Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
962 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada hala görmek, şans ve uğur olarak yorumlanır. Rüya sahibinin yeni kazançlar elde edeceğine, rızk ve bol kazanca delalet eder. Rüya yorumcularına göre kişinin tüm sıkıntı ve dertlerinden kurtulup rahata kavuşacağı manasına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Hala Görmek

Rüyada hala görmek, elde edeceği nimete işaret eder. Baba ve amcaya yahut elde edilecek dünyalığa delalet eder.

Rüyada hala ile dertleştiğini görmek, derdinize derman bulacak bir büyüğün hayatınıza gireceğine işaret eder.

Alakalı rüyalara da bkz: Ölüm Görmek, Azarlanmak, Gülmek, Şefkat

Rüyada ölmüş halanızı görmek, sıkıntılarınızdan kurtulmak için çok fazla beklemeyeceğinize delalet eder

Rüyada halanın öldüğünü görmek, bir arkadaşınızın sizden sakladığı bir şeyi öğrenip ona karşı soğuyacağınıza delalettir.

Rüyada halanın kızması azarlaması, bir yanlışınız yüzünden çok üzüleceğinize ve hasta olacağınıza işaret eder.

Rüyada halanın şefkat gösterdiğini görmek, baba tarafından bir yakınınız sayesinde güzel bir işe yerleşeceğiniz şeklinde yorumlanır.

Rüyada halayı iyi halde ve gülerken görmek, farketmeden bir harama girerek yüklü miktarda para elde edeceğinize işaret eder.

Rüyada halayı bedbaht bir halde, ağlarken görmek, birisiyle tanışacağınıza ama ne yazık ki bundan bir şekilde zarar göreceğinize delalet eder.

Rüyada halaya sarılmak, hevesle bir işe başlayacağınıza ve hevesiniz doğrultusunda çok çalışıp başarı elde edeceğinize delalet eder.

Rüyada halanın çocuk sahibi olduğunu görmek, işinizde bir değişikliğe gideceğinize, ya bulunduğunuz yerde ya da yeni bir yerde işe başlayacağınıza delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hala görmek; hayır ile tâbir olunur. Bir insanın Rüyada halasını görmesi, malda ortaklığa veya bu yakınlarının kendilerine alâmettir. Rüyada hala görmek; elde edeceği nimet anlamına gelir. Hala aynı zamanda elde edilecek dünyalık demektir. Rüyada hala, hurma ağacı ile tâbir olunur. Rüyada halasında meydana geldiği görülen herhangi bir durum hurma ağacında da meydana gelir. Eğer rüya sahibinin hurma ağacı yoksa, bu defa rüyada görülen şey amca veya babadan meydana gelir. Bazı kere de rüyada hala görmek, nimete, başa bağlanan sarığa ve menfaate delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hala tarafından sevilmek, bütün bela ve musibetlerden uzak kalmaya, sevinç ve sürura delâlet eder. Rüyada hala görmek baba, amca, teyze görmek gibidir ve hayra delalettir.

Rüyada halasını görmek, hayır ve salaha delâlet eder. Kişinin bizzat kendisini hala olmuş görmesi, uzunömre, gelecek günlerin sevinç ve sürür içinde geçeceğine delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hala görmek neye çıkar

Rüyada hala görmek, hayırlı bir rüya olup beklenmedik bir yerden miras ve paraya işarettir. Rüyada halasını gören çok güzel bir rüya görmüştür. Bu rüya beklenmedik bir kişiden size miras olarak çok büyük miktarda para kalacak anlamına gelmektedir.

