Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
682 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Elti misafiri ifade eder, eve misafir gelmesine işarettir. Aynı zamanda rüyada elti görmek dedikoduya, sohbete ve kıskançlığa delalettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyanızda eltinizi gördüyseniz, artık kendinizi toplumdan yahut aile fertlerinden iyice soyutlamışsınız demektir. Günlük yaşantınıza çeki düzen vermeniz gerektiği işaret olunmaktadır. Evinizi, ailenizi ve akrabalarınızı ihmal ettiğiniz gibi manevi hayatınızı da ihmale uğrattığınız şeklinde yorum getirilmektedir.

Rüyanızda eltiniz ile kavga ediyorsanız, içinde bulunduğunuz zor durumun üstesinden gelemediğiniz ve buna bir çare bulamadığnıza işarettir. Adeta boğuluyormuş gibi bunalımda olduğunuz ve zor bir durum geçirdiğiniz size fısıldanıyordur. Eğer rüyanızda eltiniz ile konuşuyorsanız, aile efradından birisiyle olan küskünlüğünüz son bulacak ve onunla barışacaksınız şeklinde tabir edilmektedir. Rüyanızda elti ile görümcenizi görecek olursanız artık yeni bir döneme giriyorsunuz demektir. Yeni dostluklar, yeni insanlarla tanışma, yeni mekanlara girme gibi etkinlikleriniz olabilir. Elti ve görümceyi birlikte görecek olursanız, artık gerçek arkadaş edinmek istediğiniz şeklinde yorumlanmaktadır.

Bazı tabirciler rüyada eltisini görenin, onunla olan muhabbetinize de tabir edilmektedir. Eğer eltinizi rüyanızda iyi görürseniz, güzel anlaştığınıza; kötü surette görürseniz aranıza bir takım anlaşmazlıkların olduğuna dalalet ettiği bildirilmiştir. Rüyalarınızla ilgili olarak çeşitli kaynaklardan derlenen İslami Rüya Tabirleri çalışmasını kullanmanızı öneririz. Buradaki rüya tabirini de altta kaynak olarak belirttiğimiz ilgili çalışmadan aldığımızı da ayrıca not edelim. Hepinize güzel rüyalar görmeniz temennisi ile hoşçakalın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elti görmek; rüya sahibinin günlük yaşantısı ile açıklanır. Rüya sahibi, kendini hayatın ve günlük işlerin telaşına o kadar kaptırmıştır ki neredeyse toplumla olan bağları kopmuştur. Arkadaşlarını, dostlarını, akrabalarını hatta aynı evin içinde yaşadığı aile bireylerini dahi göremez olmuş, onları çok ihmal etmeye başlamıştır. Rüya sahibi iş sahibi olmak ve ekmek parası kazanmak için maneviyatını bir kenara atmış adeta kendini bile unutmuştur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Elti ve görümce görmek; rüya sahibinin çok aktif olacağı bir dönem yaklaşıyor demektir. Rüya sahibi bu dönemde yeni mekanlara girecek, yeni kişilerle tanışacak ve sıkı dostluklar edinecektir. Elti ve görümceyi birlikte görmek, rüya sahibinin gerçek arkadaşlar edinmek istediğine, onların omuzunda kah ağlamak kah gülmek arzusunda olduğuna delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendi eltisini görmek; rüyayı gören kişinin kendi dünyasında yaşayan yani kendi halinde bir kişi olduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin tabiri caizse etliye sütlüye karışmayan ve kimsenin tavuğuna kışt demeyen kimse olduğuna yorulur. Rüyayı gören kişinin içine dönük, yorum yapmaktan, fazladan söz söylemekten özenle çekinen, kendi derdinde olan kimse olduğu şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin, rüyasında kendi eltisi olan kişiyi yani gerçek eltisini görmesi, kişinin eltisi ile olan muhabbetine delalet eder. Eğer rüya hayırlı ise eltisi ile iyi anlaştığına, rüya kötü ise büyük bir sürtüşme ve anlaşmazlık içinde olduklarına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Hamile Görmek

Rüyada eltisini hamile görmek; rüyayı gören kişinin muradına ereceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işaret eder. Rüya sahibinin hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler olacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti ve Görümce Görmek

