Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
594 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Erkek Kardeşini Görmek

Rüyada Erkek kardeş görmek, dünyada mal ve dünyalıkça zenginliğe, ele geçecek paraya, mal sahibi olmaya, ganimet bulmaya işarettir. Erkek kardeş rüyaları çoğu kez hayırlıdır. Çünkü bu rüya müjde demektir. Bu rüyayı gören uzun süredir beklediği arzusuna kavuşur, emelleri gerçek olur, hedeflerine ulaşır. Güzel ve sevindirici bir haber almaktır. Kısa zamanda erişilecek hayırdır. Bu rüyayı görenin maddi durumu düzelir, parasal yönden tüm sıkıntıları gider. Bu rüyayı gören kişi iyi bir adamdan yardım alır ve kendisine destek verilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Erkek Kardeş Görmek

Rüyada erkek kardeş görmek baba parasına ya da baba toprağına delalet eder. Rüyasında erkek kardeşini gören kişi, bu baba malı nedeni ile büyük fikir ayrılıklarına ve anlaşmazlığa düşecek, uzun süre aile bağlarını koparacak hatta kardeşler bir daha bir birlerinin adını duymak istemeyecek kadar düşman hale geleceklerdir diye tabir edilir.

Rüyada erkek kardeş, rakip ve düşman anlamına gelir. Rüya sahibinin elini attığı her işe gözün diken kişi ve kişiler olarak yorumlanır. Hep böyle olumsuz ve kötü şeylere yorulmaz, mutluluk, sağlık ve hayır olarak da tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek kardeş görmek çok sevinçli bir haber alacağınıza işarettir. Rüyada görülen erkek kardeş müjde almak demektir.

Rüyada erkek kardeşini veya ağabeyini görmek, yakın bir akrabanız veya arkadaşınızla çok büyük bir kavga edeceğinizin işaretidir.

Rüyada erkek kardeşini görmek malda ortaklığa işarettir.

Ayrıca Bakınız: Kardeş, Kız Kardeş
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada erkek kardeş görmek, baba ocağı ve babadan kalan para ile alakalı bir konu anlamına gelir. Babanızın malları ve parası yüzünden aileniz ile fikir ayrılıklarına düşeceğinize, aile arasında çıkar çatışmaları yaşanacağına delalet eder. Ayrıca kardeşleriniz ile ipleri tamamen koparacağınızı ve aranızda birbirinizi bir daha görmemenizi sağlayacak büyük bir kavga çıkacağını gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek kardeş görmek ne demek: Rakiplerinizin ve sizi çekemeyen insanlar olduğunu, her yaptığınız işi baltalamaya çalışan düşmanların varlığını işaret eder. Rüyada erkek kardeş görmek başka bir yorumcuya göre iyi anlama yorulmuştur. Sonunda beklediğiniz huzurlu hayata kavuşacağınızı, akrabalarınızdan birine kol kanat gereceğinizi ifade eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğmuş Erkek Kardeş Görmek

Rüyada yeni doğmuş erkek kardeş görmek, rüya ile bire bir yorumlanmıştır. Rüya sahibinin kız ya da erkek kardeşini olacağını, haneye yeni bir bebek gireceğini ve bu bebeğin bütün ev halkına kısmet, mutluluk ve huzur getireceğini işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşinin Öldüğünü Görmek

Rüyada erkek kardeşinin öldüğünü görmek, eski dostları hatırlayacağınızı ve yaşadığınız mutlu günleri özlemle anacağınızı gösterir. Uzun zamandan beri görmediğiniz dostlarınız ile bir araya geleceğinize, çok kalabalık bir eğlenceye katılacağınıza, dost meclisinde konuşmacı olarak yer alacağınıza işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek kardeş görmek, baba ocağı ve babadan kalan para ile alakalı bir konu anlamına gelir. Babanızın malları ve parası yüzünden aileniz ile fikir ayrılıklarına düşeceğinize, aile arasında çıkar çatışmaları yaşanacağına delalet eder. Ayrıca kardeşleriniz ile ipleri tamamen koparacağınızı ve aranızda birbirinizi bir daha görmemenizi sağlayacak büyük bir kavga çıkacağını gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşi ile Nikâhlandığını Görmek

Rüyada erkek kardeşi ile nikâhlandığını görmek, malın artması ve mülk sahibi olmak anlamına gelir. Kıs bir süre içinde cebinizin bollaşacağını, mülk sahibi olup gayrimenkul zengini olacağınızı, büyük yatırımlarınız ile ses getireceğini ifade eder.