Hala görmek emniyet ve güvene, esenlik ve huzura; Halayı sevinçli görmek sıla-i rahmi yerine getiriyor olmaya, üzüntülü görmek bu önemli görevi aksatıyor olmaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hala görmek şans ve fırsat anlamına gelir. Kazanç, iş kapısı, rızık ve nimet olarak yorumlanır. Rüyada hala görmek aynı zamanda cennet meyvesi olarak da tanımlanır. Rüyada halasını gören kişi tüm alacaklarından kurtulur, sıkıntılarını ve yaşadığı zorlukları arkasında bırakır, esenliğe ve feraha kavuşur. Rüyada hala görmek aynı zamanda kişinin baba tarafından olan yakın aile büyüklerine delalet eder. Bunlardan birisi kişinin babası diğeri de baba yarısı olarak kabul edilen amcası şeklinde tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala İle Yemek Yemek

Rüya sahibinin, herkesin çok şaşıracağı bir karar vereceği, bu karar sayesinde büyük bir haneye sahip olacağı, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceği, fakir fukaraya yardımcı olacağı, yeni bir işe girip bu işte yüksek bir mevkiye terfi alacağı ve aldığı anne baba duaları sayesinde kendisine engel olmak isteyenlerin yenilgiye uğrayacağı anlamına gelir. Rüyada hala ile yemek yemek ve kusmak, iyi giden bir çalışmanın çok sıkıntılı ve zorlu bir hal alacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına ve sağlık sorunlarından ötürü dört duvar arasına sıkışıp kalınacağına delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Oğluyla Evlenmek

Aile bireylerinin çok sevineceği bir adım atılacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların aşılacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına ve mutlu olunacağına işarettir. Rüyada hala oğluyla evlenmek ve boşanmak, iyi giden bir projenin daha sonra zarar getirmeye başlayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına ve bu adımların zamansız olması yüzünden büyük hatalar yapılacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Kocası Görmek

Rüyayı gören kişinin, uzun süreli bir iş gezisine çıkacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine ve istediği zaman yeni projeler gerçekleştireceğine yorulur. Rüyada hala kocası görmek ve tanımamak, olağan seyrinde devam eden bir çalışmanın bir anda yaşanacak bir arıza ya da ortaya çıkacak bir sorun yüzünden durma noktasına geleceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine ve zarar edileceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Oğlunun Öldüğünü Görmek

İş hayatında büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarı sayesinde bol kazanca sahip olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, dertlerin aşılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet eder. Rüyada hala oğlunun öldüğünü ve dirildiğini görmek, sorunlu ve sinirli bir karaktere sahip bir yönetici ile ters düşüleceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Olmak

Rüyasında hala olduğunu gören kişi, birine yardım edecek ya da onu zor durumdan kurtararak büyük bir iyilik yapacak demektir. Bu rüya, rüya sahibinin çevresinde olan bir kişinin, rüyayı gören kişiden fayda ve hayır görmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Oğlu Görmek

Rüyada hala oğlu görmek rüyayı gören kişinin baba tarafından biri sayesinde nasiplenip, rızığa ve nimete kavuşmasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Kızı Görmek

Rüyada hala kızı görmek kişinin kötü gün dostları olan gerçek dostlarına ve onlardan göreceği maddi ya da manevi desteğe işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala İle Kavga Etmek

Rüyasında halasıyla kavga ettiğini gören kişi baba tarafından olan biri yüzünden bir sıkıntı ya da huzursuzluk yaşayacak ve çok üzülecek demektir. Rüyada halayla kavga etmek bazen de kötü haber almaya yorulur.
Rüyada Hala İle Konuşmak

Rüyada hala ile konuşmak kişinin kendisi için hayırlı olacak müjdeli bir haber alacağı şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Evi Görmek

Kadir kıymetbilmez bir kişinin haneye gireceğine, bu kişi yüzünden anne ya da baba ile tartışılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına ve bu kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamettir. Rüyada hala evi görmek ve sevinmek, eğitim hayatı ile ilgili olarak yapılacak bir atılımla bir sınava girileceğine, bu sayede eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala İle Tartışmak

Kötü arkadaşlar edinmeye, istenmeyen ve herkesi üzen davranışlar sergilemeye, sevilen kişilerle tartışma yaşamaya, kısa süre içinde büyük maddi zarar görmeye, gereksiz cesaret göstermeye, anne baba sözü dinlememeye, zararlı bir alışkanlık edinmeye, sağlığına dikkat etmemeye ve yapılan işlerde kusur aramaya çalışmaya işarettir. Rüyada hala ile tartışıp barışmak, sorunların aşılması için çeşitli kişilerden akıl alınacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine ve hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Torunu Görmek