Rüya sahibinin çok aktif olacağı bir dönem yaklaşıyor demektir. Rüya sahibi bu dönemde yeni mekânlara girecek, yeni kişilerle tanışacak ve sıkı dostluklar edinecektir. Rüyada elti ve görümceyi birlikte görmek, rüya sahibinin gerçek arkadaşlar edinmek istediğine, onların omuzunda kâh ağlamak kâh gülmek arzusunda olduğuna delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti ile Kavga Etmek

Rüya sahibinin içinde bulunduğu zor duruma karşı bir çare bulamadığına ve bu nedenle işin içinden çıkamayarak daraldığına işaret eder. Rüya sahibi bazen sorunlardan o kadar çok bunalıyordur ki sanki nefes alamıyor da boğuluyormuş gibi hissediyordur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti ile Konuşmak

Rüya sahibinin aile bireylerinden biri ile yıllardan beri süre gelen bir küslüğü ortadan kaldırmasına ve yeniden barış elini uzatmasına yorulur. Rüya sahibi bundan sonrası için, tüm ikili ve sosyal ilişkilerinde barışçıl olmayı felsefe edinecek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Görmek

Rüya sahibinin, rüyasında kendi eltisi olan kişiyi yani gerçek eltisini görmesi, kişinin eltisi ile olan muhabbetine delalet eder. Eğer rüya hayırlı ise eltisi ile iyi anlaştığına, rüya kötü ise büyük bir sürtüşme ve anlaşmazlık içinde olduklarına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elti görmek, beklenmeyen, sürpriz bir misafiri çağrıştırır. Bazen iyi ve sevinçli bir haberin geleceğine delalet eder. Kimi zaman ise dedikoduya ya da kıskançlığa yorumlanır. Ayrıca evlenmeyi veya buluşmayı simgeler. Bazı yorumcular Rüyada eltiyi Aile içinde tartışmaya işaret eder.

Genç bir kız rüyada elti görse, evlenir. Rüyada elti kimi zaman, sevinç ve mutluluğa, bahtın açılmasına işarettir. Eltisi olmayan birinin rüyasında elti görmesi, evlenip mutlu olmaya veya iyi birini arkadaş edinmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elti ile kavga etmek, rüyayı gören kimsenin günlük yaşantısı ile tabir edilir. Rüyayı gören için toplumla olan bağlarını geliştirmesine yorulur.

Rüyada elti görmek, bir şeye ihtiyaç duyan kimse için umut kapılarının açılmasına, bir şey kaybeden kimsenin yitirdiği şeyi bulmasına işarettir. Hasta bir kimse rüyada eltisini görse, sağlığına kavuşur.Arkadaşlarını, dostlarını, akrabalarını hatta aynı evin içinde yaşadığı aile bireylerine zaman ayırması gerektiğini ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Elti, cana yakın dosta işarettir. Rüyada Eltinin kızını görmekse rüyayı gören kişinin çok aktif olacağı bir dönem gireceği anlamına gelir. Yeni mekanlara girmeye, yeni kişilerle tanışmaya ve sıkı dostluklar edinmeye işarettir. Rüyada eltinin kızı aynı zamanda, gerçek arkadaşlıklar edinmeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elti görmek, sevdiklerinize daha fazla zaman ayıracağınıza ve üzerinizdeki yükün kalkacağına yorumlanır. Eğer dostlarınıza ve ailenize fazla zaman ayıramıyorsanız, onlarla daha çok zaman geçirebilir, birlikte tatile çıkabilir ya da akrabalarınızla bir vesileyle bir araya gelebilirsiniz. Özlediğiniz insanlarla nihayet daha sık görüşmeye başlayabilirsiniz. Rüyada eltimi görmek, iş temposundan kurtulmaya ve daha rahat iş koşullarına sahip olmaya da yorumlanır. Ya da size yardım edecek görevlerinizi paylaşacak biri sayesinde kendi hayatınıza da zaman ayırabilirsiniz. Bir süredir kendinizi dış dünyadan soyutladıysanız, artık buna sona erer.

