Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
128 okuma
karlihavadabirkiz Rüya kategorisinde Rüyazede (1.3k puan)  
Rüyamda karlı soğuk bir havada, şehrin içinde, garip bir çifti bir binaya kadar takip etmem lazım. Otomobil ile oraya kadar gidiyoruz. Otomobili babam (bu bilgi değişecek) kullanıyor.

Sarı ışıklarla aydınlatılmış bir binaya girip lüks asansöre biniyoruz. Çift bizim farkımızda. Kadın olanı koyu sarı renk pardösü giymiş kafasında da siyah şapka var.

5. katta beni indiriyorlar. Ama burası normal bir kat gibi değil. Kocaman bir depoda asma kat gibi. Çift ve uşağım (arabayı kullanan kişi - babamdı ama burada değişmiş oluyor) ise aşağıda bekliyorlar.

Çift beni boş bir platformun 5. katına kadar yükseltip ıslık sesi duyarsam geri inmemi söylüyor (asıl kat 6'ymış. Asıl olay orada dönüyormuş. 6. katta şeytan ya da şeytani bir figür var ve beni fark etmemesi lazım.) Ben kocaman boş bir depoda asansörle yükseltilen asma kat gibi bir yerdeyim. İntihar etmem yasak -bunu belirtiyorlar- ama bir ara yüzüm görünecek şekilde aşağı doğru eğilmem lazım çiftlerden kadın olanı benim fotoğrafımı çekiyor. Çift acaba şeytanın tarafında mı? Yoksa bizim tarafımızda mı? Bilemiyorum.

Bu arada aslında bunları ben yaşamıyor oluyorum. Kitap okuyormuşum da onu düşünüyormuşum gibi. Kitabın baş karakteriymiş bunları yaşayan. Hatta bu kitaptan sonra Umberto Eco - Gülün Adı'na geçeceğimi düşünüyorum. Yani bu bir roman.

İçimde korkunun büyümesiyle uyanıyorum ve rüya burada bitiyor. (Bir süre hangi kitabı okuduğumu arıyorum. Kitap okumadığımı bunun rüyam olduğunu uyanınca anladım.)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Öncelikle bu kadar güzel ve detaylı bir anlatım için teşekkür ederiz. Ve hoşgeldn.

Rüyana gelirsek bu çift gerçek hayatta takipte olduğun, yakınlarından birini temsil ediyor. Bunlar çift olarak ilgini çekiyor ve sanki onların yolundan gitmek istiyorsun. Abin ve eşi, kuzenin ve eşi gibi veya çok sevdiğin bir arkadaşın ve sevgilisi gibi.

Ama ilişkilerinde şeytani bir yan var. Yani şeytani demek yanlış olur da karanlık bir yan ve bu seni korkutuyor ama yine de bazı konuları oldukça merak ediyorsun. Baban üst bilincini temsil ediyor rüyanda, baştan arabayı o kullanırken sonra uşağın oluyor. Yani üst bilincine bir şekilde güveniyorsun ve sezgisel anlamda onu kullanabiliyorsun.

Rüyanın kitap romanına dönüşmesi ise yine bir bilinçaltı mesajı içeriyor. Bazı şeylerin ancak romanlarda olabileceğini biliyorsun ilişkilerle ilgili.

İntihar etmen de yasak, yani bu yola girmişsin bir kere sonuna kadar gitmen gerekiyor, bırakman iyi değil yani. Merakını gidermelisin.

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 132 okuma
23 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Kaya   6 8 yazdı
+18 oy
3 yorum 180 okuma
Arkturus 18 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+12 oy
4 yorum 160 okuma
Bubilim 2 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 137 okuma
Duygublack 31 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Duygublack Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 200 okuma
Merveus 2 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Merveus Karabasan (169 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 175 okuma
+26 oy
8 yorum 378 okuma
GmzKnr 14 Nisan 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 132 okuma
Oya 2 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Oya Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 150 okuma
ardacw8 2 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde ardacw8 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 678 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

417 Aktif
0 Üye ve 417 misafir
Bugün : 21215
Dün : 23857
Toplam : 48079521
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...