Yeni ve daha kolay bir projeye girileceğine, bu proje sayesinde birçok kapının açılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kendi işinin patronu olunacağına, daha fazla başarı kazanılacağına ve herkesin takip ettiği bir kişi olunacağına tabir edilir. Rüyada hala torunu görmek ve tanışmak, uzun zamandan beri ve neredeyse hiç ara vermeden çalışılan işte artık dinlenme zamanının geldiğine, bu yüzden yakın bir zaman içinde bir tatile çıkılacağına ve hem kafa olarak hem beden olarak rahatlamış bir şekilde dönüleceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Ve Baba Görmek

Aile büyükleri ile elele verilerek bir işe girileceğine, bu sayede sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına ve ferahlığa çıkılacağına alamettir. Rüyada hala ve baba görmek sarılmak, sağlıkla ilgili olan bir sorunun yakında düzeleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına ve verilen bir sözün üzerinden uzun bir zaman dilimi geçmiş olmasına rağmen tutulacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Ve Teyze Görmek

Rüya sahibinin, hem anne hem baba tarafından bazı kişilerin vereceği destek sayesinde kendisini sıkıştırmak ve yenmek isteyen düşmanlarını bertaraf edeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına ve hayallerinin çok yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalettir. Rüyada hala ve yenge görmek, kişinin, elindeki işi hızlı bir şekilde bitirip uzun bir zamandan beri ertelediği bir planı hayata geçireceği, bu sayede hayatına büyük etki edecek bir kişi ile tanışacağı, bu kişi sayesinde insanlara karşı daha anlayışlı ve daha dikkatli davranacağı ve mutlu olacağına anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Kızıyla Evlenmek

Kendisinden umulmayan bir işe girişen rüya sahibinin, bol kazanç elde edeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına tabir edilir. Rüyada hala kızıyla evlenmek ve kaçmak, kişinin, kendisini deyim yerindeyse sıkıntıdan patlatan bir kişi ile uzunca bir süre uğraşmak zorunda kalacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Amca Ve Hala Görmek

Baba tarafından bir akrabanın önayak olması ve destek çıkması ile eğitimin  devam edeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorumlanır. Rüyada yaşlı amca ve hala görmek, işlerin yavaş ilerleyeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine ve haksız yere iş dünyasında geriye düşüleceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Görmenin Psikolojik Yorumu

Reel yani gerçekçi ve daha net bir yaklaşımla yakın zamanda halayla ilgili yaşanmış bir olayın olduğu söylenebilir. İnsanlar bazen çok önemsiz, üzerinde durulmadığı ve kısacık bahsi geçtiği halde bir mevzuyla ilgili ya da bir kimseyle alakalı olarak rüya görebilirler. Yani birey ilgilenmediği, düşünmediği, önemsemediği bir olayla ya da  görüşmediği ve sevmediği bir kimseyle rüyasında karşılaşabilir. Bireylerin ön planda olduğu rüyalar aynı zamanda kesin duyguları ve tavırları ifade eder. Örneğin; bireyin halasının kendi hayatını büyük oranda kapsadığını, onu çok sevdiğini, eğer ayrılarsa çok özlediğini yansıtırken tam tersi durumu da yani ona karşı nefretini ya da düşmanlığını gösterebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hala görmek, uğurlu gelen durum anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin şansının iyi gideceğine, hayatının yolunda olacağına rivayet edilmiştir. Hala, uğur ve şans olarak tabir edildiğinden, yorumcular bu rüyayı olumlu olarak nitelendirirler.

Rüyada Hala Görmek

Rüyada hala gören kişi için hayat yoluna girer. Mal sahibi olan kişinin malında artış olur. Malı olmayanın mülkü olur. Çalışan kişi için bol kazanç olur. Kişi, hayatının geri kalan kısmında mutlu olabileceği haberler almaya başlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Kızı Görmek

Rüyada halakızı görmek, zorluktan sonra huzurun geleceğine mana edilir. Rüyasında halasının kızını gören kişi dara düşer, akrabalarının yardımıyla dardan kurtulur. Hayatı anlamlı olmaya başlar. Rüyada halakızı gören kişi erkekse, işleri yolunda gider.