Rüyada elti ile konuşmak, fazla çalışıp çabalamaktan yorulduğunuz için tatil planları yapmaya ve eşinizin de size daha çok zaman ayırmasına, akrabalarla aranızdaki buzların erimesine yorumlanır. Eğer eltinizle dargınsanız, onunla barışabilirsiniz ve size yardımcı olabilir, bir konuda desteğini görebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eltini Görmek

Aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşamak, hayatınızda güzel şeylerin olması ve kalpten dilediğiniz bir şeyin gerçekleşmesine yorumlanır. Özel hayatınızda size yardımcı olan ve kol kanat geren birinin sayesinde sıkıntılı günleri geride bırakabilir, endişelerinizden arınabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti İle Tartışmak

Anne ve babanız ya da aileden başka biriyle aranız bozulabilir, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İstemediğiniz bir şeyi yapmamakta ısrar edebilirsiniz. Özellikle ev düzeninize karışmak isteyen kişiler yüzünden aile hayatınıza huzursuz günler yaşanabilir. Rüyada elti ile kavga etmek, küçük sorunların büyümesine ve işin içinden çıkılmaz hal almasına yorumlanır. Dertlerinize dermana bulmakta zorlanabilirsiniz ve ailenizden beklediğiniz destek gelmeyebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Dövmek

Eltinize yardımda bulunabilir, onun zor zamanlarını atlatmasını sağlayabilir, sorunlarının çözülmesinde iyilik edebilirsiniz. Belki onun sizden alacağı öğütlere ihtiyacı olabilir. Bir sıkıntısını sizinle paylaşmak isteyebilir ve birlik olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti Kaynana Görmek

Rüyada kaynana ve elti görmek, ailede geçim sıkıntısının sona ermesine ve eşinizle birlik beraberlik içerisinde olmaya yorumlanır. Hiçbir şeye kulak vermeden kendi aileniz için ne iyiyse onu yapacak ve mutlu olacaksınız. Size karışmak isteyen kişiler sizden uzak kalacaklar. Eşiniz ile aranıza kimse girip huzurunuzu kaçıramayacak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Hamile Görmek

Rüyada eltiyi hamile görmek, eşinizle birlikte bir iyilikte bulunacağınıza, aileden birine yardım edeceğinize yorumlanır. Maddi ya da manevi size ihtiyacı olan birinin yanında olabilirsiniz. Eşinizin ailesi ile aranızdaki sorunlar da sona erebilir. Bir süredir aranızda çözülmeyen bir mesel varsa en nihayetinde sona erer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisinin Bebeğini Görmek

Çok sevineceğiniz bir haber alacağınıza ve beraberinde mutluluktan havalara uçacağınıza yorumlanır. Bebek sahibi olmaya ya da aileden birinin bebek sahibi olacağını öğrenmeye de yorumlanır. Bu haber sizi oldukça sevindirecek ve yeni heyecanlar katacak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti Kızı Görmek

Rüyada eltisinin kızını görmek, birine iyilik yapmaya ya da iyiliğin karşılığını görmeye yorumlanır. Zor ve sıkıntılı günler geride kalır. Hiç ummadığınız biri size ve ailenize yardımcı olmak isteyebilir. Eğer maddi yönden sıkıntı çekiliyorsa, yeni kazanç kapıları karşınıza çıkabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti ve Kocasını Görmek

Sağlık ve sıhhatin yerine gelmesine, mutlu haberler almaya yorumlanır. Hanede sağlık sorunları olan biri de bu zor dönemi atlatabilir. Hayatınızda mutlu bir dönem başlayabilir. Eşinizle birlikte yeni dostluklar edinebilir, çevrenizi genişletebilirsiniz. Belki evinize gelecek misafirler de çoğalabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisinin Taşındığını Görmek

Dert ve kederden kurtulmak için çok cefa çekmeye, sürekli ardın sıra çıkan problemlere yorumlanır. Tam refaha eriştim derken aldığınız haberler canınızı sıkabilir. Bir süre daha maddi problemler olabilir, yeni borçlar ya da harcamalar yüzünden bir süre daha geçim derdi yaşanabilir. Haneden birine verdiğiniz borcu da geri almakta zorlanabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayın ve Elti Görmek

Rüyada elti ve kayın görmek, geçimsizlikten kurtulmaya ve eltinizle iyi anlaşmaya, eşinizin ailesi ile aranızın düzelmesine yorumlanır. Eşinizle huzurunuzu kaçırmak isteyen biri de sonunda hatasını anlayabilir. Size karşı yapılan haksızlıklar son bulur ve hakkınız olana sahip olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, eve gelen misafirlerin ve arkadaşların çoğalmasına, yalnızlıktan kurtulmaya ve sosyal hayatta daha fazla bulunmaya yorumlanır. Kendi kabuğunuzdan çıkarak daha fazla sevdiklerinizle zaman geçirebilir, daha az sorumluluk ile kendinize de zaman ayırma şansı elde edebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Görmek

