha flört ediyormuş.

Ben eve gelince bana yoğunlaşmaya başlıyor, bende flörtleşiyorum onunla. Yalnız evde Esra diye bir arkadaşım da var diğer 2 kadına yanlış yapıyormuşum gibi bakıyor bana. Bende ona bunun esneklikle ilgili bir çalışma olduğunu anlatmaya çabalıyorum ama bir yandan da kendimi kötü hissediyorum ve Mahmutu gönderiyorum.

Sonra bir okuldayım elimde ders programı var. Mahmutta yine yanımda. Sınıfta dersimiz başlamak üzere. Mahmut kolumdan çekip sınıftan çıkıyor ve karşı sınıfa gidiyoruz onunla. Karşı sınıfta İtalyanca dersi var. Diyorum ki bu dersi hiç bilmiyoruz sınıftaki kişiler de dersi almadığımızı biliyor bize yabancı yabancı bakıyor zaten.

Mahmut ders programında olmayan İtalyanca dersi dinlemek için sıraya oturuyor. Ben ise sınıftan çıkıyorum,  karşı sınıfta bizim asıl dersimizin hocası gelmiş ders başlamış ve sınıf kapısını kapatmışlar. Ben sınıf kapısını açıp  kendi dersimize katılıyordum. Dersimiz sanırım Matematikti.

Sonra bir AVM 'nin dış kapısının önündeyiz. Mahmut bana sarılıyor ve cumartesi buluşalım mı diyor. Olmaz diyorum. Bir yandan da zaten burada buluşuyoruz neden cumartesi günü de buluşmak istiyor diye düşünüyorum. Sonra Senem diye bir arkadaşım bizi sarılırken görüyor ben hemen çekiliyorum görmesin diye. Sonra Mahmutu gizli karanlık bir odaya götürüyordum.

Sonra Mahmutla bu AVM den dışarı çıkıyoruz. Mahmut  kağıtla elime bir matematik sorusu veriyor illa çöz diye ısrar ediyor. Soru iç içe geçmiş kesirli bir matematik sorusu. Bir kısmını çözüyorum sonra işlem yapmaktan sıkılıyorum ve  Mahmuta geri veriyorum sen çöz soruyu diye.

Mahmut soruyu çözdüğünü söylüyor. Kağıda bir bakıyorum kara kalemle yandan profil bir kadın resmi çizmiş. Diyorum bu nasıl çözüm. Sorudan çıkan sayısal değerlerin oranını resme aktardığımda bu şekil çıktı diyor. Bu ben miyim diyorum. Bilmiyorum diyor sana benziyor diyor, o da resmî inceliyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyanın birinci bölümünde içsel çatışma yaşıyorsun sanki. Bir yandan esnek olmakla ilgili arzuların var ve haklı olduğunu düşünüyorsun diğer yandan toplumsal baskılar karşısında yine de kendini kötü hissediyorsun.

İkinci bölümde italyanca bilmediğin bir dil. Yani ilişkilerde bilmediğin bir dil olduğunu farkediyorsun, artık mahmut her kimi temsil ediyorsa bu bilmediği ilişki dilini öğrenmek istiyor. Yine toplum ve çevre baskısı seni rahatsız ediyor.

Avm kısmında mahmutla görülmekten yine rahatsızsın ama onu karanlık bir yere çekerek, gözlerden uzak ama arzularının peşinde olduğun görülüyor.

Mahmut kimi temsil ediyorsa matematiğe ve bilmecelere meraklı gibi bu özelliği hem hoşuna gidiyor hem büyüleyici geliyor hem de atıp tuttuğunu düşündürüyor. Bu konuda merakın da baki kalıyor.

Çok güzel bir rüya ve bence mahmutun kim olduğunu bulursan her şey kendiliğinden çözülecek gibi duruyor.
Ay Parçası Rüyakar (3.1k puan)  
Mahmutun kim olduğunu sanırım tahmin ediyorum. Tespitler ve yorumun için teşekkürler.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rica ederim ne demek.. Ben de teşekkür ederim seçimin için.

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 175 okuma
Mervekk 10 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Mervekk Karabasan (130 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 148 okuma
şule 29 Nisan 2019 Rüya kategorisinde şule Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 129 okuma
Ceyda3877 7 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Ceyda3877 Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 258 okuma
dimit 4 Nisan 2019 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 381 okuma
24 Mayıs 2018 Rüya kategorisinde Sena   yazdı
+11 oy
1 yorum 142 okuma
14 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
2 yorum 296 okuma
Yıldız Tozu 29 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 138 okuma
dimit 17 Aralık 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 142 okuma
dimit 18 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
1 Üye ve 414 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15227
Dün : 23857
Toplam : 48073555
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...