Çabaladığı işlerde zaferler kazanır. Hayalinde olan şeyler gerçek olmaya başlar. Rüyada halakızı gören kişi kadınsa, evlilik onun için görünmeye başlar. Evliyse, kocasıyla bir ömür boyu mutlu olur. Çocukları yoksa müjdeli haber alır, çocuk sahibi olur. Etrafındaki insanların desteğini almaya başlar. Hayatı güzel yerlere doğru yol alır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Halayı Görmek

Rüyada ölmüş halayı görmek, aşırı korkuların kişinin yakasını bırakmayacağına rivayet edilmiştir. Rüyasında ölmüş hala, kişinin gizemli işlerle karşılaşması manasına gelir. Rüya yorumcuları, rüyasında halasını gören kişi için hakimiyet sahibi insan yorumunda bulunmuşlardır. Ancak rüyada ölü halanın görmenin sonucu çokta hayırlı olarak kabul edilmez. Alimler, kişi hakimiyet sahibi olsa bile, sonradan çeşitli sorunlarla baş etmek zorunda olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Oğlu Görmek

Rüyada halaoğlu görmek, baba tarafından gelmiş miras manasına gelir. Kişi, halaoğlunu görmüşse, baba tarafından bir akrabasının mülkünün kendisine kalacağı işaret edilir. Rüyada halasının oğluyla karşılaştığını gören kişi tez zamanda, bazı kayıplarla da karşılaşabilir.

Tabirciler, rüyada halaoğlu görmenin, iki kısımlı yorumlanan rüya olarak belirtmişlerdir. Rüyasında halaoğlunu gören kişinin bazı işleri ters gidebilir. Maddi yönde mal kazanabilir. Manevi yönde zarar edebilir. Kişinin manevi yönde yapacağı zararlar, hayatında olumsuz etkiler yapabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Halanın Kocasını Görmek

Rüyada hala kocası görmek, temiz işler anlamına gelir. Halasının kocasını gören kişi için yapılan tabirlerde, kişinin titizlikte elde edeceği kazanca işaret edilmiştir. Rüyada halasının kocasıyla konuştuğunu görmek, kişinin çalışma hayatında başarılar kazanması tabir edilir. Rüya sahibi mutlu olacağı gelecekle karşılaşır. Hayatı düzenli bir yola girer. Her günü mutluluk ve huzur üzerine kurulur. Tabirciler rüyasında halanın kocasını gören kişi için dertlerin bitmesi anlamına geldiğini rivayet ederler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hala evine gitmek, farklı işlere kapılma, proje oluşturma anlamındadır. Rüyayı gören kişi yepyeni bir dünyanın içerisinde girer. Bu dünyada kendisine çok saygı duyulur. Kişinin ünü artar. Kendisini tanıyan insanlar bir hayli fazla olur. Rüya tabircileri, rüyada hala evine gitmenin hayırlara vesile olacak anlamda olduğunu belirtirler. Kişi için yenilik ve zaman konusunda farklılıklar yaşanır. Tüm durumlar, olumlu yönde olur. Kişinin huzurlu olmasına rivayet edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala İle Tartışmak

Rüyada halayla tartışmak, kabul edilemeyen bir durumun, dayatılmasına işaret eder. Rüyasında halasıyla tartıştığını gören kişinin eski dostlarıyla küsmesi söz konusu olabilir. Kişi rüyada halasıyla tartışıyorsa, elinde olmadan bazı kötü durumlarla karşı karşıya kalabilir. Yorumcular, rüyada halayla tartışmanın olumsuzluklar çıkarabileceğine, rüya sahibinin dikkatli olmasına rivayet ederler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Torunu Görmek

Rüyasında hala torunu gören rüya sahibinin kendisini işlere kaptıracağına, yeni bir projeye imza atacağına, bu proje sayesinde yeni bir kapının açılacağına, bol kazanlar elde edeceğine, maddi durumunun iyiye gideceğine, başarısının gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin rüya sahibini yoracağına bu nedenle dinlenmek için tatile çıkacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Evi Görmek