Rüyada erkek kardeşi ile nikâhlandığını görmenin başka bir anlamı ise yüksek mertebede olan tanınmış bir isimden destek almak anlamına gelir. Yeni kuracağınız bir iş için işin ehlinden maddi bir destek alacağınıza delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşini Dövdüğünü Görmek

Rüyada erkek kardeşini dövdüğünü görmek, yaptığınız yanlış bir işten dolayı birinden tavsiye alacağınıza, tecrübeli kişilerin nasihatlerine uyup yolunuzu aydınlığa çıkaracağınıza işaret eder. Ayrıca yaptığınız hatalardan ders alacağınızı ve bir daha tekrar etmeyeceğinizi ifade eder.

Rüyada erkek kardeşini dövdüğünü görmek tabiri, gerçek hayattaki erkek kardeşinize müjdeli haber vermek olarak yorumlanır. Erkek kardeşinizi çok mutlu eden bir haber ile onun yüzünü güldüreceğinize ve hiç yaşamadığı bir mutluluk yaşatacağınıza alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşinin Ağladığını Görmek

Rüyada erkek kardeşinin ağladığını görmek, çok mutlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağınızı, işlerinizde çok başarılı olacağınızı, elinizi attığınız her projede galibiyetle ayrılacağınızı işaret eder. Aynı zamanda aşk hayatınızda da mutlu olacağınızı ve aradığınız aşkı bulacağınızı gösterir.

Rüyada erkek kardeşinin ağlaması, askerlik ve vatani görev olarak da tabir edilmiştir. Ailenizde askerlik çağı gelen bir erkeğin askere çağırılacağını, vatan borcunu ödeyip ailesine sağ salim geri döneceğini işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşinin Cenazesini Görmek

Rüyada erkek kardeşinin cenazesini görmek, uzun ömürlü olmak ve ömrünüzün sonuna kadar sağlıklı yaşamak anlamına gelir. Rüyada erkek kardeşinin cenazesinde namaz kıldığınızı gördüyseniz, Allah tarafından sevilen bir kul olduğunuza ve dualarınızın kısa sürede kabul olacağına delalet eder.

Rüyada erkek kardeşinin cenazesini görmek, uzak bir yere yolculuğa çıkmak veya gurbete gitmek anlamına gelir. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise bir yakınınızdan size kalacak miras olarak yorumlanır. Beklemediğiniz bir anda ailenizden birinin vefat edeceği ve size o kişiden miras hakkı doğduğu anlamını taşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşini Görmek
Rüyada Erkek kardeş görmek, dünyada mal ve dünyalıkça zenginliğe, ele geçecek paraya, mal sahibi olmaya, ganimet bulmaya işarettir. Erkek kardeş rüyaları çoğu kez hayırlıdır. Çünkü bu rüya müjde demektir.



Bu rüyayı gören uzun süredir beklediği arzusuna kavuşur, emelleri gerçek olur, hedeflerine ulaşır. Güzel ve sevindirici bir haber almaktır. Kısa zamanda erişilecek hayırdır. Bu rüyayı görenin maddi durumu düzelir, parasal yönden tüm sıkıntıları gider. Bu rüyayı gören kişi iyi bir adamdan yardım alır ve kendisine destek verilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşini Dövme

Rüyasında erkek kardeşini döven kişi ona bir öğüt ve nasihatte bulunur. Bu rüyayı gören kardeşine müjdeli bir haber verir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşi İle Nikâhlandığını Görmek

Rüyada erkek kardeşi ile evlendiğini gören kişi çok güçlü ve dirayetli bir adamdan destek görür. Bu rüya erişilen yardıma, iş hayatında başarıya ve rüya sahibinin sırtını dayayacağı kuvvetli bir adama işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşini Ölü Görmek

Bu rüya elden gidecek paradır. Rüyada erkek kardeşi ölen kişi iş hayatında birtakım zorluklar yaşar. Yeni bir başlangıç olarak da yorumlanabilen bu rüyayı gören kişi çalışma hayatında zorluk yaşar veya yeni bir yatırım gerçekleştirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağabey Görmek

Rüyada ağabeyinizi görmeniz yakın akrabalarla tartışmaya işarettir. Bu rüyayı gören büyük bir sorumluluk alır veya yakın zamanda beklenmedik bir haber alır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşi Olduğunu Görmek

Rüyada yeni bir kardeşi olan kişi çok müjdeli bir haber alır, zira erkek bebek müjdedir. Bu rüya verilen sözlere, maddi anlamda ferahlamaya, sıkıntıdan sonra rahatlığa, bereketli ve nimetlerle zenginleşen bir yıla, bekârlar için yakında evlenmeye, mutlu olmaya, söz veya nişana, düğüne, sırların ifşa olmasına, güç ve kuvvet sahibi olmaya işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeş ile Evlenmek

