Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
175 okuma
ich.bin.melike Rüya kategorisinde Karabasan (712 puan)  
yeniden etikenlendirildi
(hala sevdiğim eski sevgilimi gördüm) rüyamda hiç tanımadığım bir okuldaydım yani bilmediğim bir yerdi ama rüyamda gittiğim bir okuldu neyse çıkış saati olmuştu ben ve kız arkadaşım birlikte merdivenlerden iniyorduk neyse önümüzde de bu eski sevgilim gidiyordu ona içim giderek bakıyordum sonra merdivenlerden indi ve köşede durup bekledi bende tam inerken ona baktım ama o yukarı tarafa bakıyordu bana bakmadı yani karşılık vermedi neyse o anda da okul çalışanları dışında kimse yoktu etrafımızda yani başka öğrenciler yoktu sanki en son çıkmıştık okulun dışına çıktık ve arkamdan melike diye seslendi bu eski sevgilim. Ben de döndüm efendim dedim elinde bir şey  vardı bana verip bir şey söyleyecekti 2 dk gelir misin bir şey diyeceğim dedi bende otobüs gider dedim ama servisle gidiyordum yanlışlıkla öyle dedim o da hangi otobüsle gidiyorsun dedi pardon servisle diyecektim dedim o da iyi o zaman hiç gitme birlikte gidelim konuşuruz dedi tamam dedim ve onun yanına gittim yanımdaki kız arkadaşıma da servis şoförüne gelmeyeceğimi söyle dedim tamam tamam merak etme git dedi eski sevgilimle okula girdik koridorda bir lavabo duruyordu el yıkama lavabosu bende elim kirli yıkayacağım dedim eski sevgilimle lavabonun önüne gittik ellerimi pembe renkte bir sabunla yıkadım birkaç insan da vardı etrafımızda onlar da yıkayacaktı sanki sonra orada biraz çikolata gördüm erimiş bir şekilde onunla da elimi yıkayacaktım okulun çalışanlarından bir kadın gelip boşaltın burayı gidin dedi bende aman çikolatanızı yemedik dedim yiyecektim ama öyle dedi diye hemen elime sürüp yıkayıp gittim eski sevgilime o arada bir şeyimi gösterip nasıl beğendin mi güzel mi dedim evet dedi sonra bende saçlarımı sarıya boyatacağım nasıl olur dedi yakışır baya iyi olur dedim onu geçiştirerek o da öyle geçiştirmişti beni diye neyse okuldan çıktık otobüse binmek için yolda yürüyorduk onun benimle sevgili olmak amaçlı konuşacağını biliyordum ve onunla samimiyet kuruyordum koluna girdim öyle yürüyorduk hiç konuşmuyordu yolda giderken ben de saçmalayıp duruyordum yolda gördüğüm şeyler hakkında eleştiri yapıyordum sonra caddeyi falan sağ salim geçtik rüyamda geçemeyeceğiz araba çarpacak falan sandım ama öyle olmadı karşıya geçtik kaldırıma çıktım ki kolumdaki kişi eski sevgilim yerine onun önceden çıktığı bana ihanet eden eski yakın bir arkadaşım oldu (bu bana ihanet eden kız şu anda onunla sosyal medyada karşılıklı takip halinde ) sonra işte o kız oldu kolumda kaldırımdan çıkar çıkmaz onun en yakın arkadaşı karşıdan geliyordu koşup gülerek birbirlerine sarıldılar bende o arada o en yakın arkadaşı olan kızın yanından geçtiği çöp dolusu hatta çöpü taşmış yerlerde olan çöp kutusu hakkında yapacağım yorumu düşünüyordum eski sevgilim rüyamda bana diyeceği şeyi demedi elindekini de vermedi böyle işte yorumlarsanız sevinirim teşekkürler:)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+3 oy
Gökmen8033 Rüyakar (2.9k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bende görüyorum.inancim o ki zaman da geçse mesafede olsa istedigi kadar kin nefret de duysa inat kibir de etse kalbindeyim onun hala ve hep kalbinde olacagim onun .ruhlarimiz hep birlikte geziniyor.bu yüzden bu bag hala sürüyor.
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Oldukça bilinçaltı öğeleri barındıran bir rüya görmüşsün melike. Rüyanda olmasını istediğin eski sevgiline karşı hala bitmemiş duyguları gösterirken diğer kızı da kıskanıyor veya sinir oluyor olman yine aynı bilinçaltı durumlarının eseri. Bana sorarsan bugünlerde onu görmüş (eski sevgilini yani) veya sosyal medyadan denk gelmiş ve bu durumların hoşuna gitmediğini farketmişsin.

Belki de rüyandaki gibi ellerini temizleyip yoluna bakmanın zamanı gelmiştir.
+6 oy
ich.bin.melike Karabasan (712 puan)  
aynen ben de bilinçaltı olduğunu düşünmüştüm o kıza da aynen sinir oluyorum kıskanmak değil daha çok nefret çünkü başka kızla birlikteydi hiç sinir olmuyordum evet bugünlerde gördüm onu sosyal medyada bence de artık 3 sene oldu yani yoluma bakmalıyım ama söz geçmiyor ki yüreğe ne yapalım bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

İlgili rüyalar

+14 oy
3 yorum 282 okuma
24 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Nazenin   2 2 yazdı
+15 oy
2 yorum 222 okuma
Sirius 2 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Sirius Karabasan (576 puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 170 okuma
onelastgoodbye 28 Şubat 2020 Rüya kategorisinde onelastgoodbye Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 142 okuma
Ayaz 22 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Ayaz Rüyakar (3.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 161 okuma
Fatma 18 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Fatma Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 156 okuma
6 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Rigel   yazdı
+9 oy
1 yorum 142 okuma
Sirius 11 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Sirius Karabasan (576 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 138 okuma
Melek7070 20 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Melek7070 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 138 okuma
+14 oy
3 yorum 455 okuma
25 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde laviii   yazdı
+4 oy
1 yorum 120 okuma
Emre Dere 19 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Emre Dere Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

644 Aktif
1 Üye ve 643 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11352
Dün : 21898
Toplam : 48091510
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...