Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
592 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kişinin imkansız isteklerinin olduğuna veya çevresi tarafından hoş karşılanmayan bazı dileklerde bulunup, hareketlerine de dikkat etmemesi yüzünden yalnız bırakıldığına işaret eder. Zaman zaman yanlış veya yasak ilişkilere duyulan arzunun ve aşırı derecede bastırılan güdülerin de habercisi olarak yorumlanabilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

20 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Komşu Kızı Görmek

 Rüyada komşu kızı görmek temiz ve iyi kalpli bir insanın yardımın alınacağına işret etmektedir. Ayrıca bu rüya yeni, samimi ve iyi ilişkilere işaret etmektedir. Rüya sahibi yeni arkadaşlar tanıyacak, bu sayede yeni ortamlara katılacaktır. Rüya sahibi yaşadığı sıkıntılı günlerde ailesi ve diğer tüm sevdiklerinden sonsuz destek görecektir. Mutlu ve huzur dolu bir hayatı olacaktır.

 Rüyada yeni bir komşu kızı ile tanışmak ise sorunlu bir ilişkiye son vermeye işaret etmektedir. Sorunlarla dolu hayatından kurtularak nihayetinde sağlıklı bir hayat kurmaya işaret eden bir rüyadır. Ayrıca bu rüya, gören kişinin ya da çevresindeki bir kişinin imkansız isteklerini göstermektedir. Aşırı bastırılmış güdülerin ve hayallerin işareti olarak da yorumlanabilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı Görmek

Elde bulunan imkânlarla ortaya konan çalışmalar sayesinde beklenmedik başarılara ulaşılacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorumlanır. Rüyada komşu kızını mutlu görmek, sorunlarla geçen bir dönemin aile bireyleri ile elbirliği yapılması ile çözüleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı İle Evlenmek

Rüya sahibinin, tecrübe sahibi bir kişinin yanında pişerek iş öğreneceğine, bu sayede hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bu işten büyük para kazanacağına, kendisine ev alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir. Rüyada komşu kızı ile evlenip boşanmak, hane içerisine nifak sokacak ve anne babayı üzecek olayların yaşanmasına sebep olacak bir kişi ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine ve kısa sürede bitirilecek bir çalışmanın çok uzun süreceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Çocuğunu Görmek

Yaşanacak bir tartışmanın ardından uzun zamandan gizli kalmış bir düşmanlığın ortaya çıkacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir. Rüyada komşu çocuğunu ölmüş görmek, gerçekleştirilecek projeler sayesinde iş dünyasında prestij sahibi ve saygıdeğer bir kişi olunacağı, ekonomik olarak çok güçlü olunacağı, verilen sözlerin yerine getirileceği, karanlıkların aydınlanacağı ve zorlukların aşılacağı anlamı gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Oğlunu Görmek

Kişi, kendisini kötü hissettiği bir dönemde vereceği bir karardan ötürü epey sorun yaşayacak, hiç olmadığı kadar büyük aksiliklerle karşılaşacak, yardım edecek ve sponsorluk yapacak birisini bulup girdiği bir işte oyuna gelecek ve yakınındaki bir kişinin kötülüğü ile kendisini yalnız başına bulacak demektir.  Rüyada komşu oğlunu evli görmek, çıkacak dedikodulardan ötürü rüya sahibinin, soğuk terler dökeceği, insanlarla uzun tartışmalar yapacağı, kendisini kapana kısılmış hissedeceği, zor dönemler geçireceği ve aklına  gelmeyecek şeylerin başına geleceğine yorulur. Rüyada komşu oğlunu hasta görmek, kötü geçecek bir birliktelik yaşanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına ve zor durumlara düşüleceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı Görmek

Rüyada komşu kızı görmek, iyi kalpli olan kişinin çevresindeki herkese yardımcı olmak istediği ve bu yardımları yaparken büyük bir manevi tatmin yaşadığı anlamına gelir. Komşu kızı kişinin yaşamına girecek yeni arkadaşlara veya kurulacak iyi ilişkilere de ifade edilir. Genellikle yardımsever arkadaşlıklara sahip olan kişilerin başları dara düştüğünde hemen çözüm bulacaklarına ve asla yalnız kalmayacaklarına, ailesiyle beraber sevdiği tüm insanların sonsuz sevgisini ve desteğini görerek huzurlu bir hayat süreceklerini bildirir. Tasasız bir yaşantıya sahip olan kişinin her iniş çıkışta kendisi için bir ders çıkararak olaylara daima olumlu açıdan bakmasının meyvelerini gelecekte alacağını da tabir eden güzel bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı İle Tanışmak

Güzel ve genç bir komşu kızıyla tanışmak kişinin mutsuz ilişkisine son vererek kendisi için daha doğru bir kimseyle arkadaşlık yapacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet eder. Ümitsizlikten kurtulmaya ve daha pozitif bir bakış açısına sahip olmaya da delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızıyla Tartışmak

Şartların zorluğunu kabul ederek yaşam mücadelesinden asla vazgeçmemek gerektiğini bildiren rüya kişinin içinde yaşadığı bazı çatışmaların da habercisidir. Bu süreçte bazı konularda karar almakta güçlük çeken rüya sahibinin aşırı alıngan ve kırılgan tavrı da durumu zorlaştırır ve ilişkilerini çıkmaza sokar. Abartı denecek kadar çocuksu hareketlerde bulunan kişinin çevresince hoş karşılanmayan tavırları yüzünden zor durumlara düşeceğinin de altını çizer.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı Görmek