Rüya sahibinin manevi bir çöküş yaşadığına, hayattan zevk almadığına yorulur. Rüya sahibi hayatta aradığı ve istediği hiçbir şeyi bulamıyor bu nedenle de her şeyin üstüne üstüne geldiğini hissedip bunalıyor ve kendini çaresiz hissediyor demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşinin Doğduğunu Görmek

Bu rüyanın tam aksine, rüya sahibinin varsa kız kardeşine işaret eder. Eğer rüya sahibinin kardeşi yoksa ya da bütün kardeşleri erkekse o halde bir kız kardeş sahibi olacağı şeklinde ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşi ile Sevişmek

Aile hayatına dikkat çeker. Rüya sahibinin, sonunda kafasına, eş kriterlerine ve güzellik anlayışına uygun olan kişinin karşısına çıkmasına, bu kişiyle mutlu bir izdivaç yapmasına ve beklediğine de değmesine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşin Evlendiğini Görmek

Variyet olarak değerlendirilir. Rüya sahibi büyük kazanç elde edecek, cebindeki parası çoğalacak demektir.
Rüyada Erkek Kardeşin Öldüğünü Görmek

Rüya sahibi için bir eğlenceye katılmasına ya da dost meclislerinde, dostlarla uzun uzun sohbet edip, eski günleri yad etmesine tabir edilir. Rüya sahibi için uzun zamandan beri unuttuğu duyguları yeniden yaşaması anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeş Görmek

Rüyada erkek kardeş görmek, rüya sahibinin yakın zamanda güzel haberler alacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeş görmesi, kişinin son zamanlarda yaptığı projeler sayesinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşi Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeşi olduğunu görmesi, kişinin kötü günler geçireceğine, yıpranacağına ve bir sebeple zorluğa düşeceğine alamet eder. Kişinin rüyasında erkek kardeşi olduğunu görmesi, rüya sahibinin aldığı dersler sayesinde hata yapma oranının düşeceği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşini Ölü Görmek

Kişinin rüyasında erkek kardeşini ölü görmesi, rüya sahibinin sağlık sorunlarının artacağına, manevi anlamda zarara uğrayacağına ve hikmet sahibi olacağına tabir edilir. Rüyada erkek kardeşini ölü görmek, kişinin yeni biriyle tanışacağına ve bu kişiyle dünya evine gireceğine rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşi ile Nikahlandığını Görmek

Rüyada erkek kardeşi ile nikahlandığını görmek, rüya sahibinin yakın zamanda çevresinden bir maddi destek alacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeşi ile nikahlandığını görmesi, kişinin iş hayatında başarılı işler yapacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşini Dövdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeşini dövdüğünü görmesi, kişinin kardeşine yakın zamanda müjdeli bir haber vereceğine yorulur. Kişinin rüyasında erkek kardeşini dövdüğünü görmesi, rüya sahibinin birisine nasihatte bulunacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek kardeş görmek, rüya sahibinin yakın zaman içerisinde çok zengin biri olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeş görmesi, kişinin babasından büyük miras kalacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeş ile Evlendiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeş ile evlendiğini görmesi, kişinin yakın zamanda bol kazanç elde edeceğine tabir edilir. Kişinin rüyasında erkek kardeş ile evlendiğini görmesi, rüya sahibinin aile hayatında daima mutlu olacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeş ile İlişkiye Girdiğini Görmek

Kişinin rüyasında erkek kardeş ile ilişkiye girdiğini görmesi, rüya sahibinin kafasına çeşitli şeyler takacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeş ile ilişkiye girdiğini görmesi, kişinin kısa süre içinde biriyle tanışacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğmuş Erkek Kardeş Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeni doğmuş erkek kardeş görmesi, kişinin hayatında tersliklerin yaşanacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında yeni doğmuş erkek kardeş görmesi, rüya sahibinin hayatında çeşitli değişiklikler olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşinin Öldüğünü Görmek

Kişinin rüyasında erkek kardeşinin öldüğünü görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda kayba uğrayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeşinin öldüğünü görmesi, kişinin aile hayatında yaşanacak olan tersliklere rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşiyle Dertleştiğini Görmek

Rüyada erkek kardeşiyle dertleştiğini görmek, rüya sahibinin gönül işlerinin kötüye gideceğine ve hali hazırdaki beraberliğinde sorunların baş göstereceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeşiyle dertleştiğini görmesi, kişinin bol bol hayır duası alacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeş Görmek

Rüyada erkek kardeş görmek; rüyayı gören kimsenin liderlik vasfına sahip, yaptığı her işi başarıyla yerine getiren, toplum karşısında saygınlığını koruyan, ailesini ve sevdiklerini herkesten koruyan onların zarar görmesine fırsat vermeyen, devlet makamında otorite sahibi kimselere işaret eder. Rüyada erkek kardeş görmek, aynı zaman da iş hayatınızda terfi almaya, isminizi kısa zaman da duyurarak herkesin aradığı kişi haline gelmeye, yüklü miktarda servet elde etmeye yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek kardeş görmek çok sevinçli bir haber alacağınıza işarettir.