Rüyada eltisini gören kişi günlük hayatının getirdiği sorunlarla baş başa olduğu şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin kendisi ve aile hayatı ile kafasını fazlaca meşgul etmesi, toplumdan kendisini izole etmesi içe dönük bir hayat sürmesi şeklinde yorumlanır. Kişi yaşadığı bir sorunu kafasına fazlaca takmıştır, bunun yüzünden ailesini, çevresini, arkadaşlarını, işini ya da insanları göremez olmuştur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti Ve Görümce Görmek

Rüyayı gören kişinin hayatındaki yeniliklere gebe olacağına işarettir. Rüya sahibi yeni yerler görecek, yeni insanlarla tanışacak, yeni mekanlara girecek yeni dostlar edinecektir. Rüyasında eltisini ve görümcesini aynı anda gören kişinin, arkadaş çevresinin sıkıntılı olduğunun artık yeni insanlarla tanışıp bu insanlarla birlikte hasbıhal etmek istediğinin nişanesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti ile Kavga Etmek

Rüyasında eltisi ile kavga ettiğini gören kişi kafasına taktığı halde çözemediği ve sıkıntısı günden güne büyüyen bir iş yüzünden gittikçe daha da daraldığına işaret eder. Sıkıntısı artık kendisine büyük gelmekte ve bu sıkıntıyı birine anlatmaya ihtiyaç duymaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti ile Konuşmak

Rüyasında eltisi ile konuşan kişi çevresinde yaşadığı ikili problemleri çözüme kavuşturacaktır. Yaşadığı iş hayatındaki sıkıntılarda orta yolu bulup sorun yaşadığı kişilerle el sıkışacaktır. Aile hayatında yaşadığı bütün sıkıntıları aşmanın bir yolunu bulacaktır. Barışçıl bir yol izleyecek ve bütün sorunlarını aşacaktır.
Rüyada eltisi ile konuşurken hararetli bir tartışmaya giren kişinin gerçek hayatta da eltisi ile aralarında aşılması gereken sorunları vardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elti görmek; kişi rutin hayatına kendini fazlasıyla verdiğinden, çevresiyle iletişimi kopmuştur, yorumu yapılır. Eşine, çocuklarına ve arkadaşlarına gereken ilgiyi göstermemiş, sadece kendi hayatına odaklanmıştır. Sırf para kazanma uğruna hayatını feda etmiş, gözleri işlerinden başka bir şey görmemektedir. Kişi rüyasında kendi eltisini görmesi, rüyanın hayırlı ya da hayırsız olmasına göre değişir. Hayırlıysa, kişi eltisiyle iyi geçinir; hayırsız ise kötü geçinir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti İle Kavga Etmek

Rüyada elti ile kavga etmek, aile içi sorunları ve kıskançlıkları işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin muhtemelen gerçek hayatta da eltisi ile ilgili sıkıntıları ve problemleri vardır. Bunun sebebi eltisinin kendisine kötü ve ters davranışları ya da bizzat rüyayı gören kişinin eltisini kıskanması olabilir. Kişi, aile huzurunun bozulmaması için bu konuyu kocasına ve kayınpederine, kayınvalidesine yansıtmamaya gayret ediyordur. Ancak sonuç olarak dönüp dolaşıp kendine zarar veriyordur. Kişi, bu davranışlarını sürdürdüğü sürece de yıpranmaya ve üzülmeye devam edecektir, yorumu yapılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti Dövmek

Rüyada elti dövmek, kişinin yakın zamanda eltisine karşı yaşadığı siniri ve kızgınlıkları dizginleyemeyip, ortaya bir tepki koyacağına işarettir. Şimdiye kadar eltisi ile alakalı yaşadığı sorunları hep alttan alıp, iyiyi görmeye çalışan kişi, çok kısa bir zaman içerisinde bu tavrını bir kenara koyup, eltisiyle ciddi bir tartışmanın içerisine girecektir. Ancak bu tartışma, faydadan çok zarar getirecektir. Bu rüyayı gören kimse, bu bulunduğu davranışla birlikte iki erkek kardeşin arasını bozmaktan başka hiçbir şey yapmamış olacaktır. Aile bağlarının ciddi bir zarar görmesi son derece muhtemeldir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltiyle Konuşmak