Rüyasında hala evi gören kişinin bir insan ile aynı çatı altında yaşayacağına ve bir türlü anlaşamayacaklarına, hayallerinin peşinden koşacağına, başarılı olacağına, ilim sahibi olan kişilerle fikir alışverişinde bulunacağına, hayatını düzene sokacağına, huzurlu bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Kızı İle Evlendiğini Görmek

Rüya sahibinin hala kızıyla evlendiğini görmesi kişinin bol kazançlar elde edeceğine, hem kendisi için hem de ailesi için büyük başarılara imza atacağına, yarımda muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, aklına gelen bir işin peşinden koşacağına fakat bir türlü o işin olmayacağına bu nedenle çok üzüleceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hala Olduğunu Görmek

Bir kimseye yardım edeceğine, hayırlı bir iş yapacağına işaret eder.
Rüyada Hala İle Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibinin halası ile konuştuğunu görmesi müjdeli haberler alınacağını ifade etmektedir.
Rüyada Hala İle Tartıştığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre hala ile tartıştığını gören kişi kötü ve niyeti bozuk arkadaşlara yorumlanır. Kişinin bu kimselerden zarar göreceğine rivayet eder.
Rüyada Hala İle Kavga Ettiğini Görmek

Kişinin baba tarafından bazı kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada Halanın Evine Gittiğini Görmek

Rüya sahibinin ailesinin duaları sayesinde her işin üstesinden geleceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hala görmek, herhangi bir işteki zararı telafi edeceğinize (tekrar elde edeceğinize) işaretle yorumlanır.Rüyada hala görmek, beklenmedik bir yerden para geleceğine ve mutluluğa işarettir.Rüyada hala görmek, elde edeceği nîmete, başa bağlanan sarığa ve menfaate delâlet eder.Bazen de kişinin rüyada halasını görmesi, hurma ağacı ile tabir olunur.Rüyada halasında meydana geldiği görülen herhangi bir durum, hurma ağacında da mey­dana gelir.Eğer rüya sahibinin hurma ağacı yoksa, bu defa rüyada görülen şey amca veya babadan meydana gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HALA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada hala görmek, genel olarak kısmet, şans, uğur şeklinde yorumlanır. Rüyasında hala gören kişi, dert ve kederlerinden kurtulur. Kısmeti açılır, kazancı çoğalır, borçlarını öder ve mutluluğu artar. Rüyada hala görmek, rüya sahibinin kötü günleri geride bırakacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HALA KIZI GÖRMEK

Rüyada hala kızı görmek, rüya sahibinin ileriki zamanlarda kötü günler geçireceğine ve bu kötü günleri atlatmak için yakınlarından yardım almak zorunda kalacağına işaret eder. Farklı bir rüya tabirinde ise, rüyada hala kızı görmek, rüya sahibinin uzun zamandan sonra rahat bir nefes alacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HALA OĞLU GÖRMEK

Rüyada hala oğlu görmek, rüyayı gören kişinin babasının tarafından kalacak bir mirasa konacağı anlamını taşır. Bu miras içinde değerli mal ve mülkler bulunur. Rüyasında hala oğlu gören kişi, eğitim ya da iş yaşamında başarılar elde eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ HALA GÖRMEK

Rüyada ölmüş hala görmek, rüya sahibinin iş yaşamının uzun zamanlar alacağı bu nedenle de ailesi ile yeteri kadar vakit ayıramayacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte rüyada ölmüş halayı görmek, aile içinde yaşanan dargınlıkların son bulacağı anlamını da taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HALA OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada hala olduğunu görmek, rüya sahibinin muhtaç birine yardım eli uzatacağına ve hayırlı işlerde bulanacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HALA İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada hala ile konuştuğunu görmek, rüyayı gören kişinin onu sevindirecek güzel haberler alacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HALA İLE KAVGA ETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada hala ile kavga ettiğini görmek, rüya sahibinin baba tarafından bazı akrabaları ile sorun yaşayacağı anlamını taşır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 17085
Dün : 23857
Toplam : 48075408
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...