Rüyada erkek kardeş müjde almak demektir.

Rüyada erkek kardeşinizi veya ağabeyinizi görmeniz, yakın bir akrabanız veya arkadaşınızla çok büyük bir kavga edeceğinizin işaretidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeş Görmek

Bir kimse rüyasında erkek kardeşini görse, rüya sahibi, bir malda ortak olacağına işarettir denmiştir.Rüyada erkek kardeşi görmek, malda or­taklığa işârettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeş Görmenin Anlamı Rüyada erkek kardeş görmek rüya sahibinin bol kazançlı bir işe gireceğine ve bu kazançlarını iyi değerlendireceğine işaret etmektedir. Rüyada erkek kardeş görmek birçok anlama gelmektedir ve geneli kişinin kariyeri ile ilgilidir. Rüyayı gören kimsenin başarılı bir iş hayatı olacağına ve isteklerini zorlanmadan elde edeceğine yorulmaktadır. Rüyada birden çok erkek kardeş görmek ise yakın çevreden birileri ile iş kurulacağına ve ortaklığa işaret etmektedir. İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; müjdeli bir haber alınacak ve tüm hane halkı tarafından rüya sahibi takdir görecektir. İmam Nablusi’nin yorumuna göre rüyada erkek kardeş görmek oldukça hayırlıdır ve şans getireceğine inanılmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek kardeş görmek, uzun zamandır beklenen iyi gelişmelere ve müjdeli haberlere işaret eder. Kişinin eline geçecek ganimete, yüksek mevlada paraya tabiri yerindeyse hızır gibi yetişecek paraya delalet eder. Rüya sahibinin çabalarının karşılığını almasına, yaptığı çalışmalarının meyvesini toplamaya ve hedeflerine ulaşmasına yorulur. Muradına ermeye, borçlardan kurtulmaya ve madd açıdan feraha ermeye yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşi Olduğunu Görmek

Rüyada erkek kardeşi olduğunu görmek, işlerin yolunda gitmesine ve kazanılan yüksek mevladaki paralara işaret eder. Kişinin yakın vakitte alacağı müjdeli haber sayesinde yaşantısında pek çok şeyin değişeceğine, daha rahat ve lüks yaşam süreceğine, sıkıntı ve dertlerden kurtulmaya yorumlanır. Eğer rüya sahibi bekarsa; yuva kurmaya, evliliğe veya söz kesmeye işaret etmektedir. Erkek kardeş görmek bazı tabirciler tarafından hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmaya delalet etmektedir.
Rüyada Yeni Doğmuş Erkek Kardeş Görmek

Rüyada yeni doğmuş erkek kardeş görmek, alınacak güzel haberlere ve müjdelere delalet eder. Yaşanacak gelişmeler sayesinde kişinin yaşantısı baştan aşağı değişecek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşinin Öldüğünü Görmek

Rüyada erkek kardeşinin öldüğünü görmek, mala gelecek zarara yorulur. Kişinin cebinden çıkacak paraya, iş hayatında yaşanacak tersliklere ve yaşayacağı zorluklara delalet eder.
Rüyada Erkek Kardeşiyle Sohbet Ettiğini Görmek

Rüyada erkek kardeşiyle sohbet ettiğini görmek, uzun zamandır hasreti çekilen dosta yorulur. Eski dostla uzun vakit sonra görüşmeye, hasret gidermeye ve hoş sohbet etmeye, dertleşmeye delalet eder.
Rüyada Erkek Kardeşini Dövdüğünü Görmek

Rüyada erkek kardeşini dövdüğünü görmek, rüya sahibinin yakın dostuna veya aile ferdine önemli tavsiyelerde bulunacak demektir. Kişinin vereceği öğütler, yol göstericilik sayesinde yakınının problemlerini çözeceğine ve kişinin bol bol hayır duası alacağına yorumlanmaktadır. Yol gösterici, cüretkar, dert dinleyen, iyi niyetli ve empati yeteneği yüksek kimseye yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşiyle Dertleştiğini Görmek

Rüyada erkek kardeşiyle dertleştiğini görmek, kişinin gönül işlerinin kötüye gideceğine ve hali hazırdaki beraberliğinde sorunların çıkacağına yorulur. Ayrılığa, eşle veya sevgiliyle yaşanacak büyük kavgalara ve huzursuzluklara yorumlanmaktadır. Genel olarak rüya sahibinin tadının kaçmasına, keyfinin bozulmasına ve mutsuz olmasına delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

602 Aktif
1 Üye ve 601 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7791
Dün : 21898
Toplam : 48087966
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...