Kişi, rüyasında eltisiyle konuştuğunu görüyorsa, bu, var olan sorunlarını anlaşarak ve diyalog kurarak çözecekleri manasına gelir. Rüyayı gören kişi, eltisine karşı ilk günden beri bir soğukluk içerisindedir. Bunun sebeplerini konuşmayıp olayı sürüncemede bırakan ikili, bu tavırlardan vazgeçerek, sakin ve güzel bir şekilde oturup konuşacaklardır. Bu yöntemle rüyayı gören kişi, eltisine karşı yaptığı hataları fark edecektir. Aynı şekilde eltisi de, rüyayı gören kişiye karşı yaptığı hataları fark edecektir. Bu ikili, birbirine karşı takındıkları bu nazik ve hoşgörülü tavır sayesinde birbirlerine bağlanıp sorunlarını çözme yolunda çok önemli adımlar atacaklardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Görmek

Rüyada eltisini görmek, rüyayı gören kişinin kendi dünyasında yaşayan yani kendi halinde bir kişi olduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin tabiri caizse etliye sütlüye karışmayan ve kimsenin tavuğuna kışt demeyen kimse olduğuna yorulur. Rüyayı gören kişinin içine dönük, yorum yapmaktan, fazladan söz söylemekten özenle çekinen, kendi derdinde olan kimse olduğu şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Hamile Görmek

Rüyayı gören kişinin muradına ereceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işaret eder. Rüya sahibinin hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Dövmek

Rüyayı gören kişinin bir hayır işi yapacağına, sadaka ya da zekat vereceğine işaret eder. Rüya sahibinin hak yolunda iyi birşeyler yapmaya niyetlendiğine, bu doğrultuda hareket ettiğine, bunun heyecanı ve telaşı içinde olduğuna rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Ölmüş Görmek

Rüyayı gören kişinin içini kıpır kıpır edecek, deyim yerindeyse umutlarını yeşertecek, yüreğini rahatlatacak ve yüzünü güldürecek haberler alacağına ya da böyle gelişmeler yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının da şifalarına kavuşacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisini Hasta Görmek

Rüyada eltisini hasta görmek de tıpkı eltisini ölmüş görmek gibi açıklanır. Rüyayı gören kişinin emeklerinin ve çalışmalarının karşılığını alacağına, başarılı olacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği de bulacağına yorulur. Rüya sahibinin yaşamından hep hayır göreceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eltisinin Doğum Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kişinin gerek maddi gerekse manevi anlamda rahatı yakalayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine ve gönül hoşluğu içinde olacağına işaret eder. Rüya sahibinin çektiği sıkıntıdan, zahmetten, çileden hastalıktan, borçlardan kurtulacağı anlamına gelir. Kişi yaşadığı kötü günleri geride bırakacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elti ile Konuşmak zahmetle hasret duyduğu kazanca,umudunu yitirdikten sonra özlediği başarıya, zorlukla birlikte hayalini kurduğu toplu mala işaret eder. Rüyayı gören kişinin aile fertlerinden biri ile yıllardan beri süre gelen bir küslüğü ortadan kaldırmasına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin bundan sonrası için, tüm ikili ve sosyal ilişkilerinde barışçıl olmayı felsefe edineceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elti görmek, kendinizi işinize çok fazla kaptırdığınıza ve bu nedenle insanlardan uzaklaşarak, içinize kapandığınıza yorumlanır.

Rüyada Elti İle Kavga Etmek: İçinde bulunduğunuz zorlu durumdan kendinizi bir türlü çıkartamadığınıza işarettir.

Rüyada Elti İle Konuşmak: Uzun süredir dargın olduğunuz akrabanız ile bir araya gelerek, aranızdaki buzları eriteceğinize işarettir.
Rüyada Elti Görmek - Nablusi Yorumu

Rüyada elti görmek, günlük rutinlerle tabir edilir. Ailenizi, arkadaşlarınızı ve birlikte olduğunuz kişiyi çok fazla ihmal ettiğinize ve bu durumun da işinizden kaynaklandığına yorumlanır. Sosyal hayattan tamamen uzaklaştığınıza işarettir.
Rüyada Elti Görmek - Genel Yorum

Rüyada elti görmek, iç dünyanıza çekildiğinize yorumlanır. Para kazanmak, iş dünyasında yükselmek için kendinizi insanlardan ve sosyal hayattan soyutladığınıza işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
1 Üye ve 399 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 14914
Dün : 23857
Toplam : 48073243
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...