Rüyada komşu kızı görmek, rüyayı gören kişinin oldukça iyi niyetli bir kimse olduğuna ve çevresindeki kişilere sürekli olarak yardım etmekten memnun olduğuna ve yardım ederek manevi açıdan kendini daha güçlü hissettiğine delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin hayatına girecek olan yeni insanlara da yorumlanan bu rüya iyi ilişkiler içinde olmaya yorumlanır. Rüya sahibinin huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet etmesinin yanı sıra hayatında yaşanacak olan bazı iniş çıkışlardan da kendine her daim ders çıkaracağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı ile Tartıştığını Görmek

Rüyada komşu kızı ile tartıştığını görmek, rüyayı gören kişinin mutsuz olduğu ve zoraki olarak yürüttüğü ilişkisine son vereceğine ve de sonrasında kendine, ailesine ve hayatına daha uygun bir kişi ile tanışacağına ve arkadaşlık yapacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı ile Tanıştığını Görmek

Rüyada komşu kızı ile tanıştığını görmek, rüyayı gören kişinin başarılı olmak ve hayta mücadelesinde her daim zaferi kazanmak için verdiği savaşta kendi içinde yaşayacağı bazı çatışmalar delalet edip uyarıcı bir rüya olarak karşımıza çıkar. Rüyada komşu kızı ile tartıştığını görmek rüyayı gören kişinin hayat mücadelesinde asla vazgeçmemesi gerektiğine delalet edip etrafında yaşanan olay ya da durumlara karşı daha temkinli ve daha sakin olması gerektiğine ve de alıngan tutum içine girmemesi gerektiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında komşu kızı görmesi, kişinin iş hayatında yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder. Rüyada komşu kızı görmek, rüya sahibinin bundan sonraki hayatını ailesiyle beraber mutlu bir şekilde geçireceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı ile Evlendiğini Görmek

Rüyada komşu kızı ile evlenmek, rüya sahibinin hayırlı bir evlada sahip olacağına, kötü günlerin sona ereceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında komşu kızı ile evlendiğini görmesi, kişinin yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde kayıplar yaşayacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada komşu oğlu görmek, bu kimseden alınacak habere yahut hayatınızı etkileyecek gelişmelerin meydana geleceğine, sohbet etmeye alamet eder. Aynı zamanda sıkıntılarından kurtularak feraha kavuşmaya da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşunun Oğlunu Görmek

Bir süredir sizden yardım bekleyen biri varsa bu kişiye yardım edilebilir. Örneğin birine iş konusunda yardım sözü verenler bu sözlerini tutarlar. Eğer uzun süredir zor durumda olan bir erkek varsa da sizden yardım isteyebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşunun Kızını Görmek

Bekar ise evlenmesine ve komşunuzdan güzel haberler almaya yorumlanır. Komşunuz ile dertleşebilirsiniz. Onun size açmak istediği bir takım dertleri olabilir. Birbirinize içinizi açıp sorunlarınızı paylaşabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı Görmek

Rüyada komşu kızı görmek, rüyayı gören kişinin biriyle tartışma yaşayacağına, gereksiz dedikodular yüzünden sözlü tartışmaya gireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı İle Evlenmek

Rüya sahibinin, tecrübe sahibi bir innsanın yanında pişerek iş öğreneceğine, bu vesileyle hhayatını devam ettirecek kadar kazanç eldee edeceğine, sonra kendi işşini kuracağına, bu işten büyük paraa kazanacağına, kendisine ev alacağına, hayırlı birr kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayıırlı bir evlada ssahip olacağına delalettir. Rüyada komşu kızı ile evlenip boşanmmak, hane içerisine nifak sokacak ve anne bbabayı üzecek olayların yaşanmasına sebep oolacak bir kimse ile bbüyük bir tartışma yaşanacağına, yapılmış oolan kötü bir davranıştan ötürü yakın bbir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günleerin sona ereceğine, ttoplum içinde yüz kızartıcı bir duruuma düşüleceğine ve kısa sürede bitirilecek bbir çalışmanın çok uzun süreceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı Görmek

Elde bulunan imkânlarla ortaya konan çalışmalaar vesilesi ile beklenmedik başarılara ulaşıllacağına, sorun yaratan bir durumun kıısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşller arasında bir süredir devam edenn tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın birr zaman içinde evlat sahibi ollunacağına ve yardım isteyen bir kiişiye yardım edilmiş olacağına yorumlanır. Rüyada komşu kızını mutlu görmek, probllemlerle geçen bir dönemin aile bireylleri ile elbirliği yapılması ile ççözüleceğine, sosyal hayat içinde çok sevvilen bir insan olunacağına, kazanılacak başarıılar vesilesiyle üst yönetimin dikkatinin çekilleceğine, bu vesileyle yüksek bir mevvkiye terfi alınacağına, zor zamanların geridee kalacağına, uzun süredir ayrı olunaan biri ile biraraya gelineceğine vve mutlu olunacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşu Kızı Görmek, rüyayı gören kimsenin temiz niyetli olduğuna ve çevresinde ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunmak istediğine delalet edilir. Bazende rüyada komşu kızı görmek, iyi arkadaşlıklar kurmaya yahut yeni ilişkilere başlamaya yorumlanır. Rüya sahibinin sevdiklerinin desteğini alarak daha iyi bir yaşam süreceğine, sıkıntıların üstesinden kolayca gelineceğine ve karşılaştığı problemlere her daim iyi yönünden bakacağına yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

456 Aktif
0 Üye ve 456 misafir
Bugün : 10804
Dün : 23857
Toplam : 48069141
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...